FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce-ar face suporterii pentru calificare :)

«123»
George Stan11.02.2005 00:46

Pe adresa de contact a siteului am primit un mesaj care mi-a dat ideea acestui subiect. Din pacate nu-l mai am ca sa vi-l reproduc exact, dar suna cam asa:

"daca Steaua elimina Valencia, imi dau foc la masina si-mi iau BMW"

8O

Desigur omul exagereaza (cu exceptia situatiei in care masina lui actuala e folosita pe post de cotetz si are banii de bmw pregatiti), insa stim cu totii ca suntem capabili de multe lucruri pentru echipa noastra.

reddog11.02.2005 00:59

Ca de exemplu, ce? Hai ca m-ai facut curios!

sorin_77711.02.2005 06:40

Sigur nu trebuie sa procedam cum a facut suporterul galez dupa meciul de rugby sustinut de tara sa si castigat cu 11-9 impotriva Angliei...

Insa eu unul as iesii in strada si asa face vacarm... Sa iesim toti suporterii si sa umplem strazile Bucurestiului mai ceva ca la VECHILE calificari ale Romaniei la campionatele finale europene sau mondiale...

Sa ne vedem noi calificati si apoi instinctul dicteaza... :)

kyd11.02.2005 08:44

Nici eu nu as proceda ca suporterul galez...s-a castrat singur :cry: saracutul de el.

Dupa ce vom elimina pe Valencia vom iesi in strada si ne vom bucura

Motanu D11.02.2005 09:13

Ar fi bine sa ne gandim cu totii ce vom face dupa calificarea Stelei. La urma urmei nu e decat o chestiune de zile...

Apropo, sa nu blocati cumva strazile in Bucuresti, ca nu mai pot circula salvarile, iar bietul Borcea s-ar putea sa aiba nevoie...

Virgil11.02.2005 15:15

Eu stiu sigur ce-o sa fac.Nu o sa dau foc masinii,nu o sa-mi extirp gogonelele,nici macar nu o sa-mi bat cuie în cap.

In schimb o sa ma bucur peste masura de mult.O sa beau o sticla de sampanie buna,o sa manânc ceva bun si apoi o sa dansez pâna dimineata pe la 3,4.Evident treburile astea nu le voi face singur.Ci împreuna cu iubita mea.Apoi o sa ma odihnesc 2,3 ore dupa care o sa-mi vad de treburile obisnuite.Servici,casa,servici,casa.

Prin cele marturisite vreau sa punctez ca sunt un om obisnuit,fara prea mare inspiratie atunci când vine vorba de lucruri traznite. :oops:

George Stan11.02.2005 15:40

La Euro 2000, dupa meciul in care am luat bataie de la Portugalia, am facut o astfel de promisiune. Am promis unui prieten ca daca totusi ne calificam merg pe capota masinii pana in Piata Universitatii. Am invins Anglia (ce meci, penalty in minutul 85 acordat de Urs Maier si transformat de Ganea). Nici nu stiti ce misto e sa mergi pe capota. E drept masina era o lada si oricum strada era plina de oameni asa ca se mergea incet. Oricum odata ajuns in piata mi-am dat seama ca sunt mic copil dpdv al inspiratiei fata de altii :)

Xander11.02.2005 15:43

Super ideea acestei rubrici :D.

Daca ne calificam, imi cumpar niste spray-uri si ma duc langa San Siro si fac unu graffiti de toata frumusetea cu Steaua si Zenga :D .. iar in martie cand vin 2sapt in tara fac un graffiti pe blocu la 2dinamovisti (din cartier de la mine :twisted: :twisted: ). In seara calificarii ies in oras (poate ma duc la Milano) sa sarbatoresc cu ceilalti stelisti 8) . FORZA Steaua!!!. p.s.: atata le trebuie sa nu se califice.. :lol: , ca am asa o pofta sa le fac "o bucurie" la dinamovistii aia :twisted: !

sorin_77711.02.2005 16:07

mi-a venit o idee... Ma pregateam sa plec de la servici si hop mi-a venit o idee... Patronul e dinamovist si am sa ii fac cadou o Cupa UEFA in miniatura pe care scriu Steaua 2005.. :)

reddog11.02.2005 16:55
Super ideea acestei rubrici  :D.

Daca ne calificam, imi cumpar niste spray-uri si ma duc langa San Siro si fac unu graffiti de toata frumusetea cu Steaua si Zenga  :D  .. iar in martie cand vin 2sapt in tara fac un graffiti pe blocu la 2dinamovisti (din cartier de la mine :twisted:  :twisted: ). In seara calificarii ies in oras (poate ma duc la Milano) sa sarbatoresc cu ceilalti stelisti  8) . FORZA Steaua!!!. p.s.: atata le trebuie sa nu se califice.. :lol: , ca am asa o pofta sa le fac "o bucurie" la dinamovistii aia  :twisted: !

Caror dinamovisti? Crezi ca ne pasa noua daca va calificati sau nu? Pentru mine, oricum sunteti momentan peste ca v-ati calificat. Felicitari. Dar care e faza cu San Siro? Ala e stadionul lui Milan... Nu vad legatura!

Radu mic11.02.2005 23:04

o sa ma duc la biserica si voi aprinde o lumanare...

reddog11.02.2005 23:05

Cred ca ar trebui sa te duci si inainte de meci.

