Speram sa facem o partida frumoasa!!!!
FORZA Steaua!
Speram sa facem o partida frumoasa!!!!
FORZA Steaua!
Mama, ce bataie au luat spurcatii!!! Gata de acum incep certurile in groapa
FORZA Steaua!!!!SPRE 24
Vreau amibitzie si determinare
Cred k nu vom avea probleme
zic 2-o sau 3-1 ![]()
Sper sa batem. Dar atata timp cat e Ola"roiu" pe banca orice e posibil. Ne vedem maine la meci!
Pronostic: 3-0 (dupa pauza): Thereau, Badea, Dica.
De batut ii batem.Doar intalnim o echipa care nici macar nu a avut pretentia sa se joace pe teren neutru.Banuiesc ca va fi un meci asemanator cu meciul cu Forex.Ei se apara si noi ne chinuim sa desfacem o aparare care vine sa se predea...
Neata,fratilor!Eu sunt sigura ca vom castiga!Singura problema a acestui meci va fi daca vom bate cu 3 sau mai multe puncte diferenta :lol: ...Oricum,azi e ziua mea,deci vreau un meci fantastic....sper ca toti,inclusiv Oli,sa fie itr-o forma exceptionala,ca aproape intotdeauna!!! ![]()
Mai mult decat scorul conteaza jocul pe care il va face Steaua. Nu m-ar incanta deloc o victorie obtinuta in urma unui joc slab.
sigur batem doar Steaua e cea mai tare!!!!
steagcruce2 steagsimplu ![]()
steag2 steagsimplu steagro steaua_ro spre24
Jucam in Ghencea cu amaritii astia.In AB e plin de caini.
Trebuie sa le dam o mama de bataie.
Sa nu o luati
ca vad ca nu prea nimeriti poarta, la fel cum am facut noi aseara
:)
Mama, ce bataie au luat spurcatii!!! Gata de acum incep certurile in groapaFORZA Steaua!!!!SPRE 24
sper sa o tina tot asa m*****i
si cred ca asta le e soarta
au scapat in "groapa" :lol: :lol: :lol:
La limita, dar bine ca ne-am calificat mai departe.
Macar de data asta am jucat ceva in prima repriza, nu ca in meciul cu Forex. Puteam sa avem cel putin 2-0 daca reusea Thereau sa bage mingea in ate, inca inainte de pauza. Ma bucura foarte mult revenirea lui Cristocea, care ne-a scos din nou
Sper sa nu-l mai vad iesit din echipa, mai ales ca Bostina iar a facut un meci slab.
Ma ingrijoreaza insa balbaielile din aparare, -in special la faza golului lui Apulum. :?- Ca si evolutiile slabe ale lui Gigel Coman -bine, nu c-ar fi ceva neobisnuit la el, de cand a venit la Steaua-, Lovin si Baciu :?
Bine ca ne-am calificat dar cei ce cred ca am facut un joc bun se insala amarnic.
Iata ce cred eu despre evolutiile jucatorilor:
Cernea-f sigur, a reparat cateva greseli ale fundasilor
Nesu-a jucat bine dupa perioada de absenta
Baciu-nesigur,a gresit de cateva ori,nu a crescut de loc de anul trecut plus ca mi se pare cam gras
Momentan nu e fundas de Steaua.
Saban-nu stiu ce credeti voi dar pe mine m-a dezamagit total.Alaturi de Nicolita a fost f slab pe partea dreapta.
Ghionea- a jucat bine,coautor la primul gol al nostru si a incercat sa scoata mingea din careu la al doilea gol dar a fost incurcat de Lovin
Bostina-tine prea mult mingea si nu alearga inapoi sa-si ia mingi folositoare
Lovin-catastrofal meciul asta,a recuperat putine mingi,faulturi a facut destule, a fost practic coautor la golul lor.Ar fi trebuit sa fi crescut in joc dupa un an la Steaua.
Nicolita-baiatul asta tot a fost incurajat dar anul acesta competitional nu a jucat NIMIC!!!
Meciul asta a facut ce face el de obicei, a alergat,a pierdut mingea, a alergat inapoi dupa mingea pierduta,a centrat(de obicei gresit),si-a preluat mingea aiurea de nu stiu cate ori ca apoi sa alerge iarasi dupa ea.
Nu este posibil sa nu stii sa depasesti adversarul fiind jucator de banda la Steaua.
Uitati-va la negrul ala de la Dinamo,un jucator care stie sa "are" partea sa de teren.
Coman- incet in teren,preluari bune ioc,centrari bune nu prea,sansa lui este Olaroiu pentru ca altfel nu avea cum sa ajunga la Steaua.
