FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jucatorul Anului 2006

«123»
Andreea stelista11.12.2006 14:54

Mutu nu merita acest trofeu!! singurul jucator care il merita este Dica!

Phire11.12.2006 14:55

Nimic nou sub soare, a iesit Mutu, unicul Briliant al fotbalului romanesc :roll: :evil:

DiCanio a luat totusi premiul pentru cel mai bun jucator din campionatul intern -la egalitate cu Niculescu :evil: -?!-, si vad c-a luat si premiul pentru cel mai bun atacant de la gala Fanatik -nu c-ar fi cine stie ce mare ceremonie, dar oricum, e bine pentru moralul lui Dica-.

forever_STEAUA11.12.2006 15:14

@Phire

Trofeul pentru cel mai bun jucator din campionatul intern au vrut sa-l dea lui Niculescu. Dar era prea batator la ochi... Eu consider o jignire adusa lui Dica, semnul asta de egalitate dintre cei doi...

Mutu are asigurat titlul pentru cel mai bun jucator al anului pentru fiecate an din restul carierei lui. Nu stiu de ce ne mai chinuie si nu i le inmaneaza pe toate acum...

cristian01411.12.2006 15:17

Romania tara de p..acat.

Mutu si accidentat sau suspendat ar fi cucerit premiul de cel mai bun fotbalist roman, iar Dica si cu un hattrick in finala intergalatica probabil ar fi ocupat pozitia secunda, si culmea la egalitatea cu golgeterul dinamovistilor in meciurile cu grecii, maltezii etc. Niculescu.

Colac peste pupaza, se pare ca Olaroiu al nostru a fost desemnat cel mai bun antrenor al sezonului. Asta e tare ! :lol:

forever_STEAUA11.12.2006 15:21

Cum , nu a castigat Rednic sau razvanel? :roll:

c.ronaldo1711.12.2006 15:22

Mda... Mutu... mai trebuia pe 2 sa fie Craioveanu sau Rosu

I.N.Money11.12.2006 16:00

Aseara,papagalul de la Dinamo(nu e nevoie sa ii spun numele ca il stiti toti) a declarat ca Niculescu e pe departe cel mai bun si sa il lasam in pace cu Dica si citez: " a ajuns sa fie nominalizat un jucator care nu a ajuns sa bata un corner la nationala" facand referire la decarul nostru,uitand prezentele meteorice ale milogului Niculescu la nationala,dar nu are rost sa ne enerveze ce zice un tip fara discernamant :roll: .

Sunt dezgustat de alegerea lui Mutu,oricum in mintea oricarui om normal si in inima ros-albastra,Dica este cel mai bun!

Andreea stelista11.12.2006 16:17

@I.N.Money

nu mai stiu c sa zik k sa ne enerveze, dar nu trebuie bagat in seama acest papagal.

k sa il pui p Dica la egalitate c Niculescu este chiar penibil...

Phire11.12.2006 17:05
@Phire

Trofeul pentru cel mai bun jucator din campionatul intern au vrut sa-l dea lui Niculescu. Dar era prea batator la ochi... Eu consider o jignire adusa lui Dica, semnul asta de egalitate dintre cei doi...  

Mutu are asigurat titlul pentru cel mai bun jucator al anului pentru fiecate an din restul carierei lui. Nu stiu de ce ne mai chinuie si nu i le inmaneaza pe toate acum...

De-acord cu tine in ambele cazuri. E o diferenta ca de la cer la pamant intre Dica si Niculescu. Pana si in campionat stelistul nostru are mai multe goluri decat Niculescu. La Nationala Niculescu a fost penibil (cat a jucat), si se mandreste cu goluri marcate impotriva unor echipe de mana a-III-a, intr-o competitie de rang secundar. Jalnica alegerea asta.

Dar pe undeva n-ar trebui sa ne mire...doar tot acolo a fost desemnat Porcodean drept cel mai bun arbitru, iar Pporcea cel mai bun conducator. PE-NI-BIL.

Cat despre Oli...sa dam Cezarului ce-i al Cezarului. Rezultatele din anul 2006 -va dati seama ca daca se lua in considerare doar parcursul din turul campionatului nu castiga nimic- sunt in favoarea lui. A castigat pe merit.

P.S. Chiar ma dezgusta aceasta permanenta atitudine servila fata de Mutu. Asta indiferent ce face, e nr. 1 in Romania fotbalistica. De parca alte talente n-avem.

***alex***11.12.2006 17:16

Niste mizerii de gale, si cea a fotbalului romanesc si cea organizata de horia ivanovici!

Rusine Romania!

Andreea stelista12.12.2006 08:12

Mutu a obținut titlul "Fotbalistul anului 2006", în viziunea AFR, devansându-l pe Dicã, iar Rapid a primit premiul pentru cea mai fair-play galerie.

Sursa: stelisti.ro

8O cea mai fair_play galerie....lool

Virgil12.12.2006 09:32

Cea mai fair-play ?

