FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ca suporter stelist te simti jignit de GSP?

«123»
sorin_77703.08.2006 20:36

nu este absolut deloc subiectiv acest poll... E drept, se refera la suporterii Stelei... dar e normal... E cu totul diferit de polul din prima pagina a site-ului...

SSK03.08.2006 20:48

Nici eu nu pot vota la acest poll, pentru ca variantele de raspuns sunt destul de "extremiste", iar raspunsul nu pate fi decat unul cu nuante, cred eu.

Scriu de fapt pentru a-l completa putin pe strezahuzum, cu care de altfel sunt perfect de acord. Si eu cred ca ne indreptam in anii ce vin la o adevarata dictatura a mass-media, care sub amenintarea "opiniei publice" se va erija in detinatorul adevarului absolut. Orice lovitura aplicata unui ziarist este un atentat la libertatea de expresie, la democratie, la ideea de Libertate insasi. Pe masura ce informatia devine tot mai vitala, cel care detine si manipuleaza informatia este clar ca va detine insasi puterea.

De altfel, reactiile de casta ale jurnalistilor de fiecare data cand unul din ei pateste ceva ("ceva" care li se intampla multor alti muritori in acelasi timp, fara ca cineva sa se scandalizeze...) imi intaresc convingerile.

Putin offtopic, dar simteam nevoia sa-mi spun parerea.

***alex***03.08.2006 20:50

DA, ma simt jignit!

P.S. Cristi Otopeanu s-o simti jignit? :lol:

hector03.08.2006 21:00

presa noastra sportiva este un fel de jandarmeria romana, "intotdeauna ei au dreptate" + inventii....

Casillas03.08.2006 21:42

ca fana a echipei Steaua ma simt jignita si de gsp dar si MM Stoica. Din cauza lui imaginea Stelei e patata. Nu numai in Romania ci si in strainatate. Pumnul apicat unui suporter, suspendarea lui de catre UEFA, scandalurile de aici au avut ecou in strainate. Inclusiv aceastsa poveste a aparut in presa internationala, iar UEFA poate lua masuri importiva Stelei in urma acestui incident. Ar trebui sa se potoleasca, sa redescopere bunul-simt si simtul masurii si dk vrea sa reprezinte Steaua sa o reprezinte asa kum trebuie reprezentata Steaua: CIVILIZAT.

I.N.Money03.08.2006 22:44

Cand Steaua este atacata in nenumarate randuri este greu sa nu riposteze.

Nu este normal ceea ce face acest ziar,dar cum cineva zicea aici,pe forum,era preferabil cand Paunescu conducea destinele acestei echipe,iar la orice jignire adus acesteia acesta nu dadea nici macar o replica.

Meme,in felul lui,chiar daca uneori neinteles,face orice pentru a ne apara clubul pe care atat e mult il iubim,iar pentru asta parerea mea este ca trebuie respectat.

Din pacate nu s-a nascut inca omul care sa castige lupta cu Mass-Media.

Deci da,ma simt jignit de atitudinea presei la adresa clubului meu de suflet.

FortuneTeller04.08.2006 04:19

Cu parere de rau trebuie sa admit ca mizerabilii de la GSP sunt pe cale sa cistige pariul propus: scandal la Steaua. MM ar putea lua lectii de la Protasov la cum trebuie sa se poarte un gentleman. Dar cu toate minciunile aruncate in vint de zvonerii de la GSP si amplificate de coechiperii raspindaci de la Antena 1, nici nu mai stiu ce e adevarat si ce e fictiune. Iar faptul in sine ca atitea rinduri au fost scrise pe tema asta demonstreaza ca capcana celor de la GSP a functionat, stirile de scandal sunt incitante si au deschis discutii in contradictoriu. Scenariul e cam asa, se arunca multe petarde cu fum de minciuni, se asteapta pina una intra in constiinta publica pe post de axioma (fara nevoie de dovezi), apoi se striga tare "FOC!!" si se da vina pe conducerea Stelei, sau suporterii ei, sau jucatorii ei. Astfel se poate justifica un viitor "foc" si multe alte ziare vindute. GSP a cistigat, sau aproape a cistigat pt ca in prag de LC noi vorbim de ei, in loc sa vorbim de ale noastre, pt ca le dam crezare chiar fara dovezi si le raspundem provocind un dialog care perpetueaza situatia. Cum trebuie actionat? In liniste si cu avocati, nimic nu e mai fain decit sa-i faci sa plateasca daune si sa publice retractari, intr-un cuvint sa mutam scandalul la ei in casa. Cu calm si liniste. Pa nene Tolo...ule, te asteptam sa ne jignesti...

