Victorie ![]()
:? nu pot sa cred....0-1 la pauza si nesu a avut grija sa ia rosu....daca joaca tot asa.... :?
GOOOOOOL!!!!! HAI Steaua!!!!!
a riscat cam mult Oli dupa eliminarea lui Nesu...noroc cu barile ca altfel Carlos mai incasa niste goluri.....
pana la urma e bun si un egal avand in vedere faptul ca Steaua vine dupa un meci in Champions League
corectie. nu le incasa Carlos,le incasa echipa.prima bara ar fi fost autogol.
De ce mi-a fost frica n-am scapat. Vulpoiul ala de Lucescu senior(ca asa cum am mai zis juniorul este pelea p*lii) ne-a facut-o. Lebedele au jucat ca sa ne enerveze, si incurajati de Salomir, au reusit. Aici a fost ceia meciului. Primul a clacat cel mai labil adica Nesu.
Oricum este de remarcat faptul ca am revenit in 10 oameni si ca Oli nu este antrenor defensiv. M-am speriat de ce schimbari a facut.
In aceste conditii meciul cu patrupedele devine unul
decisiv, trebuie sa le stam in plasa.
acum am venit de la meci, nu am obiceiul sa critic jucatorii dar Coman NU ARE CE CAUTA LA Steaua!
in rest nota 10 echipei pt efortul depus si pentru fuga dupa egalare!
mda o gresala copilareasca a lui Nesu care isi dovedeste inca odata agresivitatea.Mi se pare mie sau Nesu este cel mai agresiv din lotul Stelei?Mereu face faulturi dure care pot costa echipa.Steaua a jucat excelent si nu cred ca i se poate reprosa ceva anafara acelui fault infantil.Sunt fericit ca am scos un egal cu toate ca daca eream in 11 jucatorii in repriza a doua ii bateam fara probleme.Macar sa ne razbunam pe maidanezi.
Azi s-au remarcat Carlos, Badea, Ghionea, Goian, Para si Oprita. M-au dezamagit Coman, Nesu si Lovin. Restul au jucat mediocru, cu un plus pentru Thereau care in ciuda faptului ca a ratat acea ocazie, a fost prezent in joc si a centrat la golul lui Oprita.
In conditiile date, cu un om in minus si cu un Rapid mai motivat in prima repriza, ne putem multumi si cu un egal.
Nu pot sa nu ma gandesc ce era in sufletul milogilor daca intorceam rezultatul in ultimele minute.
Greu, neasteptat de greu cu milogii. M-am temut de o stare de relaxare si usoara oboseala din partea baietilor, (pe undeva de inteles pt ca primul 11 a fost acelasi, cu exceptia lui Petre Marin) si din pacate asa a fost.
M-au dezamagit Nesu pentru faultul ala iresponsabil (pacat ca din prea multa determinare si ambitie ajunge la greseli d-astea), Cristocea, care a facut un joc slab, si Gigel Coman -in afara de faptul c-a scos o lovitura libera ce-a facut bun?-
Ce as vrea sa remarc ar fi atitudinea si mostra de personalitate si maturitate a baietilor dupa eliminarea lui Nesu, care s-au mobilizat extraordinar si nu s-au lasat pana nu au egalat, evolutiile lui Badea -care ma impresioneaza din ce in ce mai mult-, Carlos - chiar ma uimeste; a castigat foarte multa siguranta-, si chiar Oprita, desi n-a jucat decat 10 minute- ce se-ntampla cu baiatul asta de-a dat in sezonul asta mai multe goluri decat in toata cariera lui la Steaua? :lol: Nu ca m-as plange :lol: -.
Felicitari si lui Oli, care a dovedit cat adevar se afla in vorba aceea a lui Vochin: 'Marii antrenori se cunosc la pauza si la schimbari-".
Per total, eu zic ca un 1-1, in conditiile unei eliminari aparute asa devreme, e un rezultat multumitor, iar baietii au ocazia sa se revanseze in etapa viitoare, cu cateii
.
Forza Steaua! steag2
trebuie sa ii batem pe maidanezii aia sa ne recapatam moralu
Putin dezamgit de evolutia lui Cristocea si Dica ,dar ... e bine ca s-a term 1-1 ,sper sa batem pe Dinamo ca sa revenim la 1 pct in spatele lor ..
Banner rapidist
Aveti un patron superstar, Nea Marin miliardar
Care e faza? :roll:
Oricum s-a vazut la meci oboseala si lipsa de concentrare.Odata cu intrarea rezervelor, care au impresionat(mai putin Coman)au inceput si ocaziile.Cred ca daca ar fii folosit mai multi jucatori care nu evoluat la Kiev altfel ar fii fost rezultatul la sfarsit Badea si Dica nu mai alergau, e de inteles.
Apropo ce are Oli cu Bostina, de nu a fost nici macar rezerva, e peste Coman cu mult la fel si Saban, daca l-a adus pe Stancu are 2 jucatori pe dreapta deci nu ar mai trebui sa apeleze la P.Marin, nu se mai pune problema ca e in urma cu pregatirea.
