cel mai frumos tricou al Stelei este cel simplu, fara numere, nume si reclame!
Cand iti doresti putin ..putin primesti....daca vrei tricou simplu..tot asa o sa jucam ...simplu si neeficient cu jucatori de juma de metru si 55 kile uzi :lol:
Tricoul nou l-am cumparat, intradevar cam scump pentru calitatea materialului nu si pentru ce reprezinta. Un tricou original la o echipa de club de afara este de 60-65 de euro... fara imprimeuri... Dar afara ai totusi posibilitatea sa il imprimi la stadion pentru sume cuprinse intre 15-20 euro...la noi insa nu prea.
Stiu unde il poti imprima cu folie autocolanta (nu iese NICIODATA la spalat, este exact ce au si jucatorii) dar pentru tot ce este de imprimat costul se ridicala inca o data pretul tricoului... deci practic aproape 100 de euro tricou + imptimeu... Nu prea merita... mai frumos e simplu... 
Eu cumpar regulat din Noua Zeelanda tricouri super calitate cu multe imprimeuri, sigle etc si intradevar pretul pleaca de la 30 euro pana la 100 euro dar merita ...
Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread.Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post.Va rugam nu postati acelasi mesaj de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv.
Moderatorii