FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Meciurile Stelei live pe net

«123»
saphyrre06.11.2006 22:45

Pentru cei "de afara", ca si mine, magarocii aia de la prosport vreau 200 de euro pe tur-retur la transmisiile lor live din campionat. However, pentru cei care au ip din Romania,e gratis. Asa ca am gasit o solutie relativ simpla (poate cei mai multi dintre voi au gasit-o deja...): folosesc un proxy server din Bucuresti de fiecare data cand intru pe site-ul prosport, si pot sa ma uita la meciuri (adica la meciurile Stelei.. doar nu m-oi uita la Urziceni:) si/sau alte ciudatzenii). It works fine for me.

Daca stie cineva vreo alta metoda (Telesport live pe net.., va rog sa-mi spunetzi si mie. Am incercat pplive, sopcast si alte garbage-uri, nu se merita.

Singure-le proxy din ro pe care le-am gasit (si incercat) sunt la

www.xroxy.com/proxy-country-RO.htm

De mentionat faptul ca viteza scade dramatic:(, de la 8Mbps cat am eu, prin proxy abia ajungeam la 100-150kbps. Totusi, destul cat sa vezi meciul.

papillon06.11.2006 22:54

mersi mult frate, daca merge dau o bere :D

ss lucki07.11.2006 00:20

Spuneti-mi si mie mai exact ce trebuie sa faci sa ai o adresa IP de Romania. Care sunt pasii, trebuie sa-ti faci un cont acolo, cum?

saphyrre07.11.2006 01:52

Ca sa ai un ip de romo nu trebuie decat sa folosesti un proxy server(de ex: 86.124.42.39, port 8080); ca sa setezi proxy, deschide internet explorer, mergi la tools/internet options/connections/lan settings

si pune un checkmark la "use a proxy server".

Asta e tot:)

Dupa ce ai setat proxy, mergi la prosport.ro si fa-ti un cont cu ei (e gratis), dupa care foloseste codul trimis de ei prin email.

Nu uita sa scoti proxy dupa ce tremini de vazut meciul, altfel te vei intreba de ce netul merge asa greu:)..

p.s. also works for Champions League clips from Pro TV.ro website:)...

ss lucki11.11.2006 17:11

merci saphyrre.... am inteles. spune-mi totusi cum ies dupa meci din IP de Romania si cum revin la al meu. cum aflu care-i IP-ul meu?

please, raspunde ca maine vreau sa vad meciul.

saphyrre11.11.2006 19:32

@ lucki

Ca sa vezi ip=ul tau, mergi la www.ipchicken.com ; ca sa ai revi la ip-ul tau, disable the proxy server from internet explorer/tools/internet options/connections/lan settings (uncheck the box).

O solutie si mai faina e sa configurezi media player sa vezi meciul, ca sa nu mai trebuiasca sa mergi prin internet explorer. Dupa ce ai primit codul de access, deschide media player si mergi la tools/options/network.

Click pe "configure" under "Streaming proxy settings", click on "use the following proxy server"

si pune: 86.124.42.39", port "8080" pentru http si rtsp.

Clik ok si ok.

Acum media player e configurat cu proxy pentru http so rtsp:), asa ca ca sa vezi meciul nu trebuie decat sa mergi la file/open/open URL, si sa paste linkul de mai jos:

http://TV.prosport.ro/streaming/live.asx?a...fd7e3c810e56&t=

unde XXXXXXX este codul tau de access, si

YYYYYY este bitrate-ul, adica 148000 (148kbps - recomandat, de vreme ce prin proxy nu ai mai mult de 150-200 kbps..in general)sau 340000 (340kbps) sau 764000.

Chiar acum ma uit la rapid -Urziceni..for testing purposes only!!!;) Si partea cea mai buna e ca nu mai trebuie sa faci nimic in IE, poti sa=ti folosesti ip-ul tau (plus viteza multa mai mare).

