FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Rapid Bucuresti 1-1

«1345»
bodanelu18.09.2006 05:51

meci greu, trebuie sa ne adunam si sa invingem in groapa.

remarc arbitrajul penibil, care a stricat jocul. trebuia penalti la Goian, eliminat Rada si Lovin si cartonase galbene la Buga si Moldovan, plus offside inexistent la Badea!

In rest nota 10 echipei care a alergat dupa egalare, chiar in 10 oameni. s-a vazut neputinta rapidului

sorin_77718.09.2006 06:12

Am inceput prost dar pana la urma rezultatul este echitabil si ma simt multumit dar nu satisfacut... Cred ca Nesu ar trebui amendat, G. Coman "menajat" mai mult si de ce nu, sa incercam sa jucam si cu 3 atacanti pentru ca se poate...

Miercuri, in groapa, nu concep decat victoria si bineinteles cele 3 puncte... Si mai vreau ca Oli sa treaca iarasi la sistemul rotatiei pentru ca ala a dat roade...

Bega18.09.2006 07:46

Superba revenirea Stelei.

Rezultat perfect pentru contracandidate.

Super afacerea cu Gigel Coman. Cu putin "noroc" intregeste Oli familia si cu Caramarin.

Aveti grija sa nu se rupa miercuri clasamentul daca pierdeti in Groapa.

steaua*forever18.09.2006 09:16

Steaua a jucat eroic in repriza a doua, dar daca se trezea mai devreme in prima repriza, putea sa castige. Asta e... Oricum, a fost o lectie de invatat(mai ales pentru Nesu) si 1 punct e mai bun decat o infrangere in fata rapidului! Putea sa fie MULT mai rau.

FORZA Steaua!

Alessandro18.09.2006 09:38

Steaua a demonstrat ca este o mare echipa! Incaodata...a egalat in zece oameni, mai mult, a dominat in zece oameni! Nesu ramane acelasi copil imprudent...asta e! Simt ca vom bate in Groapa! Nu de alta, dar cred ca s-au enervat si baietii! :)

P.S. Sa vedeti miercuri cum trece Vali Badea pe langa ''super-fundasii'' lui Dinamo,Moti si R.Stefam! Precum Sageata albastra pe lanag un personal! :lol: :)

Virgil18.09.2006 16:05
]In urma prestatiei de aseara, arbitrul partidei Steaua-Rapid, Marian Salomir (foto), a primit o nota mai mica decat 7 din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor. Concluziile finale vor fi dezvaluite maine, intr-o conferinta de presa, a anuntat presedintele Comsiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin. Intarzierea anuntarii delegarilor la meciurile etapei a 8-a a Ligii I este o consecinta a notelor slabe primite de arbitri in etapa a 7-a.

Atmosferã / Duelul galeriilor cîstigat, la fair-play, de stelisti

Chiar daca atmosfera din tribune nu s-a comparat cu cea de la meciul cu Standard, suporterii stelisti si-au manifestat atasamentul fata de echipa favorita, incurajand-o chiar si atunci cand Steaua era condusa de oaspeti. De asemenea, galeria Stelei nu a raspuns provocarilor repetate venite din peluza visinie. Rapidistii au ales sa il injure pe Radoi si sa scandeze cuvinte triviale la adresa Stelei, in loc sa isi incurajeze echipa, dar, spre lauda lor, fanii Stelei nu au ripostat, preferand doar sa fluiere aceste manifestari huliganice.

26547_arb2.jpg
strezahuzum18.09.2006 18:17

Doua lucruri bune au iesit din meciul asta :

1) Spiritul de lupta si increderea sunt convins ca au crescut. Jucatorii nostri au simtit pe pielea lor ca daca vor sa lupte, pot sa o faca. Si rezultatele vin de la sine.

2) Badea m-a uimit din nou. Nu vorbesc doar de faza din a doua repriza cand a trecut prin apararea milogilor ca prin branza. Toata evolutia lui a fost buna, pe alocuri chiar foarte buna. Omul creste de la meci la meci, atentie Oli, ai in lot un atacant mare. Cred sincer ca de la Adrian Ilie, cel din 1996, nu am mai avut asa jucator.

Phire18.01.2007 19:14

Mai greu, avand in vedere faptul ca meciul asta s-a cam jucat deja :lol: :lol:

M@rmota18.01.2007 19:16

:lol: Cyril posteaza peste tot..la orice topic prinde...nu am inteles inca de ce..oare vrea sa faca rank? :wink: Si daca vrea..trebuie neaaparat in seara asta ?

axl2318.01.2007 19:43

si eu sunt convins ca ii vom bate, iata ca mai facui un post.

imi pare ca si-a facut rank-ul, poate se retrage. pentru moderatori, nu-i stergeti posturile ca il pierde si iar bombardeaza cu copilarii.

M@rmota18.01.2007 19:45

Gata..s-a potolit..asta era ideea..a ajuns la 51 de posturi, a obtinut rankul! :lol:

«1345»