FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Iara nervi , pana cand!

«123»
ADRIAN PACURAR26.01.2005 08:57

"Cãpitanul Stelei, Mirel Rãdoi, a fost și ieri extrem de nervos, la fel ca în meciul cu Levski Sofia. Nervozitatea lui Rãdoi a plecat de la faptul cã arbitrul n-a acordat fault la faza golului sîrbilor. Dupã pauzã, în minutul 74, Mirel a fost cãlcat pe gheatã de un adversar, stelistul urlînd la central (foto) sã acorde loviturã liberã. Arbitrul s-a întors imediat cãtre Walter și i-a zis în englezã: "Domnule Zenga, schimbați-l, vã rog, cã altfel îl elimin". Italianul l-a chemat pe Keca de pe margine pentru a-l bãga pe teren, însã Rãdoi a refuzat sã iasã. "Mirele, ieși, cã ne facem de rîs aici", i-a zis și Mihai Stoica de pe margine. În cele din urmã, cãpitanul Stelei a pãrãsit terenul, nu înainte de a-l scuipa pe arbitrul. Ajuns pe bancã, Rãdoi tot repeta: "La final, îl bat p-ãsta". El a fost liniștit în cele din urmã de Zenga și MM. "Cred cã arbitrul o fi fost și el antrenor la viața lui de a cerut schimbarea lui Mirel", a spus la final Mihai Stoica despre arbitrul întîlnirii, care se numește Christos Chailis, este vameș și a încasat la meciul de ieri un barem de 45 de euro."de ce nu e capitanul nostru in stare sa se calmeze , e foarte irascibil , de-a lungul multor meciuri ,de ce ? Daca o comite cu Valencia ? , am uitat , preluat de pee gsp.

Virgil26.01.2005 15:00

Daca e adevarul gol-golut ceea ce s-a scris despre Radoi,eu zic ca era mai bine sa-l fi eliminat acum, într-un meci de verificare pentru a întelege gravitatea comportamentului sau,decât într-un meci oficial.

Dupa ce a gresit nesanctionând faultul asupra lui Mirel,arbitrul a comis si a doua greseala nearatându-i probabil nici cartonasul galben.Cât priveste baremul încasat,acesta nu are nici o relevanta.Putea sa arbitreze si gratuit.

FORZA

serban2326.01.2005 17:26

erau 3 stiri la pachet:ca l-a enervat pe Mirel , ca e vames , si baremul ,care avand in vedere ca e vames nu are nici o relevanta :D

cat despre comportarea lui Mirel eu zic sa ne abtinem de la comentarii aiurea...nu am fost acolo...nu stim ce a fost...iar daca am fi fost cine stie cum am fi reactionat...

sorin_77726.01.2005 17:58

Eu zic ca Mirel e baiat destept si stie sa isi stapaneasca nervii intr-un meci oficial... Acum a vrut si el probabil sa riposteze stiind ca probabil nu va pati nimic... Nu il vad pe Mirel sa ii faca asta lui Colina sau Markus Merk... :)

grigloco26.01.2005 21:17

si eu sunt de aceeasi parere cu Sorin...la urma urmei nu este degeaba capitan nu !? trebuie sa stie sa se comporte adecvat si chiar sa ii atentioneze si pe coechipieri in astfel de situatii...nu cred ca se va mai intampla asemenea lucru si in campionat su in UEFA

perpendiqular27.01.2005 07:34

Eu zic ca nu ii mai ajunge nimeni la nas.

Probabil nu e constient ca un astfel de comportament, mai ales din partea capitanului echipei, genereaza orice, numai nimic bun nu.

Sa ne amintim de copilariile lui Oprita din meciul cu Besiktas. Destul de relevante ultimele 10 minute ale meciului. Daca o pateste capitanul ?

Cine se aseamana, se aduna.

