FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - National 6 - 0 (4 - 0)

«123»
Virgil06.11.2006 09:38

In etapa a 15-a vom întâlni în Ghencea,cea mai mare eroare a acestui campionat : FC National.

Meciul se disputa duminica 12 noiembrie,de la ora 20:30.

Daca nici pe astia nu-i batem,cred ca trebuie luate masuri drastice începând cu A1 si terminând cu ultima rezerva.

Pronostic : 1,x,2

nemilosul06.11.2006 09:54

@ Virgil

Poate ar tb sa il intrebam pe Oli daca si la meciul asta o sa fim obositi

sau poate ar tb sa il intrebam daca planuiesti sa introduca unu` din "inculpatii" --(Carlos,Lovin,Gigel,ov Petre,) sau cine stie sa jucam in continuare cu cei iesiti din forma de foarte mult timp --(Dica,Nicolita,Paraschiv)

sau paote ne raspunde Oli daca si meciul asta nu o sa avem nici o tactica(Ca deh nu jucam cu real ce nevoie avem noi sa pregatim tactic un meci de rahat mai ales ca esti antrenor pe viata indiferent de locu` ocupat)

ar tb sa ne asteptam la aceleasi centrari la intamplare in careu doar doar o pica golu`???

daca ne-ar raspunde Oli la intrebarile astea atunci am sti exact rezultatul

dar cum il stiu io pe Oli pb ca o sa fie un x hai poate 1 daca dam un gol din penalty sau corner

cisco06.11.2006 13:46

Oli ar face bine sa nu i mai bage pe obositii aia de ov.Petre si Coman :| singurul jucator care a fost luat de curand si are stofa de stelist..este Stancu..

Eu zic ca batem cu 1-0 ..mai mult nu se poate..

jimmy1906.11.2006 15:32

Ne bat si astia...daca nu jucam. :x

Fl0r1nsteaua06.11.2006 17:33

Daca nui batem nici pe astea ne facem de tot rahatu..macar sai dam un 1-0.. :?

lordandrey0006.11.2006 20:05

Bai baieti. Stati linistiti ca le dam vreo 3 boabe astora. Pai la cum joaca Nationalu e clar ca pica in B. si apropo: Ceahlaul s-a aparat foarte bine la mijloc aseara asa ca nu suntem doar noi de vina. Sezonul competitional este pe 3 fronturi si trebuie sa ramanem concentrati mereu. Asta e buba: concentrarea!

strezahuzum06.11.2006 20:52

Nu cred sa faca Steaua mare branza nici in meciul asta. Unica noastra sansa e ca Nationalul sa joace mai prost decat noi. Daca se baga cu nadejde in poarta si alearga bine, pot scoate un 0-0. Si daca le mai si facem vreo 2-3 cadouri ca la Piatra Neamt n-ar fi deloc exclus sa pierdem.

Si pana la urma ... chiar daca o infrangere ne-ar scoate din lupta pt titlu, care oricum e in mod clar aranjat pt Dinamo, pierderea unui titlu ar fi un pret mic, daca o infrangere l-ar face pe marele "Oli" sa-si de dracului demisia, sa-i ia cu el pe copiii sai iubiti, Petre si Coman si sa se duca incotro o vedea cu ochii.

uZy | @nDr3i07.11.2006 04:20

GL si trebe sa nu mai pierdem puncte

talpy09.11.2006 23:12

o sa fie un meci greu da sper sa ii batem! forza Steaua

tica10.11.2006 00:28

Pronostic : 1,x,2

Pacat ca am ajuns sa punem pronosticuri dastea la meciurile de pe teren propriu. Nu mai zic, ca la fiecare meci din deplasare tremuram.... si nu de frig. Nu mai sunt sigure nici meciurile de acasa. Pronostic: 1 X 2

Cristiano_Ronaldo_710.11.2006 01:08

Hai sa fim seriosi! Am vazut meciul Nationalului cu Vasluiul si sunt varza.Vladoiu a zis ca ii este ruisne sa mai iasa pe strada fiindca e antrenorul lor.

O sa castigam la cel putin doua goluri diferenta. 8)

coryna_fan_valy_badea10.11.2006 08:47

pretul biletelor e la fel ca data trecuta??? ca la meciul cu apulum?? plzzz vreau si yo rasp

"Fiecare razboi il ducem cu fruntea sus..

Avem 11 eroi.. multi adversari de rapus..

Avem un nume vestit.. rosu-albastru culori..

Avem sange latin.. suntem invingatori!" (bis)

Tot stadionul striga acum Steaua..

