FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Jiul 3 - 0 (1 - 0)

«123»
uZy | @nDr3i23.11.2006 15:14

GL Steaua!!!

de ce eu23.11.2006 18:32

Steaua i va bate pe Jiu doar cu 1-o pentru ca sunt din Petrosani.Forza Steaua

ZZ TOP23.11.2006 19:49

Sa ma intercalez si eu aici printre aberatii..

Din cate se pare, acesta va fi meciul de retragere al lui Damian Militaru. Ar fi pacat sa trecem cu vederea acest lucru, pt ca Militaru a fost unul dintre jucatorii de baza in perioada in care jucam constant in Liga..si nu numai...

Respect DAMIAN MILITARU (8)!

Bogdan4Steaua23.11.2006 19:58

Sunt convins ca Militaru va fi bine primit de catre public. Asta nu inseamna ca trebuie sa ii crutam pe teren pe cei de la Jiul. Am demonstrat tot timpul ca stim sa primim cum se cuvine jucatorii care au facut parte din trecutul nostru.

martanu23.11.2006 21:22

VICTORIE!!!!

In rest nu mai este nimic de spus.

andreea_s24.11.2006 04:27

O sa-i batem, nici nu ma gandesc la altceva in afara de victorie. In rest, bafta baieti!

DTP-Ludacris24.11.2006 07:03

Ha ! Cred ca o sa facem scorul campionatului cu Jiul ! :twisted: :twisted: :twisted:

forever_STEAUA24.11.2006 08:47
Sa ma intercalez si eu aici printre aberatii..

Din cate se pare, acesta va fi meciul de retragere al lui Damian Militaru. Ar fi pacat sa trecem cu vederea acest lucru, pentru ca Militaru a fost unul dintre jucatorii de baza in perioada in care jucam constant in Liga..si nu numai...

Respect DAMIAN MILITARU (8)!

Cred ca se referea la meciul retur :roll:

Fostul jucator al Stelei si actualul "secund" al echipei Jiul Petrosani, Damian Militaru, a afirmat ca doreste sa isi inchieie cariera de jucator chiar in meciul cu Steaua, programat la Petrosani, in ultima etapa a sezonului 2006/2007.

sursa: gsp

sorin_77724.11.2006 12:31

Un singur lucru imi doresc in acest meci: 3 goluri in dreptul lui Thereau... Nu de alta dar acasa m-am obisnuit... :lol: :lol: :lol:

Virgil24.11.2006 12:34

:lol: :lol: Un sngur lucru imi doresc in acest meci : 3 puncte in dreptul Stelei.

Care mai mult ca sigur ca vor veni.

FORZA

sorin_77724.11.2006 12:37

@Virgil

punctele asa cum spui tu mai mult ca sigur ca vor veni, dar visul meu este sa il vad pe Thereau golgeterul Ligii 1 la vara...

Si acum iti pun intrebarea (offtopic): cat ar valora Thereau pentru un club de afara daca va iesi golgheter la vara si cat ar valora Badea spre exemplu?

Virgil24.11.2006 12:42

Tinând cont ca Thereau a fost adus pe E 600.000 si ca e francez,pretul lui ar urca la 1,5-2 milioane.

Badea,care a fost adus la pachet cu Panait pe 1,2 milioane euro,cred ca ar valora cam tot atat cat Cyril. :lol:

cristian01424.11.2006 13:46

Unsprezece jucători ai Jiului s-au "rupt" înaintea partidei cu Steaua!!

Marin Tudorache, tehnicianul echipei Jiul Petrosani, se confruntă cu probleme de efectiv înaintea partidei pe care echipa sa o va susţine duminică împotriva Stelei.

Dacă, miercuri, numărul jucătorilor indisponibili era şapte, Jiul are, în acest moment, nu mai puţin de 11 jucători accidentaţi. Fotbaliştii petroşăneni suferă de entorse, contracturi şi dureri lombare, iar antrenorul Jiului a evitat să spună daca aceştia vor putea fi recuperaţi până la ora partidei cu Steaua.

Sursa : GSP (stelisti.ro)

Se pare ca vom avea un meci mai usor decat credeam. N-ar strica sa ne imbunatatim putin golaverajul.

Forza Steluta ! :wink:

ktalyn24.11.2006 15:56

Nu cred ca vom face scoru' campionatului ...in primu' rand pt ca am jucat marti in Ch League si, se stie ca nu am castigat nicio partida pana acum dupa un meci de CL...avand in vedere ca jiului ii lipsesc multi jucatori vom sparge cu sigurantza gheata si vom invinge pt prima data dupa un meci de CL...da' raman la parerea ca nu vom face scor !

Bogdan4Steaua24.11.2006 15:58

Nu va luati neaparat dupa ce scrie in presa. Din cei 11, probabil doar vreo 3-4 erau titulari, iar din ei, multi vor reveni miraculos la ora meciului. Asta nu inseamna ca nu vom castiga.

Phire24.11.2006 16:46

Asa e, poate fi doar o tactica de adormire a adversarului. Mai tinem minte cazul Poli Iasi :?

