FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - National 6 - 0 (4 - 0)

«123»
StelistAdinaa11.11.2006 11:26

ar fi prea tare ca si in meciul cu FC National sa scoatem un amarat de scor :lol: sau chiar penal ar fi sa mancam bataie si sa mai spunem si sa "am fost obositi dupa meciul cu Apulum si acest lucru sa vazut in jocul nostru" sincer m am saturat sa aud acest lucru de fiecare data cand jucam cu o cateva zile un meci fie el important sau nu si una doua "echipa e obosita" :) ... sa fim seriosi am oricate meciuri am avut am anul trecut si nu sa mai vazut oboseala ...

oricum bafta multa baietilor si sa castigam ;) steagcruce2 fularultrasfular-campionii

alexandru_mare11.11.2006 12:02

ma intreb ce le mai trebuie unor vedete ca sa salute si Peluza Sud?

Alessandro11.11.2006 12:30

La acest meci vreau sa vad FOTBAL din partea echipei noastre!Nu prea am observat asta in ultimul timp!Nu vom avea nici o scuza daca vom scapa cele 3 puncte,mai ales ca lista accidentatilor se subtiaza pe zi ce trece...

StelistAdinaa11.11.2006 12:43
ma intreb ce le mai trebuie unor vedete ca sa salute si Peluza Sud?

sincer nu stiu daca le trebuie ceva dar asta trebuie facuta din instinct pt ca si sudul este o peluza si ii sustine la fel de mult poate si mai mult ca nordul ... sper sa salute si sudul ;)

Virgil11.11.2006 15:46

Sambata 11 noiembrie 2006, incepand cu ora 12, FC Steaua va pune in vanzare biletele pentru partida cu FC National, meci ce se disputa in data de 12 noiembrie ora 20:30. Tichetele vor putea fi achizitionate de la casele stadionului Steaua. Posesorii de abonamente pentru sezonul 2006-2007 vor avea acces pe baza acestora.

Programul caselor de bilete este urmatorul:

Sambata 11 noiembrie

12.00 - 17.00

Duminca 12 noiembrie

incepand cu ora 12.00

Preturi bilete:

Tribuna O

30 RON

Tribuna I

10 RON

Tribuna II

5 RON

Peluze

3 RON

www.steauafc.ro

Arbitrii care vor oficia partida :

A:MARTIS Marius (FOCSANI)

A1:POPA IONEL (PASCANI)

A2:SAVU Catalin (GALATI)

R: CRACIUNESCU TEODOR (RM.VALCEA)

OBS:MIHALACHE Dumitru (Bucuresti)

MURESAN Ion (Timisoara)

Phire11.11.2006 16:24

Pentru meciul de maine chiar n-avem nici o scuza daca pierdem. Vom avea tot lotul la dispozitie, in afara de Radoi si Iacob. Si mai si jucam acasa.

Desi nu stiu cat de usor va fi meciul :? Astia sunt cam disperati dupa puncte, ca-i pandeste retrogradarea si-n plus, mai au si vreo 2 fosti stelisti in lot -Lincar si Florentin Dumitru-. Si stim cu totii ca fostii stelisti au evolutii bune contra noastra :?

In orice caz, nu concep alt rezultat in afara de victoria noastra. Si sa speram ca asta va fi ultimul meci fara Capitan pe teren :D

Forza Steaua! steag2

cisco11.11.2006 17:28

Am inteles ca maine ar putea juca si Radoi ?! ..vreun pic de adevar ?

Phire11.11.2006 17:41

Nu cred. De-abia a inceput pregatirea alaturi de echipa. Cred c-ar trebui sa zicem merci daca va intra saptamana viitoare, in meciul cu Pandurii. :)

Later edit E rezerva. :D

martanu11.11.2006 20:03

De acum incolo toate meciurile TREBUIE castigate. Si mai ales atentie cu echipele mici, ca de aici a venit diferenta asta umilitoare de 11 puncte(!!!) fata de caini.

Nationalul este o echipa pe care o vreau in B. Au ajuns sa fie ccccrrrrapid 2 1/2.

Sincer nu cred ca este cazul sa-l forteze pe Radoi. Asta este o echipa care, la pretentiile noastre, ar trebui batuta cu rezervele.

Cristiano_Ronaldo_711.11.2006 21:26

@martanu

Ai dreptate! De acum inainte trebuie sa castigam toate meciurile, mai ales ca si [berzele] si [câinii] au castigat. :evil:

Editat.

Moderatorii

sorin_77712.11.2006 08:51

diferenta a ajuns la 14, noi avem un meci mai putin... Suntem deja pe 3 si pana la ora meciului putem fi si pe 4 daca bate si CFR-ul...