Motanu D11.02.2005 23:58

Stai linistit d-le suporter ca ne vom duce si inainte de meci, sa ne rugam pentru calficare, si dupa meci, sa multumim Divinitatii pentru calificare...

Te sfatuiesc sa mergi si tu la Biserica sa te rogi ca legea sa nu functioneze in tara asta... Altfel Dinamo ar da faliment, cu toti "sponsorii" in puscarie...

Nu sunt un tip cinic, dar zau ca as vrea sa-i vad fata lui Borcea dupa meci...

Radu mic12.02.2005 05:42
Daca este necesar o voi face... pt o calificare in Cupa UEFA. Apropo tu ce-o sa faci?
Xander12.02.2005 11:56

Stiu ca te doare ca Dinamo joaca cu urziceniul in timp ce noi jucam cu Valencia, dar lasa ciocu mai mic !!!

reddog12.02.2005 14:55

Nu ma mai doare asa de mult.

reddog12.02.2005 14:57
Daca este necesar o voi face... pt o calificare in Cupa UEFA. Apropo tu ce-o sa faci?

Imi voi lua niste beri, snacks-uri si alte chestii si voi viziona linistit meciul ca si pe un meci extern.

sorin_77713.02.2005 21:35
Imi voi lua niste beri, snacks-uri si alte chestii si voi viziona linistit meciul ca si pe un meci extern.

Am inteles, ca si cum ai vedea un Barcelona-Chelsea..

Hmmmm.... :)

Virgil14.02.2005 11:27

Am senzatia de deja vu,citindu-ti "micile rândulete".

A,mi-am amintit.Asa mi s-a întâmplat si mie când am vazut dubla mansa Manchester-Dinamo.Totusi sa nu mint.In jocul retur am simtit si o jena,pentru ceea ce juca team-ul alb-rosu.

Si nu o spun ca sa te atac.

Daca stau sa ma gândesc,cred ca ai simtit-o si tu.Nu e necesar sa recunosti.Sentimentul de rusine produs de jocul penibil al alor tai,vorbind la modul general,e greu de marturisit rivalilor.

reddog14.02.2005 15:18

Repriza a doua, intr-adevar a fost penibila, dar nu mai penibila decat meciul vostru cu Parma. Mie mai mult imi e rusine de meciul cu partizan. Manchester e o echipa mare, pe cand partizan, chiar daca jucasera in Liga, nu se pot compara cu englezii.

Motanu D15.02.2005 00:18
Repriza a doua, intr-adevar a fost penibila, dar nu mai penibila decat meciul vostru cu Parma.

De fapt, singurul lucru penibil a fost mentalitatea cu care au abordat fotbalistii partidele. Steaua s-a dus la Parma de parca ar fi luat Champions League si urma sa joace cu o echipa de la "D", iar Dinamo s-a dus la Manchester cu gandul mai mult la meciul urmator, la primele pierdute, la transferuri, etc... la orice numai la meciul cu englezii nu.

Din cauza acestei mentalitati paguboase a avut Steaua contrapeformante in ultimii ani (dincolo de "mijloace specifice", Piturca, fam. Becali, etc... ), iar Dinamo n-a mai trecut de primul tur de pe vremea lui Lucescu...

sorin_77715.02.2005 22:02

Astazi e ziua cea mare si pentru noi va fi sarbatoare.... Ca suporter voi iesii in strada si voi striga in gura mare: "Romania... Steaua Europa... Steaua, Campionii din Ghencea!!!

Xander15.02.2005 23:24

Daca vedeti pe la stiri ca un roman din bergamo a fost arestat dupa ore 23.30 de carabinieri sa stiti ca-s eu .. :twisted: :D . Sper sa am motive reale diseara de sarbatorit !! Am multa incredere in baieti. Bafta baiati, sa-i rupem :!: :!: :!:

Virgil16.02.2005 08:01

Neaga sustine ca el nu a semnat deocamdata contractul de transfer,desi cluburile s-au înteles.Surse apropiate impresarului spun ca Neaga va pleca imediat dupa meciul de la Valencia, indiferent de rezultat.Nu este exclus ca Neaga sa nu figureze astazi în formatia de start a Stelei.Mi s-ar parea însa o lipsa de respect fata de suporteri.Dar ce,parca ar fi primul caz?Imi amintesc de Ad.Ilie,înainte de a pleca la Galatasaray.Toata lumea astepta sa-l vada pentru ultima oara în echipa Stelei,si el...Si era un meci de CL.Din ala la care viseaza Bristi Corcea înca din copilarie...

FORZA

sorin_77716.02.2005 10:52

In aceste momente nu stiu ce as face pentru calificare... ma uit necontenit la ceas si parca timpul s-a dilatat... Parca vad ca daca ne merge bine la meci se prelungeste si acolo aceasta dilatare... Am emotii uriase... la servici nu am chef de nimic... Cred ca daca imi cere sefu (dinamovist infocat) ceva ii spun ca sa ma lase in pace pentru ca "ma pregatesc pentru Europa" :)... Si mai sunt 7 ore si 30 minute pana la meci..... Cumnatul meu merge la meci pe Mestala... Mi-a promis ca o sa strige si pentru mine... Eu voi striga ca marea majoritate din fatza televizorului... Romania Steaua, EUROPA Steaua, CAMPIONII DIN Ghencea!!!

«123»