FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Iara nervi , pana cand!

«123»
Virgil27.01.2005 16:36
citesc si ma minunez... 9 din 10 mesaje il ataca pe Radoi... parca am nimerit pe un alt site

Când bei si doi insi îti spun ca esti beat,trebuie sa te duci acasa sa te culci.Când 9 din 10 cred ca Radoi a gresit,nu o spun pentru ca nu l-ar iubi.Ci tocmai din contra,pentru ca-l iubesc.Si nu vor ca el sau altul,la fel de util echipei,sa faca prin imprudenta sa,un deserviciu Stelei.Ma gândesc la cartonas rosu si eventuale etape de suspendare.Sa ne întelegem,cei care au avut ceva de spus sunt oameni care iubesc Steaua.Implicit pe Radoi.

Si pâna la urma,...sa-l bag în ma-sa pe arbitru.Uite ce polemici a reusit el sa stârneasca pe cel mai bun site al suporterilor celei mai adevarate echipe de fotbal din România.

Supararile ramân mereu în urma.Trec.Dar noi vor ramâne mai departe stelisti.Fiecare cu modul lui de a privi lucrurile dar toti strigând la unison :

FORZA

sorin_77727.01.2005 18:20

Virgil si eu sper ca Radoi sau oricare alt jucator de la Steaua sa devina un abonat al cartonaselor rosi... Nu cred ca avem nevoie de asa ceva acum... Pana in acest moment am evitat astfel de situatii. Oprita a facut o greseala copilaresca dar bine ca nu ne-a afectat... Acum, cum spui tu, a trecut.. Cu Steaua inainte...

reddog27.01.2005 19:27

Fratilor, Radoi e singurul vostru om de valoare... E singurul care imi inspira respect de la voi. Pentru cei care il ataca: nu sunteti deloc stelisti!

ADRIAN PACURAR27.01.2005 20:28

atat am de spus sa pentru cei care considera ca gestul lui Mirel e normal , voi doriti ca : sportul sa devina un loc pentru golani , considerati ca a injura si a scuipa trebuie sa faca parte din cei sapte ani de acasa , inseamna ca asta doriti sa va invete parintii si sa invatati copiii. Doriti sa ne apucam de adevarate partide de pugilat , in Ghencea sau pe orice stadion din tara , bine de acuma venim la noi cu sabii , topoare , care ce are in dotare si cu o doza mare de flegme pregatite cu prisosinta de acasa si sa nu uit injuraturile de rigoare si inca ceva reddog nu ai tu dreptul sa ne spui ca nu suntem stelisti , cei care am criticat un gest , nu-l detestam pe om , dar gestul a fost urat , Mirel , va fi sustinut la fel ca si pana acuma , mai oamenilor , daca va place atat de mult bataie sa nu va mai aud cand o sa dati in bocit ca v-au spart niste gabori , pt ca sat vad ca doriti , a murit notiunea de fair-play. Daca voi nu gasiti alte argumente de a raspunde unui fault decat cu injuraturi , flegme si pumni ,atunci ceva nu e normal ,gata s-au dus vremurile frumoase , , apropo sarbul i-a taiat gheata nu l-a lovit la genunchi .

Virgil27.01.2005 20:59
Fratilor, Radoi e singurul vostru om de valoare... E singurul care imi inspira respect de la voi. Pentru cei care il ataca: nu sunteti deloc stelisti!

Ba,tu vezi-ti de treaba ta.Nu te mai baga în seama,daca nici nu stii despre ce e vorba.Vorbeste de ceva mai pe intelesul tau.Juventus Colentina,blaturi.Nu de tort.De-alea cu care câtigati campionate.

FORZA

pashu_boossu28.01.2005 06:46

:!: dupa ce acum 2 zile a scuipat un arbitru si l-a ignorat pe Zenga cand acesta a vrut sa-l schimbe,Radoi a provocat ieri o bataie in meciul cu FC Zemun. oare dak nu intervenea el gheonea nu se descurca? dak esti capitan nu trebuie sa-ti tarasti colegii in batai, din contra el trebuia sa-l linisteasca pe Ghionea...Mirele tie nu ti se pare ca in ultimul timp sari calul cam des?????? FORZA STEAUAAAA!!!!

steaua28.01.2005 06:54
citesc si ma minunez... 9 din 10 mesaje il ataca pe Radoi... parca am nimerit pe un alt site... Sa va pun o intrebare celor care il atacati cu vehementza pe Radoi:

De cate ori Radoi a primit cartonasul rosu si a lasat echipa in inferioritate in situatii dificile?