sorin_77704.08.2006 05:30

Parerea mea este ca cei ce se abtin de la a da un raspuns concret la aceasta intrebare ori se simt jigniti in egala masura atat de MM Stoica cat si de GSP ori nu au legatura cu fenomenul ros-albastru, nu sunt suporteri adevarati.

korynna04.08.2006 14:26

am votat Da!gsp-> profesionalism=0,respect fata de mana care ii hraneste=0.mi se pare buna ideea de a ne arata dispretul fata de ei pe stadion,prin proteste.e dreptul nostru la replica.si mai cred k accesul lor pe stadion cand joaca Steaua ar trebui refuzat,bineinteles daca se poate face asa ceva.poate asa o sa isi faca abonamente si ii vedem in tribune :lol: de prea multe ori m-au dezgustat prin "impartialitatea"lor,prin faptul k au lovit Steaua cand era cazuta!din partea mea desfiintare placuta

Sexystelista04.08.2006 15:11

Doar prin simplul fapt ca discutam despre ei le acordam o foarte mare atentie...Chiar credeti ca merita??Oare exista in media romaneasca un ziar sau un post de telviziune care sa nu fi jignit o data echipa care a adus cele mai mari performante tarii noastre??Jugniti de cine???De niste marionete??De niste oameni fara caracter??Asta este mass-media noastra...Credeti ca ar fi inventat asa ceva despre milogi sau despre caini??Nu!!!pentru ca echipa cea mai in voga acum este Steaua si este mult mai interesant sa afli despre jucatorii unei echipe importante lucruri de senzatie decat despre echipe modeste... :lol:

Nu m-as mira ca maine sa apara in presa un titlu: "SENZATIONAL!!!JUCATORII ECHIPEI Steaua AU CHILOTII MURDARI!!!" Iar pentru ei ar conta mai putin daca Steaua s-ar califica in grupele Ligii Campionilor decat faptul ca Banel are chilotii murdari...

Asa ca de ce sa ne obosim sa le dam atentie, va intreb eu pe voi???

ktalyn04.08.2006 15:58

sincer ii simpatizez pe MM si Carlos, tontolan nu e la prima isprava de genu' asta ... omu asta crek are ceva cu Steaua asta e evident, deci n-am cum sa fiu de partea gsp-ului respectiv tolontanului...

I.N.Money04.08.2006 16:00

Nu cred ca are ceva cu Steaua neaparat,din cate am inteles Tolontan e in proces si cu Copos.

Problema la el vine ca este foarte dur in ceea ce scrie,iar uneori cuvintele folosite pot dauna,ulterior aparand aceste conflicte pe care el le provoaca constant.

blue_technik04.08.2006 17:45

antigsppa1.jpg

Sa radem cu carpeta sporturilor ! :lol: :lol:

OvidelStelistu04.08.2006 19:43

In primul rind vreau sa anunt si eu cu mirare ca in momentul in care am votat "da"- ma simt jignit toate procentajul adunat era 98%, cine l-a facut sa consulte un prof de mate! In al doilea rind , in legatura cu asa zisa Gazeta Sporturilor nu pot sa zic decat ca "Gazedta" e un cuvant cam semnificativ pt ei, li se potrivesc! "Suntetzi trecuti moshilor"!!

Vedetzi-va de treburile voastre si nu va mai luatzi de cei de talie inalta, ci de cei de masura voastra, ce vand gogosi stricate prin piete!!! :evil:

thehoper05.08.2006 11:51

da, intr-adevar ma simt jignit:

nu pentru ca MM e cum e sau pentru ca GG e batut in cap

ci pentru simplul fapt ca la Steaua nu se mai face nimic bun, la Steaua nu sunt conducatori de club buni, la Steaua nu se face performanta... la Steaua NU SE FACE NIMIC CI DOAR SE DA CU PUMNUL IN GAZETARI, SE INJURA GAZETARII.

pana acum totul a fost opinia presei manipulata de Tolontan ... scuze TONTOLAN.

dawid05.08.2006 13:22

clar da...tolontan ne crede prosti pe toti.

sorin_77707.08.2006 07:35

Tolontan continua sa atace Steaua. Tolontan nu are si alte subiecte? Scrie mai nene de natatie ca nu am facut nici cat o ceapa degerata acolo. De ce scrii despre conducerea unui club la infinit cand tu esti un cronicar sportiv. Joaca MM sau GG in teren? Eu nu am vazut asta! Probabil ne uitam la meciuri diferite.

