FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Farul : 3 - 0 (2 - 0)

«123»
FanSteaua4Life25.08.2006 08:47

5-1...si Ochirosii...

Virgil25.08.2006 12:32

In mod sigur nu va fi un galop de sanatate.Sunt sigur ca oaspetii nostri vor incerca sa speculeze situatia noastra.Aceea de a juca meciuri grele in interval de timp scurt.

Cred in victorie insa.

Un 2 - 0 ar fi perfect,pentru ca Farul nu e nici Stiinta,nici UTA,nici Vaslui.

roman66625.08.2006 17:14
O sa fie 4-1. Si Badea trebuie sa inscrie, nu?  :lol:

5:1 si Carlos trebe sa inscrie..LOOOOOL 8)

end-er25.08.2006 18:43

Badea e suspendat

dar sper sa nu avem mari probleme (adica nici sa nu se agite prea tare constantenii...) si sa batem

martanu25.08.2006 21:23

Trebuie sa castigam acest meci. Sper ca Dica sa fie in forma, Badea si Iacob vor absenta, deci in Dica ne sta speranta s-o bage in ate.

FORTA Steaua!

PS: Gunoierul ala de Muiecescu iarasi vorbeste in dodii. Cica UTA va juca tare cu ei nu asa cum au jucat cu noi. Incepe sa ma enerveze asta intr-un hal fara de hal.

gianini26.08.2006 03:55

neaparat victorie.

fara pasi gresiti.

nu ne permitem sa pierdem puncte, la final se numara banii (euroii) si nu vreau ca Borcea sau cocopos sa aiba tolba plina.

***alex***26.08.2006 05:53

In nici un caz nu va fi un scor mare, cred ca va fi 1-0 sau poate 2-0. Jucatorii sunt putin obositi si... fericiti :D

Cooper26.08.2006 08:02

Desi nu sunt pesimist de felul meu, am emotii mari pentru acest meci . Sper doar ca Oli, sa reuseasca sa-i faca pe baietii nostri sa uite de succesul de miercuri, altfel se stie mentalitatea noastra. Oprita si Cristocea au o mare sansa de a mai sterge din mintea noastra ratarile din meciul tur de la Liege, respectiv din meciul retur. Sincer as fi foarte multumit si cu 1-o pentru Steaua.

Giarrar26.08.2006 13:42

bah...Steaua o bate pe Farul,nu?

a batut-o pe standard si n-o bate pe Farul...sa fim seriosi! :wink:

ktalyn26.08.2006 15:02

bun scoru' asta 2-0 la pauza ne asigura pctele de care aveam nevoie!!!

Sper sa intre si alti jucatori care au jucat mai putin in repr a 2-a!

SPRE 24!!!

fular-campioniifularultras spre24 fularsteaua2

Grinch26.08.2006 15:28

Deja e 3-0 , iata Virgil ca e un galop de sanatate . FORZA Steaua !

uZy | @nDr3i26.08.2006 18:36

gaga Steaua

Virgil26.08.2006 18:37

Ai dreptate Grinch.

Cand nu da Dica doua goluri,ca în meciul cu UTA,da Badea,asa cum a facut-o in meciul cu Standard.Dar daca nu-l ai pe Badea în teren,ghici cine marcheaza doua goluri în meciul cu Farul?Raspunsul e simplu : Oprita !

Excelent primul gol din voleu al lui Nicolita,din pasa plouata a lui Cristocea.

A fost mai usor decat credeam.

Pentru Panait,acest meci a însemnat debutul într-un meci oficial la Steaua.

Grinch27.08.2006 03:58

Ceea ce este imbucurator , dupa cum a remarcat si Andrei Vochin dupa meci , este faptul ca rezervele in sfarsit sunt de nivelul titularilor . Asta este meritul lui Oli .

alex_Ra227.08.2006 05:41

O victorie importanta care ne mentine acolo sus, un joc bun mai ales dupa o asemenea calificare.Sincer nu ma asteptam sa batem pt ca nu imi amintesc dupa o calificare mai departe inntr-o cupa europeana in ultimele 2 sezoane sa se fi intamplat ca Steaua sa castige uramatorul meci de campionat, dar baietii au dovedit caracter si au fost f bine montati

Ma astep dupa acest meci ca baietii de langa pod sa zica cva de genu 'Sa vedem daca o sa joace Farul la fel si cu noi'.Problema nu cred ca a fost vreodata cum joaca adversarii rapidului, ci cum joaca Steaua. Cand ei fac asemenea declaratii compara rapidul cu Steaua, diferenta care e ca de la cer la pamant, nu se poate compara joacul nostru cu al lor sa fim seriosi... Spre 24

ultras steaua27.08.2006 05:55
fular-campionii dica10 steagcruce2 victorie categorica , oprita a reusit un joc excelent hai Steaua !!!
***alex***27.08.2006 06:27

Aceste doua goluri ale lui Oprita s-ar putea sa-l propulseze in lotul pentru meciurile cu Bulgaria si Albania. :lol:

Melku27.08.2006 08:33

Parca nu ma asteptam la o diferenta de scor atat de clara dar nici nu ma mira, nu ma surprinde, suntem la un nivel superior fata de echipele din campionat. Surprinzator a fost marcatorul a doua goluri, asta a fost bonusul celor 3 puncte castigate. La plusuri l-as mai adauga pe Baciu care creste in fiecare meci si pe Carlos care a facut iar un meci bun in timp ce la minusuri l-as pune pe Saban care nu mi s-a parut ca a facut un meci reusit.

skorpio1527.08.2006 14:54

Saban inca nu se "simte" cu coechipierii. De-aia probabil a gresit cateva pase. Dar a avut si interventii bune, a driblat adversarii aproape de fiecare data.