Cea mai spurcata galerie din tara,dar noroc cu Nicu Gheara.Care a jucat in tinerete la Rapid,a suportat cheltuielile pentru organizarea galei si trebuia sa-si impuna slabiciunile : Mutu si Rapidul.

***alex***12.12.2006 12:11

Cred ca adevaratii castigatori se vor vedea la ancheta GSP-ului de la sfarsitul anului!

forever_STEAUA12.12.2006 12:14

@***alex***

Si acolo sunt interese ...

Andreea stelista12.12.2006 17:30

premiul pt galeria rapidului trebuia sa fie: cea mai croncanitoare galerie :lol:

Bogdan4Steaua12.12.2006 20:09

Toata gala a fost penibila, dar premierea galeriei Rapidului a fost chiar halucinanta ca sa folosesc un termen cunoscut. O gala execrabila de la inceput pana la sfarsit.

Andreea stelista12.12.2006 20:24

toata gala a fost penibila dar la ce te mai poti astepta in ziua de azi..cand ii mai vezi si pe Mutu cu consuelo k sunt in centru atentiei de park cine stie cine sunt te ia cu rau. sa vedem dak reactioneaza MM.

FanSteaua4Life12.12.2006 20:35

Da cine baga in seama gala asta??? Pe mine unu nu ma intereseaza, mai degraba merita Danut Coman titlul de jucator al anului decat Mutu...Daca s-a ajuns sa se considere galeria rapidului cea mai fair-play din Romania inseamna ca traim in jungla...

corpodica, arbitrul anului :lol: , asta chiar e de ras :lol: :lol: :lol:

cristian01413.12.2006 09:04

"Mă aşteptam să cîştig, după cum am jucat în Italia. Am avut un an foarte bun. S-a dovedit că atunci cînd mă simt bine într-o echipă, într-un oraş, cînd am un antrenor ca Prandelli, lucrurile merg foarte bine."

Adrian Mutu

Sursa : GSP.

Ipocritul !

vlad7513.12.2006 10:34

"Sa traiasca Gil Dobrica

Sa traiasca cine asculta

Sa traiasca Adi Mutu"

Saracu' Gil Dobrica...doar Prigoana mai ramasese sa-l asculte la sfarsit.Silviu Prigoana merita clar premiul:"Cel mai rabdator spectator"

simona9013.12.2006 17:33

Ce tot atata Mutu in sus in jos?...Doamne bine ca a plecat cu nevasta-sa in Italia si e pace again. De nu m-a turbat perechea asta .. cat timp au stat in Romania.

Si da, fotbalistul anului Mutu. mhhh..de ce a castigat el premiul asta?ce a facut asa de spectaculos incat sa iasa el cel mai bun?mhhh..pile si iar pile. E dezgustator orcum. Si ma oftica ca declara ca se astepta sa castige. 8O atunci totul a fost pus la cale din inainte. :evil: Unde ii este modestia omului astuia.

Dica trebuia premiat. El chiar merita premiul de fotbalistul anului. :x Dar,asta e...in Romania totul e posibil(ii dau dreptate lui Carlos la faza asta). Zic si eu rusineee Romania si rusine Mutule ca ai uitat de unde ai plecat. :evil:

Andreea stelista13.12.2006 19:28
"Mã așteptam sã cîștig, dupã cum am jucat în Italia. Am avut un an foarte bun. S-a dovedit cã atunci cînd mã simt bine într-o echipã, într-un oraș, cînd am un antrenor ca Prandelli, lucrurile merg foarte bine."

Adrian Mutu

Sursa : GSP.

Ipocritul !

de park a ajutat fotbalul romanesc dak a jucat bine in italia. oricum premiul a fost dat si nu mai putem face nimik. pilele fac legea in Romania

un prieten de-al meu din italia mi-a spus k Mutu a declarat pt un post italian k Dica mai are de muncit k sa ajunga la nivelul lui. ce idiot!! se crede cel mai tare fotbalist dar nu este :x

c.ronaldo1719.12.2006 17:13

Dupa cum a jucat Dica in campionat in ultimele meciuri incep sa-mi dau seama de ce nnu e jucatorul anului... Nu poti fi cel mai bun daca joci bine doar in CL si in campionat ratezi ca pro*tu(sincer)...

^Cody19.12.2006 18:32

da' nu sunt eu dinamovist dar in locul lui Mazilu si al lui zicu, cred ca mai nimerit era Ganea, poate ca l-as fi preferat la Steaua, decat sa se duca la rapid..

Bogdan4Steaua21.12.2006 02:49

Putina reparatie morala:

Premiile ProSport, editia a X-a

Cel mai bun fotbalist al anului

1. Nicolae Dica 30% din voturi

2. Ciprian Marica 16% din voturi

3. Cristian Chivu 15% din voturi

3. Altii 39% din voturi

Sursa: prosport.ro

«123»