Badea- a incercat multe,s-a daruit exemplar,sper sa fie OK cu accidentarea
Thereau-pentru mine omul meciului,da clasa multor jucatori de-ai nostri prin preluari si daruirea sa si este rusinos pentru noi ca un fotbalist de Liga a 2-a franceza si apoi prima Liga belgiana este ca nivel tehnic peste multi jucatori romani.
Cristocea- un jucator de certa valoare,care aduce un aport substantial ofensivei.
Concluzii: Suferim in continuare ca joc, mijlocul este in continuare zero,tendinta in joc este din nou spre poarta noastra,iar eu ca suporter stelist nu pot suporta asta.Ce s-a intamplat cu vitezistii? A fost o minge ce caracterizat jocul nostru din acest meci:
Erau doi fotbalisti ai lui apulum la mijloc,dintre care unul cu mingea,si se indreptau spre poarta noastra iar cei 4 fotbalisti ai nostri din zona,ce faceau? Exact,se retrageau. NU faceau presing sa ia mingea ci stateau la asteptare,nu vroiau sa mearga spre poarta ci sa "conserve" scorul de 2-1 in fata unei divizionare B.
Acesta e jocul propus de domnul Olaroiu,sub comanda caruia Steaua joaca din ce in ce mai
slab.Dupa meciul d la Kiev Steaua a avut doar jocuri slabe,indiferent ce ar spune altii,fie ca acele meciuri au fost castigate sau nu,jocul nu a convins.
Asa ca,pe un ton foarte civilizat,il rog pe domnul Olaroiu sa-si dea demisia de la clubul Steaua,pentru ca la acest club se poate sa faci 1-2 meciuri slabe dar nu 8-9 la rand.Singurul care v-a depasit la acest capitol a fost Piturca.
Consider conceptia dumneavostra tactica depasita pentru ceea ce vor suporterii de la Steaua,o echipa ofensiva prin definitie.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Cineva spunea aici pe forum ca avem un staff medical de tot rasul si ma tem ca are dreptate.
Trebuie sa recunoastem insa ca cei din Alba Iulia au avut in unele momente intrari groaznice,dar se pare ca la fiecare cateva meciuri avem cate un accidentat.
Cat despre meci,nu a fost unul stralucit,trebuie salutata revenirea lui Cristocea si pofta de gol de care da dovada in acest sezon Sorin Ghionea.
Mama, ce bataie au luat spurcatii!!! Gata de acum incep certurile in groapaFORZA Steaua!!!!SPRE 24
sper sa o tina tot asa m*****i
si cred ca asta le e soarta
au scapat in "groapa" :lol: :lol: :lol:
Pe acest forum au dreptul sa posteze toti cei care vor sa discute despre Steaua. In consecinta, nu ti-am sters posturile pentru ca sunt legate de noi, dar presimt ca vei incepe cu fel de fel de provocari sau jigniri fara rost. :-) Ar trebui sa stii de acum si sa nu o iei ca pe cenzura daca ti se vor sterge astfel de posturi.
De asemenea, nu folosim cuvinte obscene pe aici, ca de exemplu cel pe care ti l-am cenzurat. Si nici nick-ul nu e tocmai in regula, dar momentan se trece cu vederea, pentru ca e mai discret.
va asteptam pe toti in seara asta la 8 30 la hochei !!! Jucam cu ungurii care vor autonomie in Romania. Sper sa tineti cont de acest lucru .....
Va asteptam cu toti la meci sa incurajam echipa !!!
Surprinzator Alba Iulia a fost o echipa extrem de incomoda si plina de tupeu.Inchipuiti-va ce s-ar fi întamplat daca SuperCristocea nu ar fi intrat si ar fi calificat echipa în sferturi...
Ca mai întotdeauna jocul a suferit la capitolele viteza,la transformarea ocaziilor de gol,în gol...
Desi am fost superiori la posesia balonului,jucatorii nostri nu prea au stiut cum sa-l distribuie mai bine.
Totul e bine insa,cand se termina cu bine.Capitanul Ghionea a onorat banderola de capitan cu un gol,care a contribuit la calificarea cu un 2-1 meritat în sferturile de finala ale competitiei.
In tribune o atmosfera obisnuita de zile mari.
@ predatorpulse7
subscriu in totalitate....Becali vrea sa aduca jucatori ca sa fie concurenta...ar face bine sa-i aduca concurenta lui Olaroiu in primul rind...pestele de la cap se impute..
Meci slab ieri,dar nu-i nimic,suntem deja obisnuiti... ![]()
Vasilica is back! 8)
GG Steaua!!!