E VREMEA Stelei !

ady-ultras27.01.2005 07:42

Mirel nu a avut o comportare decenta, dar nu trebuie sa exageram.Asa ceva nu se va intampla in meciurile cu Valencia.Radoi a fost enervat de deciziile arbitrului,care,serios vorbind,nu a avut nici o treaba.Meciurile amicale nu prea conteaza. Radoi e cel mai bun.

ult-ras27.01.2005 07:42

Mirel Radoi este un fotbalist de nota 10 dupa parerea mea.car ca si caracter lasa de dorit.sa ne aducem aminte ca l-a lovit cu pumnul pe tibi lung la un antrenament...cuvintele adresate jurnalistilor in eplasarea de la bilbao...acum acest incident care sunt sigur ca este adevarat.si asta pt ca este lider la Steaua, daca va pleca la lazio sau alta echjipa nu va mai avea acest comportament.oricum romanul tot roman ramane

pacobarosanu27.01.2005 08:17

eu zic ca Mirel e cam nervos in ultimul timp.

Mirel este acest "di canio" al Stelei.baremul arbitrului nu interesa pe nimeni si shtirea cu baremul arata profesionalismul ziarishtilor.

arbitrul e vamesh deci nu trebuie noi sa ii plangem de mila.FORZA Steaua.

radu227.01.2005 08:51

Pana la urma nu e decat o preluare a unui articol din gs (ii stiim foarte bine cum pot sa faca scandal din orice). Daca e adevarat, e pacat ca nu reuseste sa isi stapaneasca nervii dar cred ca nu exista fotbalist care sa faca tot timpul acest lucru. La Mirel aceste iesiri se repeta cam des in conditiile in care el este chiar capitan al echipei si cred ca cei care ar trebui sa ii explice ca uneori exagereaza sunt conducatorii echipei si antrenorul. Pe de alta parte cred ca multi dintre noi am proceda exact la fel(poate chiar mai rau) in conditiile in care cineva si-ar bate joc la un moment dat de munca nostra.

ADRIAN PACURAR27.01.2005 09:15

nu am fost atent ce am preluat ,trebuia sa las in pace baremul ,ma sperie ca nu vede-ti ce este grav ,faptul ca al nostru capitan , al carui tricou il port pe stadion si in care cred foarte mult, are din ce in ce mai multe episoade de genul asta , injura ziaristii ,se bate cu proprii colegi si in ultima vreme se da si la arbitrii , il inteleg intr-un fel , da totul pe teren pentru club, dar nu e bine ce face , daca intr-un meci greu ne lasa de caruta? Siparca s-a intamplat ,da , dar nu retin partida , nu mi se pare normal sa aiba o atitudine agresiva fata de participantii la fenomen, e bine sa fie agresiv ca atitudine de joc , dar pe adversari sa-i lase in pace si mai ales pe arbitrii.

wzliviy27.01.2005 09:16

fiecare are nervii sai, probabil a avut motivele sale, dar in meciuri oficiale Radoi trebuie sa demonstreze ca are taria unui capitan.

cosz27.01.2005 10:23

Ma da voi cu cine dracu tineti ma.Va totoluati de el lasa-ti ma omu in pace,a fost vreo unu dintre voi la meci , a vazut cineva ceva. Asa suntem noi romani din tantar facem repede un armasar mare.Eu unu nu imi aduc aminte ca Radoi sa-si fi luat vreu caronas rosu in vreu meci cu miza sau macar sa se certe cu arbitru.La nationala din cate stiu nu are nici un rosu luat.La noi a mai luat si poate meriat dar doar e fundas ce dracu.

Lasa-ti dracului asta si hai sa ne gandim mai bine la meciul cu Valencia unde sper sa facem o figura cat mai buna ca sincer se poate si sper din toata inima mea de STELIST inrait.Hai sa ne gandim cum o sa-i sustinem la meciurile astea 2 care urmeaza si la ei si la noi si sper ca la retur pe 24 feb sa fie o atmosfera super ca intotdeauna in Ghencea.

Forza Steaua.

