FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Farul : 3 - 0 (2 - 0)

«123»
Cooper28.08.2006 12:20

Bravo Giuliano steagcruce2 fular-campionii

cmt-steaua28.08.2006 12:41

au luat amenzi mari!!!

Curca 15000 de euro sau dolari... pai cred k asta e

34 din tot salariul lui pe un an

waste29.08.2006 03:22

Ce-i mai urat pe lumea asta? Laba de javra sau pana de cioara? :roll:

Grinch29.08.2006 06:54

Machedonu ce sperai sa facara Farul in fata Stelei , cu un moral excelent dupa o calificare minunata , dupa ce au pierdut acasa cu minunata Unirea Urziceni .

waste29.08.2006 07:20

Bai Machedoane, lasa speculatiile. O echipa calificata in CL nu e in stare sa bata acasa pe Farul, proaspat invinsa de Urziceni?

Voi aveti combinatia cu Cluj, National, Bistrita si Ceahlaul. Asta e adevarata cooperativa. :evil:

MachedonuRAPID29.08.2006 10:34

Eu doar mi-am spus parerea si nu am vorbit urat , dar vad ca pe aici se sterg posturi degeaba...

Ai grija ce vorbesti machedoane.

Moderator

waste29.08.2006 10:51

Hai s-o luam altfel. Ultimele titluri (aproape singurele) ale "farmecului vietii", "minunii din giulesti" etc, etc:

Titlul cu nea Mircea Lucescu, care avea o groaza de relatii in fotbalul nostru si pentru care s-a miscat atunci cooperativa. Rezultat: eliminati din Sampion Lig de Skonto Riga.

Titlul cu nea Mircea Rednic, foarte curat si cinstit. Rezultat: eliminati din Sampion Lig de vicecampioana Belgiei, Anderlecht.

Dar nu ma mir, pt ca asta le induce si Razvan jucatorilor si suporterilor: sa fie anti-Steaua, nu neparat pro-Rapid. Ati avut meciuri la fel de usoare ca si Clujul, aia au 15 puncte, voi 6. Tot Steaua e de vina ?

sergiu_titan29.08.2006 12:32

Vad ca nimeni nu crede in noncombatul Farului s-au nu isi exprima opinia pe site. Se invoca valoarea echipei, calificarea in UCL, forma prosta a Farului etc

Eu zic sa fim mai obiectivi ca e mai bine si sa vedem adevarul ca putem avea mari dezamagiri.

Echipa asta mare a Stelei a avut rezultate in Europa dar in ultimele derbyuri... (exceptand supercupa din acest an) 2-3, 2-2, 0-0, 1-1, 0-2

Nu inteleg de ce se aduce asa mult in discutie rapidul care anul trecut a facut cel mai bun sezon din istorie si era normal sa aibe un recul, era normal sa revina la vechile obiceiuri pentru ca toata istoria lor s-au plans:

1. Ca sistemul politic nu ii iubeste.

2. Ca Steaua este echipa ministerului apararii si de aia castiga si dupa '89

3. Ca facem numai blaturi

4. Ca sunt cei mai saraci.

5. Ca este o alianta malefica a arbitrilor care ii fura. Cupa cu petrolul remember ca nu ati castigat nici cu arbitru?

6....restul...ca nu am putut da gol in deplasare cu Steaua tot Steaua e de vina.

Dinamo e pe val de Dinamo trebe sa ne ingrijoram ca le merge atacul foarte bine.

Bai Machedoane, lasa speculatiile. O echipa calificata in CL nu e in stare sa bata acasa pe Farul, proaspat invinsa de Urziceni?

O proaspata victima a Urziceniului vine la Steaua sa iasa la joc sau s-ar pune cu autocarul in poarta, indiferent de antrenor???

Mai rau ne incriminezi cu de-astea!!!

«123»