FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STADIONUL GHENCEA

«123»
cmt-steaua25.08.2006 16:26

Un lucru bun este k noi ne intoarcem in Ghencea !!

Un lucru rau este k desi este renovat .... nu are fatza de Champ League .

1--Prea putine locuri

2--Nu este acoperit (a zis Gigi k il acopera in curand ) da asta o sa dureze ceva timp

3--Prob nu avem o statzie de amplificare bun

DAR cel mai important este NR MIC DE LOCURI

O sa jucam in Champions League , dar avem nevoie de zeci de mi de suporteri nu de vreo 20000 k presupun k nu este permis umplerea stadionului .

Ghencea are 23000 de locuri . Lia Manoliu are 60000

si doar cu 55000 cum se auzea . Ganditzi cum o sa se auda cu 20000.

Gigi ar trebui sa il mareasca si sa il acopere si pe urma sa revenim pe Ghencea . PE MAnoliu o ducem bine si asa o sa fie si mai multzi suporteri la meciurile cu REAl si Lyon :D

AmuntBoy25.08.2006 16:53

pt Liga mai trebuie si o tabela moderna si color ;)

PS: 20 mii in Ghencea se aud mai bine decat 55 mii pe Lia ;)

cred ca tu nu stii 8)

radoi8625.08.2006 17:06

Cred ca este pregatita pentru Champions League!

Dar nu cred ca ofera echivalentul unui milion de lei biletul la peluza!

Oare vor fi coji de seminte ramase de la meciurile anterioare la meciul cu Real Madrid?

Vor fi scaunele murdare de praf la meciul cu Real Madrid?

Vor fi toalete in peluza la meciul cu Real Madrid?

Va fi tot pamant (transformat in noroi la ploi) la intrarea in stadion?

Ne ofera conducere conditii in stadion pentru asemenea preturi sau se profita doar de dragostea noastra pentru Steaua?

bodanelu25.08.2006 17:08

la intrare, unde era parcarea, paralel cu linia lu` 41 au pus un fel de pietris amestecat cu asfalt!

sergiu_titan25.08.2006 17:14

Atmosfera ca pe Ghencea nu se poate crea pe alt stadion din tara... nu are pista de atletism, acustica este buna, acum cu gazon bun este un stadion la un nivel european.

Putine stadioane se pot mandrii cu o tribuna oficiala ca a

nostra --lux--.

Statia de amplificare mergea foarte bine nu stiu care e problema.(nu il auziti pe dl.Safta) Tabela moderna cred se rezolva deoarece o cumpara, o aduce, o monteaza si gata .(4 mil de coco a luat Gigi la un sg. meci)

Nu trebuie sa fie 45.000 cand ne descurcam si cu 22.000 nu trebuie sa vina toata lumea pe stadion.Il da si la TV sunt impotante si meciurile cu Vaslui Jiul rapid Dinamo cand sporterii pot fi langa echipa.

O prelata cu 15 stalpi de sustinere acopera dintr-o bucata trib a 2a dar ... stadionul il da si lui pe 49 de ani ...?!

***alex***25.08.2006 17:37

Sunt alte lucruri mai importante decat tabela, care nici nu prea conteaza, daca ati vazut Supercupa Europei pe stadionul din Monaco este tot o tabela veche de acest tip.

Meth0dMan25.08.2006 17:41

Sper ca o sa se trezeasca si Gigi asta odata si sa il faca calumea pentru cei care ati trecut pe la peluza 2 in spatele tabelei vai de pm cum arata acolo zici ca suntem vai de p noastra trec aia de la UEFA pe acolo zic iauitei si pe saracii astia..Gigi TREZESTE ODATA DAI DRQ DE BANI SI FA STADIONU

Melku25.08.2006 17:44

Ce topic :lol:, si cu poll! Ca sa rezolvam dilema din pripa putem consulta cerintele UEFA pentru meciurile din Champions League si sa vedem daca stadionul le indeplineste nu? :lol:

I.N.Money25.08.2006 17:46

Normal ca le indeplineste,daca a jucat Sparta Praga pe Toyota Stadium care este si mic si in unele parti in stare extrem de proasta si nu poate sa joace Steaua pe stadionul ei? Hai sa fim seriosi,nu exista un loc mai potrivit decat cu Real Madrid pe Ghencea !

Alex1425.08.2006 17:55
Ghencea are 23000 de locuri . Lia Manoliu are 60000

si doar cu 55000 cum se auzea .

Din cate stiu yo Ghencea are aproximativ 28000... dar in nici un caz 23000.

