@ mlacatus
Citeste-ti mesajul privat.
@ mlacatus
Citeste-ti mesajul privat.
Becali a zis k nu vrea sa dea mai mult de 30 mil pe stadion.. singurul lucru care poate sa faca cu 30 de mil e sa maresca tribuna 2 si sa o acopere sau sa il faca sa arate ca stadionul lui bayer leverkusen
care arata nasol.. sa speram k ii vine mintea la cap lui Becali ..si ne trebuie un sponsor cu multzi bani :!:
Forul continental de fotbal (UEFA) a transmis federaţiei române noile criterii de clasificare a stadioanelor, care vor intra în vigoare la data de 1 iunie 2007. Conform acestora, singurul stadion din România de categoria a 3-a (a doua valorică) este cel din bulevardul Ghencea.
Federaţiile naţionale sunt responsabile cu atribuirea categoriilor stadioanelor pe care se dispută meciurile din prima ligă, cu respectarea criteriilor minime stabilite de UEFA. Echipele care obţin participarea în competiţiile europene vor completa chestionare, înainte de începerea sezonului competiţional, în care propun stadionul (sau stadioanele) pe care urmează să dispute meciurile de pe teren propriu, urmând ca UEFA să inspecteze arenele respective şi să dea verdictul final.
Meciurile din competiţiile organizate de UEFA se vor disputa după cum urmează, cu specificaţia că meciurile din turul I şi din faza grupelor ale Cupei UEFA se vor desfăşura pe stadioane având o clasificare minimă de categoria a 3-a:
Liga Campionilor
- finala: exclusiv pe stadioane din categoria Elite;
- fazele eliminatorii anterioare, faza grupelor şi ultimul tur preliminar: minimum categoria a 3-a
- primele două tururi preliminare: minimum categoria a 2-a.
Cupa UEFA
- finala: exclusiv Elite
- fazele eliminatorii anterioare, faza grupelor şi turul I: minimum categoria a 3-a
- primele două tururi preliminare: minimum categoria a 2-a.
Cupa UEFA Intertoto
- toate tururile: minimum categoria a 2-a.
Supercupa Europei - minimum categoria a 3-a.
Campionatul European de seniori
- turneul final (grupe şi fazele eliminatorii): exclusiv Elite;
- preliminariile: minimum categoria a 2-a.
Campionatul European Under-21
- turneul final (grupele şi fazele eliminatorii): minimum categoria a 3-a
- preliminariile: minimum categoria a 2-a.
Campionatul European de juniori Under-17 şi Under-19: toate categoriile.
Campionatul European feminin (senioare) - minimum categoria a 2-a.
Celelate competiţii feminine sau de amatori - toate categoriile.
Ma intreb a lui Dinamo cum este?
zicea Becali ca face stadion cu un miliard de locuri un fel de Olimpiastadium...ce se mai aude?
@Rossonblu
Stadion de un miliard de locuri inseamna ca poate intra in el cam toata Europa. :twisted: :twisted:
zicea Becali ca face stadion cu un miliard de locuri...
@c.ronaldo17, metaforic vorbind...
nu cred ca se mai aude nimic...omu vroia sa faca stadion cu 20 mil euro ![]()
@Rossoblu
Nu trebuie sa ne fie rusine ca bagam 20 milioane in stadion, deoarece, Gigi baga acesti bani din cei personali. Pentru Wembley s-au bagat 360 milioane, din bugetul statului, si alte "MARUNTISURI". Asa ca ar fi bine daca am avea cei 20 de milioane.
nu ar fi rusine dar macar sa nu se mai laude aiurea ca face stadion de 50 mii si pe urma s-o dea in diverse
Fimra nemteasca a venit in Ghencea, a vazut stadionul si a propus cateva proiecte, insa cereau prea mult si Gigi a refuzat. Momentan alte planuri nu sunt.
Mi-ar placea ceva genul stadionul lui Totenhamm Hotsupur...
Mie mi-ar place sa mai puna vreo 10 mii la asta sa-l acopere si sa-l vopseasca in ros-alb-albstru, si sa scoata galbenul ala taranesc de pe scari.
@ Rossoblu
Adica galbenul din drapelul national e taranesc ? Poate nu esti român.Orice ai fi,e cazul sa fii mai atent la ce spui.
La nationala Romaniei e albastru galben si rosu si acolo se vede frumos... dar culorile traditionale ale Stelei sunt Ros-Albastru nu Ros-Albastru-Galben...parerea mea e ca se vede urat .
Bun, si-atunci Steaua galbena de pe stema Stelei?
Tot urat si taranesc ?
Ah da, si vezi ca al treilea rand de echipament al Stelei e galben cu negru...
Esti pe langa...
In anii 90 asta era emblema si echipamentele erau de 1000 ori mai frumoase decat acum asa ca nu-mi spune ca sunt pe langa

Ati citit cu atentie ce scrie in comunicatu ala ? :lol: Nu doar Dinamo, ci si cele 2 echipe care vor juca in Cupa UEFA (Rapid ..CFR ?) trebuie sa joace pe stadion de minim categoria 3-a turul 1 preliminar si grupe. Umilinta pe capu lor. Pai cred ca or sa joace cu randul fiecare o repriza. :twisted:
In anii 90 nu prea era galben pe steagul Romaniei.. era mai mult o gaura :lol:
In 9zeci echipamentul era tricou cu chiloti... :twisted:
Sunt de acord cu Rossoblu, legat de galbenul de pe scarile din tribune.
Dar nici alb nu merge... :roll: cred!
Nu albe, dar un gri ar merge!
Gri ? :lol:
Zi-mi ca glumesti...poate ar fi bine sa vopseasca si scaunele intr-un negru , tribuna oficiala in maro, si gata! putem spune ca venim la cimitir , nu la stadion...
Ah si apropo de steme, prima stema a Stelei avea un A galben , iar din a doua este inspirata cea de acum, cu o stea galbena...
Dar ma rog, oricum discutam degeaba, nu sta nimeni sa schimbe culori doar pt ca ne plac / nu ne plac noua.
De parca asta ar fi singura problema care mai exista la stadion, nu accesul foarte greu, parcarile inexistente si asa mai departe...
Pana la urma are de gand sa mareasca stadionu ?
@rocknum
Citeste posturile de mai jos si dupaia iti dai seama :wink: