care e problema ta?indirect ma faci analfabeta sau care e faza?
Problema mea e ca te-am avertizat, acum tot eu sunt de vina ca tu nu intelegi? Ban 5 zile!
care e problema ta?indirect ma faci analfabeta sau care e faza?
Problema mea e ca te-am avertizat, acum tot eu sunt de vina ca tu nu intelegi? Ban 5 zile!
Batem! Allez Thereau! FORZA Steaua!!! P.S. Ne vedem maine la meci![/b]
Facem 3-0 si cu astia.. sau 4-0 dupa ce da Therreau si al doilea gol ![]()
Sper ca te inseli in privinta pronosticului,iar cand zic asta ma gandesc ca 4-0 e prea putin...Sper sa vedem un adevarat spectacol care sa ne bucure mai mult ca niciodata...vorbim totusi de Unirea Urziceni,o echipa care nu are ce cauta pe acelasi stadion ca Steaua...din pacate s-ar putea sa ratez venirea la stadion:((...probleme financiare:(((
IO CREK SE VA TERMINA 3 LA 1 PENTRU Steaua. ![]()
![]()
![]()
@dZAY
Si eu sper sa nu ma insel ..si usor usor o sa ne ridicam la un scor cat mai mare.. poate meciul urmator.
Steaua VICTORIE :>
fratilor cat e biletu la meci ca sa mor am cautat peste tot si nu gasesc ![]()
12 puncte...nu ne permitem nici un pas gresit..cainii astia, 12 meciuri, 12 victorii, 12 blaturi....eu ash incepe cu urmatorul 11:
toma(as fi curios sa vad cum apara)
Petre Marin, Ghionea, Goian , Nicolita
Bostina, Razvan Ochirosii, Dica
Thereau, oprita, Badea.
apropo spunneti si mie cand revine Cristocea?
si de ce Razvan nu e nici macar pe lista de rezerve????
fratilor cat e biletu la meci ca sa mor am cautat peste tot si nu gasesc
Conteaza chiar asa de mult ? Aproape sigur 30.000, desi sper sa creasca preturile mai devreme sau mai tarziu, pentru ca prea ne umplem de dubiosi care n-au treaba cu Steaua.
in primul rand vreau sa mi cer scuze pentru greselile mele de ortografie dar ama avut o mica mare prb cu ochii acum sper sa fie mai bine ...
in legatura cu meciu de maine da cred ca putem face un scor bun ... nu ma arunc la pronosticuri ca nu ma pricep las mana destinului ...
asa ca multa bafta baietii si sunt alaturi de voi la bine si la rau :wink:
FORZZA Steaua
steagcruce2 ![]()
![]()
:!: ps: Dica+Badea+Thereau => un cuplu foarte bun
In mod normal, singura dilema pe care ar prezenta-o meciul asta ar fi numarul de goluri inscrise in poarta Urziceniului (desi astia nu-s chiar ciuca batailor, au produs unele surprize pana acum -meciul cu Farul, de exemplu-, si-l au ca antrenor pe Dan Petrescu, care a demonstrat ca poate face treaba buna la echipe mici- exemplul Sportul-).
Chiar si asa, meciul trebuie tratat cu seriozitate,nu cu gandul la Madrid, pentru ca, chiar nu ne mai este permisa vreo greseala.
A propos de meciul cu Real...ramane de vazut cine va sta in poarta noastra maine, fiindca, in mod normal, tot acela va apara si miercuri :?
Forza Steaua!steag2
P.S., si off-topic: si eu as prefera sa nu mai vad 'ortografie de Mirc' pe-aici, pentru ca mi se pare o lipsa de respect fata de ceilalti useri. :?
Presimt ca in meciul asta vom vedea prima dubla a lui Thereau !!