Suntem condamnati sa batem si ar fi frumos sa o facem la scor, 4 sau chiar un 5 sa le dam...

Gabinho6912.11.2006 12:56

Daca pierdem meciul asta va fi deranj mare la Steaua. Un lucru bun ar iesi totusi...poate nea Oli isi va lua copiii si va pleca intr-o vacanta permanenta undeva prin alt campionat. Dar sa privim altfel problema...Nationalul e o umbra a echipei de anul trecut, iar Stelei ii e foame de puncte. Asa ca spre binele lui Oli sa batem diseara la scor ca de mult n-am mai vazut si noi o fiesta de goluri. Rapidu se dustreaza in deplasare cu Otelul si noi ar trebui sa facem la fel cu National. Mai ales ca sunt la fundul clasamentului. Pronostic: 5-0!

PS: Ne vedem diseara la meci! Baietii au mare nevoie de noi! Sa fim cel putin la fel de multi si inimosi ca in meciul de joi din Cupa!

forever_STEAUA12.11.2006 13:14
Daca problema Radoi este aproape rezolvata, Cosmin Olaroiu întâmpina alte dificultati, Banel Nicolita si Mihaita Nesu acuzând accidentari usoare. "Jardel" s-a lovit la genunchiul drept la partida de Cupa cu Apulum si nu s-a putut pregati în ultimele zile, asa ca nu va juca în aceasta seara. Mihaita Nesu a revenit în meciul de joi si a acuzat dureri înca din timpul partidei, astfel ca nu s-a putut pregati normal la antrenamentul de ieri, fiind incert pentre jocul cu FC National.  

sursa: prosport

victor_ultra2812.11.2006 13:33

Jucati tare si bateti la ei ca la fasole sa vada lumea ce inseamna Steaua ! fular-campionii

cisco12.11.2006 15:09

Plec la meci cu fruntea sus.. sper sa nu ma intorc dezamagit :(

S T E A U A VICOTRIE!

alexandru_dica12.11.2006 16:23

eu zic fularultras steag2 forzateaua spre24 dica10 ca o sai batem rau de tot fular-campionii

suntem cei mai tari din Romania

mihai stelistu12.11.2006 17:46

forza Steaua ii batem si pe asthia dak Olaroiu foloseste acelashi lot ca la Real Madrid e clar ii ditrugemhttp://www.fcsteaua.ro/forum/images/smiles/steagcruce.gif tothttp://www.fcsteaua.ro/forum/images/smiles/fular_campionii.gif ramanem

[/img]

Stelista_ph12.11.2006 18:29
Plec la meci cu fruntea sus.. sper sa nu ma intorc dezamagit :(

S T E A U A  VICOTRIE!

Si eu sper la fel, sa nu fim dezamagiti - din nou - dar cu echipa de start pe care am vazut-o adineauri.......... mai greu, ca iar vad favoritii lui Oli titulari, iar cu oameni ca si Coman si Ovidiu Petre.......

GOD12.11.2006 19:07

ALEZ Thereau 2-0 ploaia de GOLURI

Cristiano_Ronaldo_712.11.2006 20:23

5-0, a revenit si Capitanul, ce altceva ne puteam dori mai mult? :D

Phire12.11.2006 20:28

Intr-adevar :)

Jocul a mers struna in prima repriza -minus greseala lui Goian, de la inceput, care era sa ne coste-. In a doua repriza nu ne-am omorat cu firea, dar chiar si-asa, spectacol tot a fost.

Iar revenirea Capitanului chiar inaintea executarii penalty-ului a fost cireasa de pe tort :D

Am impresia ca in retur o sa ne fie mult mai usor. Nici nu s-au intors bine accidentatii nsotri, ca deja se vede diferenta in jocul Stelei :D

Cristiano_Ronaldo_712.11.2006 21:12
Am impresia ca in retur o sa ne fie mult mai usor.

N-as fi chiar asa sigur de chestia asta.Gandeste-te ca vom merge pe 3 fronturi si oboseala jucatorilor se va vedea la un moment dat.

Phire12.11.2006 21:40

Corect, dar si potaile vor avea de luptat pe 2 fronturi -dintre care cu unul nu sunt obisnuiti, ca nu vor avea arbitrii de partea lor acolo-.

M@rmota12.11.2006 22:05

Super meci, super atmosfera, frumos jocul, mi-a placut cum a aliniat Olaroiu jucatorii!

Mirel bine ai revenit!

Forza Steaua!!! 8)

FanSteaua4Life12.11.2006 22:08

Alez Thereau, bine ai revenit Radoi...

«123»