FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O noua brigada la Nord

«123»
albanezul04.08.2006 06:04
Armata 47 vest a avut un steag mare si 9 japoneze...si e doar inceputul....

va rog din nou: TERMINATI IN PM ODATA CU "JAPONEZELE" ASTEA...se numesc "STEAGURI PE 2 BETE"

ca sa nu mai vorbesc despre faptul ca in loc sa va faceti mii de brigazi a cate 7 insi ati fi putut sa va "lipiti" la cele deja consacrate...

scuze de off-topic.

pai..Armata 47 vest e noua brigada a lui Dorin.fosta cauza noastra,daca nu ma inshel.deci erau deja consacratzi ca si grup.

ult_ras04.08.2006 06:27
pai..Armata 47 vest e noua brigada a lui Dorin.fosta cauza noastra,daca nu ma inshel.deci erau deja consacratzi ca si grup.

...se cam poate :oops:. vom verifica :wink:

oricum, faza cu "japonezele" ramane valabila.

sile2204.08.2006 06:33

ca sa nu mai vorbesc despre faptul ca in loc sa va faceti mii de brigazi a cate 7 insi ati fi putut sa va "lipiti" la cele deja consacrate...

Da este foarte adevarat,mai putine brigazi si mai numeroase , asta a fost unu din motivele pt care am facut Triada si in felul asta se poate da tonu mai usor si fara statie , desi din pacate avem mare nevoie de una acuma !

bogdan_p04.08.2006 06:49

Pam,pam,pam,pam,pam,pam,pam........:))gata,in maxim 2 saptamani avem superstatie.Sa vedeti atunci atmosfera.Sa va vad atunci care nu cantai pe motiv ca nu ati auzit bine sau stiu eu ce mai scoateti din voi,cu paru vin la meci:))

bodanelu04.08.2006 07:45

@Bogdan bravo, e un nou pas pt a realiza atmosfera la stadion.

cannavaro04.08.2006 08:22

ma ofer sa le fac poze cu camera foto celor care nu canta iar la iesire sa ii asteptam sa ii ardem :lol:

ManiaCU04.08.2006 09:04

Era si timpul pentru o superstatie ! O sa fie infern la meciul cu Standard :twisted: Sa moara Corsi&Noni de ciuda (la ei se aude numai statia) :lol:

AmuntBoy04.08.2006 09:17

dap

am sesizat ca la crrapid se aude doar statia

si parca la parma la fel si aia aveau o statie de se auzea super bine 8)

drlv8504.08.2006 09:50

@bogdan_p

nu`i rau deloc :>

.. sa vedem cum suna ;)

bodanelu04.08.2006 11:16

@VladM ai citit regulamentul?

VladM04.08.2006 12:17

l-am citit:oops:

Maresal04.08.2006 12:47

statie .... si 20 de tobe :lol: si am fi fara egal

ManiaCU04.08.2006 13:53

@Maresal

cu tobele deja o dam in gruparea cim bom :lol: desi n-ar strica :wink:

Moco_Triada04.08.2006 15:47
Pam,pam,pam,pam,pam,pam,pam........:))gata,in maxim 2 saptamani avem superstatie.Sa vedeti atunci atmosfera.Sa va vad atunci care nu cantai pe motiv ca nu ati auzit bine sau stiu eu ce mai scoateti din voi,cu paru vin la meci:))

Apropoo de cine nu canta ... majoritatea sunt pe marginea peluzei ..de ai trebui sa se ocupe cineva deci ar fi nevoie de mai multi "par'ii" :lol:

Moco_Triada04.08.2006 15:53

aaa si era sa uit .....LA MULTI ANI -=- TITAN BOYS -=- AVETI 10 ANI DE EXISTENTA , Bv pacat ca sau despartit erau super baietii in acel grup spun asta pt-ca ii cunosc pe multi din ei si alaturi de ei am facut primu pas pe stadioane ...spre rusinea mea cam tarziu "la 17 ani" :oops: ..dar cat timp am fost cu ei a fost super marfa ...RESPECT

KiTz_TrD04.08.2006 20:53

LA MULTI ANI TRIADA !!!!!!!!!!!...:D...Libertate pt suporteri..;) :twisted: :twisted: :twisted:

Dan_Original_TB9604.08.2006 22:18
aaa si era sa uit .....LA MULTI ANI -=- TITAN BOYS -=- AVETI 10 ANI DE EXISTENTA , Bv pacat ca sau despartit erau super baietii in acel grup spun asta pt-ca ii cunosc pe multi din ei si alaturi de ei am facut primu pas pe stadioane ...spre rusinea mea cam tarziu "la 17 ani"  :oops: ..dar cat timp am fost cu ei a fost super marfa ...RESPECT

