FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Complex Ghencea

«123»
giovani15.08.2006 18:14

Pina la urma pe cati ani are Gigi stadionul ? 2 ani sau mai multi ?

Inca o chestie , in afara de stadion ce mai intra in cadrul complexului care e inchiriat de Gigi ?

-cate terenuri de antrenament sunt ?

-cate au nocturna ?

-s-a mai facut terenul sintetic ?

-parcarea unde se face ?

Si o ultima intrebare !

Modernizarile din acest an in ce au constat mai exact ?

bodanelu15.08.2006 18:16

ce am citit prin ziare, parcarea oficiala s-a facut intre tribuna I si peluza I, in spatiul acela pe langa aleea de acces dinspre peluza spre tribuna.

s-a facut gazonul, s-au vobsit gardurile, s-au mai schimbat scaune si cam atat pana acum...

Dawson15.08.2006 18:49

Daca veti avea curiozitatea sa va uitati prin Google Earth peste zona Complexului din Ghencea, veti observa ca, exceptand partea dinspre nord, exista teren cacalau!

Un club cu atatea milioane de suporteri, daca ar avea niste conducatori ceva mai binevoitori, ar putea reconstrui in timp record intregul complex astfel incat sa arate asa cum vrea Gigi: ca soarele sfant de pe cer! 8)

Daca stam un pic sa analizam, chiar si in partea de nord s-ar putea extinde printr-o cladire moderna, dupa modelul marilor stadioane din occident, in care sa se amenajeze un imens complex comercial, cu o parcare imensa undeva in lateral-vest, iar in spatiul ramas - imens, de altfel - se pot reamenaja -sau construi altele noi, dupa caz - terenuri de antrenament si sali de sport pentru celelalte sectii ale clubului.

Chiar ii doare pe toti in cot de acest aspect? :evil:

Rossoblu15.08.2006 18:53

terenul despre care vorbesti a fost revendicat de altcineva

Dawson15.08.2006 18:56

Este foarte posibil sa fi fost revendicat. Se intampla cu multe terenuri. Dar situatia se poate rezolva. Iar asta este treaba conducerii.

flo220323.08.2006 06:40

mie totusi calitatea gazonului mi se pare indoielnica! ma asteptam la un covor mai consistent de iarba

Vladinho24.08.2006 18:44

Nu e terminat

Trebuie tuns aranjat si vezi atunci :D

Hiram16.09.2006 10:45

Gigi Becali a zis ca va incheia un contract cu o firma din Franta sau Belgia(nici el nu stia prea bine) ce va incepe de anul viitor lucrarile la marirea capacitatii stadionului cu 30.000 de locuri.

Rossoblu16.09.2006 10:52

unde scrie?

Motanu D16.09.2006 11:00

@Rossoblu:

era ceva in GSP.

Rossoblu16.09.2006 11:19

multam motane....ar fi extraordinar daca ar fi asa

g_funk2816.09.2006 11:36
mie totusi calitatea gazonului mi se pare indoielnica! ma asteptam la un covor mai consistent de iarba

... ai calcat tu pe teren sa vezi cum e??? ...eu da , si crede`ma ca este foarte bun :wink: buh byez

sergiu_titan16.09.2006 12:11
Daca veti avea curiozitatea sa va uitati prin Google Earth peste zona Complexului din Ghencea, veti observa ca, exceptand partea dinspre nord, exista teren cacalau!

Un club cu atatea milioane de suporteri, daca ar avea niste conducatori ceva mai binevoitori, ar putea reconstrui in timp record intregul complex astfel incat sa arate asa cum vrea Gigi: ca soarele sfant de pe cer! 8)  

Daca stam un pic sa analizam, chiar si in partea de nord s-ar putea extinde printr-o cladire moderna, dupa modelul marilor stadioane din occident, in care sa se amenajeze un imens complex comercial, cu o parcare imensa undeva in lateral-vest, iar in spatiul ramas - imens, de altfel - se pot reamenaja -sau construi altele noi, dupa caz - terenuri de antrenament si sali de sport pentru celelalte sectii ale clubului.

