FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STADIONUL GHENCEA

«123»
bodanelu28.08.2006 00:00
Pai si ce faci, umpli peluza de W.C.`uri? Nu cred ca w.c`urile ecologice sunt o solutie, mai ales dupa ce sunt folosite, gandeste-te la mirosul care ramane...

ai folosit vreodata un wc-u ecologic? eu da, am intrat in unul, la mitingul aviatic de la constanta, si spre surprinderea mea cand am intrat in el mirosea a primavara. si vb foarte serios! deci aceste wc-uri sunt o solutie!

skorpio1528.08.2006 05:29

@ bodanelu

Si crezi ca dupa 2-3000 de oameni primavara va ramane "fresh"? :D

bodanelu28.08.2006 08:39

intr`un fel cred, pt ca si la mitingul acela a fost destul de multa lume..in jur de 20.000 de oameni. daca se vor monta mai multe, undeva in jur la 10-15-20 atunci ar fi ok. Dar asta e o solutie de moment, trebuie facut neaparat ceva cu wc-urile

DTP-Ludacris28.08.2006 11:09

In legatura cu tribunele ,chiar dak le ridica ,le umplem doar la 5,6 meciuri cand jucam in CL,UEFA ,iar in campionat veniti maxim 10.ooo la stadion ..

greco28.08.2006 11:13

Din pacate, stadionul nostru a fost construit cu foarte mult simt de raspundere :) de comunisti... sa fim seriosi, cu toate ca este locul in care ne simtim acasa si nu am vrea sa jucam altceva, in momentul in care ne uitam obiectiv la el nu putem sa nu observam ca nu este mai mult decat o ridicatura de pamant, cu o singura tribuna construita ca lumea (tribuna 1).

In aceste conditii, nu numai ca nu se pot face wc-uri ca lumea, dar nu se pot face multe alte chestii, cum ar fi intrari prin tribuna si nu pe deasupra ei, asa cum se intampla peste tot in vest. Acest lucru este omniprezent in Romania, exceptie facand cateva stadioane (FC National, Rapid, care nu sunt nici ele mai mult decat o adunatura de schele, respectiv o bomba infecta). Din pacate, ma indoiesc ca la nivelul de trai din Romania ne vom putea permite prea curand un stadion la standarde occidentale, care costa cateva zeci de milioane de dolari. Sa nu uitam nici ca la noi se investeste aproape exluciv pe termen scurt si nu in lucruri durabile, cum ar fi un stadion nou.

Din pacate, pentru problema toaletelor se pare ca exista un singur compromis posibil: amplasarea de wc-uri ecologice. Din moment ce nu poti iesi din stadion ca sa te duci la wc, acestea vor trebui amplasate in partea de sus a tribunelor si vor da o imagine jenanta stadionului, si un miros pe masura.

Tocmai din cauza acestor probleme nu cred ca este bine sa ne gandim la acoperirea stadionului sau la marirea numarului de locuri... actualul model de constructie este extrem de ineficient si va trebui sa fie inlocuit total mai devreme sau mai tarziu cu o noua arena. Sa speram ca atunci cand va veni timpul, aceasta va fi construita tot in complexul din bulevardul Ghencea, pentru a putea ramane, intr-adevar, acasa.

DTP-Ludacris28.08.2006 11:24

O noua arena ,cel putin cu acelasi numar de locuri ...inseamna foarte multi bani .. mult mai mult decat ar fi Becali dispus sa dea :roll:, o sa o carpeasca pe asta multi ani d acum incolo .

c.ronaldo1729.08.2006 05:54

mah amintitziva ce meciuri a facut Steaua in ghenea in europa iin ultimi ani nu am pierdut acasa.... 4-0 llens, 3-0 halmstad, 2-0 valencia, 2-1 besiktas, 2-0 standard, 2-1 tsk,1-1 Liverpool(care peste un an avea sa castige UCL) etc etc...

cmt-steaua29.08.2006 06:07

ai dreptate...