Forza Steaua.. Forza Steaua

Ee..ee

Ee..ee

Ee..ee

Ee..ee

In fiecare minut suntem alaturi de voi

Cu Steaua pana la moarte...castigati pt noi

Avem peluza ce striga..."Bine-ati venit in infer!"

Iar adversarii de frik nu se mai vad pe teren."

Ee..ee

Ee..ee

Ee..ee

Ee..ee

Pe stadionul din Ghencea mai sunt lupte de dus..

Avem traditie in spate si numele Lacatus..

Avem blazonul in suflet si cantam pana murim..

Steaua te iubim!

gabyRE510.11.2006 10:02

FC National...da...sper sa-i batem macar pe astia fara probleme.Daca Steaua va juca si cu Dinamo Kiev cum ne-a obisnuit in ultima vreme...nici nu vreau sa ma gandesc...Reveniti-va baieti...va rog... :!:

Bogdan4Steaua10.11.2006 12:46

Bancarii vor juca cu rautate ca de obicei pentru ca isi doresc mult sa ajute indirect Rapidul. Nu va fi un meci usor, fiti convinsi de acest lucru.

I.N.Money10.11.2006 13:00

Daca ar fi sa ne luam dupa meciurile de pe Ghencea cu FC National din ultimele 3 sezoane,ar trebuie sa avem parte de un spectacol din partea Stelei,dar la felul cum am jucat ultimele 2 meciuri va fi foarte greu.

Daca luam Nationalul ca pe o victima sigura facem o mare greseala,in meciul de la Arad,cu UTA,au jucat extrem de bine,iar faptul ca nu au castigat se datoreaza lui Corpodean si unuia dintre asistenti.

Din pacate jucat cu o echipa care se afla intr-o situatie disperata si va trage cu dintii de obtinerea unui punct in meciul de duminica.

don_steaua10.11.2006 13:48

cat costa biletul de la meci?

HAI Steaua!

puyol10.11.2006 15:02

bine ca nu joaca sapunescu, asa nu mai umplem infirmeria. poate iar se baga astia cu curu-n poarta, ca asta-primavara

***alex***10.11.2006 15:09

Jean Vladoiu a dat niste declaratii care au scopul de a pune presiune pe arbitrii : "Vãzând arbitrii de duminicã, cunosc relația lor cu domnul Stoica și chiar mã îngrijoreazã, pentru cã un asemenea arbitru, care face parte din delegația Stelei la anumite meciuri, sper sã nu am probleme. Mi-aș dori sã fim arbitrați corect, iar cel mai bun sã câștige", a spus, vineri, în cadrul unei conferințe de presã.(prosport.ro)

Cred ca ar trebui sa isi vada de jucatorii lui, la felul in care am fost arbitrati campionatul asta, arbitrajul ar trebui sa fie ultima problema de care se ingrijoreaza Jean!

P.S. Nu mai intrebati aici cat este pretul biletelor, acesta nu este site-ul oficial, informatii despre preturile biletelor le gasiti pe www.steauafc.ro ! Si daca ati fi mers mai des pe stadion ati fi stiut ca la peluza este 3/5 lei, tribuna 2 5/10 lei, tribuna 1 10/20 lei in functie de valoarea adversarului!

Cristiano_Ronaldo_710.11.2006 15:31

Incearca si Valdoiu sa gaseasca o justificare pentru infrangerea pe care o vor suferi jucatorii lui duminica. :roll:

StelistAdinaa10.11.2006 18:48

m as bucura din tot sufletul ca maine sa facem un scor bun si sa castigam ca un scor cat de cat bun ... macar la fel ca anul trecut un macar de 3-1 si zicem ca am facut un scor bun ...

oricum bafta maine seara intregii echipe si avem incredere in voi poate spargem gheata si in sfarsit castigam si noi ...

fular-campioniifularultras

spre24 dica10 ...

dica 10010.11.2006 19:42

Echipa:

Cernea

P.Marin Ghionea Goian nesu

Paraschiv

Stancu Cristocea Nicolita

Dica Thereau

DINAMO !!!10.11.2006 19:57
Mesaj editat din motive evidente. Moderatorii
Alessandro10.11.2006 21:09

De ce sa nu mai scrie pe forum!?Fiecare spune ce vrea,doar pentru asta au murit oamenii la Revolutie...sau esti si tu un pui de Ceausescu si nu stim noi? :wink:

sorin_77710.11.2006 21:22

una singura intrebare am: va intra capitanul macar pe final...??? Hai Radoi!

alex_ultras10.11.2006 21:48

Sa fim seriosi,Steaua trebuie sa treaca lejer de asa zisa 'echipa a Nationalului'

«123»