Chiar ii doare pe toti in cot de acest aspect? :evil:

-- cine sa vin la respectivul complex comercial sunt altele in zona plaza,cora etc. In spatele stadionului nici locatarii nu cred ca si-ar tage masina iar doar pt cei ce vin la meci nu ar iesi investitia. Cine bea la stadion sunt profesionisti, nu stau de o sticla de vin in vreun restaurant iar altii au sampanie la oficiala. Terenuri de antrenament probabil ca se vor face pentru FC Steaua (1 -2) dar restul nu tine de fotbal club. Zona nu e extraordinara pt comert iar Steaua cu stadionul plin are 10 meciuri in interval de 5 luni. Am vazut zile cand si la magazinul acela mobil care vinde materiale oficiale batea vantu, caldura...

Eu zic ca GG bkl s-a ocupat acum bine de infrastrutura din jurul stadionului, locuri de parcare, asfaltat, vopsit proaspat, garduri renovate si la nocturna se umbla,oficiala curatata si revopsita.

cmt-steaua16.09.2006 12:49

O sa se monteze inca 30.000 :!: de locuri stadionul va avea 58.000-60.000 de locuri :!: si va fi acoperit . :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

AmuntBoy16.09.2006 20:45
unde scrie?

a zis Gigi la TV Sport Special

zicea chiar daca nu-l primeste pe 30-40 ani tot ar vrea sa-l faca de la anul'

Piece of Mind17.09.2006 06:35

Ar inseamna sa fim exilati din nou pe Stadionul National cel putin un an...Dar ceva trebuie facut totusi, macar 40.000 de locuri sa aiba Ghencea.

Hiram17.09.2006 10:20

Nu cred ca trebuie neaparat sa ne mutam iar pe Lia. Se pot face lucrari in paralel cu disputarea meciurilor. Nu se darama stadionul ci se lucreaza la construirea unui nou nivel. De fapt mai auzisem undeva varianta asta, sa se mareasca capacitatea stadionului fara ca suporterii sa fie afectati de acest lucru.

Dawson17.09.2006 11:10

Am vazut ca Sergiu Titan a relansat topicul asta. Intr-o oarecare masura ei dreptate, dar trebuie sa privesti mai amplu.

Complexul Steaua poate deveni un punct de atractie pentru turisti, vor fi oameni care vor vizita Ghencea ca pe un monument. Nou Camp este un adevarat oras de dimensiuni medii - cam cat Timisoara!!! - in inima Barcelonei.

E adevarat ca Ghencea se situeaza actualmente intr-o zona de periferie, dar nu trebuie trecut cu vederea faptul ca este totusi o arie extrem de locuita. Nu poti compara niste prostioare ca Plaza sau Cora sau Billa cu un complex comercial legat organic de Clubul Steaua!

Mai mult, cand vorbeam de complex, ma refeream totodata si la un centru sportiv, cu sali si terenuri in aer liber, o baza ultramoderna deschisa atat profesionistilor cat si publicului larg, ca loc de agrement.

Spatiul este suficient - am inteles ca exista doar oarece probleme in privinta proprietarului - asa ca tot ce trebuie este un plan de afaceri beton. Repet, Sergiu, intr-o oarecare masura ai dreptate, dar prognoza ta cade daca luam in calcul alte detalii. Cum ar fi promovare... Nu cred ca se pune problema rentabilitatii, per total: este pur si simplu o mina de aur!

giovani17.09.2006 11:26

Chestia ca Jiji vrea sa mareasca capacitatea stadionului cat de reala este ?

Stiu ca a spus-o cu gura lui , dar nu e o "aroganta" ?

Chestia cu maritul stadionului o aud de prin feburarie

MadFroG17.09.2006 13:39

Sa vedem,din cate am inteles GB a si vorbit cu o firma din franta despre acest proiect.Acum ramane sa se stabileasca detaliile,si cred ca de anul viitor vor incepe lucrarile.

1on11.10.2006 05:31
Nu cred ca trebuie neaparat sa ne mutam iar pe Lia. Se pot face lucrari in paralel cu disputarea meciurilor. Nu se darama stadionul ci se lucreaza la construirea unui nou nivel. De fapt mai auzisem undeva varianta asta, sa se mareasca capacitatea stadionului fara ca suporterii sa fie afectati de acest lucru.

