FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Real Madrid 1 - 4 (0 - 2)

«123410»
sergiu_titan05.10.2006 03:43

Real merita si trebuie batuta, calificarea in optimi ne salveaza tot sezonul de toamna si ne urca pe culmile performantei unde ne este locul. Real nu se va apara serios la Bucuresti, vor vrea sa transeze meciul rpd lucru pe care Oli il va specula. Meci mai usor decat cu echipe care ne cunosc valoare, care se tem de noi. Real va pierde la Bucuresti, sper eu!

Sabbra05.10.2006 10:08

sunt convinsa ca realul ne subestimeaza ca valoare, si ca Oli va pregati o tactica buna...o singura problema ar mai fi: sa nu ne pierdem increderea!

la meciul cu Lyon s-au facut atatea comentarii incat am avut senzatia ca baietii nici nu au luptat...erau atat de convinsi ca lyonul e "prea mare si prea puternic" incat am avut senzatia ca nu au indraznit sa lupte...

trebuie sa depaseasca toate speculatiile acestea si pe teren sa ii considere adversari cu drepturi egale!

indiferent cat de cunoscuti sunt pe teren meciul incepe de la 0 - 0 si Steaua ar trebui sa lupte pana in ultima secunda.

nu vom pleca capul pentru a le oferi gloria inca de inaintea inceperii meciului. nu trebuie sa le fie frica sa castige! atitudine de invingator!

eu la meciul cu Lyon am injurat timp de 90 de minute comentatorii care ii ridicau in slavi..ok..Lyon e o echipa BUNA, dar s-au comportat de parca SUB NICI O FORMA nu am fi avut vreo sansa...chestia asta a speriat (cred eu) jucatorii care au cedat fara lupta...

Reptile1905.10.2006 11:04

Pai daca sti cat de cat fotbal poti sa-ti dai seama uneori de rezultatul unei partide dupa primele 15 min... Doar printr-o minune am fi castigat acel meci, au fost muuuult peste noi si asta-i adevarul. Eu cred ca am pierdut meciul nu din cauza ca i-am respectat prea mult sau pentru ca n-am avut mai mult curaj ci pentru ca jucatorii nostri n-au intalnit niciodata o echipa de clasa lui Lyon. Sa speram ca au invatat din greseli si meciul cu Real ne va aduce o uriasa victorie! FORZA Steaua! steagsahmic

Sabbra05.10.2006 12:04

draga reptile ... iti amintesc ca "in primele 15 minute" scorul dintre Steaua - Lyon era 0 - 0 , si oricat de multe ai sti despre fotbal nu ai cum sa sti care va fi scorul...eventual sa "nimeresti"...

fotbalul este sportul rege tocmai pentru ca uneori ne rezerva surprize de neuitat...

e adevarat ca Steaua nu a mai intalnit echipe de talia lui Lyon, dar asta nu insemna ca trebuia sa cedam fara lupta!

Reptile1905.10.2006 13:58

Da scorul era de 0 la 0 dar mingea a fost la ei 75% din timp, multe dueluri unu la unu pierdute, echipa era rupta in doua de puterea si tehnicitatea

mijlocasilor Lyonezi. Atentie nu spun ca noi nu putem juca ca ei sau chiar mai bine dar eu cred ca baietii nostri s-au pierdut din primele 15 min cand au vazut ca nu-si pot face jocul, au intrat in panica

si s-a vazut...

Sabbra05.10.2006 14:04

asta e clar, s-a vazut ca sunt panicati, s-a vazut ca sunt speriati, dar mie mi s-a parut ca cei care au ridicat Lyon-ul in slavi au ajutat la acest lucru.

desi au avut mingea 75% din timp eram sigura ca vom trece de prima repriza fara gol, si asta ar fi insemnat mare lucru totusi...

oricum cu realul va fi altceva, si sunt constienti si jucatorii ca de data asta lupta va fi mult mai grea si nu pt ca realul ar fi un adversar mai mare, ci pt ca ei trebuie sa joace mult mai bine, mai bine decat in ultimul timp, mai bine decat cu Kiev...

Reptile1905.10.2006 14:26

" ...dar mie mi s-a parut ca cei care au ridicat Lyon-ul in slavi au ajutat la acest lucru."

daca te referi la Oli cred ca ai dreptate...

nicolaem05.10.2006 19:33

stie careva detalii?

am inteles ca mai sunt cateva mii de bilete

in ce zi se pun in vanzare?

eu nu sunt si Bucuresti si as vrea sa stiu cand sa pun pe cineva la coada sa cumpare

merci

FORTA Steaua!!!

arkes05.10.2006 20:03

...nu prea postez pe acest forum dar am avut si eu nevoie de ajutor si vad ca nu va prea intereseaza...in loc sa imi raspunda si mie careva la post o ardeti in offtopic cu Lyon si vrajeli...

hai pace

forza Steaua

alexxxul05.10.2006 20:32

probabil ca nu stie lumea care e prob...o fi de la calculatorul tau

jimmy1906.10.2006 10:42

Eu sper sa scoatem 1 pct in meciul cu real. Dak vine si Radoi atunci s-ar putea sa si batem, pt ca el e sufletul, liderul echipei...Forza Steaua!!! dica10 fular-campioniifularsteaua2 fularsteau2 steag2

Sabbra06.10.2006 12:27

Mijlocașul echipei Real Madrid, Jose Antonio Reyes, ar putea rata meciul cu Steaua, programat în data de 17 octombrie, în grupa E a Ligii Campionilor, dupã microruptura fibrilarã suferitã, marți, în cantonamentul reprezentativei Spaniei, informeazã cotidianul Marca.

