pe cine apreciati cel mai mult de la rivali?
Danciulescu a ramas in inima mea.
pe cine apreciati cel mai mult de la rivali?
Danciulescu a ramas in inima mea.
Martin.. Martin.. Tudor!!! Tudor!!!
Martin Tudor si Danciulescu. cel putin al-II-lea niciodata nu a facut o declaratie aiurea la adresa Stelei.
Niculescu - aici stiu ca o sa fiu injurat, dar e varu`meo, si`l apreciez cat de cat cum joaca!
Cu riscu de a fi injurata spun : Dani Coman-nu stiu voua cum vi se pare dar mie ii place cum apara,e bun.
Sa fim obiectivi....(nu ma injurati si criticati prea mult plssss :roll:)
Hmm... mi-e greu sa aleg intre Maftei, Sapunaru si Zicu... voi ce ziceti !? :roll:
Sapunaru, clar! :lol:
Acum serios... Martin Tudor!!!
Revenind ontopic: Dorinel Munteanu. E unul din putinii fotbalisti din campionatul intern.
pai rivali cat de cat sunt crrapid si dinaamu ... atat
si eu il respect pe Coman , stiu sigur ca a vrut sa ajunga la Steaua , dar nu a fost sa fie ![]()
de la dinamu poe nimeni :lol:
asa daca punem si CFR Cluj sunt multi care sunt ok ![]()
dar aia nu sunt rivali ![]()
Dupa magaria de anul recut cu milogii si dupa parcursul bun de anul acesta pot fi considerati niste parteneri seriosi de competitie. Chiar rivali.
Dorinel , Danciulescu , Martin Tudor si mai nou Cristea ii apreciez ca fosti stelisti , in rest il mai apreciez pe Viorel Moldovan de la Rapid si pe Florentin Petre ( un baiat de nota 10 chiar daca-i caine pana la moarte :wink: )
Un adversar de apreciat,nu poate fi decât unul mort :
Catalin Hâldan.
eu l-as alege pe Razvan Lucescu chiar daca e antrenor... dar e cel mai educat ![]()
@draculasblood:
Mai tii minte incidentul ala cu P. Stoica legat de un steag ? Asta doar ca un exemplu.
Intr-adevar un om educat si cu mult bun simt Razvan asta...
eu l-as alege pe Razvan Lucescu chiar daca e antrenor... dar e cel mai educat![]()
Dintre cei care nu au jucat in trecut la Steaua: fl. Petre si portarul Coman. Strict ca fotbalisti: viorel Moldovan si Ganea.
Dintre cei care nu au jucat la Steaua, il apreciez foarte mult pe Fl. Petre. Nu atat pentru calitatile lui fotbalistice, dar mai ales pentru caractrul sau...
Ii respect pe Ganea si pe Fl Patre, doi jucatori cu caracter deosebit. La fel si pe Dorinel si pe Tudor, numai ca nu-i pot privi ca rivali
Dorinel Munteanu
eu l-as alege pe Razvan Lucescu chiar daca e antrenor... dar e cel mai educat![]()
Asta-i cea mai mare aberatie pe care am auzit-o , Razvan Lucescu e cel mai educat :lol: ce-ai frate :roll: vezi imaginile dupa Uta - Rapid cand ii era luat un interviu , a inceput sa tipe la masina de pompieri :lol: bine ca asta nu e nimic la cate a facut baietzashul asta :roll:
Florentin Petre!
rivalitatea e o chestie care tine si de traditie. tinand cont de asta, in campionatul Romaniei nu exista decat o singura rivala pentru Steaua: Dinamo.
din lotul actual al acestei echipe nu pot aprecia in acest moment decat un jucator: ionel Danciulescu. motive:
- e un jucator valoros
- si-a facut cu brio datoria la Steaua. a plecat de la noi nu din propria vointa ci indepartat de Victor Piturca
- are un caracter deosebit: desi pus la zid de galeria lui Dinamo a avut taria si bunul simt sa nu declare nimic niciodata impotriva Stelei
Fl. Petre, Dorinel Munteanu si Dani Coman.
Eu nu prea il sufar pe Razvan Lucescu. Eu vad in antrenorul unei echipe un model de urmat, comportamental cel putin. Dar cand il vad pe Razvan Lucescu cu cercel in ureche, de parca este un pusti de 17 ani care a ajuns si el de la echipa a doua la prima reprezentativa si sterge scaunele de la banca de rezerve si mesteca guma. Nu il pot suferi.
eu l-as alege pe Razvan Lucescu chiar daca e antrenor... dar e cel mai educat
E cel mai prefacut, poate.
Probabil Florentin Petre,mai tot timpul a fost un baiat simtit care a avut grija sa nu vorbeasca fara sa gandeasca.