Daca se va integra in echipa am incredere ca va face meciuri bune.

sergiu_titan27.08.2006 19:42

Tocmai asta e si stie toata lumea Steaua e o clasa peste si nu iesi la joc cu Steaua, pui autocarul in poarta, segmentezi jocul, mingi lungi pe atacanti.

Faru a iesit la joc, nu a faultat des, nu a faultat dur, a facut un marcaj destul de larg vezi golulul lui oprita si a lui Banel care a inscris fara nici un om si altele .

Sa fim obiectivi pentru ca riscam sa ajungem ca prietenii nostri care luau camionatul cu 20 de puncte asigurate iar fanii spuneau ca au cel mai bun joc din sud-estul europei pana cand au dat de Varsovia.

Phire27.08.2006 20:08

Eu chiar nu pot sa-nteleg logica unui blat la momentul respectiv.

Ce rost avea sa se hazardeze Becali sa trateze cu jucatorii Farului -cand stie ca toata presa, plus frustratii de adversari sunt mai mult ca oricand cu ochii pe Steaua-, cand au trecut numai 5 etape? Chiar asa nesigur era de valoarea Stelei? Si-n plus, un eventual esec ar fi fost oarecum explicabil, pentru ca meciul cu Standard a cerut un consum foarte mare de efort fizic, si se putea spune pur si simplu ca jucatorii erau obositi.

Nu numai atat, dar, cum am mai zis, era de-abia la inceput, si eventualele puncte pierdute puteau fi recuperate pe parcurs. Ca doar si sezonul trecut Dinamo a iesit campioana de toamna, insa noi am luat campionatul.

Chiar oi fi atat de naiva? :oops:

sergiu_titan27.08.2006 23:12

GG a zis ca nu mai vrea sa aibe emotii, campionatul asta e foarte important, recuperm dar totusi sa fie puncte pierdute afara, cat timp va mai fi pana vor incepe si altii cu reciprocitati, arbitrii etc...

Nu trebuie sa repetem greselile din anii trecuti cand dupa meciuri bune in Europa au venit esecuri in campionat datorate oboselii, lipsei de concentrare, tratarii jocului intr-un mod superficial de catre jucatori.

Eu sper ca dupa revenirea lui Radoi, Iacob si a noilor achizitii sa rulam la maxim meci de meci.

jeri28.08.2006 02:31

Haideti ma lasati-o in colo de treaba am tot auzit zilele astea de non-combatu Farului si nu-mi vine sa cred ca uni chiar se gandesc la asa ceva dupa ce Steaua a reusit cele mai bune performante din fotbalul romanesc in ultimi 10 ani(anul trecut semifinala cupei UEFA si acum accederea in CL)dupa au fost facute aceste performante uni chiar cred ca Steaua ar apela ba mai mult ar avea nevoie de un blat cu Farul echipa care etapa trecuta a pierdut pe propriul teren in fata nou-promovatei Urziceni sa VA FIE RUSINE DOMNILOR ZIARISTI.

steaua*forever28.08.2006 06:20

De fiecare data cand Steaua castiga, se trezesc niste -sa-i numesc oare "oameni"???- care acuza cu vehementa ca Steaua a facut blat. Sa fim seriosi, sa lasam ignoranta si ipocrizia la o parte: Steaua nu are nevoie de blat ca sa castige impotriva Farului Constanta!! E nevoie de logica unui copil din scoala generala ca sa intelegi asta! Dar se pare ca unii nici macar atat nu au!! Din partea lui Bosanceanu, e o manevra de a sugera ca echipa sa ar avea valoarea de a castiga impotriva Stelei! Din nou, sa fim seriosi! :lol: Din partea presei, stim cu totii prea bine ce e : o campanie de a vinde scandalul ca painea calda, in contextul in care exista -din pacate- foarte multi care cad in asemenea plase perfide. Iar in eforturile lor, devin penibili! Sa avem intelepciunea de a nu mai apleca urechea la asa ceva!

FORZA Steaua, CAMPIONII!

giuliano_10128.08.2006 12:13

Steaua lui Oli incepe incet-incet sa arate ca marea echipa din anii 80 care nu se chinuia sa castige ci se forta din rasputeri sa nu-si umileasca adversarii. au fost momente in acest meci, de altfel ca si in cele cu uta si Craiova in care imi parea ca jucatorii Stelei recurgeau la tot felul de executii rafinate in acelasi timp pentru a incanta publicul dar cu intentia de ajunge cat mai tarziu la poarta pentru ca nobletea unei echipe de Champions League nu cadra cu un scor de maidan in fata unui adversar inferior la toate capitolele. si uite asa o alta dorinta a acestui machidon nascut intr-o zodie norocoasa s-a implinit: Steaua joaca meciurile de campionat de o asemenea maniera incat sustinatorii n-au nici un pic de emotie... decat poate emotiile pozitive pe care le incerci cand iti vezi echipa intr-un nou spectacol rafinat care se apropie tot mai mult de capodopera "magica Steaua" care dupa mult timp s-a reintors cu noi reprezentatii magnifice.

cei care improasca acum cu venin si norori n-au nici o vina, pentru ca ei chiar nu inteleg cum o echipa cum e Farul poate fi surclasata de o asemenea maniera. de ce nu inteleg? pentru ca pur si simplu n-au ajuns niciodata la acea valoare care sa le permita sa castige meciul prin simpla prezenta pe teren. ei nu stiu ce inseamna sa fi pur si simplu prea bun.

«123»