FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu cine jucam impotiva Interului?

«123»
ADRIAN PACURAR27.01.2005 09:47

Se pare ca cel putin 10 fotbalisti de la Steaua se vor afla in lotul nationalei , pe data de 9 februarie si nu vor avea cum sa joace impotriva Interului , iata lista cu cei 10 posibili jucatori , selectionati din lotul Stelei :Martin Tudor, Mirel Radoi ,Ogararu, Petre Marin , Ghionea ,Dorinel Munteanu ,Paraschiv ,Dica ,Oprita , Neaga ,eu ma bucur ca avem atat de multi posibili jucatori in lot , dar mie si frica sa nu ne facem de ras in Italia,sper sa nu incepeti sa scrieti , ceva de genul razbunarea lui Piti , ca am sa rad , nu e vorba deloc de asa ceva , astia sunt jucatorii care merita sa fie in lot si daca mai era si Aliuta al nostru eram 11 ,sper sa fie in sfarsit Ogararu , titular pe partea dreapta, aceasta lista a fost data in ziare si pe posturile TV.

Virgil27.01.2005 12:28

Desigur ca Piturca nu-i va opri în lotul de 18 pe toti cei 10 jucatori ai Stelei.Consider ca e important pentru Steaua,ca cei care vor fi opriti sa reprezinte tara,vor avea un meci la fel de tare ca si cei care vor juca împotriva lui Inter.

Parerea mea este ca întreaga linie de aparare plus Dica si probabil Martin,vor fi indispensabili selectionerului.Restul de 4 sau 5,vor face parte dintre cei care vor învinge Interul.

FORZA

sorin_77727.01.2005 15:34

Piturca a promis ca va opri decat jucatorii Stelei care vor fi titulari cu Slovacia... Si cine poate sa fie decat: Radoi, Ghionea, Ogararu, D. Munteanu, Dica, Paraschiv si Neaga (asta cred eu). Probabil dintre Munteanu, Dica si Paraschiv va opri doar unul...

In Italia nu avem cum sa ne facem de ras indiferent. Ne-am facut cu Zemun :(

Virgil27.01.2005 16:49

Cu Inter nu ne vom face de râs,dar nu ne vom acoperi nici de glorie.La urma urmei e un amical,ca si cel cu sârbii acestia provocatori de la zemun.Meciul cu ei nu a fost nici macar un dus rece.Mai degraba ceva de care e necesar sa-ti amintesti.Ca poti sa si pierzi.Doar pentru a avea în vedere aceasta posibilitate si pentru a prevedea toate masurile de precautie.

Referitor la bataia generala de dupa,mi se pare numai mie,sau mai crede cineva ca Zenga îi poate scapa usor din mâna pe jucatori?

Cum e vorba aia cu prietenia?Prea multa prietenie...strica.

Sa credem totusi în caracterele baietilor.

FORZA

sorin_77727.01.2005 17:59

Nu cred ca Zenga ii scapa din mana... Italianul e destept... ii lasa in spirit liber si cand sar calu' ii cam scoate de la portie...

Virgil27.01.2005 21:10

Asa sa fie.Dar se poate pune el cu Mirel,care-i finul lui Gigi si fara de care nu se prea poate în aparare?Poate tolera Gigi sa faca instructie cu el ?

Ce zici ?

FORZA

gianini27.01.2005 21:24

si italienii vor juca fara multi titulari.

gianini27.01.2005 21:29

vom juca italieneste.

soze27.01.2005 22:21
Asa sa fie.Dar se poate pune el cu Mirel,care-i finul lui Gigi si fara de care nu se prea poate în aparare?Poate tolera Gigi sa faca instructie cu el ?

Ce zici ?

FORZA

Ar trebui sa poata sa faca, atat pentru binele echipei cat si pentru binele lui Mirel daca vrea sa fie apreciat la adevarata sa valoare,deoarece cred ca sunt in sunt asentimentul tuturor ca Mirel Radoi este cel mai valoros fotbalist al campionatului nostru, deoarece este un jucator polivalent, etc.; si daca va juca la o echipa importanta, unde disciplina este mai mult apreciata uneori chiar decat talentul acest lucru va conta.

sorin_77728.01.2005 06:48

soze zice bine... Si eu cred ca Zenga ii zice lui Radoi cand greseste.. Bine ar fi ca Radoi sa inteleaga acest lucru pentru ca sunt sfaturi de la un profesionist trecut prin multe...

