deci fiecare campionat va avea numar egal de locuri.....
deci fiecare campionat va avea numar egal de locuri.....
Da, fiecare campionat va avea alocat acelasi nr. de locuri, dar doar daca numarul participantilor este identic.
Spre exemplu, competitia gazduita de fcsteaua.ro - la care participa activ 32 de jucatori iar alte cateva zeci sunt pe liste de asteptare - nu poate fi pe picior de egalitate cu un campionat obscur in care joaca 7 sau 8 oameni.
Pentru cultura generala a celor care vin din afara si posteaza doar de dragul de a se lauda la nepoti ca stiu sa foloseasca internetul, fcsteaua.ro este singurul forum de amploare (si ma gandesc aici la zeci de mii de useri) care gazduieste un campionat de fifa civilizat.
exact asta zic si eu in functie de marimea campionatului vorbim de numarul fiecarui campionat de concurenti inscrisi.....la un campionat mai mititel asa intra maxim 2 insi si la unu mai mare ca asta sau al meu sau mai e inca unu ca nu ai stiu acum numele exact cred ca vin cam 5 utilizatori...oricum raman in discutie toate variantele
Cum spuneam.. site-uri facute intr-o juma' de ora..
FCSteaua.Ro accepta doar parteneri pe masura !
Si de exemplu, un user de aici de pe fcsteaua.ro mai e in alt campionat care la randul lui sa zicem ca participa la CL. Atunci cum facem
?
Si de exemplu, un user de aici de pe fcsteaua.ro mai e in alt campionat care la randul lui sa zicem ca participa la CL. Atunci cum facem?
il lasam pe acel user sa aleaga pentru care Forum concureaza. si astfel, de pe forumul pentru care NU concureaza va participa urmatorul in CL
corect. Dar ar trebui ca noua sa ni se distribuie cel mai mare nr de locuri![]()
asta asa e, asta nu e un site/forum facut intr-o juma de ora. si merita sa aiba cel mai mare numar de locuri. oricum, astept sa vad ce idei are bytzu.
Organizarea competitiei UEFA Champions League este in curs... pentru detalii asupra locurilor disponibile fiecarui campionat intrati aici
http://www.fotbalsteaua.myforum.ro/UEFA-ch...ague-vt370.html
FcSteaua.Ro isi rezerva dreptul de a nu participa la aceasta competitie.
Va multumim !
pacat..chiar era o idee buna..aveai pentru ce sa te zbati mai mult.. ![]()
Asta ce sa fac..poate data viitoare..bine macar ca mi-ai zis acum si nu cand trebuia sa incepem...Succes in continuare si va astept oricand pentru inscriere
FcSteaua.Ro isi rezerva dreptul de a nu participa la aceasta competitie.
Va multumim !
Scuzati-ma daca dau dovada de aroganta, dar nu ti se pare ca sunteti prea increzuti? candva ati fost si voi, asa ca noi. dar stiti cum e: Se intoarce roata.
De ce increzuti omule ?? k noi nu avem timp nici sa jucam etapele noastre apoi sa mai jucam si in alt campionat si ala facut pe myforum :lol:
Haideti fratilor sincer sunteti cam ''INGANFATI'' fara suparare!! ![]()
in fine cum zicetzi voi !!
Vom accepta provocarea cand vom avea adversar pe masura. FCSteaua.Ro nu isi implica numele intr-o confruntare cu oameni ca dogu, etc din care, in mod cert, nu are ce castiga.
Consider discutia incheiata, nu ne ramane decat sa ii felicitam pe cei care si-au facut usere pe site-ul nostru si sa ii adresam incurajarile de rigoare moderatorului bitzu.
Numa' bine !
De ce increzuti omule ?? ca noi nu avem timp nici sa jucam etapele noastre apoi sa mai jucam si in alt campionat si ala facut pe myforum :lol:
pe myforum, da. orice are un inceput. acolo in CL nu participa oameni ca dogu, fie el cum o fi daca zici tu, ci participa castigatorii competitiilor si cativa dintre cei ce urmeaza dupa el. competitia se desfasoara dupa terminarea campionatului. oricum multumim pentru incurajare. si pentru cultura voastra generala forumul nu a fost facut intr-o jumate de ora. nu degeaba are cati membri are. poate ca noi nu am beneficiat de o publicitate ca a voastra si nu am avut banii necesari pentru a o cumpara dar acolo s-a pus suflet in realizarea lui. nu va condamn pentru ca nu vreti sa participati in competitie, e normal, oricine ar avea "ratingul" vostru ar face la fel, si recunosc, cui nu i-ar conveni ca pe forumul lui sa se implice si fcsteaua.ro . ar fi ceva extraordinar. dar nu mai e mult oameni buni pana la realizarea unui vis, si nu la ala la care va ganditi voi acum. asa ca , nu cred ca o sa va razganditi, dar fiti siguri ca o sa mai auziti de noi.
dupa ce am incheiat acest post cu multe neclaritati, va urez un succes dublu in viitor si toate cele bune.
CU STIMA,
Echipa FotbalSteaua
eu zic sa participe primii 4....ca nu avem ce pierde,asa reprezentam acest camp,in fata altor campionate
care totusi sunt cam 'campionatzele' daca ne uitam mai atent...
Si-un lup mancat de oaie..
Participam, dar turneul final il gazduim noi.
Deal?
Eu as opta pentru. forumul nostru ,cu ocazia asta si cu ajutorul vostru poate am creste si Noi la fel de mult ca voi,si chiar nu este un forum facut intr-o jumatate de ora,
:arrow:
care totusi sunt cam 'campionatzele' daca ne uitam mai atent...
Avem 3 ligi si in fiecare sau jucate toate etapele si nu sunt jucatori care nu-si respecta adversaru
Daca v-a luat mai mult de juma' de ora inseamna ca le aveti bine de tot cu netu'.. ![]()
Nu ne targuim aici. Propunerea noastra a fost clara: acceptam doar daca gazduim intrecerea.
Nush ce sa zic,macar daca e osa acceptati ca la urmatorul sezon sa se desfasoare la NOI?(propunere nush antonyo ia deciziile)
Nu inteleg de ce te agiti tocmai tu. Am primit asigurari ca se va face tot posibilul sa nu participi. Deci nu vad unde si cat conteaza parerea ta, avand in vedere ca o sa fii in tribuna..