FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ceahlaul - Steaua 0 - 0

«12345»
bebeto05.11.2006 20:40

apropo..noroc cu Cernea ca altfel nu luam nici pct asta amarit.

Phire05.11.2006 20:42

Comentatorul a caracterizat in 2 cuvinte jocul Stelei de azi: "fara orizont" (as mai adauga si penibil).

Noroc cu Cernea, care iar ne-a salvat pielea, ca altfel mai ne si bateau aia.

Nu i-am mai vazut pe Goian si Ghionea gafand in halul asta de multa vreme...

Si da, iar n-am avut mijloc, din cauza asta nereusind vreo actiune inchegata.

Tare as vrea sa stiu ce se petrece cu Dica, care iar a fost inexistent pe teren.

Astept cu nerabdare sa vad daca intr-adevar vor veni mijlocasii aia sud-americani, cum se zvoneste, ca avem mare nevoie de jucatori care sa stie sa dribleze!

Asta e, vad ca ne place sa ne facem singuri viata al naibii de grea :cry:

I.N.Money05.11.2006 20:42

Am jucat slab de tot,de data aceasta trebuie fim realisti.

Este al doilea meci consecutiv in care am jucat fara mijlocasi de banda,dupa meciul de la Madrid.

A fost un meci pe care trebuie urgent sa il uitam si trebuie luate masuri,pentru ca ne batem joc de sansele pe care le avem.

PS: Cernea a facut azi iarasi un meci extraordinar si ne-a salvat de la o rusine si mai mare.

Motanu D05.11.2006 20:44

N-am mai jucat in halul asta de pe vremea lui Piturca.

Desigur, se vor gasi destule voci care vor zice ca echipa trebuie sustinuta la greu. Corect. Dar numai un orb nu vede ca echipa nu joaca nimic. Si nu de 2-3 meciuri.

Nu rezistam ritmului. Nu avem mijloc. Ne temem de formatii care baga autobuzul in poarta. Facem un meci bun si 3 penibile. Se rup jucatorii pe banda rulanta. Laudam jucatorii care isi baga mingea in poarta si lasam pe banca jucatorii care baga mingea in poarta adversa. Mai mult, jucam haotic, fara idee, fara solutii. Eventual incercam solutii de genul Ghionea centreaza, Goian da cu capul...

Nu caut vinovati. Trag concluzii. Vinovatii sa-i caute Gigi. Si sa ia masuri. Nu neaparat radicale, ci constructive.

Rossoblu05.11.2006 20:45

[e mine ma intristeaza declaratiile lu Gigi, cum ca Olaroiu va imbatrani la Steaua indiferent de ce rezultate va avea....sper sa fie doar din politete declaratia...

Alessandro05.11.2006 20:47

PENIBIL!

Oli,lasa-ne!Tu ne-ai bagat pe gat nulitati precum Coman sau Ov Petre,din vauza ta echipa a uitat sa joace FOTBAL!Tot ce-au invatat de la Zenga si Protasov,tu Oli,i-ai facut sa uite!Pacat,o echipa care ne-a facut de multe ori fericiti in ultimii ani a fost distrusa de un antrenor PENIBIL!

cisco05.11.2006 20:47

Cernea ..nota 10 ! Chiar isi merita locul la Steaua..

Rossoblu05.11.2006 20:50

Cernea trebuie pastrat cu orice pret, am inteles ca Olaroiu nu prea vroia sa-l pastreze, mai degraba sa se care el si sa ramana Cernea si cred ca vb-esc in numele tuturor suporterilor Stelisti :twisted:

I.N.Money05.11.2006 20:57

Dam aiurea vina pe Olaroiu cand ne uitam cate mingi au pierdut azi jucatorii.

Priviti evolutia lui Oprita de azi si de la Madrid sau gafele incredibile facute.

Aici nu mai e de competenta antrenorului,ci de valoarea fiecaruia!

Motanu D05.11.2006 21:01

@I.N.Money

Si cine naiba l-a bagat pe Oprita in teren. De ce a ramas el acolo aproape 180 de minute ?!

:evil: :evil: :evil:

strezahuzum05.11.2006 21:03

Ce credeti ? Ne vom alege din iarna si cu al treilea membru al "Sfintei Treimi" - Caramarin ?? Doar asta-i mai lipseste lui Oli !

