FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Zemun 0 - 1

«123»
kyd27.01.2005 19:53

Am luat bataie de la FC zemun , prima infrangere in cipru , si cum nu era de ajuns ca ne-au batut astia jucatorii nostri si ai lor au incins o bataie generala asa ca sa vada cine e mai bun :D

reddog27.01.2005 19:56

Nasol... Cum a fost posibil, campionii de toamna ai Romaniei batuti de... Cine spuneai??? :twisted:

grigloco27.01.2005 20:35

ha ha ha.... :(

ADRIAN PACURAR28.01.2005 11:04

N-am jucat nimic dar e normal , dupa atatea meciuri au obosit si am inteles ca era si cu nervii intinsi la maxim , asa ca a iesit o partida ceva de genul , rupele picioarele .

Virgil28.01.2005 13:17

Am citit ca Nesu ar fi jucat catastrofal.Dar si ca sârbii,pe toata durata meciului,au fost criminali.Au jucat la limita regulamentului si au si depasit-o.E adevarat,cum sa mai poti juca într-o astfel de situatie?Ne îndreptam oare spre scindarea fotbalului în fotbal obisnuit si fotbal-box sau fotbal-lupte ?

Tendintele sunt evidente.De multe ori fotbalul nu mai e doar un joc ci o lupta pe viata si pe moarte.Armele le-ar mai trebui si ar fi gladiatori în toata regula.

PS A,si sa nu uit.Nu-i judecati prea aspru pe ai nostri.Nu au dat ei tonul la violente.Ei doar au fost atrasi în capcana.In cei de la zemun însa,trageti din toate pozitiile.Mama lor...

FORZA

kronprinz8528.01.2005 16:15

cine s ar bucura daca am invinge in partidele amicale si in cele oficiale sa dam chix...???

reddog28.01.2005 17:34

In sfarsit cineva care gandeste in perspectiva... Ai dreptate, conteaza mai putin meciurile amicale (rezultatele nu sunt relevante pentru meciurile oficiale...)

Teoctist31.01.2005 14:30

Imi pare rau dar va înselati.Rezultatele meciurilor amicale din pregatiri au mare importanta,conteaza foarte mult.Care ar fi fost moralul jucatorilor nostri daca dupa eforturile depuse,dupa etalarea talentului lor,a exersarii unor sisteme de joc,ar fi iesit cu capul în pamânt la sfârsitul celor 90 de minute de joc?

E bine sa gândesti în perspectiva,dar pâna unde ar putea ajunge perspectiva daca nu s-ar baza pe rezultate bune?

Asa ca draga reddog,nu te mai grabi sa sari peste produsul finit al oricarui meci de fotbal,scorul.Mai ales atunci când el ne e favorabil.

Daca ai argumente sa ma contrazici,te astept pe pm.

Exista pe lume câini rai,câini blegi,câini prosti,câini inteligenti.Ceva îmi spune ca tu faci parte din ultima categorie.Pentru ca te urmaresc de mult timp pe acest site si am tras niste concluzii.

Domnul fie cu tine.Amin.

reddog03.02.2005 15:33

De cat timp ma urmaresti tu Teoctist? Merci de aprecieri. Dar titlul... tot la noi. :lol:

grigloco03.02.2005 16:00

da da bine, poate peste vreo 3-4 ani de-acuma....daca nu mai mult... :lol:

reddog03.02.2005 16:16

Cam atat ati asteptat voi.. Hai ca esti simpatic. Asteptare placuta.

grigloco04.02.2005 14:32

si de-acuma incolo o sa astepati voi! si noi o sa castigam tot, poate chiar mai mult !!! :lol: :lol:

reddog04.02.2005 15:52

Vise placute in continuare!

grigloco06.02.2005 17:07

multumesc, dar sa stii ca unele vise chiar se indeplinesc... :lol:

reddog06.02.2005 17:24

Eu as vrea sa ti se indeplineasca toate, mai putin asta. :D

Virgil07.02.2005 07:24

Wow,dar ce rau poti fi.In loc de reddog,trebuia sa-ti pui "câine rau".

Ce Dzeu mai reddog,te învârtesti de atâta timp printre noi si tii cu dusmanul?Sa-ti fie asa pe la nas. :lol:

reddog10.02.2005 21:12

Nu uita ca sunt CAINE pana la moarte. Nu voi tine niciodata cu Steaua...

FORZA Dinamo!

kyd10.02.2005 21:22
Nu uita ca sunt CAINE pana la moarte. Nu voi tine niciodata cu Steaua...

FORZA Dinamo!

M-ai dat gata :D .tine tu cu Dinamo ca oricum o sa castige Steaua campionatu.

reddog10.02.2005 21:27

KYD, trezeste-te!!! Lasa ca voi castigati deocamdata UEFA!

kyd10.02.2005 21:33
KYD, trezeste-te!!! Lasa ca voi castigati deocamdata UEFA!

Imi place de tine...incepi sa spui adevarul, cred ca ar trebui sa tii cu Steaua ai mai multe satisfactii

reddog10.02.2005 21:38

Ma bucur ca iti sunt simpatic. Si tu mi-ai fi mai simpatic daca ai tine cu Dinamo, adevaratii campioni. UEFA o veti castiga in ... nu stiu data exacta... Dar nu curand.

kyd10.02.2005 21:42

Cand spui ca sunteti adevaratii campioni nu gresesti numai ca suntei campioni la transferuri iar partea proasta e ca nu luati jucatori ci ii vindeti pe aia pe care ii mai aveti.Ce n-ar face Borcea pentru bani. :P

reddog10.02.2005 21:43

Intr-adevar, Borcea are o politica foarte subiectiva...doar la buzunarele lui se gandeste. Dar, titlul nu e pierdut, inca il putem pastra pentru inca un an... Asta daca Poli nu ne strica meciul... :P

kyd10.02.2005 21:47

Iti spun sincer campionatu asta e pierdut pentru voi iar pentru noi e CASTIGAT,nu ne mai opreste nimeni sa castigam campionatu.Iar despre Poli cred ca in urmatorii 3-4 ani nu ne va pune probleme la castigarea titlului.Au venit multi jucatori si e greu sa se acomodeze.

Sa fim seriosi in afara de echipele din Bucuresti nu va mai castiga nimeni titlui cel putin in urmatorii 10 ani.

reddog10.02.2005 21:55

De ce esti tu asa de sigur de titlu? Ca noi nu mai avem unii jucatori? Si asa, va vom ataca in continuare! In orice caz, mai e si rapidul pe urmele voastre... 6 puncte e nimica toata...

«123»