JIGNESTI IN CONTINUARE Steaua SI SUPORTERII EI MINCINOSULE!

De ce performanța e doar începutul

Echipele noastre reclamã tratament diferit din partea presei și a opiniei publice, alta decît masa propriilor susținãtori, fidelã prin definiție.

De luni de zile, Steaua susține cã rasismul și violența nu fac parte dintre valorile sale. "Totul e o exagerare", zic cei din Ghencea. ªi adaugã: ceea ce la alții se trateazã cu amnezie, la noi se adunã cu scrupulozitate, inventîndu-se un lanț trofic al agresivitãții.

Într-un fel, atenție, doar într-un fel!, au dreptate. Din cauza ei, Steaua a ajuns în situația de a transforma orice informație legatã de violența proprie în prima-știre-relatatã. Ca orice sustem, media are propriul limbaj de lemn. Adicã reflexul de a se exprima în modele, în stereotipuri. Dupã ce un lucru se dovedește real de cîteva ori, media îl macinã la nesfîrșit. E plauzibil sã gãsești o știre despre cine știe ce Extravaganțã a lui David Beckham, nu vei afla decît rareori povestea unui lucru înțelept reușit de fotbalist. Cînd spui Africa te gîndești la copiii scheletici mîncați de vulturi în Etiopia, nu la sistemele de irigații, modeste, însã vitale, pe care comunitãțile din întreg continentul le-au pus pe picioare.

În asemenea situații se îmbinã dispoziția media spre știrea amenințãtoare și comoditatea de a reflecta un lucru cu care aste obișnuitã.

Lasã-ne, nene, zic steliștii, la concret! Pãi, la concret, voi sînteți de vinã cã ați izbucnit de cîteva ori urît mirositor și agresiv, și inuman. Apoi, cã nu faceți aproape nimic ca sã pãrãsiți acest stereotip. La meciul cu Craiova jucãtorii au primit premiul fair-play, pentru cã au luat cele mai puține cartonașe în sezonul trecut. Așadar, echipa transmite mesajul corectitudinii, doar conducerea are acute de agresivitate. Ne permitem sã-i cerem României sã evadeze din imaginea-închisoare a țãrii unde copiii handicapați stau în condiții mizere, dar ne abținem sã-i spunem Stelei sã-și schimbe percepția publicã.

Da, au fost situații în care Rãzvan Lucescu a fãcut chestii la fel de urîte ca MM Stoica și a fost judecat blînd. Pentru cã-i bãiatul lui Mircea Lucescu? Nu, hai sã fim serioși!, poți interveni asupra cîtorva oameni, dar în nici un caz asupra a sute de jurnaliști și a milioane de suporteri.

Aici e vorba de percepție. De ceea ce s-a creat în mintea fiecãruia. Probabil cã și Gigi Becali se așteaptã mai degrabã la un gest elegant din partea lui Lucescu jr. și la obrãznicie din cea a lui MM.

Cu fiecare performanțã, Steaua pare tentatã sã se adînceascã în aceastã imagine negativã, cu vanitatea cã ceilalți se vor lãmuri odatã cã ea e altfel. Sau cã n-o intereseazã ce cred ceilalți. E o eroare. Pentru cã imaginea nu se reflectã doar în cifra de afaceri, ci și, prin tranzitivitate, în performanțã. Bani mai puțini înseamnã, în final, performanțe mai mici. La începutul unei sãptãmîni cînd gîndul îi e, justificat, doar la performanțã, poate cã n-ar strica sã se gîndeascã și la ce transmite pe termen lung suporterilor, neutrilor, rivalilor și propriilor jucãtori. Cu orgoliu sãlbatic te poți califica în Liga Campionilor. Dar nu creezi o instituție.

Pe asta il roade ca ne calificam noi in Liga Campionilor. Asta chiar imi place tontolane!!!

bodanelu07.08.2006 08:23

Tolontane... Lebedele exilate la Ploiesti s-au batut cu minerii in timpul meciului.. tu nu scri nimic?