A, si sper sa mai fie Oprita titular si in alte meciuri. Nu s-a facut de ras suficient azi, cand efectiv nu reusea ... sa centreze. :evil: :evil:

I.N.Money05.11.2006 21:04

Intrebarea e alta,de ce este pastrat la Steaua Oprita ?

Chiar daca a inscris anul acesta enorm,rar am putut sa zicem ca a jucat bine.

Nu trebuie sa il tragem numai pe Olaroiu la raspundere dupa acest meci.

Are dreptate JJ cand spune ca unii si-au luat lumea in cap si joaca slab constant.

Motanu D05.11.2006 21:07

Ok, si daca si-au luat lumea in cap de ce mai sunt titulari ? De ce mai joaca ?

Asta intreb eu. De ce vad pe teren fotbalisti epuizati. Fara motivatie si ideei.

I.N.Money05.11.2006 21:09

Aici intr-adevar doar Olaroiu ne poate raspunde.

Am crezut azi ca jucatorii bagati dupa pauza vor reusi mai mult decat ce au reusit titularii,insa m-am inselat amarnic...

strezahuzum05.11.2006 21:12
Intrebarea e alta,de ce este pastrat la Steaua Oprita ?

Fiindca l-a adus cu mult tam-tam insusi iubitul nostru patron ... ati uitat ce scandal s-a facut pt Oprita ? Parca l-am fi adus pe Ronaldinho.

Chiar daca a inscris anul acesta enorm,rar am putut sa zicem ca a jucat bine.

Este exact ce am spus de mai multe ori. Face 1 meci bun, altul mediocru, si 5 slabe spre jalnice. Dar suntem noi fraieri si dupa 1 meci bun inchidem ochii, ca, deh, daca te apuci sa afirmi ca X e slab si n-are valoare de Steaua, ti se spune ca nu esti stelist autentic ...

Nu trebuie sa il tragem numai pe Olaroiu la raspundere dupa acest meci.

Nu, mai trebuie sa-l intrebam si pe "scouterul" nostru, pe marele manager MM Stoica, de ce am ramas fara mijlocasi de creatie si am ajuns sa jucam exclusiv cu mingi pe centru sau bubuite pe sus la nimereala. Aceeasi intrebare i-o putem pune si lui Oli daca ne gandim ca in epoca Protasov aproximativ aceeasi echipa juca un fotbal mult mai placut si mai ofensiv.

bebeto05.11.2006 21:15

de ce totusi aceeasi jucatori jucau mult mai bine cu Zenga si cu Protasov?poate ca forma jucatorului tine si de antrenor...si oricum jucatorii slabi nu se baga singuri pe teren,antrenorul o face...dupa parerea me adecit oprita mai bine Ochirosii fara discutie.eu nu inteleg de ce antrenorul asta nu vrea sa-l incerce si pe baiatul asta,daca nu se descurca nu mai intra la urmatorul meci,ce mare lucru...e mai bine insa cu un oprita care a fost in plus si la madrid?...Olaroiu asta e chiar chior...dar de,cind patronul spune ca vei fi antrenor pe viata la ce sa-ti mai faci probleme...hai ca mie sila de toata slata asta aciuata la cel mai iubit club din Romania.

I.N.Money05.11.2006 21:18

@Strezahuzum

Am ramas fara mijlocasi de creatie fiind aceasta campanie de transferari a fost facuta in graba,mai ales am inceput sa cautam jucatori ofensivi pe ultima suta de metri,iar aici chiar este vina lui Meme.

Bogdan4Steaua05.11.2006 21:26

Pe teren azi au contat doar trei jucatori: Cernea, Thereau si Petre Marin. Eram convins ca nemtenii vor trage tare cu noi si iata ca nu am reusit decat un rezultat nul. Din pacate sunt absolut convins de faptul ca vor face figuratie contra celor de la Dinamo.

vood0o05.11.2006 21:31

@I.N.Money

bine frate nu dam vina pe Olaroiu , dam vina pe jucatori ...da pe astia , saraci , cine ii invata tactica de joc si ii alege pentru primu 11??nu cumva Olaroiu?avea dreptate Iancu cand zicea ca Olaroiu e antrenor de locurile 4-8!

@strezahuzum

daca mai vine si ala chiar vom fi invincibili!tu nu vezi ca Iancu si-a batut joc de noi l-a luat pe Cristea si a mai si primit vreo 250.000euro pentru un jucator foarte valoros pe nume Gigel Coman!

Oprita , Coman , ov.Petre n-au ce cauta la aceasta echipa!!

mai bine il joci pe Ochirosii decat pe Oprita sau Coman!

