FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tricou cu Steaua.

«123»
SebaSS30.10.2006 07:55

replicile ne-nike cum sunt ca material? pretul am vazut ca e 60 RON

saphyrre07.11.2006 18:40

Foarte interesant, va sfatuiesc sa faceti search-ul asta ca merita:)

Mai jos e un link catre o pagina de forum a unui site care vinde soccer jerseys, si un pusti intreaba de Steaua.. Si tot respectivu' pusti isi exprima neincrederea in a cumpara direct de la club (sau de pe site-ul clubului). Oare de ce?:)....

http://www.bigsoccer.com/forum/archive/ind...p/t-224261.html

Daca stie cineva un alt site din state sau uk unde s-ar gasi tricouri nike originale cu Steaua, va rog sa spuneti. Nici macar pe ebay nu sunt...

forever ultras steaua14.11.2006 20:08

:lol: :lol: :lol: noul tricou cu sigla rafo a aparut si in constanta

Phire14.11.2006 20:29

Unde anume? :?: Ca, din cate stiu eu, Steaua n-are magazin in Constanta; pana si cel mobil da foarte rar pe-aici... :?

cezara stelista14.11.2006 20:52

stie cineva daca tricourile de pe www.steauafc.com sunt inprimate cu numele fotbalistilor?daca n spunetimi si mieunde pot sa le imprim!!va rog

cocoapuff_Steaua15.11.2006 09:44

nu sunt imprimate ... dar poti sa le imprimi ... nu stiu unde ca eu nu stau in Bucuresti ... Dar...un mare "dar"... Stie cineva care este fontul pentru numele si numarelor jucatorilor? Si de unde il pot downloada ?

VaSsY15.11.2006 11:39
da. Si acolo si la magaziul mobil de la Stadionul Ghencea,Lia Manoliu. Pentru cei din strainatate se comanda direct pe internethttp://magazin.steauafc.com

MAGAZINUL NIKE DIN UNIRII NU VINDE TRICOURI ORIGINALE CU Steaua !!! De asta va asigur pe toti, ca nu sunt aceleasi materiale..

cocoapuff_Steaua15.11.2006 18:12

Mda... asa e ... sunt 99% sigur ca la ora asta nu se gaseste tricou 100% original cu Steaua la nici un magazin ... poti sa-ti iei unul cu Rafo si sa-l imprimi tu..... fontul de pe tricourile jucatorilor e o versiune de Comic Sans ... nu am gasit exact, doar ceva asemanator

cezara stelista16.11.2006 18:20

stie cineva unde pot imprima tricou cu Steaua in Bucuresti???va rog ziceti-mi

The_Foxes18.11.2006 17:02
nu sunt imprimate ... dar poti sa le imprimi ... nu stiu unde ca eu nu stau in Bucuresti ... Dar...un mare "dar"... Stie cineva care este fontul pentru numele si numarelor jucatorilor? Si de unde il pot downloada ?

eu am replica si personalizat...iar fontu am inteles ca ar fi Bazuka.cineva mai sus zicea comic sans sau ceva de genu se poate dar fontu asta e aproape la fel cu ce se vede pe spatele jucatorilor :)

de unde ti lai luat? :?:

m-am exprimat gresit :D vroiam sa zic ca am copia...tricou simplu cu rafo pe fata luat de la dugheana aia ambulanta (scuze dar altfel chiar nu am sa-i spun e de rasu lumii ca nu avem si noi un magazin oficial ).iar de personalizat in orhideea iti alegi tu fontu e 550.000 parca

cocoapuff_Steaua19.11.2006 22:52

Da, tot eu ziceam de Comic Sans... e aproape identica versiunea Comic Book... tu ti l-ai facut exact cum au jucatorii? adica cu Nike, Panasonic...? lasa-ne si noua o poza aici te rugam sa vedem cum a iesit.. :)

ro_steaua12.08.2007 20:12

vand tricou original foto la .......

1on12.08.2007 21:42
cel mai frumos tricou al Stelei este cel simplu, fara numere, nume si reclame!

Așa este. ªi nu te expui nici riscului ca jucãtorul respectiv sã plece de la echipã. De exemplu, eu acum un an sau doi vroiam sã-mi iau tricou cu Oprița. Cum puteam sã-l mai port acum pe stadion?

SebaSS12.08.2007 22:41
Așa este. ªi nu te expui nici riscului ca jucãtorul respectiv sã plece de la echipã. De exemplu, eu acum un an sau doi vroiam sã-mi iau tricou cu Oprița. Cum puteam sã-l mai port acum pe stadion?

