FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Unirea Urziceni 3 - 0 (0 - 0)

«123»
Virgil23.10.2006 09:25

Sâmbata 28 octombrie 2006,de la 20:45,în Templul Fotbalului Românesc,Steaua noastra va întâlni noua promovata în Liga 1,Unirea Urziceni.

Cu un antrenor nou la cârma,în persoana fostului international Dan Petrescu,Unirea a obtinut in ultima etapa de campionat o victorie cu 1-0 pe teren propriu,in fata Vasluiului.

Linia de clasament a oaspetilor nostri in aceste 12 etape este urmatoarea :

Locul 13 - 12 5 0 7 10-13 15 puncte

Desi Steaua s-a impiedicat neasteptat duminica trecuta la Galati de o buturuga numita Otelul,sper ca pentru antrenor si echipa aceasta infrangere sa nu fie decat un dus rece.

E clar ca Unirea nu poate emite pretentii in fata noastra.Sperante insa,da.

E clar ca suntem foarte mult peste Unirea,dar nu ne permitem nici cel mai mic pas gresit.De aceea zic ca acest meci trebuie pregatit cu toata seriozitatea si tot asa trebuie jucat.

Pronostic : 1 solist.

FORZA

MadFroG23.10.2006 09:44

Echipa:

Toma-Nicolita,Panait,Ghionea,Marin-Paraschiv,Ov.Petre-Oprita,Dica,Badea-Thereau

Sper sa ne refacem moralul si marcam cel putin 4-5 goluri.

Alessandro23.10.2006 10:53

Vreau sa-i vad pe Ochirosii si Toma in primul unsprezece!

I.N.Money23.10.2006 10:59

Ce meci ne asteapta,chiar daca e Petrescu acolo,avem meci cu Dinamo 2 din Urziceni.

Oamenii lui Netoiu o sa joace cum stiu ei mai bine si s-ar putea sa se lase iar cu cartonase rosii.

Vreau victorie,indiferent de scor,insa probabil Olaroiu va alinia o formula la fel de ofensiva.

Later Edit: Din curiozitate m-am uitat la clasamentul de anul trecut de dupa 12 etape si Ioanitoaia avea dreptate,Steaua are tot 24 de puncte la fel ca sezonul trecut !

Stryker23.10.2006 11:21

Eu sper ca aceasta sa fie prima victorie dintr-un sir de 11 victorii consecutive, adica pana la meciul cu rapid din retur, unde, probabil ne vom multumi si cu un egal.

Campionatul se joaca chiar daca diferenta asta pare prea mare, de exemplu daca castigam aceste 11 meciuri la rand unde vom intalni adversari modesti(singurul meci mai greu ar putea fi cu Farul in deplasare) si dinam0 pierde macar 6 puncte in deplasarile de la Cluj, Timisoara si UTA, ne vom apropia la 6 puncte.

Steaua - U.Urziceni - 1////Dinamo - Poli Iaşi -1

Ceahlăul - Steaua - 2////CFR Cluj - Dinamo - 1X

Steaua - FC Naţional - 1////Dinamo - Oţelul - 1

Pandurii - Steaua - 2////U.Urziceni - Dinamo - 2

Steaua - Jiul - 1////Dinamo - Ceahlăul - 1

Steaua - Poli T.- 1////Dinamo- FC Naţional - 1

Univ.Craiova - Steaua - 2////Pandurii - Dinamo - 2

Steaua - UTA - 1 Jiul - 1////Poli T. - Dinamo - 1X

FC Vaslui - Steaua - 2////Dinamo -Univ.Craiova - 1

Farul - Steaua - 2////UTA - Dinamo - 1X

Steaua - FC Argeş 1////Dinamo -FC Vaslui - 1

alinutza1623.10.2006 11:30

sper sa'i vad pe Toma si pe Ochirosii in primul 11.cat despre Dica cred ca ar trebui sa se odihneask macar meciul ista ca s fie fresh in meciul cu Real.nu zi ca Steaua o sa dea 4-5 goluri s nu exageram..cu 2-3 ma multzumesc.. :D ...sper s nu avem inca o surpriza cum am avut in meciul cu Galatzi.nu cred ca Oli o s mai foloseask aceeasi formula ca a vauzt ca nu prea merge atacul e puternic,dar dak pierd migea..apararea nu mai poate s fak mare lucru...cred ca ar trebui sa'i bage pe Toma ca si asa nu l'am mai vauzt d ceva timp pe teren si cred ca ar trebui s i se dea sansa ca s arate ce stie mia ales ca e un portar tanar...