Gigi a zis k il mareste la 40000 sa speram k o sa fak, chiar dak nu se umple sa fim si noi mandri k avem o arena.. mare.. stadionul arata bine si asa

, dar asa arata si stadionul lui Real Madrid prin

ani 40 :)

dbd30.08.2006 07:40

Ghencea nu prea e pregatit de CL

Gigi mai ridica stadionul cu un nivel sa se faca macar de 40.000 :)

apoi mai vorbim

Virgil30.08.2006 10:33
Gigi ridica stadionul macar cu un nivel,sa se faca barem de 40.000 :)

apoi mai vorbim

Când ai vorbit tu vreodata cu Gigi ? :roll:

ktalyn30.08.2006 15:18
mah amintitziva ce meciuri a facut Steaua in ghenea in europa iin ultimi ani nu am pierdut acasa.... 4-0 llens, 3-0 halmstad, 2-0 valencia, 2-1 besiktas, 2-0 standard, 2-1 tsk,1-1 Liverpool(care peste un an avea sa castige UCL) etc etc...

da' sa nu uitam k'n acest timp nu prea juk cine stie ce in deplasare!!! sa ne amintim ca'n 4 meciuri din grupele cupei UEFA a facut 2 egaluri si 2 infrangeri(0-1 parma,0-1 bilbao,0-0sampdoria,0-0 hertha) si a fost invinsa de valencia 0-2, villareal 0-2 !!!

borcescu_coposan31.08.2006 14:27

Are iarba, scaune colorate, are gard inaintea tribunelor si peluzelor, are tabela cu beculetze, are praf, porti, boschezti pentru nevoi fiziologice..etc.. deci e stadion, nu?

Sau nu!.. Are iarba, care, cel mai probabil va fi mocirla dupa 2 ploi de toamna, are scaune colorate, dar putine..inca 20-25000 nu ar strica, scaune durabile si ingrijite, fara praf, gardul din fata peluzelor si a tribunelor este inutil..niste sanctiuni mai severe, si se duc gardurile, deasemenea, o tabela moderna nu ar strica, si nici veceuri nu ar strica..daca te ia cacarea, exact cand sunt penalty-uri?...sa nu mai zic si de altele..ca e mult de citit, si probabil, foarte putini vor sta sa citeasca toate posturile..

skorpio1531.08.2006 16:25

La cat s-a investit in sistemul de drenaj nu cred ca se pune pb de mocirla dupa cateva ploi. Si tabela va fi inlocuita cu una color ca cele de la mondiale, altfel nu putem juca in CL. In rest mai trebuie lucrat, de acord. Dar cand? Abia s-au miscat cu refacerea terenului, si asta cand de-abia se mai vedea iarba.. :roll:

cmt-steaua31.08.2006 17:44
Gigi ridica stadionul macar cu un nivel,sa se faca barem de 40.000 :)

apoi mai vorbim

Când ai vorbit tu vreodata cu Gigi ? :roll:

A zis Becali la stirile de la antena 1 parca !!!

sau la alte stiri ,da a zis. cred k o sa dureze un an doi ... macar sa lucreze din exterior inspre interrior k sa prindem si noi niste meciuri :!:

Kreator31.08.2006 18:11

"...... nu putem sa nu observam ca nu este mai mult decat o ridicatura de pamant, cu o singura tribuna construita ca lumea (tribuna 1). "

Eroare:

Stadionul Steaua este cel mai frumos stadion de fotbal din Romania.

"In aceste conditii, nu numai ca nu se pot face wc-uri ca lumea, dar nu se pot face multe alte chestii, cum ar fi intrari prin tribuna si nu pe deasupra ei, asa cum se intampla peste tot in vest. "

Eroare:

Poti face orice iti doreste inima.

Japonezii au facut un aeroport pe o insula construita artificial, si noi nu putem face toalete la actualul stadion Steaua?

Hai sa fim seriosi!

Eu chiar imi imaginez un magazin (magazin, nu un furgon) amplasat la baza Peluzei Nord.