Virgil28.01.2005 08:19

Corect.Asta ne dorim de fapt cu totii.Pentru ca toti îl iubim si nu dorim sa cada prada impulsurilor nervoase.

Altfel,cui i-ar fi pasat de ce a facut?

Daca ar fi fost Falemi de pilda,probabil ca s-ar fi cerut excluderea din echipa.Si ne-am fi lamentat ca pateaza imaginea clubului.Asa cum o fac deseori multi dintre noi,la adresa unui anume copil de oier.

Ce ti-e si cu ierarhiile astea în materie de a critica.In unii dai de le merg fulgii,iar în altii,pe care îi iubesti,nu dai nici macar cu o floare.Chiar atunci când gresesc vizibil.Unde D-zeu mai e echitatea? :lol:

FORZA

sorin_77728.01.2005 09:31

legat de meciul din Italia... Stie cineva ceva...se va televiza in direct? Pentru ca indiferent cine va juca meciul va fi interesant...

Virgil28.01.2005 13:03

Cel cu Slovacia,de interes national,se televizeaza.Dar despre cel cu Steaua nu am auzit nimic.Probabil ca vom vedea o reluare pe TV Sport sau cine stie pe unde.In direct,nu prea cred.

Uite cât de utila ar fi televiziunea aia a lui Gigi.Pacat ca deocamdata e numai în visele lui.

FORZA

ADRIAN PACURAR28.01.2005 14:12

sa incerc un 11, in cazul in care vor fi toti cei 10 in lot : Hamu -NESU, Baciu, KECA , CURT, Lovin , Nicolita ,Pitu , Bostina ,Dinita , Cristea ,Ciocoiu.Sper sa nu fi nimerit unul dintre posibili selectionati , dar nu cred ,pt divizia A , nu ar fi foarte rau , asta inseamna ca avem un lot puternic , dar pt un meci cu Inter nu stiu , sa nu uitam ca si ei vor avea jucatori la loturi , dar eu ma bucur ca Steaua , are posibili 10 internationali si sa fie cat mai multi.

sorin_77728.01.2005 15:19
Cel cu Slovacia' date='de interes national,se televizeaza.Dar despre cel cu Steaua nu am auzit nimic.Probabil ca vom vedea o reluare pe TV Sport sau cine stie pe unde.In direct,nu prea cred.

Uite cât de utila ar fi televiziunea aia a lui Gigi.Pacat ca deocamdata e numai în visele lui.

[b']FORZA

Aici ai punctat bine... Televiziunea lui Jiji era un lucru bun daca s-ar fi facut... Poate isi va indeplinii omul visul... Oare cand vom avea si noi la club televiziunea proprie cum au Chelsea, Manchester... ???

chirichiri28.01.2005 15:42
sa incerc un 11, in cazul in care vor fi toti cei 10 in lot : Hamu -NESU, Baciu, KECA , CURT, Lovin , Nicolita ,Pitu , Bostina ,Dinita , Cristea ,Ciocoiu.Sper sa nu fi nimerit unul dintre posibili selectionati , dar nu cred ,pt divizia A , nu ar fi foarte rau , asta inseamna ca avem un lot puternic , dar pt un meci cu Inter nu stiu , sa nu uitam ca si ei vor avea jucatori la loturi , dar eu ma bucur ca Steaua , are posibili 10 internationali  si sa fie cat mai multi.

Din intamplare ai incercat un 12... :D

ADRIAN PACURAR28.01.2005 17:46

am facut-o si pe asta , am inventat fotbalul in 12 , :),atunci sare pitu din schema, scuzele mele de rigoare.

Radu mic28.01.2005 20:48

Cred ca vor fi selectionati numai Radoi, Neaga si Dorinel.Sunt singurii care put fi titulari cu slovacia. Piti nu poate lua toti jucatorii Stelei mai ales intr-un moment delicat cum este acesta..poate daca ar fi fost un meci pe bune si nu amical.

P.S ce ma supara este ca nu l-a luat si pe Danciulescu in lot...io cred ca Danciu merita selectionarea..este un atacant care asteapta greseala.