***alex***23.10.2006 11:59

Neaparat ne trebuie victorie, Toma si Ochirosii mai degraba vor juca miercuri.

dica 10025.10.2006 19:52

Echipa de start:

Cernea

Klemi Ghionea Baciu P.Marin

Ov.Petre

Nicolita Bostina Ochirosii

Oprita Thereau

cisco25.10.2006 20:37

Azi sarbatorim victoria cu FOREX .. sambata sarbatorim victoria cu Unirea Urziceni !!

Steaua VICTORIE !

uZy | @nDr3i25.10.2006 21:14

victorie:)..neaparat...ca deja are Dinamo prea multe puncte in fata

ibadarau26.10.2006 08:47

Chiar daca nu pare, ne asteapta un meci dificil. Sa nu uitam ca Urziceniul joaca binisor in deplasare...

Sunt convins ca Oli va aborda cu seriozitate acest meci si va trimite cea mai buna echipa in teren.

Carlos

Stancu, Baciu, Ghionea, G. Coman

Nicolita, Ov. Petre, Bostina

Dica

Thereau, Badea

ii va odihni pe P. Marin si Goian, va pastra mijlocul solid si va incerca sa rodeze si mai mult tripletul Dica, Thereau, Badea

alinutza1626.10.2006 13:03

din pakte nu cred ca o s joace Toma.dak nu a jucat nici cu Forex e clar ca nu o s joace cu Unirea.cred ca o sa'l bage si p Dica.sau poate ca nu..desi e un meci destul d important.sper s castige Steaua.si cred ca nu o s fie f greu :)

Traducere:

Din pacate nu cred ca o sa joace Toma. Daca nu a jucat nici cu Forex e clar ca nu o sa joace cu Unirea. Cred ca o sa-l bage si pe Dica. Sau poate ca nu... Desi e un meci destul de important. Sper sa castige Steaua. Si cred ca nu o sa fie foarte greu.

George Stan26.10.2006 13:44

Alinutza, cu prima ocazie iei BAN PERMANENT, daca mai scrii in halul in care ai scris.

Aviz tuturor analfabetilor care isi bat joc de limba romana pe acest forum. M-am saturat.

PHanatics26.10.2006 14:18

Meciul va fi destul de usor , avand in vedere ca Urziceni este o echipa modesta. Sigur vom lua cele trei puncte. Ar fi bine sa il titularizeze pe Ochirosii, are nevoie de experienta si de multe jocuri. Campionatul nu este inca decis, mai sunt multe meciuri de jucat si destule puncte puse la bataie. Singurul dezavantaj al Stelei este ca toata lumea pune echipa la zid , inclusiv presa si federatia. Singurul lucru bun ramanem noi, fanii, care suntem alaturi de ei si la bine si la rau. M-a impresionat atmosferat de la meciul cu Forex.

dZAY26.10.2006 15:18

biletele cand se pun in vanzare?...si ce preturi?

Ai vrut sa spui: "Biletele cand se pun in vanzare ?... si la ce preturi ?" ?

andreea_s27.10.2006 08:32
Alinutza, cu prima ocazie iei BAN PERMANENT, daca mai scrii in halul in care ai scris.

Aviz tuturor analfabetilor care isi bat joc de limba romana pe acest forum. M-am saturat.

Inteleg sa corectezi pe cineva daca a facut o greseala ce are legatura cu fotbalul, inteleg si faptul ca nu esti de acord cu modul de exprimare a unora, dar asta nu inseamna ca ai dreptul sa obligi pe cineva sa scrie corect romaneste. Esti rautacios, mai ales ca sunt convinsa de faptul ca toata lumea a inteles ceea ce a scris Alinutza. Hai mai bine sa ne concentram asupra meciurilor Stelei, sa ne concentram asupra meciului cu Urziceni.

Nu vom avea probleme cu aceasta echipa, dupa parerea mea, mai ales ca Steaua incepe sa-si revina dupa o perioada mai putin buna prin care a trecut. Sa le tinem pumnii baietilor, si, cine stie, poate ca la sfarsitul campionatului vom avea parte de o surpriza placuta!