Din ce imi amintesc anul trecut s-a intamplat doar in ultima etapa...

Si nu il comparati pe Radoi cu Oprita... Nu vad sensul... Oprita nu poate sa fie ce este acum Radoi...

fiecare are parerea lui despre Radoi si gestul lui. sa dam insa putin timpul inapoi, si sa ne aducem aminte de Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], care era o fiara in teren,dar un baiat de toata cinstea in afara lui. vreau sa spun ca si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] scuipa arbitri, adversari, antrenori adversi, dar nu a jignit pe nimeni niciodata in afara gazonului. asta in timp ce Radoi are o atitudine aroganta fata de presa si nu este un tip prea cuminte nici in timpul liber. faptul ca bea de stinge, iar nu mi se pare un lucru normal pentru. un fotbalist de performanta...sa nu-mi spuna cineva ca nu este adevarat ca nu il cred...

sorin_77728.01.2005 07:00
. faptul ca bea de stinge, iar nu mi se pare un lucru normal pentru. un fotbalist de performanta...sa nu-mi spuna cineva ca nu este adevarat ca nu il cred...

Eu inteleg ca a cam sarit calu' dar ne vom lamuri mai bine in meciurile oficiale si in dupa dubla cu Valencia mai ales

Partea cu bautul chiar nu o cred... Las timpul sa vorbeasca...

Eu il apreciez pe Radoi si pana acum nu m-a dezamagit pe teren...

Forza Steaua!!!

Virgil28.01.2005 08:04

Dar cine nu-l apreciaza ?

Daca pâna si un nestelist ca reddog a spus ca e singurul pentru care simte ceva ? :lol: Adica apreciere.

FORZA

mariusrizea28.01.2005 09:04

Eu cred ca a facut bine ca si-a descarcat nervi caci fiecare are un punct limita si pana la urma de ce sa taca din gura si sa se lase furat.Totusi consider ca e un eveniment minor si nu ar trebui sa i se dea atata atentie , in plus de cate ori a avut el asemenea iesiri intr-un meci oficial? Forza Steaua

sorin_77728.01.2005 09:25
Eu cred ca a facut bine ca si-a descarcat nervi caci fiecare are un punct limita si pana la urma de ce sa taca din gura si sa se lase furat.Totusi consider ca e un eveniment minor si nu ar trebui sa i se dea atata atentie , in plus de cate ori a avut el asemenea iesiri intr-un meci oficial? Forza Steaua

Asta am spus si eu...Mirel nu a avut asemenea iesiri in meciurile oficiale... Marius are dreptate... se face prea mult caz...

raducelbun28.01.2005 09:28

INCALIFICABIL!

horse3728.01.2005 09:32

nu sant impotriva lui Radoi dar nu-i pot aproba atitudinea. sa ma iertati dar dupa nr incidentelor in teren cat si in viata extrasportiva am impresia ca-i ii lipsesc un pic din cei sapte ani de acasa. baiatu-i "macho" cu mult peste masura. de, ca-i finul lui Gigi.

spre analiza va supun comportamentul lui Belodedici care orice ati spune voi facand o comparatie in ale comportamentului: belo cu masteraul luat iar Radoi o profesionala chinuita!

parerea mea.

sorin_77728.01.2005 09:38
nu sant impotriva lui Radoi dar nu-i pot aproba atitudinea. sa ma iertati dar dupa nr incidentelor in teren cat si in viata extrasportiva am impresia ca-i ii lipsesc un pic din cei sapte ani de acasa. baiatu-i "macho" cu mult peste masura. de, ca-i finul lui Gigi.

spre analiza va supun comportamentul lui Belodedici care orice ati spune voi facand o comparatie in ale comportamentului: belo cu masteraul luat iar Radoi o profesionala chinuita!  

parerea mea.

