FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STADIONUL GHENCEA

«123»
Virgil02.09.2006 11:55
mai tineti minte ca eu am deschis un topic despre tabela dorintele mele si nu numai ale mele au fost ascultate :D  :D  :D

Te amagesti amice.Dorinta ta si a noastra,a tuturor Stelistilor,coincide cu una din reglementarile UEFA

pentru stadioanele care vor gazdui meciuri de Liga Campionilor.

Daca nu ar fi existat,probabil ca vechea tabela de marcaj ar fi dainuit mult si bine.

AmuntBoy02.09.2006 12:24

din pacate cu crrapidu jucam tot pe Lia :(

primul meci este cu Gloria

"Steaua va juca primul meci din acest an pe stadionul din Bulevardul Ghencea la 23 septembrie, în etapa a IX-a a Ligii I, împotriva formației Gloria Bistrița, a declarat directorul executiv Valeriu Argãsealã.

Meciul cu Rapid, programat în 16 septembrie, în etapa a VII-a, se va disputa, astfel, tot pe stadionul Național din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", deși inițial se dorea ca aceasta sã fie prima partidã a Stelei la revenirea în Ghencea.

Steaua va disputa pe stadionul din Bulevardul Ghencea toate meciurile pe teren propriu din grupa E a Ligii Campionilor: cu Olympique Lyon la 26 septembrie, cu Real Madrid la 17 octombrie și cu Dinamo Kiev la 21 noiembrie.

"Militarii"a disputat toate partidele din returul sezonului 2005/2006 și din Cupa UEFA pe stadionul Național, datoritã lucrãrilor de amenajare a gazonului arenei din Ghencea și a anexelor, care au început în luna martie și au costat câteva milioane de euro. În acest moment, gazonul de pe stadionul Steaua este aproape de stadiul optim pentru joc.

Sãptãmâna viitoare este așteptatã la București o comisie UEFA pentru o nouã inspecție a gazonului, în vederea meciurilor din grupa E a Ligii Campionilor. La precedenta vizitã, stadionul întrunea 80 la sutã din condițiile de organizare a unei partide de asemenea nivel.

"

sursa prosport

Rossoblu02.09.2006 12:29

nu inteleg care ar fi diferenta de a juca mai devreme sau mai tarziu cu 1 sapt....sau pe Ghencea o sa jucam numai de 2 ori pe an cu echipele mari ca sa nu se strice gazonu :roll:

Virgil02.09.2006 12:36

Sunt sigur ca existe motive serioase la mijloc.Conducerea Stelei si jucatorii sunt primii care ar dori ca meciul împotriva Rapidului sa se desfasoare în Templu.

laca_702.09.2006 12:36

@virgil am glumit si eu doar nu le-am dat eu ideea :lol: :lol: :lol:

cmt-steaua02.09.2006 12:51

probabil k nu e gata gazonul.. ii lasa timp sa se faca mai verde :P e prea proaspat si din cauza asta jucam pe lia

Meth0dMan02.09.2006 15:09

ar fi misto daca ar pune tabela exact pe mijlocu tribunei a 2 asa ar vedea toata lumea si ar arata mult mai misto

Virgil03.09.2006 03:24
@virgil am glumit si eu doar nu le-am dat eu ideea :lol:  :lol:  :lol:

Ideile pot veni de unde te astepti mai putin.Chiar si de pe acest forum.Nu degeaba MM îl citeste si încearca sa tempereze eventuale tensiuni.Direct sau prin oameni de încredere. :)

Rossoblu04.09.2006 11:02

Pregatirea Stadionului Steaua (foto) în vederea meciurilor din Liga Campionilor a intrat în linie dreapta.

"Pâna la meciul cu Gloria Bistrita lucrarile vor fi gata. Avem în vedere si schimbarea tabelei de marcaj cu una moderna, dar acest lucru nu va fi posibil pâna la primul meci din Liga, de pe teren propriu (n.r. - cel cu Lyon)", ne-a declarat directorul executiv Valeriu Argaseala. Oficialii "militarilor" nu au dat uitarii proiectul de marire a capacitatii stadionului. "In luna octombrie vom purta discutii cu reprezentantii MApN pentru a vedea ce se poate face. Vrem sa continuam acest proiect", a mai spus Argaseala.

