Fiind 100% convinsi ca vor castiga campionatul, dinamovistii deja au inceput amenajarile la stadion in vederea primei participari in grupele Champions League 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fiind 100% convinsi ca vor castiga campionatul, dinamovistii deja au inceput amenajarile la stadion in vederea primei participari in grupele Champions League 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bun si asta are o legatura foarte mare cu complexul Ghencea, nu ? :x
Exista topic special unde ai fi putut pune poza asta...
Oricum, trebuie remarcat stadionul.
:roll: Incredibil dom'le ce s-a realizat....
Fabtastic :twisted: :twisted: :twisted:
In complexul Ghencea sunt :
7 terenuri de antrenament: 6 cu iarba unu cu zgura
1 cu iarba si nocturna
2 terenuri sintetice de dimensiuni mici
1 parcare in spatele tribunei oficiale cu CCA. 100 de locuri
P.S. Nu cred ca nu ar trebui marita capacitatea stadionului dar ganditi-va ca doar la meciurile importante este stadionul plin - ma intreb cu un stadion de 60.000 de locuri la un meci cu Jiul galeria o sa stea undeva intr-un colt unde nu o sa se vada ![]()
Ce frumos ar fi ca sa se creeze o reuniune sub numele de Steaua: Fotbal, Rugby, Handbal, Polo, Volei si toate celelalte...se poate face un complex enorm cu toate aceste sporturi in jurul stadionului Steaua...vointa si bani sa fie!
Din pacate, cred ca galbenul de pe scari nu are nici o legatura cu culorile clubului, ci este o conditie obligatorie de la comisia de licentiere!
Privind stadionul, sunt lucruri mai importante de realizat pana la marirea lui.
In primul rind trebuie acoperit complet, si atunci va fi un adevarat stadion de 4 stele, si cu stadionul acoperit care face rezonanta mai buna, stelistii pot crea un adevarat infern.
Pe urma, nu trebuie marit stadionul pana cind nu se regleaza problema cu biletele. Deja este vai de noi cand se pun la vanzare bilete pentru un meci mare, sau de Cupe Europene, cu cozii samd.
Trebuie sa se poata cumpara bilete si afara din Ghencea. Eu daca vreau sa vad un meci pe Parc de Princes, nu sunt obligat sa ma duc pina acolo, ma duc la magazinul de Sport, sau la FNAC-ul de langa mine (vinde produse electronice, muzica, carti si bilete de spectacol). Nu este complicat, trebuie informatizat si costa ceva bani la inceput, pe urma incet incet se face o retea de bilete la diferite magazine mari.
Asa se poate si limita de exemplu la 5 bilete pe nume+adresa prin verificarea actelor.
Eu cred ca cel mai bine pentru derby-uri si Europa, sa se construiasca dracu' acel nou Lia Manoliu ...
Sa dea Dumnezeu sa faca ceva frumos. Are BANI pentru asta ![]()
In primul rind trebuie acoperit complet, si atunci va fi un adevarat stadion de 4 stele, si cu stadionul acoperit care face rezonanta mai buna, stelistii pot crea un adevarat infern.
Pe urma, nu trebuie marit stadionul pana cind nu se regleaza problema cu biletele. Deja este vai de noi cand se pun la vanzare bilete pentru un meci mare, sau de Cupe Europene, cu cozii samd.
Tu gandesti ceea ce spui? Vrei sa se reglementeze problema biletelor. Cum crezi ca poate rezolva problema asta un stadion la fel de mare dar cu tribunele acoperite? Era mult prea mic in anii 84-90, cind avea 30.000 de locuri, dar acum, cand sunt mult mai putine? Crezi ca te lasa UEFA sa pui spectatorii pe acoperisul dupa care plangi atat , pentru a putea intra mai multi pe stadion si a se rezolva problema biletelor? Este ca si cum te-ai imbraca cu pantalonii si abia dupa aia ti-ai pune chilotii pe tine.
Sa dea Dumnezeu sa faca ceva frumos. Are BANI pentru asta![]()
Ar fi cazul sa va hotariti ce ginduri aveti cu Jiji... sa mai stea la Steaua si sa bage bani in amenajarea stadionului si in echipa, sau sa plece?
L-ati balacarit in toate felurile pe site, si mai aveti pretentia sa mai bage si bani in echipa si stadion, sa acorde gratuitati si bani pentru "coregrafii" galeriei, etc.
eu stiu ce gand am, sa nu`l mai vad la Steaua!
Nea' Felix, aici nu este dictatura sa fie 100% o voce! ![]()
Fiecare are opinia lui despre Il Ciobandante!
Eu stiu ce gand am, sa nu-l mai vad la Steaua!
Se pare ca am fost banat de pe site de pe felix4you2002, asa ca am fost nevoit sa-mi creez alt cont. Nu am afirmat niciodata ca Becali detine adevarul absolut, la fel cum nici contestatarii acestuia nu-l au.
Am inteles ca nu-l mai vrei la Steaua. Este opinia ta, si ti-o respect. Dar ofera si o solutie constructiva la plecarea lui de la Steaua: un om care sa bage macar 3/4 din cat a bagat el la club, dupa ce-i cumpara actiunile lui Jiji. Daca tot vrei sa-l vezi dat jos, trebuie sa pui si ceva in loc, macar la fel de generos. La Dinamo s-au unit o haita de actionari ca sa-i poata face fata lui jij; tu ce pui in loc? MApN nu a fost in stare sa-si plateasca datoriile fata de Tehnorob, firma care a construit noua tribuna oficiala acoperita. Becali a platit datoriile acestuia si a refacut gazonul la standarde internationale, stiindu-se pe ce mocirla se juca pe Steaua la cea mai mica ploaie.
Vrei solutii? Uite-le:
1) Oameni potenti financiar nu au venit sa investeasca la Steaua, sa nu-si asocieze numele cu ciobanul, care defapt e o pata pe blazonul Stelei. Pun pariu ca daca s-ar da anunt de vanzare al Stelei, in urmatoarele 24 de ore ar veni cel putin 10 oameni sa o cumpere.
2) Fara investitor. Cu un management bine pus la punct, cu un departament de marketing bine pus la punct, Steaua ar trai fara investitor. Doar din drepturi TV, publicitate, bilete, vanzare de materiale promotionale. Dar astea doar cu o echipa de oameni competenti.
Astea sunt cele care mi-au trecut acum prin cap.
Vrei solutii? Uite-le:1) Oameni potenti financiar nu au venit sa investeasca la Steaua, sa nu-si asocieze numele cu ciobanul, care defapt e o pata pe blazonul Stelei. pun pariu ca daca s-ar da anunt de vanzare al Stelei, in urmatoarele 24 de ore ar veni cel putin 10 oameni sa o cupere.
2) Fara investitor. cu un management bine pus la punct, cu un departament de marketing bine pus la punct, Steaua ar trai fara investitor. Doar din drepturi TV, publicitate, bilete, vanzare de materiale promotionale. dar astea doar cu o echipa de oameni competenti.
Astea sunt cele care mi-au trecut acum prin cap.
Ai perfecta dreptate. In 24 de ore vin oameni din lumea intreaga, plecand din Romania, pana la Emirate sau Rusia.
Si problema la Steaua este ca Jiji nu stie cum se conduce un club, pentru mine este clar ca Steaua este mult sub rentabilitatea care ar fi putut sa o aiba.