FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ceahlaul - Steaua 0 - 0

«1345»
Padrese07.11.2006 16:47

Virgil nu e vorba ca s-a criticat echipa - este normal ca dupa cateva rezultate mai nefaste sa apara voci care sa acuze, problema e ca multe din aceste voci de pe net se transforma pe stadion in fluieraturi si huiduieli la adresa echipei.

De ce nu facem si noi cum au facut suporterii lui Lazio de exemplu cand echipa era intr-un moment dificil au deschis un topic in care fiecare suporter sa transmita un gand in care sa arate ca sunt alaturi de ei si ca au incredere ca vor depasi pasa proasta, iar unul dintre cei de pe forum a scos toate mesajele pe hartie si le-a dat jucatorilor. Mi se pare un gest care ar oferi putina incredere moralului jucatorilor si asa subred.

radooku_steaua07.11.2006 17:45

Pai nu facem asa pentru ca nu suntem Lazio, pentru ca traim in Romania, pentru ca situatia e cu totul alta. Nu cred ca problema este faptul ca jucatorii nu simt suporterii alaturi. Totusi i-am incurajat de atatea ori , si la bine si la greu, de multe ori am umplut tot stadionul Lia Manoliu, am creat atmosfera incendiara in Cupa UEFA si in Champions League, acum multi sunt alaturi de Banel Nicolita. Insa cred ca solutia adoptata de noi nu este una asa de buna. Faptul ca se bucura de sustinerea noastra neconditionata si nu sunt probleme ca la alte cluburi (vezi anul trecut la Dinamo cand jucatori erau amenintati, anul asta la Timisoara unde nu mai este aceasi atmosfera etc) am impresia ca ii face pe jucatori sa se culce pe o ureche , in nici un caz sa ii motiveze. Cred ca o singura data sau de doua ori am auzit un jucator al Stelei care , atunci cand i-a fost luat interviu, sa multumeasca galeriei Stelei. Si asta spune multe.....

Virgil07.11.2006 18:14

@ Padrese

Foarte frumos ai pus problema.

Dupa critici vin si semnele de iubire.De ce nu am face si noi ce au facut suporterii lui Lazio.

Iti propun sa deschizi un topic cu aceasta tema.

Padrese07.11.2006 19:01
dmb10.11.2006 05:08
dar un lucru nu intelegeti jucatorii de aproape o luna au jucat sambata/miercuri ceea ce e foarte greu la lotul actual.

S-a ajuns la o stare de oboseala nu cred ca fizica da` mentala sigur ... Sincer nu as vrea sa fiu in pielea lor acum.

Eu lucrez de la 18 ani cel putin 8 ore/zi.Nu vreau sa mai subliniez ca nici daca asi aduna toti banii pe care i-am cistigat vreodata n-asi ajunge la banii sportivilor. Mi-e greu de cele mai multe ori, sunt bolnav cronic cu mai multe boli si trebuie sa dau randamentul asteptat de la mine fiindca altfel ramin pe drumuri cu familie cu tot! Fizic sunt o ruina de mult iar psihic nu mai vorbesc. Nu am mijloacele necesare sa-mi permit cel mai bun medic,tratament, maseur,psiholog, nutritionist, ....

Daca-i asa greu la Steaua poate vrea unul din fotbalisti in locul meu?

«1345»