Ierarhia laureatilor a fost stabilita în urma voturilor cititorilor primului cotidian de sport din tara
sursa:prosport
macar aceste premii s-au dat pe baza voturilor cititorilor, nu aiurea cum s-au dat celelalte
Ierarhia laureatilor a fost stabilita în urma voturilor cititorilor primului cotidian de sport din tara
sursa:prosport
macar aceste premii s-au dat pe baza voturilor cititorilor, nu aiurea cum s-au dat celelalte
Nicolae DICĂ este jucătorul anului 2006 în Ancheta GazeteiVoturile pentru Ancheta Gazetei Sporturilor veche de 40 de ani, au fost date de cititori, antrenori, preşedinţii şi căpitanii de echipă din Liga 1 şi de redactorii Gazetei. Fiecare grup de votanţi a contat în proporţie de 20% în calcularea superlativelor anului. Pe gsp.ro şi la telefonul pus la dispoziţia cititorilor s-au înregistrat peste 94.000 de voturi. În urma voturilor dumneavoastră Nicolae DICĂ a fost desemnat JUCĂTORULUI ANULUI 2006.
Tot ca o reparatie morala pentru Di Canio ![]()
Antrenorul anului a iesit Olaroiu, iar deceptia anului, Carlos.
Toti 3 de la noi !
In concluzie: :arrow: Steaua le are pe toate!
Toti 3 de la noi !
Bine, cred ca suntem toti de acord ca am fi preferat sa nu fi fost nevoie sa primim premiul si la ultima categorie :lol:
Mie mi se pare haios.
Nu-ti face probleme,s-a vazut si la case mai mari.
Fraților, mie sincer cuplul Adișor și Consuelo îmi aduce aminte izbitor de mai nou celebrii Columbeni...însã dacã ar fi sã împãrțim familia Mutu în douã, pe de-o parte persoana cu mai multã influențã și putere (bine, evident cã mã refer pe plan internațional) și pe de altã parte gâsculița hidrocefalã cu trompeta mult mai mare decât e cazul, stimabilul nostru atacant de la Naționala lu' nea Mirciulicã ar trebui poreclit "Moni" :lol: :lol: :lol:
Intr-o declaratie pe care am vazut-o reluata la mai multe televiziuni in aceasta seara, presedintele LPF, Mitica Dragomir, sustine ca ancheta care l-a desemnat pe Nicolae Dica jucatorul anului 2006, nu ar fi obiectiva, fiind influentata in mare masura de subiectivismul ziaristilor si de faptul ca Steaua are cei mai multi suporteri... 8) ... Ca nu ar fi un termen de comparatie intre Chivu, Mutu sau alti jucatori care activeaza in alte campionate, si Dica al nostru`. Si mai spunea el ca diferenta se vede cel mai bine pe piata transferurilor.
Chiar asa nea Mitica? Oare chiar nu stii sau doar te prefaci ca voturile au fost date nu numai de catre ziaristi si suporteri, ci si de catre aproape toti presedintii, antrenorii si capitanii echipelor din Liga I...Adica cei mai in masura sa aprecieze acest lucru... Cat despre partea cu termenul de comparatie pe piata transferurilor, mai lasa-ne ca stim noi cine stabileste aceste preturi si cat de reale sunt ele! Hai ca-mi esti simpatic! ..................... :lol:
chiar nu merita Mutu...pe cand n.Dica se distra cu ucranienii in UCL, si marca goluri de generic, el na..era golgeter in seria A, trebuie sa recunoastem asta...dar chiar nu merita.
cine o fi votat zicu ? =))))))
CU zicu? probabil ca rapidulet... ![]()
pe cand dicanu nostru reusea dubla cu Dinamo Kiev,Mutu se chinuia sa scape de la retrogradare...offff ce ma enerveaza Mutu asta
si de parca nu era de ajuns ca nu i s-a acordat lui Dica titlul de jucatorul anului in Romania, a fost ales alaturi de Claudiu Niculescu jucatorul anului in campionat! :twisted: