FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Manchester United

«135363738»
Arsenal1886Steaua194715.05.2013 12:54

Poate Berbatov a fost pus pe lista aia din cauza sumei de transfer. 30 milioane de lire e o suma uriasa totusi. A iesit omul golgeter PL dar costul parca e cam maricel. De banii aia poate ar fi putut cumpara ceva mai bun.

Alexandru H.15.05.2013 13:26

Daca topul de deziluzii era de 20 de jucatori, mergea bagat acolo Berbatov. Dar nu ai cum sa-l bagi in top 10, in conditiile in care Anderson a costat 20 de milioane iar activitatile sale la United au fost nule.

Si ma scuzi, Berbatov a ajuns golgheter in PL in anul in care United a ajuns campioana. Pai daca asta nu e o performanta, atunci de ce il baga astia in top 10 transferuri reusite pe RvP, care intr-un an la United a ajuns golgheter iar echipa campioana?

Nu am spus nicaieri ca Berbatov a fost un transfer reusit. Daca ar fi costat 10-15 milioane, ar fi fost; la 30 deja sunt alte pretentii. Insa hai sa nu pretindem ca a fost mai prost ca altii; bine, tu pretinzi asta pentru ca omul venea de la Tottenham...

Arsenal1886Steaua194715.05.2013 13:30

Eu sunt de acord ca au fost si jucatori mult mai slabi ca Berbatov. Dar poate ala era argumentul celor care au facut topul. Ca a costat destul de multi bani.

Ronnie15.05.2013 13:30

Pentru ca Van Persie a ajuns golgheter in PL in primul lui sezon la o echipa noua si titlul cu nr. 20 este castigat in mare parte cu golurile sale.

Alexandru H.15.05.2013 14:36
Pentru ca Van Persie a ajuns golgheter in PL in primul lui sezon la o echipa noua si titlul cu nr. 20 este castigat in mare parte cu golurile sale.

Deci de asta a fost RvP un transfer mai bun ca Ruud sau Rooney. Exact ce am spus, manelisti.

Anfield15.05.2013 14:53

Banuiesc că in cazul in care va fi in formă (in sensul că va mai marca goluri din offside & penalties) și in viitorul sezon deja va fi peste Bobby Charlton. :))))

Adrian15.05.2013 15:00

Van Nistelrooy, la primul sezon in Anglia a dat 23 de goluri. Mai putin deci ca Van Persie... :(

Din pacate pentru olandezul mai mic, Van Nistelrooy, in acelasi sezon, a dat si 10 goluri in CL, fiind golgheter al acestei competitii. Van Persie? Doar 3 goluri in CL anul asta. La fel de multe ca Siem De Jong, fotbalist care nu a continuat in primavara Champions League...

Ronaldo are 12 goluri, Lewandowski 10, Muller si Messi au cate 8...

Anfield15.05.2013 20:14

Manchester United?

După accidentul aviatic de la Munchen, Liverpool le-a oferit 6 jucatori de bunavoie ca să iși reconstruiască lotul. În trecut, cand au avut probleme, uniții au jucat pe Anfield ca pe teren propriu și au fost bine primiți acolo, dar unii se fac că au uitat chestia asta.

Dar fanii ipocriți ai balegarilor cantă always the victims, never their fault cand e vorba de dezastrul din Hillsborough, in loc de un thank you so much, in semn de mulțumire pentru faptul că le-au salvat echipa după episodul Munchen. Manure nu ar fi existat azi dacă Liverpool nu i-ar fi ajutat in 1958.

Să nu mai repet faptul că cel puțin jumatate din titlurile câștigate in era Ferguson au fost câștigate in mod fraudulos, cu pile la federație, dar nesimțiții se fac că nu se vad. Nu e o simplă coincidență faptul că persoane precum David Gill sau Greg Dyke au ajuns in conducerea FA.

United, acest Dinamo al Premier League!

Lorimer15.05.2013 20:49
Banuiesc că in cazul in care va fi in formă ("n sensul că va mai marca goluri din offside & penalties) și in viitorul sezon deja va fi peste Bobby Charlton. :))))

Banuiesc ca esti constient ca Bobby Charlton a jucat peste 15 ani la United in vreme ce Van Persie a venit la echipa la 28 de ani. Si eu banuiesc ca urmatorul atacant venit la Liverpool de peste 25 de ani il va depasi in doua sezoane pe Ian Rush.

Anfield15.05.2013 20:57
Banuiesc ca esti constient ca Bobby Charlton a jucat peste 15 ani la United in vreme ce Van Persie a venit la echipa la 28 de ani. Si eu banuiesc ca urmatorul atacant venit la Liverpool de peste 25 de ani il va depasi in doua sezoane pe Ian Rush.

Bineințeles, dar avand in vedere că RVP a fost trecut in top 10 cele mai bune transferuri ale boșorogului, nu mi-ar fi mare mirarea să fie comparat cu Bobby Charlton incepand cu urmatorul sezon.

Ronnie16.05.2013 08:03
United, acest Dinamo al Premier League!

Bai, nu stiu cum sa-ti zic, da' cam de cand s-a infiintat Premier League as zice ca semanati putin cu Gloria Bistrita voi. Pacat ca s-a desfiintat Intertoto ca prea curand nu mai prindeti vreo deplasare in afara insulei.

drvladyk16.05.2013 17:00

Beckham retires from football

Former Manchester United star David Beckham will retire from football at the end of the season after 20 years at the top.

The 38-year-old midfielder has called time on a glittering career after helping Paris St Germain to the French championship, which made him the first Englishman to win titles in four different countries.

The ex-England captain said: "I'm thankful to PSG for giving me the opportunity to continue but I feel now is the right time to finish my career, playing at the highest level.

"If you had told me as a young boy I would have played for and won trophies with my boyhood club Manchester United, proudly captained and played for my country over one hundred times and lined up for some of the biggest clubs in the world, I would have told you it was a fantasy. I'm fortunate to have realised those dreams."

Becks, part of United's famed FA Youth Cup-winning side of 1992, made his senior Reds debut in a League Cup tie at Brighton in September that year.

He had to wait until 1995 for his league bow but went on to win six Premier League titles, two FA Cups and the Champions League in 1999.

The right winger netted 85 times in 394 appearances for Sir Alex's men during that trophy-laden period, in which he became a global icon. A master of the dead ball, he'll always be remembered for his incredible goal from the halfway line against Wimbledon in 1996.

He left Old Trafford for Real Madrid in the summer of 2003 and spent four seasons in Spain, winning La Liga in the last of those, before signing for LA Galaxy, where he won two MLS Cups.

Two loan spells with AC Milan followed before he moved to Paris in January. He helped the French outfit to their first title in 19 years last weekend and is set to make his final appearance at Lorient on 26 May.

Beckham is England's most-capped outfield player, having made 115 appearances since his international debut in September 1996.

Ronnie16.05.2013 18:39

Legende

263117_587033337997455_872583300_n.jpg

Ronnie16.05.2013 20:55
968887_10151471762537746_474072911_n.jpg
Anfield16.05.2013 21:36

Un gol din offside e golul sezonului! Minunat! :)))))

drvladyk11.08.2013 12:34

@Alexandru:

De Gea, Fabio, Ferdinand, Smalling, Buttner, Valencia (Carrick 65), Anderson (Giggs 65), Cleverley (Jones 46), Januzaj, Kagawa (Zaha 65), Henriquez (Lingard 46)

Subs not used: Lindegaard, Evans, Bebe, M Keane

Goal: Valencia 65

Punctual:

Fabio- jumate cat frate-su, probabil au venit la oferta

Smalling- rezerva

Buttner- rezerva rezervei

Anderson , Cleverley -rezerve

Januzaj,Zaha 65, Henriquez,Lingard - echipa a cinspea, nici o treaba cu mingea, poate zaha nitel.

Chiar zicea taica-meu ca a apreciat stadionul etc da ca ce echipa e asta, ca e meci ca la noi :) Cand am vazut pe Carrick cu Giggsy ca se dezbraca i-am zis ca va vedea altceva. Si asa a fost. Doar ca vreo cateva pase de maestru au sarit din aia mici ca din zid. Deci sa vedem ce-o fi.

Eu unul sunt extrem de dezamagit. Nici un transfer nu s-a concretizat, Wayne si daca ramane nu va da randament. Viitorul e tulbure, sa vedem...

Ronnie11.08.2013 14:02

O sa fie tare greu anul asta, poate e normal ca dupa douaj de ani sa se simta schimbarea. La mijloc suntem praf, doar Giggs ce mao misca da si el saracu' cat mai poate...

La pauza avem 1-0 cu Wigan in supercupa. Cine altcineva decat Van Persie?! Gol de mare atacant.

Avem nevoie mare de un mijlocas central beton.

Ieri am vazut BVB..daca picam cu ei in UCL nu avem nicio sansa la ora actuala.

blindius11.08.2013 14:45

A dat RvP cu capul de zici ca a pus-o cu mana!