Phire05.11.2006 21:32
Eram convins ca nemtenii vor trage tare cu noi si iata ca nu am reusit decat un rezultat nul. Din pacate sunt absolut convins de faptul ca vor face figuratie contra celor de la Dinamo.

Asta asa e.

Mi s-a parut 'ciudata' amenintarea cu blocatul primelor si salariilor pana la Craciun daca luau bataie cu noi, in conditiile in care, pentru o nou-promovata, stau destul de bine in clasament.

Si rezultatul s-a vazut: faimoasa autobaza, de de-abia ieseau din propria jumatate de teren.

Nu zic ca asta ar trebui sa scuze in totalitate jocul penibil prestat de ai nostri azi, dar oricum... :evil:

I.N.Money05.11.2006 21:34

Acum sa nu crezi ca ii iau apararea pentru ca imi place cum joaca Steaua,dar este prea de tot ca la fiecare meci prost al Stelei toti sa dam vina pe el.

Acest lucru se intampla de la meciul cu FC Arges de asta primavara!

arcy05.11.2006 21:35

sa nu uitam totusi ca oprita a dat sezonul acesta goluri decisive...nu zic ca e un jucator care are valoare de Steaua da nu trebuie sa sarim toti pe el acum.daca unii dintre ei joaca prost,ii trag si pe cei in forma dupa ei...asta e ce sa facem...yo unu cred cda Radoi ne lipseste foarte mult..nu exista un lider in teren care sa se impuna...capitan nu esti doar pentru ca ai banderola!!!

strezahuzum05.11.2006 21:46
Acum sa nu crezi ca ii iau apararea pentru ca imi place cum joaca Steaua,dar este prea de tot ca la fiecare meci prost al Stelei toti sa dam vina pe el.

Acest lucru se intampla de la meciul cu FC Arges de asta primavara!

Pai si cam cate meciuri proaste spre catastrofale am avut cu Oli ? Ia sa le numaram :

Sezonul trecut

- cu Heerenven : n-am jucat nimic, am pierdut acasa (se va zice ca nu conteaza, ne-am calificat : fals, la Steaua este important si cum joci) ;

- cu Boro : mai e nevoie de comentarii ?

- episoadele National, Arges, Bistrita : alte autobaze pe care n-am putut sa le depasim, ba inca a aparut nervozitate, accidentari, cartonase ;

Sezonul asta

- cu Iasiul, Ceahlaul : autobaze, lipsa completa de inspiratie, joc slab spre jalnic ;

- cu Galatiul : ne-am batut singuri, si asta doar fiindca Dica si Nicolita sunt titulari meci de meci, chiar si cand sunt complet iesiti din forma ;

- cu Lyon si Real : efectiv n-am contat pe teren. ACASA !!!

Iti place cum arata acest total ? Asta asteptam de la echipa ?

I.N.Money05.11.2006 21:54

Problema aici provine din alta parte,imediat dupa plecarea lui Protasov si momentul desemnarii lui Oli ca noul antrenor al Stelei,nu am vazut deloc ca fanii Stelei sa fie incantati si era normal ca la primul meci slab sa fie criticat.

O vorba in fotbal spune ca munca antrenorului este sa duca echipa pana la marginea careului advers,iar de acolo se vede valoarea jucatorului.

Am spus si repet nu sunt multumit de jocul de azi,de fapt de jocul prestat de la meciul de Kiev pana acum,dar nu putem sa dam vina numai pe el.

In cadrul jucatorilor s-a ajuns la o automultumire care nu face bine deloc.

L-am vazut in aceasta seara pe JJ declarand ca pedeapsa pentru meciurile proaste facute o consta in faptul ca nu le va mai mari salariile pana nu vor avea iar rezultate.Sa fie asta solutia?

bebeto05.11.2006 21:58

ai uitat de calificarea chinuita in c.l. impotriva unei echipe care-i pe locul 7 in campionatul belgiei.adevarul este ca un antrenor se vede nu dupa un meci bun sau prost ci dupa constanta.la Steaua trebuie un antrenor care sa aiba cel putin o medie de 5 bune,1 proasta,asa ca minim...Olaroiu in schimb e departe si de acest,,minim''.

ps:pe neaga se pare ca-l vedem doar noi suporterii...MM SI Olaroiu dorm pe ei...sau poate ca asculta de ordinile ,,conducatorului iubit".

«12345»