Publicația spaniolã noteazã cã în urma acestei accidentãri Reyes va fi indisponibil aproximativ douã sãptãmâni. "Deși el ar putea fi recuperat pânã la meciul cu Getafe, staff-ul tehnic preferã sã-l menajeze pentru derbiul cu FC Barcelona. Normal ar fi ca el sã nu facã deplasarea la București pentru meciul cu Steaua", a scris Marca.

La meciul cu Getafe, programat în 15 octombrie, în etapa a VI-a a campionatului Spaniei, ar putea reveni însã printre titulari Ronaldo, care în prezent este foarte aproape de greutatea idealã.

Pe de altã parte, cotidianul AS noteazã cã antrenorul Fabio Capello intenționeazã sã menajeze câțiva jucãtori în partida cu Getafe, programatã la 15 septembrie, în etapa a VI-a din Primera Division, dupã ce la unii dintre ei a observat cã s-a instalat oboseala.

Astfel, fundașul drepata Michel Salgado, care va fi complet recuperat dupã o accidentare, își va relua locul în defensiva madrilenilor. În centrul apãrãrii, alãturi de Fabio Cannavaro va fi folosit Raul Bravo, Rergio Ramos fiind suspendat dupã eliminarea din derbiul cu Atletico Madrid.

Emerson va rãmâne pe bancã, Diarra urmând sã evolueze la mijloc alãturi de Guti. În linia medianã va apãrea, de asemenea, David Beckham, ca urmare a accidentãrii lui Reyes, pe partea stângã Capello urmând sã decidã între Robinho și Cassano.

sursa: mediafax

Antrenorul echipei ªahtior Donețca, Mircea Lucescu, a declarat, vineri, la lansarea cãrții "Luceștii", cã este convins cã Steaua poate învinge formația Real Madrid, în grupa E a Ligii Campionilor.

"Sunt convins cã Steaua poate învinge Real Madrid în Liga Campionilor, are capacitatea sã o facã. Real Madrid nu mai este acea echipã de care toatã lumea se speria, dar rãmâne o echipã importantã. Sã sperãm cã arbitrajul nu va înclina de partea Realului și va da ceva și unei echipe din Est, pentru cã în confruntãrile astea întotdeauna echipele din Est au de suferit", a declarat Lucescu.

Virgil06.10.2006 13:54

Asa a spus si inaintea meciului cu Olimpique,ca putem învinge Lyon-ul.

Probabil ca se gandeste la acelasi deznodamant.

weeezer_2006.10.2006 14:07

Cica s-a accidentat Ghionea la nationala si e incert pt meciu' cu Real.

ktalyn07.10.2006 09:06

klar va fi un meci extrem de dificil in care ne trebuie ajutor de la divinitate ...tre neaparat sa se refaca Cristocea si Ghionea,...! o victorie ar fi excelenta ;)!

waste07.10.2006 11:00
Pai daca sti cat de cat fotbal poti sa-ti dai seama uneori de rezultatul unei partide dupa primele 15 min...

Bai reptila, matale generalizezi irelevant. Si la Boro era 2-0 pentru Echipa Noastra Campioana. Si s-a finalizat printr-o mierleala absoluta. Sau atatea si atatea meciuri.

Lyon a fost prezentata ca lupul cel rau care vine sa haleasca oita tematoare, si asa s-a intamplat. A fost un meci slab dintr-o serie de meciuri slabe. Nu dau un f_uck pe Madrid. Trebuie jucat la victorie, altfel iar ne facem de ras. Caci sa nu ne ascundem dupa deget, NE-AM FACUT DE RAS pierzand ACASA cu 0-3.

sergiu_titan08.10.2006 06:29

S-a ajuns la comparatie intre Lyon si real ... sa nu uitam ca francezii i-au defrisat pe cei de la real iar dupa aspectul jocului si-au creat mai multe ocazii si au ratat mai mult decat cu noi.

...un meci nu seamana cu altul dar sa nu exagerm ca putem lua 6 usor in franta insa real nu este la aceias valoare. Lyon joaca de mult mult timp impreuna Maluda, juninihio,coupe,abidal, capaca, s.gouvou sunt acolo de cand fotbalul.

uZy | @nDr3i09.10.2006 00:21

nu mai am rabdare sa vina meciul :D

FANATIK RED-BLUE09.10.2006 05:57

Daca tot s-a modernizat stadionul, macar putea Gigi sa mai bage ceva banuti si sa-i mareasca, capacitatea pentru meciurile importante.

