"...... nu putem sa nu observam ca nu este mai mult decat o ridicatura de pamant, cu o singura tribuna construita ca lumea (tribuna 1). "
Eroare:
Stadionul Steaua este cel mai frumos stadion de fotbal din Romania.
"In aceste conditii, nu numai ca nu se pot face wc-uri ca lumea, dar nu se pot face multe alte chestii, cum ar fi intrari prin tribuna si nu pe deasupra ei, asa cum se intampla peste tot in vest. "
Eroare:
Poti face orice iti doreste inima.
Japonezii au facut un aeroport pe o insula construita artificial, si noi nu putem face toalete la actualul stadion Steaua?
Hai sa fim seriosi!
Eu chiar imi imaginez un magazin (magazin, nu un furgon) amplasat la baza Peluzei Nord.
Magazin care sa fie deschis in zilele cand Steaua Bucuresti joaca acasa.
Toti spectatorii intra pe stadion prin fata intrarii la Peluza Nord.
Ati vazut ce ingramadeala se face la magazinul mobil cand are Steaua meci acasa?
Cum sa vezi ce se poate cumpara de la acel magazin mobil?
Si cand te gandesti ce magazine au marile cluburi din Europa....
Si ce profituri genereaza suporterii acelor echipe.
Intrari prin tribuna?
La un stadion de 28.000 de locuri?
Pentru ce ar trebui intrari prin tribuna la o asemenea capacitate a stadionului ?
Daca stadionul Steaua ar avea 80.000 de locuri, cu siguranta ca ar fi necesare aceste intrari prin tribuna.
Dar asa?
Doar ca sa ne dam si noi mari ca avem stadion cu intrari prin tribuna?
"..... la noi se investeste aproape exluciv pe termen scurt si nu in lucruri durabile, cum ar fi un stadion nou."
Stadion nou?
Pentru ce?
Ar fi suficient sa se mareasca capacitatea actualului stadion la 50.000 de locuri.
Si se poate face pe actuala locatie a stadionului.
Oricum eu sunt putin deceptionat de faptul ca spectatorii vin sa umple stadionul doar la meciurile mari, iar la meciurile obisnuite campionat stadionul este mai mult gol.
Ma uit uneori la meciurile din campionatul Angliei, si acolo nu vezi un singur loc liber in tribune.
Tot stadionul este plin.
Eu personal cred ca problemele ar trebui rezolvate in urmatoarea ordine:
1. Toaletele (imediat)
2. Gasirea de solutii pentru marirea capacitatii parcarii din fata stadionului (imediat)
3. Marirea capacitatii stadionului la 50.000 – 60.000 de locuri (in viitorul apropiat).
4. Acoperirea stadionului (concomitent cu marirea capacitatii, altfel am juca pe un alt stadion in mai multe sezoane).