Nu intotdeauna conteza scoala... Educatia ti-o primesti de acasa asa cum spuneai.. Eu iti dau dreptate doar pe jumatate... Nu e cu nasul pe sus ca e finul lui Jiji cat pentru faptul ca e liderul echipei si adulat la maxim de suporteri si nu stie sa gestioneze acest lucru... Si totusi incidente in teren cum spui tu nu a avut pana acum la meciurile oficiale... Si a jucat meciuri bune si la nationala fara sa primeasca nici macar galben...

gone28.01.2005 11:51

Sorine, din pacate a avut. Mai tineti minte un meci cu petrolu? Cand l-a lovit cu pumnul pe un jucator si a primit rosu? Apoi Liga i-a anulat suspndarea. Dar putea usor sa ii dea 3-4 etape suspendare. E bine ca Radoi e argresiv in joc, asa as vrea sa vad mai multi jucatori de la Steaua, dar exagereaza in anumite momente. In aceste amicaluri Steaua a jucat sub presiunea dublei cu Valencia si asta se vede.

George Stan28.01.2005 12:04

Ar fi bine sa ai dreptate, gone. Adica tensiunea asta sa fie datorata meciului cu Valencia. Asta ar insemna ca jucatorii nu vor merge la Valencia in ideea de a cadea de pe cai frumosi. Pe de alta parte nici prea multa nervozitate nu-i buna. La Valencia avem nevoie de mult calm, sa stim sa gestionam faptul ca meciul incepe de la 0-0. Daca vom fi 'disperati' vom ajunge carne de tun.

masu28.01.2005 13:05

se pare ca era cam frustrat dar sa il intelegem si pe el ... ala l-a calcat pe gheata si i-a taiat-o dak era tibia lui ........... stai lin ca , cu Valencia o sa fie cel mai bun de pe teren :lol:

//editat de administrator. incearca sa scrii mesajele corect. Optiunea 'code' are un cu totul alt rol decat cel gasit de tine...

sorin_77728.01.2005 15:24
Sorine, din pacate a avut. Mai tineti minte un meci cu petrolu? Cand l-a lovit cu pumnul pe un jucator si a primit rosu? Apoi Liga i-a anulat suspndarea. Dar putea usor sa ii dea 3-4 etape suspendare. E bine ca Radoi e argresiv in joc, asa as vrea sa vad mai multi jucatori de la Steaua, dar exagereaza in anumite momente. In aceste amicaluri Steaua a jucat sub presiunea dublei cu Valencia si asta se vede.

Multumesc ca mi-ai reamintit... Poate ca atunci trebuia sa ia suspendarea si realiza din timp ce se poate intampla in aceste momente... Eu totusi sper in comportari bune din partea lui atat pe teren cat si in afara...

reddog28.01.2005 20:41
Fratilor' date=' Radoi e singurul vostru om de valoare... E singurul care imi inspira respect de la voi. Pentru cei care il ataca: nu sunteti deloc stelisti![/quote']

Ba,tu vezi-ti de treaba ta.Nu te mai baga în seama,daca nici nu stii despre ce e vorba.Vorbeste de ceva mai pe intelesul tau.Juventus Colentina,blaturi.Nu de tort.De-alea cu care câtigati campionate.

FORZA Lasa-ne tu pe noi cu Colentina noastra... Vedeti ce faceti voi cu valencia, ca nu puteti sa o comparati cu echipele cu care ati invins in amicale. Iar in privinta lui Radoi, imi mentin afirmatia. :evil:

Motanu D28.01.2005 21:59
Fratilor' date=' Radoi e singurul vostru om de valoare... E singurul care imi inspira respect de la voi. Pentru cei care il ataca: nu sunteti deloc stelisti![/quote']

FORZA

Credeam ca esti un simplu suporter, nu un fanatic care-l divinizeaza pe Borcea.

Dar nu conteaza, esti liber sa spui ce vrei, e democratie... Dar tine minte un lucru: La Dinamo nici macar suporterii nu imi inspira respect. Atat lipsa de valoare profesionala si umana n-am vazut nicaeri, iar gestul unuia din sefii de galerie care spune ca gasea in galerie vreo 10 care jucau mai bine ca fotbalistul X e tardiv si fals.