Una din ele cu nume de "DURU" i`a dat un cap in gura unui miner... nu nu scri nimic?

eternul complexat, cu imagine de mare domn, se ia de cameramani ... tu nimic?

acelasi complexat se injura cu primarul unui oras destul de mare din Romania.. Tu nimic?

Mai lasa`ne pe noi... si vezi tot ce se intampla in tara asta.. nu numai echipa noastra!

Nero07.08.2006 09:01

In virtutea democratiei, am votat nu. Sa scrie ce-i place, daca nu va avea cititori, atunci va fi nevoit sa se schimbe. Prea multa atentie inseamna rating, deci interes pentru articolele lui, deci bani pentru gazeta. Si invers... Dealtfel, se vede, toata lumea il acuza ca are ce are cu Steaua si zi de zi el scrie un alt articol pe acest subiect. Probabil fara sa vrem, i-am asigurat gazetarului o juma' de luna de salariu.

In plan personal, ma repet, triez ceea ce citesc. Adaug la asta faptul ca sunt total contra violentei de orice fel, deci consider ca agresivitatea lui MM si mai ales a lui Carlos sunt de condamnat. Exista si alte metode de a protesta. Pe extrema cealalta e Dinu, cand te injura, trebuie sa analizezi 5 minute ce a vrut sa spuna. Undeva la mijloc ar fi solutia, ceva de genul "rapidisti, uitati-va la TV sa vedeti Steaua in semifinala" (MM, dupa sferturi).

Ca sa n-o mai lungesc, ziaristul scrie contra Stelei pentru ca e citit, punct.

P.S. Si ar mai fi si vorba aia a romanului: "Ce dai ma, nu stii sa-njuri?" :lol:

sorin_77707.08.2006 09:22

Dar de ce nu scrie de capul aplicat in fata lui Borza de Sapunaru sub privirile arbitrului. Sau pentru ca l-a tinut Rada pe "DURU" de cap in secunda urmatoare i-a dat de gandit arbitrului cum ca jucatorul rapidului are gatul moale si ii cam cade capul in fetele adversarilor. AAAA si nu seamana deloc cu Zidane.

***alex***07.08.2006 11:14

S-a trezit un pic si gsp, scrie cu ROSU!!! de capul lui sapunaru aplicat in gura lui Borza! Au facut si un sondaj...

Sa vedem daca se trezeste si tolontan maine!

sorin_77707.08.2006 18:16

Din ce sa se trezeasca Tolontan maine? Din betie? :lol: :lol: :lol: Promit ca de acum inainte il voi jigni pe Tolontan ori de cate ori o sa am ocazia. Sper ca intr-o zi sa ii pun o intrebare in direct "marelui" gazetar...

no_problem07.08.2006 19:20

Nu, ca stelist nu. Pt ca stiu ca asta e presa. Cu bune si rele.

Ca ultras, da. Ma simt jignit, desconsiderat si nedreptatit in dese randuri de toata presa, gsp-ul nefacand exceptie.

Presa romana o tinta comuna!!!

dbd07.08.2006 21:17

topic interesant...eu ma simt...dar daca tot sunt antistelisti astia de la gsp macar sa nu ne mai uitam la ei si sa intram pe alte ziare crescand hitul la altele si scanzand la ei :wink:

mountytoma11.08.2006 10:27

daca gazeta jigneste stelistii sau nu, cred ca raspunsul este destul de limpede. eu unul ma intreb cand ii va veni lui Gigi mintea la cap ca atunci cand negociaza drepturile de televizare sa puna conditia ca meciul Stelei sa nu fie comentat de un dinamovist? cata bucurie in glasul lui gradinescu la middlesborough! cata satisfactie la golurile de la liege! pe mine asta ma innebuneste.

si nu credeti ca, avand in vedere ca boii astia il tot ataca pe Carlos, s-ar putea sa fie manaria lui Dinamo si rapid? L-au gasit pe el pentru ca e strain si nu intelege bine tot ce se spune si scrie despre el, si nu le poate raspunde asa cum merita!

eu va propun: SOLIDARITATE CU Carlos! ASA CUM FAC SI FOTBALISTII, TREBUIE SA II LUAM APARAREA FATA DE NISTE ZIARISTI MAI MULT DECAT RAUVOITORI! EL E DE-AL NOSTRU PANA UNA-ALTA, EI SUNT CLAR IMPOTRIVA NOASTRA!

«123»