Trup si suflet pentru culori........

pashu_boossu27.01.2005 10:34

Sper sa nu-si faca un obicei din asta.Mi se pare cam ingamfat de la un timp,dak este cel mai bun fundas central din Romania asta nu inseamna ca faci ce vrei pe teren, sau nu asculti asculti antrenoru! Steaua TRECE DE VALENCIA!!! SIGGGUUURRRRR!!! FORZA Steaua!!!

locco27.01.2005 12:54

Arbitrul ala era un vames de 2 bani...daca nu stie sa arbitreze, sa se duca la treaba lui si sa ne lase in pace...bine i-a facut Mirel...FORZA Steaua!!!

ADRIAN PACURAR27.01.2005 12:57

Nu ne lua pe noi cu " ma : si te rog frumos sa te gandesti bine ce spui si sa citesti atent ce scrie pe aici , daca critici un jucator pentru un gest urat , nu inseamna ca nu tii cu echipa sau ai ceva cu jucatorul respectiv , de ani de zile mergem multi dintre noi pe stadion si cantam , sau urlam care dupa posibilitati vocale pentru echipa , atmosfera va fi in Ghencea , tot timpul , indiferent ce vor face unii dintre jucatori si daca tu in capatana ta crezi ca gestul lui Radoi , e suficient ca sa te faca sa nu strigi pt echipa , aduci da-mi voie , sa-ti spun : numai stelist inrait nu te poti numi si tine minte niciodata nu s-a pomenit se nesustinerea echipei " suporterule ".

Virgil27.01.2005 13:01

Trebuie înteles si baiatul asta.E vorba de cosz.El probabil,se simte printre cei de-o vârsta,conditie,mod de a gândi,de a vorbi,etc,cu el.Si în felul lui ne cearta.Dar fondul e bun.E stelist.Nu a atacat un jucator,ci l-a aparat.Nu a atacat Steaua.Dimpotriva si-a aratat atasamentul.Crede,poate,ca unii dintre noi,nefiind de acord cu o atitudine care într-un meci infinit mai important ar costa Steaua,am fi stelisti mai putin înraiti decât el.Evident ca se înseala.Noi suntem unici(oare?).El,doar unul oarecare.

Oricum am suci-o,oricum am învârti-o,e clar ca pe stadion fiind,cu totii vom cânta :

FORZA

andreicostea27.01.2005 13:36

Cel mai important este ca s-a comportat ca un capitan adevarat... pana in momentul cand a scuipat... Ar trebui sa treaca peste momentele astea. Eu cred insa ca pe langa presiunea asupra echipei, care trebuie sa castige campionatul si sa faca fata Valenciei, chiar s-o elimine dak poate, Radoi mai are si alte probleme, personale desigur. Trebuie sa se vb cu el si cel mai indicat ar fi Zenga. Nu cred insa ca trebuie neglijat si faptul ca un alt "lider" al echipei, Neaga, nu a jucat prea bine in acel meci... Oboseala+Stres+Probleme personale=antifotbal Altfel nu pot sa-mi explic situatie de fata.

PEY27.01.2005 13:39

N-avem de unde stii de ce Mirel Radoi,un jucator de caracter dealtfel, a putut reactiona asa de nesportiv.Noi cunoastem numai fapta(efectul) in sine nu si cauza asa ca nu putem comenta;putem numai specula ceea ce nu are rost,doar nu suntem in piata.Poate ca sufleteste nu era ok poate ca era nervos din alt motiv avand legatura cu viata personala etc. etc.Atata timp cat nu ai toate datele e o prostie sa comentezi.

Virgil27.01.2005 13:49
Atata timp cat nu ai toate datele e o prostie sa comentezi.

Macar atâta ai dreptate.

Totusi faptele relatate în ziar sunt reale.Cei care au vazut jurnalele sportive de ieri au putut constata singuri.Iar MM,prin ceea ce a declarat dupa acel meci,a confirmat si el faptele.Desi l-a aparat pe jucator.

Asa ca vrei,nu vrei,PEY,te cam încadrezi în categoria în care te-am citat.