Motanu D28.01.2005 21:40

In meciul cu Inter nu va conta cine va juca. Nu cred ca pe Zenga il interesaza cum joaca x,y sau z impotriva Interului, ci cum joaca echipa in ansamblu. In perspectiva meciului cu Valencia, echipa nu trebuie pregatita numai individual ci si in ansamblu. Cred ca pe Zenga il intereseaza mai mult aspectul tactic al jocului, cum vor sta jucatorii in teren, cum se dubleaza, cum reusesc sa iasa din aparare, cum se descurca in fata unei aparari bine organizate... Iar o echipa ca Inter e perfecta pentru a verifica acest aspect.

Desigur, n-ar fi stricat sa aiba la dispozitie intreg lotul, ar fi fost chiar util, dar nu e o tragedie.

Apararea (Tudor, Ogararu, Radoi, Ghionea) are 90-95% sanse sa joace in meciul cu Olanda (nu cred ca Barcauan & Stoican vor mai fi selectionati vreodata...), iar in rest, cred ca doar Neaga ar mai putea fi retinut de Piturca in lot.

Idiferent cu cine am juca vom face egal cu Inter. Ca asa e traditia : :lol:

Motanu D28.01.2005 21:43
P.S ce ma supara este ca nu l-a luat si pe Danciulescu in lot...io cred ca Danciu merita selectionarea..este un atacant care asteapta greseala.

S-ar putea sa ai dreptate, dar ma tem ca Danciu, care este un fotbalist valoros fara indoiala, asteapta de multe ori greseala proprie. Iar cea mai mare e aceea ca a plecat in China. Prostia se plateste, iar Piti, se pare, stie mai multe despre "profesionalismul" unora. Si numai ilustrii "profesionisti" nu-i trebuie nationalei acum...

Virgil29.01.2005 06:27

Parerea mea e ca Piti va lua întreaga aparare de la Steaua(Tudor,Oga,Mirel,Ghionea,P.Marin) plus Dica.Consider ca e important sa ai o linie de aparare omogena.Pe Dica îl nominalizez ca sigur pentru ca în pregatirile Stelei a fost unul dintre cei mai buni oameni.De altfel în ultimul meci disputat de echipa noastra a marcat ambele goluri.Neaga nu cred ca va fi retinut în lotul restrâns,pentru ca cel putin momentan traverseaza o perioada mai slaba.

FORZA

ADRIAN PACURAR29.01.2005 13:01

pana la urma am citit ca pleaca numai patru , atunci nu ne mai stresam degeaba, :D

Virgil31.01.2005 13:51

Cei patru apostoli au fost trei.Luca si Matei.

Din cei 10 selectionabili anuntati,doar pentru trei au fost trimise telegrame de convocare la lot.SuperRadoi,Dorinel si Oprita sunt jucatorii fara de care Steaua va juca împotriva Interului.Inter la rândul lui va juca probabil si el fara câtiva dintre titulari.Prevad la finalul meciului un scor egal.Nu pentru ca ar fi blat.Ci pentru ca Interul este o echipa capabila sa obtina un punct în fata Stelei :lol: .Cel putin pentru ca joaca în fata propriilor suporteri.

INTERNATIONALE MILANO

Motanu D31.01.2005 15:52

INTERNATIONALE MILANO

Mizez mai degraba pe 0-0. Nu cred ca Steaua va l-au gol in meciul cu Inter (chiar daca nu va juca Radoi), iar meciul se va termina la egalitate, daca nu cumva vom strica traditia Interului si ii vom bate.

In Ghencea Valencia va patii ce au patit Nationalul sau Craiova. Diferenta este ca ei nu-l au pe Caramarin sa marcheze golul de onoare...

kyd31.01.2005 17:50

Avem doar 3 jucatori selectionati(Radoi,Munteanu,Oprita) deci ne raman destul de multi jucatori pentru amicalul cu Inter.Oricum nu conta cati jucatori erau selectionati la nationala pentru ca adevaratul test nu este meciul cu Inter ci meciul cu Valencia.Poate pana la meciul acela jucatorii nostri vor ajunge la o forma cat mai buna de pregatire pentru a face un joc buna pe Mestalia.

«123»