Da da ma indoiesc ca nu ar inchide macar o parte de stadion unde se executa lucrarile. Adica sa fie cam ca pe giulesti acum

sergiu_titan12.10.2006 16:45

Dawson- stii care e discutia aici ... de suporterul asta modern care si-a facut de cativa ani aparitia in u.e si de suporterul clasic care a aparut in Italia si Anglia in anii '60iar la noi inca are cea mai mare pondere pe stadioane(nu stiu la tim)

Daca 50% din suporterii care vin pe Ghencea ar veni de la 150-200 km (cu masina sau tren) ar avea nevoie sa manance pe undeva, ar avea nevoie sa piarda 2h inainte de meci 2h dupa, ar vrea sa cumpere mereu ceva pt familie, prieteni stelisti, si-ar dori sa vada si alt meci al etapei care a inceput mai devreme. Daca ar veni si cu sotia ar trebui sa mearga la un restaurant unde sa nu auda cuvintele sporterilor inflacarati fanatici la adresa rivalilor etc...

Dar din moment ce la noi e cum e la meciul ala neneorocit din ajunul Pastelui, vin 3000 numai din Bucuresti de la 1,5 sau 10 statii departare deja "bucurosi", "mancati" si cu putini bani la ei sau in etapele ale din toamna-iarna pe frig, teren inghetat tot 2000 - 5000 de oameni sunt o asemena chestie nu e afacere.

Tare de tot: un suporter in anglia care sta aprope de stadion, necasatorit, cu un salariu mediu studii medii are foarte putine sanse de a prinde abonament la echipa favorita din prima divizie pe cand un suporter care sta la peste 200 km, cu familie angajat pe un slariu bun si studii sperioare are 95% sanse sa prinda abonament.

Eu inca tin la vechile principii suporterii sa vina pentu echipa, sa se intalneasca unde le place lor, sa vb inainte de meci pe gardurile dintre blocuri, sa cante, sa bea la "posta" pana nu mai au bani sa intre pe stadion cu 20 -10 min inainte sa inceapa meciul sa nu simta frig sa nu simta caldura doar iubirea pura pt echipa. Sa afiseze bannere cu ce vor ei, sa cante ce vor ei, sa aibe apartenenta politica care si-o aleg ei si sa nu fie blemati sa huliti pt alegerea lor adica legatura din club si suporteri sa fie doar echipa.

mlacatus30.12.2006 00:32

Chestia cu marirea capacitatii a fost deja aplicata fara probleme de ex in Germania cu3-4 ani inainte de mondiale au fost deja demarate lucrari de acest gen. E drept ca temporar s-ar reduce capacitatea stadionului, dar daca nu se construieste unul nou :lol: ca cine stie... :P , atunci s-ar putea mari capacitatea actuala si acoperii ceea ce tot ar fi ceva ! In legatura cu futuristicile propuneri de constructie a unei baze sportive pentru profesionisti dar si amatori in imediata vecinatate ca si a unui complex mare comercial, si eu gandesc ca asta ar aduce oameni, clienti, vizitatori si ar fi benefic pentru club investitia meritand. Cum ar fi sa facem si un muzeu pentru sectia de fotbal ca si pentru celelalte sectii 8O

greco30.12.2006 00:55
Cum ar fi sa facem si un muzeu pentru sectia de fotbal ca si pentru celelalte sectii  8O

Vise... FC si CSA Steaua sunt separate in cel mai rau sens posibil, iar separarea asta se va resimti tot mai tare cu timpul. La premierea CSA Steaua nu s-a amintit nimic de performantele FC Steaua din 2006 si invers. Cu stadionul au fost scandalurile care au fost, emblema s-a schimbat la sectia de fotbal...

Ne asteapta vremuri grele si noi suntem principalii vinovati pentru ca nu luam atitudine.

mlacatus30.12.2006 20:10

Bun, atunci nu ne ramane decat sa "demonstram" in stadion de ex. ca suntem "pro Steaua" doar sunt multi dintre noi care merg si la manifestarile si meciurile celorlalte echipe, nu ? Cum ar fi infiintarea unei fundatii "pro Steaua" care sa aiba scopul definit de cooperare a tuturor sectiilor clubului care activau impreuna pana in 1989 dar probabil ca nu stim multe "dedesubturi" si exista interese care din pacate sunt din ce in ce mai putin comune :( Este totusi trist, deoarece Steaua vazut ca un club de renume national asa se va pierde in timp... si asa poate candva echipa de hochei se va numi : HC Suki iar cea de handbal MFA sau mai stiu eu cum...

«123»