Dan_Original_TB96 serios tu esti in poza aia ? :o
scuze dar pot sa o pastrez
:?
Da ma e poza veche de prin 97. O pusesera aia pe coperta unei reviste. Cand m-am dus sa-mi iau ziaru, ramasesem blocat. Nici nu stiam ca mai e pe net. Glumeam cu aia cu drepturile de autor, stai linistit.
Si ca sa fiu on topic, felicit cele trei grupuri care s-au unit sub un singur nume. Un exemplu de urmat, pt ca daca apar la fiecare meci noi brigazi de cate 5 insi nu o sa se ajunga nicaieri. In toate peluzele importante din lume, nu vezi mai mult de 3-4 brigazi. E greu sa ajungi la un numitor comun cand sunt asa multe grupulete, e greu sa organizezi incidente adevarate, sa ii faci pe toti sa cante acelasi lucru. De aia pe vremea lui Jean, eram tari la cantat si la incidente, pt ca eram vreo 3 brigazi mari si eram organizati ca lumea. chiar daca a avut si multe defecte acea perioada, trebuie vazut si ce a fost pozitiv si incercat sa fie folosit si azi. Mult prea multe certuri, mult prea multe orgolii si ambitii total aiurea, fiecare vrea sa stea separat, char daca brigada nu numara mai mult de 15-20 de insi. E pacat, ca multi baieti au minte si mentalitate si daca s-ar unii si ar ajunge la niste intelegeri comune ar fi mult mai folositori. Nu am nimic impotriva unei peluze sud si una nord. Este un lucru bun. Insa prea multe grupulete si intr-o parte si in alta. Exemplul Triada ar trebui urmat. Tot ce trebuie galerie noastre acum e UNITATE. Atunci nu vom mai avea rival.