Ce mai stiti despre Chicharito, vad ca nici Moyes nu il baga. :(

Alexandru H.11.08.2013 14:52

La voi deja e incapatanare asta cu lipsa unui mijlocas central. Ultimul cumparat cred ca e Anderson si joaca de o viata la United. Ma gandesc ca poate e din cauza dezamagirii cu portughezul... a costat o gramada de bani si nu prea s-a vazut.

Treaba voastra daca vreti sa ramaneti iar cu Carrick si Giggs. Poate in campionat va fi ok dar in Europa o sa va scoata din nou prima echipa cu un mijlocas central de valoare. Nu va plang de mila... linie de fund foarte bun aveti, atac aveti... mijlocul si flancurile sunt problematice. In locul lui Moyes, l-as vinde pe Rooney si mi-as lua cu banii aia 2 mijlocasi beton (nu cred ca nu gasiti la 50/60 de milioane de euro).

Ronnie11.08.2013 14:56

Pai cine nu vrea mijlocas central? Chiar Moyes spunea ca vrea sa intareasca echipa acolo, dar Modric a refuzat, Fabregas a refuzat, Thiago la fel. Fellaini nu ca nu vrea sa strice Moyes fosta iubire pe Everton. Eu zic ca cineva tot vine pana la final, mie imi place mult Gundogan, dar nu cred ca il da Klopp.

Alexandru H.11.08.2013 15:23
Pai cine nu vrea mijlocas central? Chiar Moyes spunea ca vrea sa intareasca echipa acolo, dar Modric a refuzat, Fabregas a refuzat, Thiago la fel. Fellaini nu ca nu vrea sa strice Moyes fosta iubire pe Everton. Eu zic ca cineva tot vine pana la final, mie imi place mult Gundogan, dar nu cred ca il da Klopp.

Thiago a zis ca nu a fost contactat de Manchester iar la Fabregas a fost banuiesc o chestie la misto. Dupa plecarea lui Thiago, nu l-ar fi dat Barcelona decat pentru niste sume nesimtite, sume pe care oricum nu le-ati fi platit. Modric ar fi fost o solutie ok daca l-ati fi cumarat direct de la Tottenham... greu sa-l misti de la Real daca intra in vederile lui Ancelotti.

Nu stiu de ce nu s-a uitat Moyes la niste tinte mai logice. Uite, Fernandinho inainte de a ajunge la City era o solutie buna. Si Fellaini e ok... nici nu trebuie sa fiti foarte pretentiosi, va ajunge un mijlocas central solid, fara floricele, care stie sa distribuie mingea. Ah, Luis Gustavo de la Bayern... mi-a placut de el sezonul trecut iar la cati mijlocasi de valoare are acum Guardiola, ar putea sa raspunda favorabil la un apel... sunt optiuni... dar mai trebuie sa scoateti si bani din buzunar.

Ronnie11.08.2013 15:32

Thiago nu stiu daca a fost doar poveste, tatal sau confirma in perioada respectiva ca fiul lui este aproape de United. Prea mult fum nu apare fara nicio scanteie, ori povestea cu Thiago la United a fost o luna de zile in presa. Ofertele pentru Fabregas au fost confirmate atat de Barcelona cat si de United.

Luis Gustavo nu e de Manchester. Cota lui de piata e prea mare pentru valoarea lui. Plus ca e si mai degraba defensiv decat ofensiv (posibil sa ma insel, nu l-am remarcat niciodata prea mult), ori United cauta unul complementar cu Carrick. Mai degraba Cabaye de la Newcastle.

Nu cred ca Moyes incheie perioada de transferuri fara un mijlocas central. S-a vazut si in meciul de azi ca United sufera la mijloc. Cleverley nu a mai progresat deloc, Anderson e teapa, Kagawa nu poate juca pe aceasi linie cu Carrick. Cea mai bun solutie ar fi Fletcher, dar mi-e greu sa cred ca o sa mai revina vreodata la forma din 2008.

Ma rog, cel mai bun transfer ar fi pastrarea lui Rooney.

drvladyk11.08.2013 21:45

Wayne nu mai da randament. E ca Cesc cand voia sa plece. trbuia dat si cu banii aIa + inca ceva adus Cristiano.

Ronnie15.08.2013 18:55

Pregatiti-va, zilele urmatoare semnam cu niste nume importante :D

Alexandru H.01.09.2013 14:36
:oops:
«135363738»