Pai cum nu crede ca nu vor veni fanii...nu a zis el sa stea toata lumea acasa? Acum ii vrea pe stadion..hm..imi scapa ceva aici.. :roll:
Pai cum nu crede ca nu vor veni fanii...nu a zis el sa stea toata lumea acasa? Acum ii vrea pe stadion..hm..imi scapa ceva aici.. :roll:
@M@rmota
Vorbim de Gigi Becali... :twisted: Cel cu scaparile el... :twisted:
In declaratie aia nu face referire la PN! El spune doar atat:"si daca nu vin care e problema mea ma?!" Nici macar nu stie de PS sau PN. Mai zice "aia 200, nu din galeria mare, din partea cealalta". Sunt doar incercari specifice psp sa mai tensioneze un pic atmosfera...asa ca sa fie motive sa-i injuri pe unde ii prindem!
Pai era vorba de ce scrie prosportul nu gsp-ul. Articolul asta il comentam, si face referire la ambele peluze.
"Nu cred ca nu vor veni fanii nostri la Craiova pentru meciul cu FC Arges. Am vorbit cu cei din Peluza Nord care m-au asigurat ca vor veni. In schimb, de cei de la Peluza Sud o sa ma ocup eu. Acestia imi fac cele mai mari probleme. Vor vedea ei ce masuri o sa iau", a declarat George Becali in cadrul unei conferinte de presa.
Prosport.ro
Pai era vorba de ce scrie pro sportul nu gsp-ul.Articolul asta il comentam,si face referire la ambele peluze.
"Nu cred ca nu vor veni fanii nostri la Craiova pentru meciul cu FC Arges. Am vorbit cu cei din Peluza Nord care m-au asigurat ca vor veni. In schimb, de cei de la Peluza Sud o sa ma ocup eu. Acestia imi fac cele mai mari probleme. Vor vedea ei ce masuri o sa iau", a declarat George Becali in cadrul unei conferinte de presa.
Prosport.ro
Si eu tot la acest articol fac referire! ProSPort prescurtat "PSP". Crede-ma ca nu a spus nici PN, nici PS! Nu ma bag in seama asa de dragul postarii pe site! Spun doar ca aia de la PSP mint! Nu a spus nimic de o discutie cu liderii PN!
Sa dea domnu' sa nu afecteze rezultatul meciului cu mult. :?
Sa-l afecteze ?
:lol:
Pai la noi tot sunt "afectate" rezultatele de vreo 6 luni, indiferent de tactica antrenorului.
In cel mai rau caz o sa luam bataie, dar nu cred ca e ceva nou aici, tot o luam pe coaja de la inceputul campionatului pana in prezent. ![]()
Cat despre oierul nostru drag, nu am ce sa zic, il cred in stare de orice.
Amintiti-va de episodul cand a trimis bodygurazii in Sud, sau dupa Jean.
Alo sunt un italian casatorit cu o romanca si sunt fan de la Steaua! pot sa ma uit pe net meciul cu Zaglebie?????
Mersi mult
Salvo
Pentru cei "de afara", ca si mine, magarocii aia de la prosport vreau 200 de euro pe tur-retur la transmisiile lor live din campionat. However, pentru cei care au ip din Romania,e gratis. Asa ca am gasit o solutie relativ simpla (poate cei mai multi dintre voi au gasit-o deja...): folosesc un proxy server din Bucuresti de fiecare data cand intru pe site-ul prosport, si pot sa ma uita la meciuri (adica la meciurile Stelei.. doar nu m-oi uita la Urziceni:) si/sau alte ciudatzenii). It works fine for me.Daca stie cineva vreo alta metoda (Telesport live pe net.., va rog sa-mi spunetzi si mie. Am incercat pplive, sopcast si alte garbage-uri, nu se merita.
Singure-le proxy din ro pe care le-am gasit (si incercat) sunt la
www.xroxy.com/proxy-country-RO.htm
De mentionat faptul ca viteza scade dramatic:(, de la 8Mbps cat am eu, prin proxy abia ajungeam la 100-150kbps. Totusi, destul cat sa vezi meciul.
care vrea sa vada meciul pe net trebuie sa se duca pe pagina asta
dupa acea trebuie sa downloadezi sopcast
dupa acea va duceti pe weekend si apasati pe partida zaglebie Steaua
www.livetv.ru/en aici la fel sunt aratate meciurile Stelei, si nu numai ale ei