Let me know if you have any questions.

p.s. am uitat sa spun ca daca nu ai cod de access de la ei, trebuie sa mergi prin proxy cu IE la http://TV.prosport.ro/register.html si sa-ti faci cont. Daca incerci sa te inscrii folosind un ip din afara Romaniei, o sa te intrebe cat vrei sa platesti:).. asta m-a enervat pe mine, si de aia am deschis topicul asta. Sper sa va foloseasca.

Cristiano_Ronaldo_712.11.2006 12:27

Vreau sa stiu cum as putea vedea Telesport pe net? Ma refer la meciurile din Premier League transmise de Telesport?Intreb asta pentru ca nu am cablu.

Ultras Ploiesti14.11.2006 11:42

instalezi starchat.

saphyrre14.11.2006 18:47
Vreau sa stiu cum as putea vedea Telesport pe net? Ma refer la meciurile din Premier League transmise de Telesport?Intreb asta pentru ca nu am cablu.

Din pacate, nu stiu cum se poate vedea Telesport live pe net. Am incercat tot felul de programe de genl pplive, sopcast si altele, din pacate calitatea e atat de proasta ca mai mult te enervezi. Daca locuiesti in State sau Canada, meciurile din Premier League poti sa le vezi pe FSC sau GolTV. Daca ai dish, si mai bine, pentru 200 de $$ gasesti niste romani "amabili" care iti pun un decodor pentru (aproape) toate canalele romanesti (vezi de ex. reclamele din ziarul Romanian Tribune din Chicago).

galacticulstelist17.11.2006 04:07

E tare chestia asta cu proxy,am sa incerc si eu.

Adi Tanas17.11.2006 11:49

cum pot sa decodez canale de pe satelitii Amos(BoomTV),Sirius(MaxTV)si celelalte...

SteauaToronto17.11.2006 14:49

Eu am incercat, a mers, am codul pentru a privi fiecare meci :lol:

Primul meci: ala de la Pandurii :twisted:

Bogdan4Steaua17.11.2006 15:53
cum pot sa decodez canale de pe satelitii Amos(BoomTV),Sirius(MaxTV)si celelalte...

Merge doar in sharing. Ce receiver ai?

papillon18.11.2006 00:43
Eu am incercat, a mers, am codul pentru a privi fiecare meci  :lol:

Primul meci: ala de la Pandurii   :twisted:

Salut, ai incercat cu proxy?pe net? Eu am vazut etapa trecuta folosind proxy-ul 86.124.42.39, port 8080, dar acum nu mai merge acelasi server. Am incercat si alte servere, dar n-am mai reusit sa vad azi nimic. Ai cumva vreun proxy server pe care-l folosesti regulat? Spune-mi si mie te rog.....

Singure-le proxy din ro pe pe care le-am gasit (si incercat) sunt la  

www.xroxy.com/proxy-country-RO.htm

saphire, am reusit sa vad etapa trecuta cu unul din proxy serverele gasite pe site-ul. dar azi n-am mai reusit, am gasit un proxy bunicel dar care imi cerea o parola cand deschidea meciul. Tie iti merge mereu cu serverele pe care le gasesti pe site-ul ala?

Daca sunteti online maine dimineata, lasati aici un mesaj cu proxy serverul pe care il folositi pentru etapa asta

SteauaToronto18.11.2006 01:37

Bah frate e simplu nici nu trebuie cu proxy.

Bine foloesti la inceput proxy sa iei codul dupa aia intri fara proxy sau intri cu windows media player sau cu vlc player :)

papillon18.11.2006 03:12
Bah frate e simplu nici nu trebuie cu proxy.

Bine foloesti la inceput proxy sa iei codul dupa aia intri fara proxy sau intri cu windows media player sau cu vlc player :)

frate, spune-mi si mie te rog cum faci exact (am si eu codul).

