Ce e mai dureros in situatia noastra nu e ca Dinamo e la 12 pc in fata,pentru ca oricum sunt mai in forma ca noi, ci ca forma noastra e scazuta rau d tot: mijlocul este 0 barat fara Mirel,culmea atacul merge dar ce s-a intamplat cu apararea care lua 8-9 goluri tot turul? cred ca aici Oli e de vina,cum naiba sa se coordoneze Ghionea cu panarama de Baciu,cand el face pereche cu Goian(care si el e in scadere d forma),Stancu mi se pare nici 10% din Ogararu si Oli trebuie sa inteleaga un lucru:fa omule cum poti un 11 de baza,ca se vede pe teren ca Stancu nu se stie ca Banel pentru ca Banel joaca cu Klemi si Ghionea cu Goian si Dica cu 2 atacanti in fata sa si nesu(cand revine) cu Bostina sau Cristocea.
Aceste improvizatii nu fac bine iar rezultatele se vad: in prima repiza parca am avut un flashback in era piti,cu Unirea Urziceni avand OCAZIA DE A DESCHIDE SCORUL!!!?? ce naiba cu astia trebuia sa avem un 3-0 la pauza si 6-0 la final.
N-am nimic cu Oli dar am mai spus-o: prea multa tactica si prea putina placere de a juca fotbal,adica era Protasov,asa fara rezultate cum a fost ea dar atunci Steaua a calcat in picioare pe Dinamo cum n-am mai vazut-o de mult pe Steaua sa o faca.
Oli nu impune un stil exuberant echipei si ca psiholog este 0 de ce nu avem psiholog?
Managementul poarta o mare vina: pleca un jucator de 3,3 mil euro, o mare valoare si cine vine Klemi si Stancu care impreuna nu fac juma de Ogararu desi dupa parerea mea Klemi e mai bun decat Stancu.Mai vine domnul Carlos despre care nu mai vrea sa vb.
Badea si Cyril sunt jucatori f buni si nu stiu daca a observat cineva cum noi punem mingea jos cand intra Badea si merge jocul apoi. Oli ar trebui sa le interzica mingea lunga decat in situatii exceptionale pentru ca trebuie sa iesim cu mingea la picior din aparare pentru a ne aseza in atac si pentru a avea posesie prelungita, ca sa fuga adversarii dupa minge si nu noi.
Asta e diferenta dintre antrenori: Protasov juca pe jos si spectaculos chiar daca nu avea rezultate si Oli joaca minge lunga mai tot timpul si rezultatele obtinute pana acum,dupa parerea mea,sunt obtinute din ceea ce mai tin minte jucatorii din relatiile lor de joc din era Protasov.
Apropo Meme Dinamo merge f bine pentru ca mijlocul si atacul e plin de oameni facuti mari de Steaua:denis serban,Catalin Munteanu si Danciulescu.Nasol nu?
FORZA Steaua
Intotdeauna superiori.