FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O noua brigada la Nord

«123»
_yang06.08.2006 20:46
sa mor nu lipsesc de la meciurile Stelei ..si ma duc de cate ori pot si imi permite timpul..de ex returul trecut am lipsit 3 meciuri..si merg la stadion ca prostul..cum fac .,.cu cine trebuie sa vb sa fac parte si yo dintr-o brigada dasta organizata,,,ca la mneiul cu GORICA am stat la cei de la TRIADA...si la Craiova ...jos la ULTRAS(sau care sunt aia dezbracatzi)..cine vrea sa imi explice ce si cum..sa intre pls pe id meu...cata_dragutzul

Tre' sa te remarce ei...

Oricum 3 meciuri din 7 sau 8 e cam mult...

albanezul06.08.2006 21:10

"aia dezbracati" nu sunt ULTRAS..mai informeaza-te pe langa cine stai.si ca sa fii intr-o brigada trebuia sa iti asumi anumite riscuri.nu poti intra asa dintr-o data ca asa vrei tu.conteaza sa te exprimi bine din punct de vedere ultra,fara taranisme,fara comportament indisciplinat.nu zic ca intr=o brigada nu exista si asemenea oameni,dar se pot educa in timp.iar aducerea de noi membri inseamna progres,nu regres.deci,daca intruneshti unele din aceste reguli simple de conduita,poti intra intr-o brigada,in timp.daca nu,nu.oricum,dupa cate vad,dupa felul cum ai zis ca vrei sa intri intr=o brigada,pe net,denota 2 lucruri:ori esti disperat sa intri intr-o anume brigada,ori spui ce ai spus la caterink.calmeaza-te,vino in peluza,vezi cam ce brigada se identifica cu felul tau de a fi,si vbeshte cu liderii brigazilor.pe net nu te putem ajuta!

dbd07.08.2006 21:00

albanezule ai perfecta dreptate...dar poate omul e deja pregatit si nu cere ajutor e site asa aiurea...ci vrea cateva detalii sa primeasca pe messenger ...nu fi rau :wink:

doru907.08.2006 23:53

Nu trebuie sa faceti decit ce ati facut cindva: ArmataUltra.

dbd08.08.2006 06:47

crezi ca e asa de usor :lol:

oricum nu prea mai sunt sanse sa se refaca AU :cry:

no_problem08.08.2006 08:45

Frate, voi ati citit interviul ala cu membrii AU?

AU '95 era un grup ca si cele din ziua de azi. S-a diolvat tocmai pt ca unii ca voi(din pacate multi) incepusera sa creada ca AU e toata peluza, ca e numele galeriei.

sile2208.08.2006 11:03

Unii nu inteleg :)

stelista_pe_viata08.08.2006 11:35

Super tare...yo le doresc sa aibe o viata lunga in peluza ...si sa nu se destrame la primul hop!!!MULT SUCCES!!!! :D

VaSsY25.08.2006 13:41
Frate, voi ati citit interviul ala cu membrii AU?

AU '95 era un grup ca si cele din ziua de azi. S-a diolvat tocmai pt ca unii ca voi(din pacate multi) incepusera sa creada ca AU e toata peluza, ca e numele galeriei.

Bine zici, asa ereau multi, se bagasera in AU cu japca :)))

albanezul25.08.2006 14:06

nu e vba ca se bagau cu japca..se identificau cu numele grupului.ca si cum ai veni tu vassy sa zici ca eshti din Desant cand baietii de acolo nici nu te cunosc.cu japca e altceva!

«123»