Sunt dezamagit de rezultat.Nu mi-as fi inchipuit in ruptul capului ca nu o sa trecem de ei.Indiferent de scor.Dar se vede treaba ca ei,se mobilizeaza cel mai bine în meciurile cu noi.Iar noua,ca un facut,nu ne iese aproape nimic.Nu pot sa-i sufar.
Ce meci stupid.
Am luat gol pe greseli individuale. P. Marin a pierdut usor o minge iar Lovin a strans in centru lasandu-l pe Grigore fara om...
Am fost un arbitraj stupid. Salomir a fost depasit de miza meciului. Si le-a dat ocazia tiganilor sa se milogeasca din nou. Pe alocuri indreptait...
Am scos un egal norocos in conditiile in care Oli, pe langa numeroasele decizii corecte si/sau inspirate a facut doua greseli enorme: l-a folosit pe Coman, un jucator departe de nivelul Stelei IN ACEST MOMENT, iar echipa a abuzat de baloane trimise in fata. Cel putin in primele 60 de minute nu am reusit sa punem o minge jos la mijlocul terenului. Nu se poate ca doar Badea sa joace cu mingea la picior si ceilalti sa o trimita in inaltul cerului la fie ce-o fi.
Nu in ultimul rand suntem dependeti de Dica. Care azi a prins iar una dintre zilele alea cand pare ca nu e in stare sa dea o pasa corecta de 2 metri.
Am aratat ca am invatat lectia din sezonul trecut. Oli a riscat si a castigat. Sa-l scoti pe P.Marin si sa intre Oprita, in conditiile in care ai deja un fundas eliminat este o mutare foarte curajoasa!
Am castigat un punct, nu am pierdut doua!
Arbitraj execrabil pentru ambele echipe! A tras mai mult pentru... Dinamo!
Carlos din nou a aparat f bine!
Miercuri trebuie sa ne ducem sa recuperam diferenta de 4p!
FORZA Steaua!!!
Nu shtiu pe cine sa dau vina la acest egal.Ma gandesc eu:1.Olaroiu-dc?pentru ca rapid-ul a facut acelasi...joc!!!???si ne-a prins de fiekr data(uitati-va in urma!?).Dupa min. 20-25 totul intra in normal...aici e diferenta intre ei si noi...nu shtim sa trecem de acele prime 25'din joc.Pana la sfarsit a iesit cat decat "nn".
2.MM ar fi trebuit sa le reaminteasca tuturor ce face rapidul in disputele ca noi!!!(aici ma refer doar la primele 15-20 minute din joc)
In cele din urma multumim rapidului ca ne-au facat mai tari(in 10 aproape ia-m dovedit...am dominat,am jucat si am inscris...dci SUPERIORI lor)
Urmeaza jocul cu Dinamo:sper OLY sa-l pregatesti mai bine dkt jocul ca rapid.ATT. obiectivul declarat:CAMPIONATUL Romaniei-Mult succes din partea tuturor STELISHTILOR.
Un meci slab facut de noi
Mereu asa se intampla , cand nimeni nu se asteapta echipa joaca prost :roll: Inspiratia lui Oli din repriza a 2 a a facut ca noi sa nu plecam cu coada intre picioare ! In repriza a 2 a Steaua a demonstrat inca odata ca este o MARE ECHIPA iar cei de sub pod sunt prea mici si neputinciosi sa faca o surpriza :wink: Neputinta lor ma amuza , moldogol a fost eroul negativ in aceasta seara :lol: Miercuri facem instructie cu javrele !
Interesant. Lucescu (juniorul sau seniorul, nu conteaza) a gasit metoda de a contracara jocul Stelei. Din fericire pentru noi Rapid nu are jucatorii necesari pentru a pune in aplicare corect timp de 90 de minute tactica respectiva. Problema e ca Lyon si Real au jucatorii aia.
Desi nu-mi convine, trebuie sa recunosc : cio[....] meritau victoria. Au reusit sa ne faca sa jucam exact ceea ce le convenea lor, chestie care Stelei nu i se intampla prea des.
Nu,victoria nu o meritau,pentru ca dupa ce au inscris nu au facut altceva decat sa blocheze atacurile Stelei.
Este bine ca acest meci ne-a readus cu picioarele pe pamant,din pacate inca nu reusim sa obtinem victoria intr-un derby in campionat dupa o lunga perioada.
Sa dea Domnul sa spargem gheata cu Dinamo. :wink:
pacat ca nu am batut ![]()
da, pacat ca nu am batut...
dar bine ca nu am pierdut!
in groapa o sa fie greu...dar sa speram la un rezultat bun...
bafta Steaua!
Ma bucur ca moldorebut si-a aratat "clasa" la ultima faza a rapidului.Poate se ia vreo masura impotriva lui karamian de catre forurile competente.E o faza surprinsa de tvr cand arata degetul mijlociu galeriei Stelei.Si ar fi bine de urmarit gestul lui rada(care l-a scos pe Radoi din campionat),a fost intentie la talpa pusa lui Vali Badea pe piept.