FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tricou cu Steaua.

«123»
NSD02.09.2006 13:01

Salutări.

Mă întrebam şi eu, ca un fan din străinătate, dacă ştiţi cumva când se vor pune în vânzare noile tricouri ale echipei, şi eventual pe unde. Mă interesează neapărat numai dacă au nume şi număr, şi sunt originale. Nu vreau "goale".

Mulţumesc anticipat !

armanovici03.09.2006 05:17

Se gasesc noile tricouri la magazinul Nike din complexul Unirea?

cannavaro03.09.2006 05:54

da. Si acolo si la magaziul mobil de la Stadionul Ghencea,Lia Manoliu. Pentru cei din strainatate se comanda direct pe internet http://magazin.steauafc.com

bodanelu03.09.2006 08:02

cele NOI?

laca_703.09.2006 10:34

auziti la nike o sa apara cu RAFO pe ele ? :| si pacat ca nu apar si de portar ca am vazut ca Cernea avea la meciul cu gloria tricou nou 8)

Bogdan4Steaua03.09.2006 13:28

Au aparut in Oradea la Nike tricourile noi. Nu au sigla RAFO. Din pacate, calitatea acestora nu m-a impresionat.

puyol03.09.2006 14:35

cei din strainatate nu cred ca putem cumpara.

de foarte mult timp scrie asta pe site:

Plata prin carte de credit

Aceasta forma de plata va fi disponibila in viitorul apropiat, atunci vom accepta si comenzi din strainatate. Acestea vor fi expediate prin curier rapid, de la efectuarea platii si pana la primirea produselor vor trece maxim 5 zile.

http://magazin.steauafc.ro/viewPage.php?id=3

apparte03.09.2006 20:16
Au aparut in Oradea la Nike tricourile noi. Nu au sigla RAFO. Din pacate, calitatea acestora nu m-a impresionat.

Bogdane,in Lotus?

THE RADICAL04.09.2006 04:47

Am vazut aseara ca au bagat la Mall in Vitan si cred ca normal ar fi sa existe si la celelalte reprezentante Nike.Nu aveau sigla Rafo, iar eu sincer sunt dezamagit de calitatea lor, nu stiu cum or fi cele ale jucatorilor , dar astea sunt sub primele ,cele rosii. Astept si alte pareri, in privinta asta ,poate eu m-am asteptat la prea mult ! :o

Bogdan4Steaua04.09.2006 05:01

Bogdane,in Lotus?

Da.

aditza_cheliosu04.09.2006 08:32

tricourile sunt de calitate ceva mai buna decat cele din europa sau niro. am vazut si io tricourile si cred ca materialul din care sunt facute e ca cel folosit la hainele alea de slabit de la teleshoping, e plastic curat. pretzul de 1,6 mil nu ar fi mare daca tricoul ar fi original dar incep sa cred ca elmec Romania a inceput sa fabrice articole sportive in Romania si sa le bage in magazine, ca altfel nu-mi explic calitatea proasta a produselor unui brand atat de mare cum e nike.

in schimb la adidas in magazin am vazut tricourile noi de joc ale milanului si Chelsea londra care nici nu se compara cu ale noastre (climacool) si diferenta de pretz e de vreo 70 de mii.

isi bat joc de noi astia.

NSD08.09.2006 00:31

Deci să înţeleg că nu se găsesc "matchworn", ca cele purtate de jucători, sau măcar "replicas"?

dan_pantelimon19.09.2006 09:00

Trecand peste calitatea naspa, io totusi vreau sa`mi iau tricou. Am vb cu unu de la reprezentanta nike si cica nu se poate personaliza decat cu numar, nu si cu nume, cum erau cele din sezonul trecut.

Stie cineva daca totusi se poate pune si numele?

apropo, cica sa pui numar costa inca 30 ron.

dbd19.09.2006 12:10

le-am vazut mai peste tot pe la Nike dar sunt si scumpe :lol:

predatorpulse719.09.2006 13:09

am si eu o intrebare: am o problema dermatologica care nu-mi permite sa port material sintetic deci nu pot sa-mi iau tricou cu Steaua, exista tricouri cu Steaua 100 % bumbac? (eu cred ca nu exista)

alex_Ra219.09.2006 14:41

pacat ca in Romania nu se pot gasi tricouri originle exact cum au jucatorii cu numele carui jucator vrei pe spate cum sunt in strainatate, mi sa pare oarecum si o lipsa de respect fata de suporteri, sa speram ca se va schimba ceva acum ca avem si un director de marketing, poate ca anul viitor pe vremea asta se va vedea diferenta in acest departament asa cum s-a promis

devotee20.09.2006 13:08

corect. calitatea lasa de dorit, iar gandul la bumbac pentru cei cu probleme e deja de domeniul visurilor. sper ca noul boss de la marketing sa se sesizeze. vrem tricouri originale (replici de calitate). daca tot dam un ban, macar sa merite si produsul, nu numai simbolul...