Toti cei care sunt la Dinamo (si voi suporterii) v-ati batut joc de echipa. Mie, ca stelist, mi-e rusine ca Steaua are astfel de adversari jenanti.

Cat despre blaturi... no comment. Imaginile si banii din buzunarele arbitrilor nu mint. Si nici vilele fundasilor adversi...

Asadar fa si tu un lucru de bun simt si fi obiectiv. Daca vrei sa ajuti Dinamo, asta e primul pas. Daca nu atunci mai bine lasa fotbalul si ocupa-te de alte sporturi !

Motanu D28.01.2005 22:06

Bataia aia din finalul meciului e o consecinta directa a atitudinii lui Radoi. Sper sa inteleaga ca a sarit calul si chiar daca ar fi mai bun ca Pele, nu are dreptul sa faca asta. Eu cred ca Mirel ar trebui sa se relaxeze, iar daca e prea nervos (din diferite cauze) sa se duca la psiholog sau sa ia la bataie cativa saci de box. Sa-i loveasca pana se calmeaza.

Sper sa-l faca cineva sa inteleaga ca un lider nu e ala care da primul cu bata. Si sa se gandeasca ca in Liga nu-l va mai fura un vames care nu stie regulamenul ci niste profesionisti care fura cu regulamentul in mana...

FORZA Steaua !

Radu mic29.01.2005 06:56

Bai frate linistitiva cu toate prostiile astea. Ce atata suparare ca Radoi a scuipat arbitrul?!!!? Poate nu este un gest cugetat si sunt sigur ca Radoi regreta gestul dar acum noi sa-l atacam.....e pacat...pun pariu ca fiecare dintre noi a scuipat pe cineva la un anumit timp in viata lui. :D Io zic sa ne indreptam atentia pe meciul cu Valencia sau ca Neaga nu a jucat nimic in nici un amical...

mountytoma29.01.2005 13:28

va amintiti cum ne-a pierdut mirelus doua puncte in meciul cu norvegia, 1-1 la Bucuresti, cand la golul lor in loc sa respinga mingea cersea un fault in atac pentru ca norvegianul indraznise sa il atinga in drum spre mingea care avea sa intre in poarta?

Mirel are un caracter de doi lei si asta se va vedea cel mai bine cand va ajunge afara. va depasi cu mult, sunt sigur performantele de lustruire a bancii de rezerve ale altora precum el: Zicu, Ov Petre, si multi altii.

Ar trebui sa isi vada de joc si sa fie vedeta doar dupa ce termina un meci ca invingator, un meci in care si-a aratat valoarea ca sportiv.

un fotbalist care nu e OM nu poate fi un mare fotbalist.

ar trebui sa vedeti meciurile Stelei din anii 80, sa vedeti acolo caractere. Si ce fotbalisti! Si antrenor (ma refer la Jenei!)

ar trebui ca fotbalistii sa fie amendati pentru cartonasele pe care le incaseaza ca urmare a protestelor si a simularilor. caci pe ei numai buzunarul ii doare. la bun simt au atatea lacune!

vedetismul e o boala grea, si ar fi bine ca poate din exemplul lui Zicu sa invete ceva si ai nostri Dumitru, Dica, Radoi...

camirez30.01.2005 10:05

Dupa parerea mea cred ca Mirel e timpu sa plece in afara astfel riscam sa pierdem si noi si el.

Noi pt ca sa nu mai patim cea ce sa intamplat in cipru si nunumai, iar el pt ca numai acolo poate sa-si complecteze cea cei mai lipseste sa ajunga un fundas de talie WORLDCLASS , si ma refer aici in primu rand la mentalitate si cu asta cred ca am zis totul.

Parerea Mea

Virgil30.01.2005 14:31

Parerea mea e ca în momentul de fata Steaua are echipa adevarata.Plecarea unui jucator de valoare ar destabiliza echipa.De abia ne-am pus pe picioare moral,tehnico-tactic si fizic.Adica la toate capitolele.Nu cred ca e cazul sa plece cineva.Cu atât mai putin Radoi.E necesar sa-i pastram pe toti si eventual sa mai aducem.Pentru a avea de spus un cuvânt greu în Europa.

CRED IN

«123»