Magazin care sa fie deschis in zilele cand Steaua Bucuresti joaca acasa.

Toti spectatorii intra pe stadion prin fata intrarii la Peluza Nord.

Ati vazut ce ingramadeala se face la magazinul mobil cand are Steaua meci acasa?

Cum sa vezi ce se poate cumpara de la acel magazin mobil?

Si cand te gandesti ce magazine au marile cluburi din Europa....

Si ce profituri genereaza suporterii acelor echipe.

Intrari prin tribuna?

La un stadion de 28.000 de locuri?

Pentru ce ar trebui intrari prin tribuna la o asemenea capacitate a stadionului ?

Daca stadionul Steaua ar avea 80.000 de locuri, cu siguranta ca ar fi necesare aceste intrari prin tribuna.

Dar asa?

Doar ca sa ne dam si noi mari ca avem stadion cu intrari prin tribuna?

"..... la noi se investeste aproape exluciv pe termen scurt si nu in lucruri durabile, cum ar fi un stadion nou."

Stadion nou?

Pentru ce?

Ar fi suficient sa se mareasca capacitatea actualului stadion la 50.000 de locuri.

Si se poate face pe actuala locatie a stadionului.

Oricum eu sunt putin deceptionat de faptul ca spectatorii vin sa umple stadionul doar la meciurile mari, iar la meciurile obisnuite campionat stadionul este mai mult gol.

Ma uit uneori la meciurile din campionatul Angliei, si acolo nu vezi un singur loc liber in tribune.

Tot stadionul este plin.

Eu personal cred ca problemele ar trebui rezolvate in urmatoarea ordine:

1. Toaletele (imediat)

2. Gasirea de solutii pentru marirea capacitatii parcarii din fata stadionului (imediat)

3. Marirea capacitatii stadionului la 50.000 – 60.000 de locuri (in viitorul apropiat).

4. Acoperirea stadionului (concomitent cu marirea capacitatii, altfel am juca pe un alt stadion in mai multe sezoane).

laca_701.09.2006 04:20

daca mareshti stadionul nu cred ca trei sa te muti pe alt stadion in timpul lucrarilor cel putin nu in campionat

AmuntBoy01.09.2006 18:36

Se pare ca vom avea si tabela tare ;)

"Am luat aceasta hotarire pentru a nu solicita prea mult suprafata de joc inaintea meciului din Liga, cu francezii", s-a justificat unul dintre administratorii de la Steaua. El a mai adaugat ca, in afara de gazon, arena din Ghencea va fi dotata cu o tabela de marcaj ultramoderna.

"Este o plasma imensa, de 65 de metri patrati, achizitionarea ei fiind una din cerintele UEFA", a explicat acelasi oficial."

sursa: spt

stelist_4_ever9001.09.2006 19:43

eram cam obosit si nu mi-am dat seama ce spun :D...

Motanu D02.09.2006 02:03

@stelist_4_ever90:

65m^2=10m * 6.5m

Un ecran (plasma, LCD, etc) de 6.5m * 10m de pilda ti se pare mare pe un stadion ?

bodanelu02.09.2006 05:37

deci pana la urma o sa jucam primul meci pe Ghencea cu Lyon, iar meciul cu rapid de pe 17 sept o sa fie tot pe Lia?

AmuntBoy02.09.2006 06:09

eu sper sa jucam pe Ghencea cu coloratii

e mai bine pt noi

laca_702.09.2006 06:20

mai tineti minte ca eu am deschis un topic despre tabela dorintele mele si nu numai ale mele au fost ascultate :D:D:D

FanSteaua4Life02.09.2006 09:07

@laca_7 Cred ca tu ai fost factorul principal pentru care schimba tabela :D , nu o lua in nume de rau e doar o gluma...

laca_702.09.2006 09:25

am vazut niste poze si nu vad nici o tabela :?

DTP-Ludacris02.09.2006 09:56

Pai mai dureaza pana o face ,poate o face pe locul celei vechi .. dureaza ..

«123»