forzateaua

HAKA25.09.2006 08:07

Imi permit o sugestie: Sa se mearga in China la un bun producator de papetarie-birotica , sa se comande toata gama posibila de articole TOATE ...cu sigla Steaua sa se faca import si se vor vinde ca painea calda prin distribuitori (inchipuiti-va cati elevi are Romania, firme etc ) de la gumite, caietele, penare, pana la cosuri de gunoi, umbrele,capsatoare, mobilier etc TOT trebuie atacat..exista gusturi si gusturi si nu trebuie lasat nimic neacoperit cu Steaua...ca se vinde ..BINE

sorin_77725.09.2006 10:55

Tricoul nou l-am cumparat, intradevar cam scump pentru calitatea materialului nu si pentru ce reprezinta. Un tricou original la o echipa de club de afara este de 60-65 de euro... fara imprimeuri... Dar afara ai totusi posibilitatea sa il imprimi la stadion pentru sume cuprinse intre 15-20 euro...la noi insa nu prea.

Stiu unde il poti imprima cu folie autocolanta (nu iese NICIODATA la spalat, este exact ce au si jucatorii) dar pentru tot ce este de imprimat costul se ridicala inca o data pretul tricoului... deci practic aproape 100 de euro tricou + imptimeu... Nu prea merita... mai frumos e simplu... :)

bodanelu25.09.2006 12:32

cel mai frumos tricou al Stelei este cel simplu, fara numere, nume si reclame!

HAKA19.10.2006 05:26
cel mai frumos tricou al Stelei este cel simplu, fara numere, nume si reclame!

Cand iti doresti putin ..putin primesti....daca vrei tricou simplu..tot asa o sa jucam ...simplu si neeficient cu jucatori de juma de metru si 55 kile uzi :lol:

Tricoul nou l-am cumparat, intradevar cam scump pentru calitatea materialului nu si pentru ce reprezinta. Un tricou original la o echipa de club de afara este de 60-65 de euro... fara imprimeuri... Dar afara ai totusi posibilitatea sa il imprimi la stadion pentru sume cuprinse intre 15-20 euro...la noi insa nu prea.

Stiu unde il poti imprima cu folie autocolanta (nu iese NICIODATA la spalat, este exact ce au si jucatorii) dar pentru tot ce este de imprimat costul se ridicala inca o data pretul tricoului... deci practic aproape 100 de euro tricou + imptimeu... Nu prea merita... mai frumos e simplu... :)

Eu cumpar regulat din Noua Zeelanda tricouri super calitate cu multe imprimeuri, sigle etc si intradevar pretul pleaca de la 30 euro pana la 100 euro dar merita ...

Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread.Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post.Va rugam nu postati acelasi mesaj de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv.

Moderatorii

Aylin29.10.2006 15:40

Eu nu am gasit in Ct si am rugat pe cineva si mi-a luat din Buc din Unirea tricou fara nume,fara nr simplu,1.700.000.Nike.Dar ce m-a dezamagit e tesatura materialului,un supraelastic de prost gust.Tricoul e super da nu stiu cat poate fi purtat.Poate doar inramat si tinut pe perete.Am crezut ca "dai un ban,da' stai in fata".Da'nu prea e asa.Pacat.

Bogdan4Steaua29.10.2006 17:37

Repet, calitatea editiei din acest an a tricourilor lasa mult de dorit. Nici nu se compara cu ce au jucatorii. Nu inteleg ce s-a intamplat, mai ales in conditiile in care cele ale rivalilor de la Dinamo sunt de o calitate mult mai buna.

puyol29.10.2006 19:25

nu ramane decat sa le cerem tricourile lui Dica&co. :lol:

Alessandro29.10.2006 20:16
Repet, calitatea editiei din acest an a tricourilor lasa mult de dorit. Nici nu se compara cu ce au jucatorii. Nu inteleg ce s-a intamplat, mai ales in conditiile in care cele ale rivalilor de la Dinamo sunt de o calitate mult mai buna.

Si cei de la Dinamo se plang de parteneriatul cu Nike...firma americana a scazut destul de mult in ultimul timp,Adidas incepe sa le ia fata!Si o spune un mare fan al marcii... :cry:

«123»