Si nici atmosfera de pe Ghencea nu o poti compara cu cea de pe National... pe Lia Manoliu auzi mai bine ce se canta din parcare decat din teren

bodanelu26.08.2006 02:08

s`o fi gandit la biletele rezervate pt echipa adversa, pt oficialii de la UEFA, etc...

souljah26.08.2006 02:59

s`o fi gandit la biletele rezervate pt echipa adversa, pt oficialii de la UEFA, etc...

pentru cei ce vin sa adune autografe de la galactici si pentru gagicile care vin sa-l vada pe Beckham.deci cam cat ar iesi?

ktalyn27.08.2006 07:05

eu am auzit ceva de genu' k o sa renunte la garduri! k o sa'l faca k-n anglia....!

stelist_4_ever9027.08.2006 07:36

da asa o sa fie

no_problem27.08.2006 08:23

Din ce stiu io se va pune plexiglass inalt. Lucru cam nasol din destule privinte.

Salut intoarcerea pe Ghencea indiferent in ce stare va fi stadionul. E locul nostru dintotdeauna. E stadionul Stelei, nu stadionul national.

A...si unii chiar nu ne dorim un stadion ca al lui Ajax. Eu sper sa fi schimbat cat mai putine lucruri.

Hiram27.08.2006 10:19

Mai urmeaza si o marire a numarului de locuri a stadionului anul acesta? Mi se pare cam putin un stadion de 28.000 de locuri pentru o echipa ce are atat de multi fani ca Steaua.

greco27.08.2006 13:26

28.000 de locuri e un numar mai mult decat suficient. Atunci cand vom veni la toate meciurile in numar mare, indiferent de miza lor, se va resimti nevoia maririi capacitatii. Ca vor sa vina 100.000 de oameni sa vada Realul e problema lor, aseara au vrut sa vina 7.000 de oameni sa vada Steaua.

Indiferent de asta, indiferent de acustica sau de alte facilitati, Stadionul Steaua este singurul loc in care suntem ACASA. E singurul stadion pe care ma pot simti bine, la care imi face placere sa merg si de unde imi face placere sa vin... chiar daca e mult mai departe de mine decat Stadionul National.

Sa speram totusi ca la preturi de Champions League vom avea conditii cel putin decente. Adica:

- fara gunoi si coji de seminte pe jos

- fara scaune jegoase si pline de praf

- fara trepte sparte / lipsa si salturi peste balti ca sa putem intra in stadion

- fara tiganci care vand seminte

- fara tigani care vand covrigi]

etc.

bodanelu27.08.2006 14:35

vise vise. si eu as vrea asta. hai sa le luam pe rand:

- fara gunoi si coji de seminte pe jos

se mai aduna si inainte, stiu cum erau pe sus sacii plini de seminte

- fara scaune jegoase si pline de praf

nu cred ca o sa stea cineva sa le stearga...

- fara trepte sparte / lipsa si salturi peste balti ca sa putem intra in stadion

poate cu renovarea stadionului s-au carpit si treptele. cat despre balti, paca am vazut ceva asfaltare la intrarea suporterilor. cat despre parcarea aceea plina de noroi cand ploua, cand am fost sa`mi iau bilet pt meciul cu Standard intindeau un fel de nisip amestecat cu asfalt!

- fara tiganci care vand seminte

- fara tigani care vand covrigi

etc.

aici e problema organelor de ordine, ca ei le dau drumu in stadion. nu cred ca un tigan isi permite sa dea 50-100 ron pe un bilet doar ca sa vanda seminte

greco27.08.2006 16:01

In orice caz, mai ales la asemenea preturi e normal sa stam in conditii decente, nu ? N-o sa putem pretinde dintr-una conditii de Champions League cu stadion acoperit si scaune ne-desprinse din autobuzele dezafectate, dar macar minimele masuri de bun-simt.

Si ma intreb ce s-a rezolvat in privinta grupurilor sanitare. Oare cand o sa avem mai mult de o toaleta la 5.000 de oameni, si oare si suporterii Realului vor urina in lipsa de altceva pe copacii din spatele peluzei ?

bodanelu27.08.2006 17:06

ai dreptate! si cred ca o sa bage WC-uri ecologice, care sunt peste tot la colt de strada!

Alex1427.08.2006 17:47

Pai si ce faci, umpli peluza de W.C.`uri? Nu cred ca w.c`urile ecologice sunt o solutie, mai ales dupa ce sunt folosite, gandeste-te la mirosul care ramane...

greco27.08.2006 18:19

Si ... ca s-o scurtam, unde ii spui spaniolului sa se pise, presupunand ca noi suntem obisnuiti cu solutiile alternative.

skorpio1527.08.2006 18:20

Tot mai buni sunt boschetii...

Alex1427.08.2006 19:16
Si ... ca s-o scurtam, unde ii spui spaniolului sa se pise, presupunand ca noi suntem obisnuiti cu solutiile alternative.

Eeeeh... se orienteaza ei, nu sunt prosti. Or sa-si dea seama dc avem padure in spatele peluzelor :D

greco27.08.2006 20:18

Si sa vezi dupa aia articole in Marca despre civilizatia din Bucuresti...

«123»