Dar nu-ti face probleme.A gresi este omeneste.Trebuia sa afli si tu odata acest lucru. :)

Inchei cu salutul favorit :

FORZA

steaua27.01.2005 13:53

Radoi este un tip agresiv prin definitie.acum vreo doi ani, ziarele scriau cum l-a batut pe un tip intr-o discoteca din resita, si pe urma l-a amenintat ca i-o mai trage o data daca respectivul nu-si retrage plangerea. pana la urma faza s-a musamalizat.

pe teren, dar si in afara lui, Radoi are o atitudine un pic golaneasca. precizez ca, dupa parerea mea, este unul dintre cei mai valorosi fotbailisti din divizia A, probabil chiar cel mai bun. asta nu-i scuza in nici un fel iesirile. este un articol f. bun in gs de azi (27. ian) despre comportamentul lui Radoi . articolul se numeste Becali din teren. nu dau link-ul articolului ca nu vreau sa le fac reclama la gs. :mrgreen:

off topic. scriu pentru. ptrima data aici si atmosfera mi se pare mai destinsa decat pe websiteul oficial al Stelei unde deja s-a dat in abureala si frecangeala. :evil:

paulx8127.01.2005 14:40

Baietzi trebuie sa recunoastem ca arogantza lui Radoi a luat proportzii in ultimul timp,dar daca ne gandim la efortul pe care baiatul asta il depune in teren oare nu putem trece mai usor cu vederea astfel de gesturi...

sorin_77727.01.2005 15:05

citesc si ma minunez... 9 din 10 mesaje il ataca pe Radoi... parca am nimerit pe un alt site... Sa va pun o intrebare celor care il atacati cu vehementza pe Radoi:

De cate ori Radoi a primit cartonasul rosu si a lasat echipa in inferioritate in situatii dificile?

Din ce imi amintesc anul trecut s-a intamplat doar in ultima etapa...

Si nu il comparati pe Radoi cu Oprita... Nu vad sensul... Oprita nu poate sa fie ce este acum Radoi...

Faithless27.01.2005 15:18

Pai ganditi-va cat a stat Radoi pe margine din cauza problemelor la ganunchi. Daca acuma trebuie sa faca operatie din cauza unui cretin care la un meci amical intra ca o bruta ? si in plus arbitrul vames zice ca e ok... pai cum sa nu ti sara mustarul.. pai imi sare mie cand ma faulteaza .. si eu nu joc pe bani.. si nici pentru cariera..

Gestul de a-l scuipa e reprobabil.. dar daca stai sa te gandesti.. ce poti sa i faci unui arbitru ? mai ales cand te fura intr-un meci.. si tu pierzi si calificare.. si bani .. si faima.. probabil si o cariera stralucitoare..

Arbitrii sunt ca niste zei dementi.. care taie si spanzura cum au chef.. ca oricum banii si-i primesc..

Ultima finala a Champions League - ati vazut ce a facut arbitrul ala.. acelasi care ne-a furat si pe noi in multe randuri.. si forurile internationale nu le face nimik.. cluburile nu protesteaza.. toti sunt impacati unii cu altii.. ditamai cooperativa..

La noi urlam noi cat urlam.. dar cine trebuie sa castige , castiga.. se antreneaza ani la rand pt Liga Campionilor si ne face de rusine si in UEFA !

Lasati-l pe Radoi in pace ! E cel mai valoros din echipa, e sufletul echipei si nu degeaba. A suferit destul in fotbalul asta de kko de la noi din tara. Ma doare sufletul cand il vad faultat, lovit cu pumnul sau facut KO.. si mai ales de fotbalisti de doi bani invidiosi pe el..

Ganditi-va la Chivu.. si poate veti intelege ce inseamna un fault ce poate avea consecinte de durata.. si abia apoi veti putea gandi mcar un pic la ce poate inseamna un fault tare pt un fotbalist.. si poate veti intelege si starea lor de nervozitate in urma acestor lovituri..

Forza Steaua !

ps : scuze ca am mai divagat..

sorin_77727.01.2005 15:24

Se pare ca o sa mai fie un subiect: Ghionea, care si el a intrat intr-o altercatie cu un jucator de la zemun la finalul meciului pe care tocmai l-am pierdut cu 1-0... Scorul nu este relevant... Dar bataia generala din final se pare ca DA!!!

Mai departe nu comentez. Astept imagini...si comentariile presei...

«123»