HAI STEAUA1

George Stan27.10.2006 09:01

Gresesti, poate sa faca cate greseli vrea in legatura cu fotbalul, cu tactica, etc. Dar cand iti bati joc in asa hal de cuvinte, cand inspiri prin fiecare cuvintel senzatia ca te-ai nascut in canalele irc-ului sau intre tastele telefoanelor mobile, atunci meriti ce e mai rau din punctul de vedere al moderarii acestui forum

Si imi mentin decizia. Nu sunt absurd, nu exagerati cu porcariile stil

din pakte nu cred ca o s joace Toma.daca nu a jucat nici cu Forex e clar ca nu o s joace cu Unirea.cred ca o sa'l bage si p Dica.sau poate ca nu..desi e un meci destul d important.sper s castige Steaua.si cred ca nu o s fie f greu
Fl0r1nsteaua27.10.2006 09:10

Trebuie sa castigam meciul neaparat si sa batem cu 2,3 goluri diferenta...nu va fi un meci usor...si sper ca Thereau sa faca un meci bun ca in meciul cu Forex..

steag2 Forza Steaua!!! steag2

DOUBLE27.10.2006 10:20

Preturile biletelor pentru partida Steaua – Unirea Urziceni

Vineri 27 octombrie 2006, incepand cu ora 13, FC Steaua va pune in vanzare biletele pentru partida cu Unirea Urziceni meci ce se disputa in data de 28 octombrie ora 20:45. Tichetele vor putea fi achizitionate de la casele stadionului Steaua.

Program caselor de bilete este urmatorul:

Vineri 27 octombrie

13.00 – 17.00

Sambata 28 octombrie

incepand cu ora 12.00

Preturi bilete:

Tribuna O

30 RON

Tribuna I

10 RON

Tribuna II

5 RON

Peluze

3 RON

dZAY27.10.2006 10:47

Daca cineva simte nevoia sa arate ca e destept si ca nu a trecut degeaba pe la orele de Limba si literatura romana...ei bine,sa se asigure inainte ca mai intereseaza pe cineva,sau si mai simplu sa isi scaneze carnetul de note sau diploma de bac...nu sa faca impresie pe un forum...Cat despre intrebare,multumesc pentru raspuns...

George Stan27.10.2006 11:21

Imi cer scuze daca am lasat impresia ca vreau sa par mai destept decat ceilalti. In liceu aveam note intre 5 si 7 la limba romana. Problema este ca ceea ce scriu unii pe aici nu prea aduce cu limba romana :D

Si acum gata, imi mai cer odata scuze pentru ca am deviat subiectul.

DOUBLE27.10.2006 12:57

Sintem generatii diferite, cu pretentii si obiceiuri diferite. Celor trecuti de 25-30 de ani le este greu sa citeasca diverse combinatii de abrevieri, tocmai ei, care se chinuiau atita la orele de caligrafie :D In rest: HAI Steaua ! (se scrie la fel pentru toti).

alinutza1627.10.2006 13:08

care e problema ta?indirect ma faci analfabeta sau care e faza?cred ca pot sa scriu cum vreau nu vad care e problema ta dar in fine.nu'mi bat joc de lb. romana ci doar scriu cum sunt obisnuita.cred ca ceilaltzi au inteles c am vrut sa spun asa ca ce conteaza.n'fine sa nu mai deviem de la subiect.aa..si ca sa nu te mai chinui sa traduci hai s te ajut putin

TRADUCERE:

Care e problema ta?Indirect ma faci analfabeta sau care e faza?Cred ca pot sa scriu cum vreau nu vad care e problema ta dar in fine.Nu-mi bat joc de limba romana,ci doar scriu cum sunt obisnuita.Cred ca ceilalti au inteles ce am vrut sa spun asa ca ce conteaza?In fine sa nu mai deviem de la subiect.

Sper sa nu mai fie astfel de discutzii pentru ca nu are rost.aici ne-am strans ca sa vorbim de Steaua nu de felul cum scriem...

DOUBLE27.10.2006 13:34

Tocmai asta este:sintem stelisti si conteaza cum ne exprimam, chiar si intre noi. Nu sintem noi cei "intotdeauna superiori"? :wink:

dZAY27.10.2006 13:52

Ole ole ole,ole ole ola...Ole ole ole,ole ole ola...Ooo Forta Steaua ale...La la,la la,la la...

«123»