La începutul sezonului trecut, Gigi Becali declarase ca doreste sa dubleze capacitatea arenei din Ghencea si ca are acceptul verbal al MApN. Singura problema era concesionarea stadionului catre latifundiarul din Pipera de catre minister. FC Steaua mai are contract de închiriere pentru Stadionul National din Complexul "Lia Manoliu" pentru înca patru ani si jumatate, asa ca nu vor fi probleme în a gasi o arena pe care sa-si dispute meciurile.

Astazi vor veni si reprezentantii UEFA, acestia fiind nevoiti sa dea verdictul daca pe arena din Ghencea se poate organiza un meci de Liga Campionilor. La vizita precedenta, stadionul întrunea 80% din conditii.

prosport

poate mareste si nr de locuri :P

Alex1404.09.2006 11:16

Pana la urma vad ca tot garduri au pus intre tribune si teren...

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/multimedia/foto/3_ore.html

ktalyn04.09.2006 13:45

crek noua tabela va fi montata tot in locu' celei veki, scaunele sunt mai decolorate din cauza prafului care s-a depus...(sper)..abea ashtept noua tabela ...

cmt-steaua04.09.2006 14:30
scaunele sunt mai decolorate din cauza prafului care s-a depus...(sper)..abea ashtept noua tabela ...

si eu sper sa fie praf ala.. k arata cam naspa de la departare.. tabela prob k o sa fie unde a fost cea veche si ecranul acela care va veni din japonia prob k va fi la tribuna 2 .. si abia astept sa mareasca nt de locuri sa fie la aceeasi inaltzime cu trib oficiala (sa arate k stadionul lu charton athletic 8O ce stad au si aia ...

Rossoblu04.09.2006 15:02

scrie in ziar ca Gigi vrea sa dubleze nr de locuri, va dati seama daca ar mai urca un nivel stadionu? o sa arate precum nou camp, cu tribune inalte si apropiate de gazon, o acustica incredibila care vor face viata un iad pt fiecare oaspete

skorpio1504.09.2006 15:09

Gigi vrea si zice multe.. Va mai dura pana vor mari nr de locuri.

Si-n legatura cu scaunele, cred ca mai degraba s-a luat vopseaua de la soare. Din ce-am vazut in poze nu par prafuite.

Alex1404.09.2006 16:46
si eu sper sa fie praf ala.. ca arata cam naspa de la departare.. tabela prob ca o sa fie unde a fost cea veche si ecranul acela care va veni din japonia prob ca va fi la tribuna 2 .. si abia astept sa mareasca nt de locuri sa fie la aceeasi inaltzime  cu trib oficiala (sa arate ca stadionul lu charton athletic 8O ce stad au si aia ...

Din pacate scaunele s-au decolorat... nu e praf

FanSteaua4Life04.09.2006 19:26

atunci cumparati fiecare cate un spray si le vopsiti in timpul meciului... :roll:

Ce mai conteaza cum arata scaunele cand stim ca peste 3 saptamani de intoarcem in Ghencea :D

souljah05.09.2006 03:25
atunci cumparati fiecare cate un spray si le vopsiti in timpul meciului... :roll:

sau o idee mai buna ca sa nu se vada urat...VENITI LA STADION SI OCUPATI-LE TOATE :wink:

skorpio1505.09.2006 06:14

Am fost azi dimineata la antrenamente si l-am rugat pe un nene sa ma lase 2 min sa urc in tribuna.

Impresiile sunt urmatoarele:

-gazonul e gigea, insa iarba n-a crescut uniform peste tot (pe margini de ex); de-aia jucam pe Lia cu ciripeii

-intr-adevar vopseaua de pe scaune nu s-a dus, sunt doar jegoase (!) (cu o carpa uda se rezolva)

-am intrebat pe cineva de-acolo de tabela si mi-a zis ca n-o s-o avem la meciul cu Lyon dar ca-n octombrie va veni sigur :?

Si-am mai inteles ca cei de la UEFA au dat, per ansamblu, OK-ul.

In concluzie se putea si mai bine dar.. e bine. :)

bodanelu05.09.2006 06:55

pe margine din cate stiu eu e artificial...

skorpio1505.09.2006 07:07

Ma refeream la marginile dinauntrul suprafetei de joc. M-am exprimat prost. In afara ei e gazon artificial.

cmt-steaua12.09.2006 16:42

Nationala va juca pe Ghencea .... era de asteptat . Sa le poarte noroc :)

«123»