In alta ordine de idei, pe site-ul UEFA stam destul de bine:

Who are your favourites to win the UEFA Champions League Matchday 3 tie between FC Steaua Bucuresti and Real Madrid CF?

FC Steaua Bucuresti 45.83%

Real Madrid CF 54.17%

Sabbra09.10.2006 08:47

Site-ul UEFA a notat că rezultatele obţinute în deplasare în meciurile din Liga Campionilor de formaţia Real Madrid, următoarea adversară a FC Steaua în grupa E a competiţiei, nu corespund ambiţiilor acesteia.

"Au pierdut şase partide şi au câştigat doar două din zece în ultimele meciuri din deplasare în Liga Campionilor , luând ca punct de plecare înfrângerea cu 3-1 la AS Monaco în aprilie 2004", a menţionat "UEFA.com".

"Vizita lui Real pune luminile reflectoarelor pe Steaua", a titrat site-ul UEFA. "Steaua revine în Liga Campionilor cu vizita de prestigiu a echipei Real Madrid. După o victorie afară şi o înfrângere grea pe teren propriu, fanii români pot fi iertaţi pentru faptul că se întreabă ce se va întâmpla în faţa unui Madrid care a impresionat în meciul cu Dinamo Kiev din etapa a doua. Este prima întâlnire a Stelei cu Real, dar echipa română a mai jucat de 20 de ori împotriva unor formaţii spaniole, palmaresul fiind de şapte victorii, patru egaluri şi nouă înfrângeri", a comentat sursa citată.

Cel mai mare rezultat reuşit de Steaua în înfruntările cu echipe din Spania a fost câştigarea Cupei Campionilor Europeni în 1986 la Sevilla, 2-0 cu FC Barcelona după penaltiuri. Cea mai recentă partidă cu o echipă spaniolă a fost dubla cu Betis Sevilla din 16-imile Cupei UEFA, în sezonul trecut, 0-0 la Bucureşti şi 3-0 pentru "roş-albaştri" la Sevilla.

Real Madrid a câştigat toate cele cinci duble manşe cu echipe româneşti, palmaresul meciurilor din deplasare fiind o victorie, două egaluri şi două înfrângeri. Cea mai recentă întâlnire oficială cu o echipă din România a avut loc în sezonul 1992/1993 al Cupei UEFA, în turul întâi, cu Poli Timişoara: 1-1 la Timişoara şi 5-1 la Madrid. În cele 118 meciuri ca antrenor în competiţiile europene, tehnicianul madrilen Fabio Capello nu a întâlnit nicio echipă românească.

forever_STEAUA09.10.2006 10:04
Suporterii Stelei vor primi 5.000 de bilete pentru partida retur cu Real

Conform intelegerii intre Steaua si Real Madrid, clubul din Bulevardul Ghencea a solicitat 10.000 de bilete pentru partida de la Madrid. Se pare, insa, ca "ros-albastrii" vor primi doar 5.000 de tichete. Valeriu Argaseala a plecat astazi in Spania pentru a stabili ultimele detalii referitoare la sederea campioanei Romaniei la Madrid, printre care se numara alegerea hotelului unde Steaua se va caza, dar si problema biletelor pentru partida retur de la Madrid.

sursa: gsp

steaua rosie09.10.2006 15:03

Carlos

Stancu Goian Ghionea Marin

Banel Petre para Dica

Badea thereu

si cu mare speranta o sa fie 1-0 pentru noi {1-0 min' 85 Dica la penalty} steagcruce2

Prodigy_andrey09.10.2006 19:56

In primu rand subliniez !! Steaua Important este sa demonstram k suntem o echipa puternica si ne ridicam la nivelul echipelor de top !! Nu k altzii care se lauda k sunt buni cand au batut numa anonimi si pe aia cu greu ;) !!

I.N.Money09.10.2006 21:04

Momentan scorul dintre Oli si Cappelo este egal,chiar daca se spune ca acel meci de anul trecut a fost aranjat,nu putem sa nu remarcam partida excelenta facuta de cei de la Poli Aek.

Probabil Real va forta in speranta de a se distanta impreuna cu Lyon in fruntea grupei,iar daca iar ii vom lasa sa isi faca jocul,cum i-am lasat pe francezi nu avem sanse.

Sunt curios sa vad daca italianu il va folosi pe Ronaldo din primul minut alaturi de Van Nisterlooy,brazilianul facand o pregatire fizica excelenta in ultimele saptamani,fiind posibil ca acel Ronaldo dolofan sa fie deja istorie.

Spun asta in conditia in care Raul si Guti par iesiti din forma,facand un meci lamentabil impreuna cu Spania in Suedia.

Motanu D09.10.2006 21:08
Spun asta in conditia in care Raul si Guti par iesiti din forma,facand un meci lamentabil impreuna cu Spania in Suedia.

Raul si Guti n-au fost convocati cu Suedia ! :!: :idea:

«123410»