Fiind stelist ma doare ce se intampla la echipa mea de suflet,insa eu stiu care e cauza,dupa mine aceasta fiind Gigi Becali.
Pe Gigi il apreciez ca a pastrat jucatorii la echipa,a dat salarii mari si a refacut Ghencea DAR aceste lucruri bune sunt contrabalansate de lucrurile extrem de grave cu care strica imaginea acestui minunat club cum ar fi:
- foloseste Steaua pentru capital politic,dovada si cand a dus echipa la bacau
- nu iubeste Steaua,ar fi dat bani la oricare alta echipa ce ar fi avut faima Stelei
- a declarat de nenumarate ori ca il doare in pix de suporterii Stelei si ca "el e Steaua" doar ca nu isi da seama ca suporterii o sa fie aici si peste 100 de ani pe cand el...
-a incercat sa vanda palmaresul echipei ca sa scape de bodu,lucru INACEPTABIL,si din pacate uitat de multi odata ce Steaua a castigat din nou.
Eu n-am uitat pentru k atunci m-am convins ce e in capul ciobanului
- e un om de o fatarnicie vecina cu basescu,se foloseste de oameni cat are nevoie de ei si apoi se pisa pe ei. Exemple sunt Martin Tudor, Rachita, Khamutovschi,Neaga si chiar Andrei Cristea.Si vad ca acum il acuza si pe Dica de parca doar el joaca slab.
Oare nu a durut pe nimeni cand Hamutovski,portarul Stelei atatia ani,vroia sa-si ia la revedere,statea in afara biroului lui Gigi si ciobanul nici nu i-a dat mana.
-lipsa unei strategii la un club mare cum e Steaua. Nu se poate sa nu avem o strategie definita in cadrul clubului,ci strategia noastra sta in nazurile lui Meme si ale lui Gigi. Auzi sa nu avem psiholog la club!!!
Gigi se joaca si cu nervii jucatorilor,ba le da 100.000 pe calificari, ba spune ca batem realu, ba spune ca trebuie sa o luam de la real, ba ala valoreaza 20 milioane si a doua zi valoreza 500.000, ba ne batem pentru titlu
ba nu,ba ne batem pentru adjudecarea cupei UEFA,dar noi nici nu ne-am calificat pentru aceasta.Auzi la Gigi:"stateam in pat si radeam de cat de slab jucam".Pai Gigi,berlusconi e ROSU de fiecare data cand Milan pierde in campionat si o face cam des in ultima vreme.
Bazat pe ceea ce vad in acest sezon in care am avut 4(da 4!!) meciuri reusite din punct de vedere al jocului(Kiev,cu Cluj acasa,cu real in deplasare si la Otelul chiar daca am fost batuti) sunt pregatit ca spun ca Steaua NU ARE MANAGEMENT COMPETENT(aveam incredere in MM dar dupa aceasta campanie dezastroasa de transferuri,ma indoiesc de capacitatea lui de a aduce jucatori), NU ARE ANTRENOR(Oli nu e antrenor de Steaua) DAR ARE JUCATORI DE VALOARE dar care sunt terminati in acest moment din pc de vedere fizic si psihic.
Imaginati-va ce echipa avea Steaua acum(nu o sa pun jucatorii pe care ii consider petarde):
Portari: Cernea,Tudor sau Hamutovski
Fundasi:Ogararu,Stancu, Ghionea,Goian,plus inca un fundas central,Nesu,Petre Marin,eventual inca in fundas stanga de valoare
Mijloc: Radoi,Paraschiv,de ce nu Aliuta,poate Dorinel daca nu s-ar fi certat cu MM,Cristocea,Gabi Bostina si inca un mijlocas tehnic
Atac: Dica,Thereau,Neaga,Iacob,Valid Badea,poate l-as pastra si pe Oprita desi sare mingea din el ca din gard.
Nu l-am pus pe Banel pentru ca eu cred ca astea sunt limitele lui,si ale altor jucatori ca Ov Petre,Lovin,Baciu care daca n-au invatat sa stopeze o minge pana la varsta asta nu cred ca pot face performanta la Steaua.
Ca sa nu mai vorbesc de cei care centreaza,cred ca se observa ca multi jucatori de la noi nu stiu sa centreze din alergare,cel mai reprezentativ juactor pentru acest lucru fiind Banel.
Deci nu este lipsa de valoare ci deconcetrare
ASA CA BAIETI CONCENTRATI-VA,nu-l mai ascultati pe Gigi si pe Oli si JUCAtI CUM STiTI MAI BINE.
Sorry pentru post-ul lung
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.