FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu cine jucam impotiva Interului?

«123»
Xander09.02.2005 22:19

Am fost la meci. De vreo 2ore am ajuns acasa. Din pacate poze din parti.. aparat din parti :cry: .Am ajuns in Como la 11 iar meciul era la 14.30. Stadionul este f.aproape de gara.. langa stadion e ditamai frumusetzea de lac.. tot orasul e inconjurat de munti inalti.. un oras superb :D .Am fost la stad. si am aflat ca numai cu o ora inainte se vand biletele (cele de 5e eram mai rentabile si din cauza ca erau pe toate sectoarele inafara de cel oficial..acolo fiind de acoperit.. dar si mai frig 8) ).Am incercat sa vedem vreun stelist ceva pe acolo, dar nimic.. Ne-am plimbat prin oras (eu si inca un amic roman) si intr-un magazin am fost intrebat daca fularul e al Stelei Bucharest :) .. semn ca baietii nostri au fost pe acolo :D .La intoarcerea la stadion am vazut vreo 10romani.. majoritatea de la PrimaTv..si doi parca de la Pro TV.. erau nervosi baietii ca trebuiau sa astepte sa le dea legitimatiile.. si mai erau si destul de tzarani :lol: . In fatza stadionului am mai intalnit doi stelisti :) si am intrat cu ceva intarziere din cauza carabinierilor care is la fel de **** ca si politia romana ... la stadion era paza privata de la inter, dar plitia trebuia sa dea acceptu de a lasa lumea sa intre pe sradion, si pana s-au miscat aia ca sa verifice stadionu a durat o vesnicie.. Ajunsi pe stadion am vazut la incalzire primii pe Hamu si pe Tudor.. :D .. stadionu era mult prea gol pt un asemenea meci, si la care donatiile erau date unei organizatii pt copii din valcea facuta de inter.

Pana sa inceapa meciul ne-am adunam multi romani fatza de cat ma asteptam.. Cred ca eram in jur de 30.. Pacat ca din astia, vreo25 erau tarani 110% venitzi doar pt ca au auzit ca joaca o echipa din Romania.. Si cand zic tarani, ma refer la tzaranii aia adevarati :D:D ..ca iam recunoscut ca-s romani de la o posta :D . In prima repriza a trebuit atat eu cat si baietii nostri sa suporte comentariile de prost gust ale acestor tzarani.. Ca sa zic ceva si de joc: Steaua a inceput in aparare, fiind atacata de Inter in primele 10min constant.. Dupa aia am inceput si noi sa combinam (destul de bine ..; oricum, nu era prea mare diferentza de valori pe teren, nu se vedea..).Adriano a dat golul dintr-o greseala de a noastra (un gol super).Finalul reprizei a fost super pt noi: combinam f.misto si ii dominam, dar nu am reusit sa punem prea tare poarta lui Toldo (care cred ca tot mai era nerefacut..). Dupa pauza ai inceput sa se faca schimbari si tot jocu sa dus pe apa sambetei.. Inter a mai inscris odata printr-un penalty dat corect. Era 2-0.. eu tot mai incarcam sa dau tonu la un cantec ceva.. da nu aveam cu cine.. taranii au strigat de vreo 2ori un Haide Steaua de ala de copii din clasa a 6-a.. sau ceva in genu celor de la cheahlau :lol: :lol: :lol: .Am asteptat sa se faca putin liniste si le-am readus aminte baietilor nostri de catei: Dinamo **** Dinamo! Sper ca sa auzit destul de tare :D . Pacat ca nu sa filmat meciul si in tara (aici la dat la ora 21 Inter Chanel), fiindca ar fi fost misto. Am fost enervat la maxim de Dica.. si spre final nu am mai putut si l-am luat la injurat.. Era penibil.. cel putin doua mingi de gol aproape ca si facut pe care nici macar nu a facut efortul sa le ajunga.. Chiar nu avea vointa deloc.. Si la mai si lasat tot meciu pe teren + ca a batut penalty-ul.. sa-l fereasca Dumnezeu sa fi ratat... :evil: . Puncte negative: Dica; taranii care ne-au cam facut de ras adevaratii suporteri;

Punctele pozitive sunt destul de multe :) :

- Lovin a facut un meci ireprosabil si sa daruit exemplar;...era sa uit: ia driblat superb de multe ori pe interisti;

- noul Jardel de pe partea dreapta (nr16; nu-i mai stiu numele de pe tricou.) desi a jucat putin, a reusit sa ne atraga simpatia prin daruirea sa, prin dorintza de jos.. si prin prestatia lui.. Cred ca ajunge titular copilul asta, daca continua asa.. Ce nu mi-a placut e ca toti stelistii cam evitau pasa spre partea lui .. chiar daca partea dreapta era 70%din timp libera

- Paraschiv s-a daruit ca intotdeauna si a jucat bine.

- Keca a atins putin mingea fiindca nu prea i se pasa.. dar nu a gresit nimic

Si in general toti au jucat bine, iar apararea mi sa parut la INALTIME !! Chiar si fara Radoi(dar cu un Ghionea de netrecut), zic ca ne-am descurcat mai mult decat suficient in fatza unor asemenea atacanti (pe care valencia nu-i are). Cam toata prima repriza Steaua a praticat un spressing inalt si f.sufocant care a adus numai beneficii. Eu zic ca e bun acest scor si ca nu ne-am facut de ras. Avem sanse reale impotriva Valenciei, trebuie doar sa credem.

Xander09.02.2005 22:46

Mai adaug:

- pe noul Jardel il cheama Nicolita si e bun baiatu :D

- am citit ca din min 80 Curt sa accidentat si am jucat in 10oameni..chiar nu am vazut asta.. Dar cu atat mai bine.., am jucat bine la final si am dat si gol si eram si cu unu mai putini 8)

Virgil10.02.2005 07:14

Interesant comentariul tau.

Deci Dica a facut un meci slab?Ce sa mai cred despre el,când se spune ca în Cipru a fost unul dintre cei mai buni.Si a mai fost tinut si 90' în teren.Nu cred totusi ca Zenga nu stie ce face.Dar care sa fie contributia lui Dica atunci când toata lumea zice ca a jucat slab?Chiar ca sunt curios.Zenga vede altceva la el.Dar ce anume?

FORZA Steaua !

ADRIAN PACURAR16.02.2005 14:15

excelent comentariul , am ajuns de abia azi in Bucresti , acuma nu conteaza , sper ca deseara sa jucam exemplar si sa dovedim ca putem sa redevenim o echipa mare.

«123»