Ce inteleg eu ar fi cam asa: merg la http:://TV.prosport.ro, bag codul, pe urma imi spun aia ca nu pot sa vad pentru ca n-am platit (asta ca nu merg prin proxy). Dar pot sa copiez adresa care apare in browser, sa deschid media player si sa-i bag adresa copiata din browser acolo,corect? Asa zici ca merge?

lamureste-ma si pe mine te rog,

multam mult

SteauaToronto18.11.2006 05:14

Da exact asa merge! Bagi in Vlc player/Windows Media Player cum a explicat ala sus!

papillon18.11.2006 11:49
Ca sa vezi ip=ul tau, mergi la www.ipchicken.com ; ca sa ai revi la ip-ul tau, disable the proxy server from internet explorer/tools/internet options/connections/lan settings (uncheck the box).  

O solutie si mai faina e sa configurezi media player sa vezi meciul, ca sa nu mai trebuiasca sa mergi prin internet explorer. Dupa ce ai primit codul de access, deschide media player si mergi la tools/options/network.  

Click pe "configure" under "Streaming proxy settings", click on "use the following proxy server"  

si pune: 86.124.42.39", port "8080" pentru http si rtsp.  

Clik ok si ok.  

Acum media player e configurat cu proxy pentru http so rtsp:), asa ca ca sa vezi meciul nu trebuie decat sa mergi la file/open/open URL, si sa paste linkul de mai jos:  

http://TV.prosport.ro/streaming/live.asx?a...fd7e3c810e56&t=  

unde XXXXXXX este codul tau de access, si  

YYYYYY este bitrate-ul, adica 148000 (148kbps - recomandat, de vreme ce prin proxy nu ai mai mult de 150-200 kbps..in general)sau 340000 (340kbps) sau 764000.  

saphyrre, am facut exact pasii astia (inlocuit xxxxxxx cu codul meu de acces si yyyyyy cu 148000) dar nu merge. In media player imi da un mesaj de genul "urmariti meciul din browser". Tu mai poti vedea ceva?

iL Napoletano18.11.2006 13:26

Bogdan4Steaua sau SteauaToronto daca ati fi amabili,cine imi poate da si mie niste keys pentru Amos,Thor,Sirius(mothafucka's le'au codat pe toate).Vreau sa prind si eu canalele romanesti(nu numai cele free-2-air).

Bogdan4Steaua18.11.2006 16:03
Bogdan4Steaua sau SteauaToronto daca ati fi amabili,cine imi poate da si mie niste keys pentru Amos,Thor,Sirius(mothafucka's le'au codat pe toate).Vreau sa prind si eu canalele romanesti(nu numai cele free-2-air).

Nu sunt facute publice cheile pentru pachetele romanesti. Totusi, meciurile de pe TVR si National TV le poti vedea FTA pe Eutelsat W2. Pachete gen Digi TV, Boom TV, Max TV sau FocusSat pot fi urmarite doar prin sharing(pentru asa ceva se percepe de obicei o taxa lunara).

Adi Tanas20.11.2006 11:32

Receiverul meu e Technosat A888

Bogdan4Steaua20.11.2006 13:43

Sigur scrie A888? Eu unul nu am auzit de acest model. Oricum, cu respectivul receiver nu poti intra in sharing iar chei publice, asa cum am mai spus, nu exista la momentul actual.

Adi Tanas21.11.2006 07:12
Sigur scrie A888? Eu unul nu am auzit de acest model. Oricum, cu respectivul receiver nu poti intra in sharing iar chei publice, asa cum am mai spus, nu exista la momentul actual.

Scuze T888

Bogdan4Steaua21.11.2006 13:53

Cheile(atunci cand vor aparea) le introduci intrand in: Menu > Information > Code Edit. Desi sansele sunt slabe, daca vor aparea le voi posta in acest topic.

Adi Tanas23.11.2006 04:00

Bogdan4Steaua iti multumesc ca ai incercat sa ma ajuti.Nu uita sa ma anunti cind vei avea cheile.

«123»