Eu inca mai am cu Danciu-gol :)

Linu13.08.2007 08:58

Daca tot vreti tricou original, de calitate, cu nume, numere, tot, si gratis, mergeti la un meci de a lu Steaua, si strigati la kreva sa va arunce tricouu, sau rugativa sa dea un gol si sa arunce tricou in directia voastra steag1

1on13.08.2007 20:16
Eu inca mai am cu Danciu-gol :)

Pe Dãnciulescu îl respect și îl voi respecta întotdeauna și încã mai sper sã se întoarcã în Ghencea. Dacã nu ca jucãtor, mãcar ca antrenor. ªi el a plecat la Dinamo din cauza nulitãții de piți. Da' pe Oprița nu pot sã îl respect pentru cã practic a fugit la Dinamo.

dica_10steaua13.08.2007 21:58
Daca tot vreti tricou original, de calitate, cu nume, numere, tot, si gratis, mergeti la un meci de a lu Steaua, si strigati la kreva sa va arunce tricouu, sau rugativa sa dea un gol si sa arunce tricou in directia voastra steag1

Sigur il arunca.... :sleep:

Horica14.08.2007 00:20

nu stie nimeni prin ce orase merge magazinu asta mobil "Suporter Steaua"? Acu au anuntat pe siteul oficial ca merg la Sibiu si Cluj...pe la Tg Mures vine?

razvan_stelist200726.08.2007 19:28

Ar trebui sa se aduca tricouri cu Steaua la Magazinul Oficial de la Stadionul Ghencea si din bumbac,nu neaparat Nike ci normale dar cu stema Stelei si numar cu numele jucatorului pe spate.Aceste tricouri Nike sunt din poliester si transpiratia ramane pe corp,putand a se face pneomonie.PACAT CA O ECHIPA ATAT DE TITRATA CA Steaua ARE NISTE TRICOURI PUSE LA DISPOZITIE SUPORTERILOR ATAT DE SLABE CALITATIV. steag1

bgombos7920.09.2007 03:42

salutari! are cineva de vanzare tricouri de joc cu Steaua? m-ar interesa dar numai de joc daca se poate celelalte care sunt pe piata sunt penale ! forza Steaua!

radu7829.09.2007 17:48

ca suporteri,trebuie sa ne putem achizitiona tricouri si sa putem sa avem nu stifturi de plastic ,bumbacul 100% fiind indicat dar sa zicem ca-l fac va dati seama ce pret pun,noi romanii nu avem salarii mari asa ca originalele sunt facute in stoc limitat si preturi pompuase!

:biggrin: tare glumet loool,sa vezi bataie nene pe tricouri in tribuna,il sfasie aia ca sa-l aibe=))

cbzz4r320.05.2008 21:08

sal am tricou njike de la stadion cumparat cu un milion si l-am imprimat cu 250 de mii...e ieftin si e calitate superioara...varmeu are tricou original si e cam la fel nu prea sunt diferentze...eu sunt din birlad judetzul Vaslui....dar sunt stelist inrait :steag_sah_mic:

punkboy27.05.2008 16:46

Mag Mobil va Poposi in Toata Tara Ai Rabdare ca va ajunge in Toate Orasele Unde Exista Stelistii urmareste pe site si wei afla cand va ajunge si la tn in oras

razvan_stelist200723.06.2008 21:41
ca suporteri,trebuie sa ne putem achizitiona tricouri si sa putem sa avem nu stifturi de plastic ,bumbacul 100% fiind indicat dar sa zicem ca-l fac va dati seama ce pret pun,noi romanii nu avem salarii mari asa ca originalele sunt facute in stoc limitat si preturi pompuase!

:biggrin: tare glumet loool,sa vezi bataie nene pe tricouri in tribuna,il sfasie aia ca sa-l aibe=))

ai dreptate....dar a-si prefera sa dau 600 000 pe un tricou din bumbac decat 400 000-500 000 pe unu din poliester;si referitor la ce spui cu preturile este adevarat-preturile la haine de la magazinul oficial sunt mari,dar torusi-nu iti iei mereu accesorii ros-albastre asa ca daca ai bani se merita sa faci un sacrificiu

ROBERT STEAUA19.08.2008 18:46

ai dreptate....dar a-si prefera sa dau 600 000 pe un tricou din bumbac decat 400 000-500 000 pe unu din poliester;si referitor la ce spui cu preturile este adevarat-preturile la haine de la magazinul oficial sunt mari,dar torusi-nu iti iei mereu accesorii ros-albastre asa ca daca ai bani se merita sa faci un sacrificiu

hello!

Am si eu o intrebare sau mai degraba rugaminte la voi :)

Am un nepotel de 8 ani si ma tot bate la cap ca vrea tricoul cel nou al Stelei,credeti-ma ca si eu cat si parintii lui am tot cautat peste tot ,la fiecare meci al Stelei la care a mers pe stadion a tot intrebat de tricou si nu i s-a dat nici un raspuns concret.

Daca ma puteti ajuta astept un semn de la voi.

multumesc!

«123»