Le dam multe ![]()
veniti cat mai multi la meci !!! sustineti-va echipa dupa stadion nu de la TV!!!eu nu pot nici sa vad meciu sunt la nunta, mor de oftica nu am pierdut nici un meci , va rog din suflet fiti voi alaturi de echipa si nu mai fluierati nici sa nu mai oftati cand mai gresesc baietii este omenesc sa gresesti!!!cand unul dintre ai nostri greseste ganditi-va la voi cand jucati fotbal si apoi vorbiti...FITI ALATURI DE EI INDIFERENT DE SCOR SI CE SE INTAMPLA LA MECI!!! AS VREA SA LE MULTUMESC LIDERILOR DE GALERIE CARE NU AU CANTAT LA MECIUL CU FOREX PENTRU CA ASA M-AM HOTARAT SI EU CE SA FAC SEZONU URMATOR.AM ABONAMENT DE 5 ANI IN Peluza Nord dar DE LA anul MA MUT LA SUD.IMI PARE RAU SA LAS ACEASTA PELUZA DAR VOI MA FACETI SA RECURG LA ACEST LUCRU...MULTE BRIGAZI PUTINE REALIZARI...RESPECT BRIGAZILOR NOI...ESTE PAREREA MEA SI I-AM VAZUT PE UNII DIN LIDERI CU OCHII MEI CUM AU PLECAT MIN 60 SAU CEVA DE GENU....RESPECT JAN ABIA ASTEPT SA CITESC INTERVIU...as vrea inca ceva CAND AVEM SI NOI O Liga A SUPORTERILOR??
3-0 sau 4-0 ... nu stiu ce sa zic despre cine marcheaza
ne vedem la meci bafta echipei
Vineri 27 octombrie 2006, incepand cu ora 13, FC Steaua a pus in vanzare biletele pentru partida cu Unirea Urziceni,meci ce se disputa in data de 28 octombrie ora 20:45. Tichetele pot fi achizitionate de la casele stadionului Steaua.
Programul caselor de bilete este urmatorul:
Vineri 27 octombrie
13.00 – 17.00
Sambata 28 octombrie,incepand cu ora 12:00.
Preturi bilete:
Tribuna O
30 RON
Tribuna I
10 RON
Tribuna II
5 RON
Peluze
3 RON
www.steauafc.ro
super, eu credeam ca va fi 5 la peluze
Ar putea sa apara si Carlos in echipa de start, nu e exclus....Aici e o sabie cu 2 taisuri, pentru ca daca ne dorim sa-l ia cineva in iarna ar trebui sa-l ajutam sa-l vada cineva la lucru, sa mai prinda vreo 2 meciuri titular, in acelasi timp exista riscul sa mai greseasca decisiv si sa strice tot....
Tough decision !
O intrebare: A cumparat cineva dintre voi Gazeta Sporturilor astazi? Am si eu nevoie de numerele de la concursul "Euro Gol". Astept raspuns. Merci.
Sper sa batem...nu conteaza cu cat...3 pct sunt foarte importante. Forza Steaua!!! steag2
Astazi o sa batem cu 3 - 0 Thereau oprita Dica
steagcruce2 Trup si suflet pentru culori steagcruce2
Victorie obligatorie!Sper sa marcam repede!As vrea ca echipa sa arate acelasi entuziast ofensiv din ultimile doua meciuri! ![]()
Castigam 100%! Urziceniul abia a venit in Liga 1 si nu are experienta. Daca nu vom obtine cele 3 puncte, nu mai avem nici o sansa la titlu! Steaua :arrow: Victorie!
3-0 si am mai bifat 3 puncte. ![]()
Totusi, mi se pare destul de ingrijorator faptul ca -iar- in prima repriza am avut 1 singur sut pe poarta, si doar vreo 2 spre :?
Cred ca cea mai buna solutie in atac ar fi cuplul Thereau- Badea, cu Dica retras in spatele lor.
In sfarsit...multe n-ar mai fi de zis despre meciul asta, cu exceptia faptului ca as acorda un plus evolutiei lui Banel.
Asteptam ziua de miercuri acum ![]()
3-0...dar sa nu ne facem iluzii prea mari in legatura cu meciul de miercuri!Avem multi accidentati,cativa jucatori iesiti din forma...nu-s pesimist de obicei,dar...
Mda.. meci asemanator cu cel de miercurea trecuta(FOREX).. prima repriza slabutza.. iar a doua a aratat ce trebuia sa se intample si in prima.. dar e bun si un 3-0 ![]()
Steaua VICTORIE