FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Iara nervi , pana cand!

«123»
Virgil30.01.2005 18:08
Fratilor' date=' Radoi e singurul vostru om de valoare... E singurul care imi inspira respect de la voi. Pentru cei care il ataca: nu sunteti deloc stelisti![/quote']

Ba,tu vezi-ti de treaba ta.Nu te mai baga în seama,daca nici nu stii despre ce e vorba.Vorbeste de ceva mai pe intelesul tau.Juventus Colentina,blaturi.Nu de tort.De-alea cu care câtigati campionate.

FORZA

Reddog,eram nervos si mi-am descarcat nervii pe tine.Recunosc ca nu a fost deloc corect din partea mea sa te atac.Mai ales ca nu criticai.Dimpotriva.Il laudai pe cel mai bun jucator al Stelei.Si chiar daca ai fi criticat(la modul decent)trebuia sa-ti respect parerea asa cum o respect pe a fiecaruia.Pentru ca prin prezenta ta aproape permanenta pe forum ai devenit,aproape fara sa-ti dai seama,unul dintre ai nostri.Nu mai zic de faptul ca prin rangul obtinut,esti stelist pâna la moarte.Asa ca,nu-mi sifonez reputatia recunoscând ca am gresit.Scuze.

FORZA

reddog30.01.2005 18:31

iti accept scuzele, dar nu te uit... :twisted:

Teoctist30.01.2005 19:41

Uitarea alina sufletul taica.Straduieste-te putin si o sa vezi ce confortabil o sa te simti.

steaua31.01.2005 07:45
va amintiti cum ne-a pierdut mirelus doua puncte in meciul cu norvegia, 1-1 la Bucuresti, cand la golul lor in loc sa respinga mingea cersea un fault in atac pentru ca norvegianul indraznise sa il atinga in drum spre mingea care avea sa intre in poarta?...

am impresia ca rezultatul in acel meci a fost 0-1. intr-adevar, vina absoluta i-a apartinut lui Radoi, care uitase ca este fundas si a scapat din marcaj...si asta se intampla prin minutul 83...deci, cu tot respectul, mirelus ne-a pierdut chiar 3 puncte, nu doua...

Motanu D31.01.2005 10:35

Am spus ca Radoi a gresit. A gresit grav si merita pedepsit pentru asta (iar asta e treaba lui Zenga) ! Dar hai sa nu-i dam acum in cap si pentru meciul cu Norvegia; e ca si cum pentru gestul marlanesc din cipru i-am imputa fiecare eroare din cariera.

Si Nesta, si Maldini, si Puyol si Cordoba si Cannavaro si Carvalho si Ferdinand, si .... si toti fundasii au pierdut macar un meci pe o greseala stupida. Sa gresesti este omenesc, si poate ca n-as fi spus asta daca n-as fi vazut Franta primind in gol stupid dupa ce Desally (fotbalist care a jucat intr-un fotbal pe care noi il numim profesionist) nu s-ar fi oprit sa cerseasca un fault in loc sa continue faza. Si era un meci la un turneu final...

Asdar sa blamam gestul lui Radoi, sa-l criticam dar sa nu-l desfiintam.

Apropo, cum se face ca ati uitat de cornerul lui Dorinel de la Copenhaga sau de golul luat de Zenga intr-un meci cu Rapidul ? Ambele faze sunt cel putin la fel de ridicole ca aceea din meciul cu Norvegia

Virgil31.01.2005 14:03

Cred ca Radoi si-a luat destula papara pentru gestul peste care trebuia sa treaca.Cred deasemenea ca orice opinie venita la atâtea zile de la producerea "evenimentului" este tardiva.Nu-si mai are rostul.Avem în fata o mare încercare.Dubla cu Valencia.Nu credeti ca ar trebui sa ne canalizam atentia într-acolo?Eu deja o fac si mizez pe faptul ca Steaua nu va primi gol în deplasare.Si pe faptul ca va marca cel putin unul acasa.Fara a primi,din nou,gol.

Sunt extrem de exagerat în ceea ce afirm?Nu va pripiti sa raspundeti imediat.Asteptati ultimul fluier al arbitrului în cel de al doilea joc.

Steaua Bucuresti

Teoctist31.01.2005 23:29

Si eu cred ca e necesar sa uitam gestul nefericit comis în împrejurari produse de lipsa de valoare a arbitrului.Care la acea faza a fost mai mult vames decât cavaler al fluierului.

crysty03.02.2005 10:55
Fratilor, Radoi e singurul vostru om de valoare... E singurul care imi inspira respect de la voi. Pentru cei care il ataca: nu sunteti deloc stelisti!

Tu vb dela Dinamo numai florentin Petre are valuare daca pleaca el sunte-ti ca niste caini fara mancare

crysty03.02.2005 10:59

Nu stiu a ajuns acel arbitru sa ne arbitreze daca era vames sa tea la vama lui trebuia suspendat pe viata acel vames zis arbitru , Radoi este un baiat cu o cariera mare si un jucator formidabil ,acum trebuie sa-l inteleg daca-i rupea piciorul la acea intrare,dupa cum ati vazut ia rup gheata atitudinea lui e normala FORZA Steaua

reddog03.02.2005 16:18
Fratilor, Radoi e singurul vostru om de valoare... E singurul care imi inspira respect de la voi. Pentru cei care il ataca: nu sunteti deloc stelisti!

Tu vb dela Dinamo numai florentin Petre are valuare daca pleaca el sunte-ti ca niste caini fara mancare

Lasa ca nu murim noi. Merci ca iti faci griji pentru mine. Chiar asa de mult ma iubesti? :oops:

grigloco04.02.2005 14:30

da cine-si face griji pt tine !? :lol:

reddog04.02.2005 15:53

Pai Crysty, nu isi facea griji sa nu mor de foame?

mountytoma18.02.2005 07:24
va amintiti cum ne-a pierdut mirelus doua puncte in meciul cu norvegia, 1-1 la Bucuresti, cand la golul lor in loc sa respinga mingea cersea un fault in atac pentru ca norvegianul indraznise sa il atinga in drum spre mingea care avea sa intre in poarta?...

am impresia ca rezultatul in acel meci a fost 0-1. intr-adevar, vina absoluta i-a apartinut lui Radoi, care uitase ca este fundas si a scapat din marcaj...si asta se intampla prin minutul 83...deci, cu tot respectul, mirelus ne-a pierdut chiar 3 puncte, nu doua...

multumesc pentru corectie. la varsta asta,mai uita omul detalii. pe mine nu ma deranjeaza jucatorul care greseste incercand sa faca ceva bine. ma deranjeaza nepasarea, vedetismul gratuit, nesimtirea. chestiile astea fac diferenta intre Radoi si alti fundasi poate mai slabi ca el dar pentru care se platesc zeci de milioane.

Xander18.02.2005 12:42

Nu Radoi a pierdut acel meci, ci toata echipa! Nu au fost in stare sa inscrie, caci daca era 3-0 pt noi si luam un gol in min83 nu-i mai pasa nimanui, dar asa vina cica a a lui Radoi: NU ESTE ADEVARAT !!!

«123»