Titan Boys nu s-a desfiintat. S-a mutat in America.

http://www.bigsoccer.com/forum/showthread.php?t=321761

TRIADA < ULTRAS05.08.2006 00:23

8)

X-Moco05.08.2006 04:10
aaa si era sa uit .....LA MULTI ANI -=- TITAN BOYS -=- AVETI 10 ANI DE EXISTENTA , Bv pacat ca sau despartit erau super baietii in acel grup spun asta pt-ca ii cunosc pe multi din ei si alaturi de ei am facut primu pas pe stadioane ...spre rusinea mea cam tarziu "la 17 ani"  :oops: ..dar cat timp am fost cu ei a fost super marfa ...RESPECT

Titan Boys nu s-a desfiintat. S-a mutat in America.http://www.bigsoccer.com/forum/showthread.php?t=321761

:D:D:D LoL ... foarte tare .. cine sunt baietii ai idee ?? :twisted:

Dan_Original_TB9605.08.2006 07:29

Titan Boys nu s-a desfiintat. S-a mutat in America.http://www.bigsoccer.com/forum/showthread.php?t=321761

:D:D:D LoL ... foarte tare .. cine sunt baietii ai idee ?? :twisted:

cred ca am idee:) pai banneru portocaliu care cred ca a fost primul banner adevarat al TB, si ala cu titan chaos sunt originale.au fost la meciuri si incidente in Romania:) da le-am adus cu mine in 99 cand am venit si am facut brigada aici:)ca na imi lipsea mult Titan Boys-ul ...steag legendar ce sa mai...multa istorie

naycul_h.06.08.2006 11:55

respect pentru titan boys

bafta triada (sa vedem cat rezista)dusmanii sant cu ochi pa ei :?:

albanezul06.08.2006 13:09

ce dusmani mosu?

dbd06.08.2006 14:52

Dan_Original_TB96 serios tu esti in poza aia ? :o

scuze dar pot sa o pastrez :) :?

cata_dragutzul06.08.2006 20:29
sa mor nu lipsesc de la meciurile Stelei ..si ma duc de cate ori pot si imi permite timpul..de ex returul trecut am lipsit 3 meciuri..si merg la stadion ca prostul..cum fac .,.cu cine trebuie sa vb sa fac parte si yo dintr-o brigada dasta organizata,,,ca la mneiul cu GORICA am stat la cei de la TRIADA...si la Craiova ...jos la ULTRAS(sau care sunt aia dezbracatzi)..cine vrea sa imi explice ce si cum..sa intre pls pe id meu...cata_dragutzul
Dan_Original_TB9606.08.2006 20:40
Dan_Original_TB96 serios tu esti in poza aia ?  :o  

scuze dar pot sa o pastrez  :)  :?

Da ma e poza veche de prin 97. O pusesera aia pe coperta unei reviste. Cand m-am dus sa-mi iau ziaru, ramasesem blocat. Nici nu stiam ca mai e pe net. Glumeam cu aia cu drepturile de autor, stai linistit.

Si ca sa fiu on topic, felicit cele trei grupuri care s-au unit sub un singur nume. Un exemplu de urmat, pt ca daca apar la fiecare meci noi brigazi de cate 5 insi nu o sa se ajunga nicaieri. In toate peluzele importante din lume, nu vezi mai mult de 3-4 brigazi. E greu sa ajungi la un numitor comun cand sunt asa multe grupulete, e greu sa organizezi incidente adevarate, sa ii faci pe toti sa cante acelasi lucru. De aia pe vremea lui Jean, eram tari la cantat si la incidente, pt ca eram vreo 3 brigazi mari si eram organizati ca lumea. chiar daca a avut si multe defecte acea perioada, trebuie vazut si ce a fost pozitiv si incercat sa fie folosit si azi. Mult prea multe certuri, mult prea multe orgolii si ambitii total aiurea, fiecare vrea sa stea separat, char daca brigada nu numara mai mult de 15-20 de insi. E pacat, ca multi baieti au minte si mentalitate si daca s-ar unii si ar ajunge la niste intelegeri comune ar fi mult mai folositori. Nu am nimic impotriva unei peluze sud si una nord. Este un lucru bun. Insa prea multe grupulete si intr-o parte si in alta. Exemplul Triada ar trebui urmat. Tot ce trebuie galerie noastre acum e UNITATE. Atunci nu vom mai avea rival.

«123»