FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Peluza Nord

«1161718192033»
ssinpadureacualune01.09.2009 19:20
Da,in Nord am fost,in sectorul 11 am stat,jos,langa baietii din Skins Berceni.Nu stiu in ce parte a stadionului ai stat tu,dar iti spun ca in zona aia s-a cantat,Mustata si inca un baiat din Nucleo si-au facut treaba,au dat tonul,au incercat sa mobilizeze lumea,insa nu stiu cum a stat treaba-n celelalte sectoare.....

Cristian014,M i r e l a e pizd.a aia care i-a alergat pe spurcati cu batul de la fanion cand au intrat pe teren la meciul tur cu Slovan Liberec.

Skins Berceni...

Aceasta brigada nu mai exista de mult, a reprezentat mai mult decat Armata Ultra, iar cei din Nord nu au nicio legatura cu acest grup. Un grup care a facut istorie si care nu ar putea fi niciodata loial lui Gigi Becai.

godsaveultras01.09.2009 23:24
Da,in Nord am fost,in sectorul 11 am stat,jos,langa baietii din Skins Berceni.Nu stiu in ce parte a stadionului ai stat tu,dar iti spun ca in zona aia s-a cantat,Mustata si inca un baiat din Nucleo si-au facut treaba,au dat tonul,au incercat sa mobilizeze lumea,insa nu stiu cum a stat treaba-n celelalte sectoare.....

mai stii, poate, chiar ai stat cu cei din Skins Berceni, insa grupul despre care vorbesti nu statea in Peluza Nord in vremurile frumoase in zona pe care ai mentionat-o... bafta!

radusteaua2324.09.2009 19:36

fratilor trebuie sa ne unim cu cei din sud sa fim puternici ciobanu a declarat ca doar sudu contesta si ca nordu nu prea contesta si incurajeaza echipa .trebuie stabilit cu toti ce vrem sa facem ca asa nu facem nimic :(

Cry.Baby712.10.2009 10:12
:steag_cruce_invers: salutare tuturor , cine ma poate ajuta si pe mine cu o poza , acum cativa ani buni cand jan era liderul galeriei la un meci cu spurcatii de cioroi , a facut o cruce si era cu un fular al spurcatilor , are cineva acea poza?
bogdan_p17.01.2010 11:40

Skins a reprezentat mai mult decat Armata Ultra iar cei din nord nu au nici o legatura?pfffffff,cred ca ai luat ce nu trebuia:)))))

ssinpadureacualune17.01.2010 18:20

M-am exprimat gresit.

Cei care mai vin la meciuri si au fost in SKINS sunt in SUD si cei care mai sunt in Nord acum in zona respectiva nu cred ca mai au legatura cu fosta brigada. La asta m-am referit.

Sau poate s-au intors si nu stiu eu.

albanezul18.01.2010 16:09

am citit in seara asta un articol dintr-un ziar online in care nea Jiji spunea ca a vorbit cu musti si ca liderul Peluzei Nord asa cum scria in articol il asigura ca nu va mai fii injurat si ca cine va mai vrea sa intre la meciuri(din cei interzisi) vor trebui sa se inscrie in LSS..Liga Suporterilor Stelisti.sunt adevarate informatiile?

p.s.bine mai zicea nea Jiji si ca sudul si AISS sunt interzisi pe viata,dar asta e alta poveste deja.

ssinpadureacualune18.01.2010 16:59

Foarte tare.

Auzisem de aceasta intentie a lui Mustata, dar nu credeam ca o va duce la capat.

Sunt curios A47V, Shadows, TK, Nucleo, Insurgentii si daca mai e vreun grup prin Nord, ce parere au...

Radu1818.01.2010 17:24
Foarte tare.

Auzisem de aceasta intentie a lui Mustata, dar nu credeam ca o va duce la capat.

Sunt curios A47V, Shadows, TK, Nucleo, Insurgentii si daca mai e vreun grup prin Nord, ce parere au...

Probabil ca A47V o sa fie cu mustata.

P.S Shadows din cate stiu sunt la SUD in momentul de fata!

godsaveultras18.01.2010 17:51
am citit in seara asta un articol dintr-un ziar online in care nea Jiji spunea ca a vorbit cu musti si ca liderul Peluzei Nord asa cum scria in articol il asigura ca nu va mai fii injurat si ca cine va mai vrea sa intre la meciuri(din cei interzisi) vor trebui sa se inscrie in LSS..Liga Suporterilor Stelisti.sunt adevarate informatiile?

banuiesc ca singurul care poate confirma sau infirma este mustata! din ce stiu nu cred ca navigatul pe internet se afla printre punctele lui tari,deci... :|

AG18.01.2010 18:07
Foarte tare.

insurgentii s'au desfiintat, o parte din ei sunt la sud

r3fl3x18.01.2010 18:42

Era de asteptat sa se intample asa.De la mustata, te poti astepta la orice..