Despre meci, n-ar fi multe de zis...macar acasa, pe Ghencea, sa mai castigam si noi, daca in deplasari nu prea reusim mare lucru :(

De acord cu Sorin, vreau sa-l vad pe Thereau printre marcatori 8) Merita sa devina golgheter :)

cisco24.11.2006 16:54

Jiul nu reprezinta un pericol, cel putin asa cred. Thereau o sa reuseasca un hattrick, Radoi si Dica vor da si ei cate un gol, poate doua :roll:

skylo24.11.2006 19:22

parerea mea e ca ii batem mai ales daca au si multe absente.Sper ca Dica sa isi revina la capacitate maxima si chiar mi-as dori un trio V.Badea- Dica - Thereau si pe Mirel titular.

4-1 sau 4-0.Fiti atenti ca de obicei castig la pariuri sportive deci nimeresc si scorul :))

Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua Steaua

girlslorena25.11.2006 04:27

Eu is din Petrosani si i-am vazut pe cei de la Jiul cum joaca Adica pot sa spun ca sunt la pamant nici macar nu stie sa dea o pasa buna!Numai ne fac de rusine!Sper numai sa mai apuce sa joace returul cu Steaua aici la Petrosani!Eu zic ca ii bate Steaua cu cel putin 3-0, daca le da si mai mult nu e nici o problema!

cristian01425.11.2006 07:15

Steaua-Jiul Petroşani / Biletele se pun în vânzare chiar în ziua meciului!!

Duminică, 26 noiembrie 2006, începând cu ora 14, FC Steaua va pune în vanzare biletele pentru partida cu Jiul Petroşani, meci ce se dispută în aceeaşi zi, de la 20:30. Tichetele vor putea fi achiziţionate de la casele stadionului Steaua. Posesorii de abonamente pentru sezonul 2006-2007 vor avea acces pe baza acestora.

Programul caselor de bilete este 14:00 - 20:30.

Preturi bilete:

Tribuna O 30 RON

Tribuna I 10 RON

Tribuna II 5 RON

Peluze 3 RON

Sursa : GSP.

ultras steaua26.11.2006 08:02

Steaua-Jiul 6-0 FORZZA Steaua !!!

***alex***26.11.2006 08:33

Ca de obicei va fi greu pana dam primul gol.. apoi jocul echipei va deveni mai spectaculos.

4-0

Forza Steaua!

biku00726.11.2006 08:49

patrupedele cu cine au meci ?

Phire26.11.2006 10:57

Ceahlaul. Deci sa ne asteptam ca oaspetii sa-si dea viata pe teren, in spiritul intalnirilor dintre aceste 2 echipe :roll:

In alta ordine de idei...

Antena 3: "Carlos şi Rădoi, titulari împotriva Jiului"  

Că jucătorii Stelei sunt extenuaţi fizic după maratonul de meciuri din această toamnă nu este o noutate. Nici pentru tehnicianul Cosmin Olăroiu, care, profitând de faptul că evoluează în compania "lanternei roşii" pe teren propriu, a decis să menajeze majoritatea titularilor. Acest experiment a mai dat roade până acum, în victoriile cu Unirea Urziceni şi FC Naţional.  

În această ordine de idei, Sorin Paraschiv va fi înlocuit de Mirel Rădoi. O data cu locul în primul 11, Paraschiv îi va înapoi lui Rădoi şi banderola de căpitan, pentru prima dată în acest sezon din primul minut. Şi postul de fundaş dreapta va suporta modificări, Stelian Stancu cedându-i locul israelianului Klemi Saban. O altă schimbare va avea loc în atac. Folosit titular în ultimele meciuri, Thereau îi va lăsa locul lui Vali Badea. Este posibilă totuşi si varianta folosirii ambilor în avanposturi, în scopul menajării lui Nicolae Dică, jucătorul stelist cu cele mai multe minute jucate în această toamnă.

Însă surpinza vine din poarta Stelei. "O să-i zic lui Oli să-l bage pe Carlos în meciul cu francezii" zicea Gigi Becali în urmă cu ceva timp, hotărât să îi acorde portughezo-congolezului un inedit cadou de aniversare sau, cine ştie?, poate chiar o ultimă şansă. Anumite surse susţin că Olăroiu, fiind nevoit să se conformeze deciziei patronului, se vede acum nevoit să îl folosească pe Carlos titular deseară, pentru ca portughezul să nu intre între buturi "ca în discotecă" la meciul de miercuri 6 decembrie de la Lyon.  

sursa: gsp

In caz ca se va dovedi adevarata informatia- Huh?!8O Unde s-a mai pomenit ca patronul sa dicteze formula de start a echipei? :x

Macar de-ar juca Radoi titular :) ...

Forza Steaua! steag2

forever_STEAUA26.11.2006 11:05

@Phire

Si noi trebuie sa credem chestiile astea doar pentru ca au fost scrise intr-un ziar ?

In alta ordine de idei, Steaua trebuie sa castige meciul acesta. Presiunea Ligii Campionilor a disparut, suntem in primavara europeana . Sper intr-un meci bun facut de ai nostri si bineinteles imi doresc cele 3 puncte...

«123»