AG18.01.2010 18:59

cel mai mare sclav

ssinpadureacualune18.01.2010 19:47

De Shadows mi-a zis cineva, dar am uitat, dar de Insurgentii nu stiam nimic. Deci Nordul a ramas in TK, Nucleo si A47V. INCREDIBIL ce a ajuns sa faca Becali. Cat a distrus. Pare ireal.

bogdan_p18.01.2010 20:43

Sinpadurea,esti in urma rau.Ramai unde esti.Daca nici grupurile peluzei nord nu le stii,care au ramas aceleasi de ceva timp,inseamna ca.......Da bine,ma asteptam de la tine,daca zici ca skins berceni au fost peste Armata ultra:))))))).Somn usor.

Insurgentii nu s-au desfiintat,iar daca 2-3 sunt la sud,acei 2-3 nu constituie o parte,nematematic vorbiind.

Si nu va bateti cu pumnii in piept ca stiati ca asta se va intampla,cu articolul cu mustata cu pacea,ca nu este nmic adevarat,nu a incercat nimeni sa opreasca protestele la nord,nici macar nu a propus si nu exista o persoana ,un membru al peluzei,un fel de lidder care sa poata sa impuna celorlalt membrii o anumita atitudine la nord.Fiecare e liber sa gandeassca si sa reactioneze cum doreste.Mustata nu este liderul peluzei nord,Peluza Nord nu are un lider,nici 2,nici 20.Grupurile peluzei au cate un reprezentant,atat.Si cu numararea grupurilor,te asigur ca ai sarit cateva.Noroc.

godsaveultras18.01.2010 21:24

Bogdane nu cred ca ssinpadureacualune a vrut sa faca o diferentiere intre SkinS Berceni si Armata Ultra. nu s-a gandit la ceva gen: aia sunt mai tari,ba nu ailalti sunt mai tari! fiecare are momentele cele mai frumoase petrecute cu cei din grupul din care a facut sau face parte.poate tu ar trebui sa intelegi si sa stii cel mai bine.cred doar ca a incercat sa mai opreasca elanul tineresc al unora care de multe ori nu stiu ce vorbesc! ca si cum ar zice unul maine ca el a stat la tribuna a doua cu cei din titan boys...

albanezul18.01.2010 22:33

e clar ca presa influenteaza mult in asemenea situatii un anumit dialog.si cum ciobansky e pe lumea lui,e posibil sa fi tras el singur niste concluzii.acum ramane de vazut,se va decide situatia de oameni cu capul pe umeri si se va merge inainte respectand decizia oamenilor din Nord.restul sunt vorbe pe internet.

bogdan_p19.01.2010 07:50

Ok,am inteles.Putea sa zica,ca pt el a insemnat mai mult.Si informatiile astea de genul grupul x s-a desfiintat sio parte e la sud,ar trebui sa le dea cineva informat.Daca ai auzit ca.......,poti sa intrebi,nu sa dai mai departe sa deziinformezi.Insurgentii nu s-au desfiintat.Mai mult decat atat,la nord sunt foarte multi suporteri care au facut parte din titan,desant,triada si alte grupuri care desi retrase din activitate,membrii lor sunt acolo la fiecare meci,deci nu e pustiu acolo,asa cum va place unora sa credeti.Nu au aparut alte grupuri,pt ca se incearca sa se dea o noua entitae si unica Peluza Nord,proiect inceput la meciul cu cainii,acela nu era doar un baner sau mesaj pus pe gard,sa aminteasca ca suntem si noi pe acolo.

Inima ros-alb@str@20.01.2010 01:33

Este adevarat ca Peluza Nord va inceta protestu` ??? Mie nu-mi vine sa cred ca mustata a putut sa faca una ca asta. In timp ce sud-ul se lupta din greu cu ciuma, nord-ul o imprastie si mai mult, e` strigator la cer . Sursa onlinesport. Vreau sa cred ca nu este adevarat.

Bogdan_p cred ca sti mai multe, poti sa dai detalii sau macar sa confirmi daca e adevarat ???

Magica Steaua !!!

andyro20.01.2010 09:14

E asa greu sa cititi 3 posturi in urma si sa vedeti raspunsul ? :ce_oameni:

bogdan_p20.01.2010 10:19

In nici un caz,iar cei care aveti dubii,tineti-va gura momentan si vorbiti dupa primul,primele meciuri.

Inima ros-alb@str@20.01.2010 20:22

M-am linistit, abia astept sa-nceapa "spectacolul" :happy:

DanezuPTM21.01.2010 07:21
M-am linistit, abia astept sa-nceapa "spectacolul" :happy:

eu zic sa va abtineti sa faceti comentarii referitoare la Peluza Nord cum ca am face pace cu ciobanul si ca mai stiu eu ce nebunii inventate de presa .... o sa vedeti dupa primul meci acasa care va fi pozitia noastra fata de acest protest

bodanelu21.01.2010 09:01

pai se poate intra la primul meci?

noname21.01.2010 11:31

mai asteptati pana diseara.

«1161718192033»