FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

RESPECT MM STOICA!!!

«123»
verdichio03.08.2006 09:37

Nu se vede cu ochiiul liber ca ziaristi astia incearca sa faca o stare de nervozitate la Steaua ,Carlos find portar de baza ei incearca sa il faca nervos si sa nu mai fiie asa sigur la meciuri !!! Ziaristii sunt numai nemancatzi si ceiii mai jegosi oamenii !!!

c.ronaldo1703.08.2006 10:03
Nu se vede cu ochiiul liber ca ziaristi astia incearca sa faca o stare de nervozitate la Steaua ,Carlos find portar de baza ei incearca sa il faca nervos si sa nu mai fiie asa sigur la meciuri !!! Ziaristii sunt numai nemancatzi si ceiii mai jegosi oamenii !!!

pai asta si vor ziaristi... sa aiba ceva stiri bombe... sashi vand hartiile

Ultr4s_RonaldinH003.08.2006 14:37

SUPORTERI sunt cel mai important lucru :wink: !!! ei imping echipa de la spate si o ajuta!

ultras194703.08.2006 15:01

sa muooori too :))))))) .. mai baga un " i " :))

Piece of Mind03.08.2006 17:24
Piece of Mind, sa luam atitudine pentru a apara / proteja un ziarist??? No, thanks...astia si-o merita uneori poate mai mult decat jandarmii.

Era vorba de a lua atitudine vis-a-vis de aceste reactii "marca MM", care ne aduc din pacate mari prejudicii in planul imaginii. Fara a fi malitios sau ipocrit, nu pot pricepe metamorfoza acestui baiat inteligent, educat si cultivat din perioada Otelul Galati.

In rest, de acord cu tine, unii ziaristi ar trebui poate linsati (Boanchis si Banciu, de exemplu :D ).

gone03.08.2006 17:58
Piece of Mind, sa luam atitudine pentru a apara / proteja un ziarist??? No, thanks...astia si-o merita uneori poate mai mult decat jandarmii.

Era vorba de a lua atitudine vis-a-vis de aceste reactii "marca MM", care ne aduc din pacate mari prejudicii in planul imaginii. Fara a fi malitios sau ipocrit, nu pot pricepe metamorfoza acestui baiat inteligent, educat si cultivat din perioada Otelul Galati.

In rest, de acord cu tine, unii ziaristi ar trebui poate linsati (Boanchis si Banciu, de exemplu :D ).

Exact asta am zis si eu mai devreme. Ce s-a intamplat cu MM cel care era presedinte la Galati?

PS: Pe Banciu l-a batut natura, e suficient. Eu pe Buzarin as vrea sa il vad pe la metro sau in statie la autobuz.

bogdan_p03.08.2006 19:38

Piece of mind esti ciudat,nu vreau sa te jignesc.In loc sa zici sa luam atitudine impotriva atacatorilor Stelei,tu indemni sa luam impotriva unui stelist,mai mult decat atat managerului Stelei, indiferent care este acesta.Nu vezi ca,daca nu e MM, e Carlos,daca nu e Carlos,e Radoi,daca nu e Radoi e Bostina,daca nu e fotbalist e suporter,samd.

antonika03.08.2006 19:51

pai din kate am vazut pe site multi(majoritatea) administratori sunt impotriva lui MM... el face exact ce facem si noi, numai ca gesturile lui sunt mediatizate..... pune pe orice ultras in locul sau, 90% din ei ar face mai urat..... avem nevoie de o persoana de caracter nu de unu care sta 99% din timp in birou frecand menta...

stelist2503.08.2006 20:17

MM a facut multe pentru echipa, astel il voi respecta chiar daca mai are cateva iesiri necontrolate... este si normal pentru ca noi jucam la un nivel ridicat si nu ne este permis vreun pas gresit... plus asta este firea lui

RESPECT Mihai Stoica

fsorini03.08.2006 20:26

Provocare ca sa aiba subiecte de dezbatut. Realitatea TV a tinut-o 24 de ore cu reportaje anti Steaua. Daca cineva ma filmeaza si eu ii spun ca nu vreau sa fiu filmat si nu intelege si continua sa-mi bage camera in nas ce pot face altceva decat sa-i dau un branci de langa mine.

SteauaToronto03.08.2006 22:36
Piece of mind esti ciudat,nu vreau sa te jignesc.In loc sa zici sa luam atitudine impotriva atacatorilor Stelei,tu indemni sa luam impotriva unui stelist,mai mult decat atat managerului Stelei, indiferent care este acesta.Nu vezi ca,daca nu e MM, e Carlos,daca nu e Carlos,e Radoi,daca nu e Radoi e Bostina,daca nu e fotbalist e suporter,samd.

Asa e bogdane, noi suntem cu totii o familie. Ca familie e normal sa ne protejam membrii.

Lasa ca presa se cuminteste imediat cand Steaua va intra in Liga si ei va trebuie sa faca ciocul mic!

ult_ras04.08.2006 05:46
baiat inteligent, educat si cultivat din perioada Otelul Galati.

atributele astea nu au cum sa dispara pur si simplu. tocmai de aceea, eu am incredere ca el stie ceea ce face si, de bine, de rau, chiar o face bine in sensul ca suntem in fata de vreo 2 ani.

forever_STEAUA05.08.2006 15:28

bogdan_p a spus foarte bine. Nu e vorba neaparat de MM. Ei nu il ataca pe omul MM, ci pe managerul general al Stelei... De data asta... Sa vedem cine va fi urmatorul... pentru ca, stati linistiti, cei de la gsp nu se vor calma prea repede...

sergiu_titan06.08.2006 21:00

Parerea mea singura imagine pe care o facem MM Stoica Stelei este ca in 5 meciuri oficiale nu am luat gol (fara Radoi in echipa). Ca stadionul nostru va fi unul cu un gazon bun si ca suntem cea mai puternica echipa din tara. Iar scandalurile le ia asupra lui pe toate tinand conducerea tehnica si jucatorii departe de rautatile "dusmanilor"

Dan_Original_TB9606.08.2006 21:24

Ma numar printre cei care la inceput nu il simpatizau pe MM. Cu timpul insa a demonstrat ca are valoare in meseria lui. Ce va pasa voua ce scriu ziarele? Aia ca sa vanda , asta cauta...scormonesc in rahat. Articolele in care il critica sunt dupa o saptamana uitate, iar ziarele sunt folosite la spalat geamuri, hartie ignienica sau asa mai departe. ce ramane pe vecie sunt rezultatele echipei. iar aici MM are un rol foarte important. A adus antrenori pe care multi nu ii apreciau care au avut rezultate excelente la Steaua. A adus jucatori necunoscuti, sau considerati terminati care joaca excelent acum. Este ca un filtru intre Gigi si antrenori(echipa). Pastreaza o atmosefera de familie intre jucatori ceea ce e f important. Nu vinde en gros ca la Dinamo sau Raped. Cat timp face toate astea, cat timp continua sa aduca jucatori gen Nicolita, Ochirosii, Iacob samd, din partea mea MM poate sa injure si sa bata 100 de pseudo jurnalisti si capitani de jandarmerie.

La echipele mari din italia e mizeria cu blaturile, la Real jucatorii se bat intre ei si antrenorii sunt schimbati lunar, la marseille sunt deturnate milioane de dolari, iar voi va faceti probleme de imaginea Stelei. Tampeniile astea cu ziaristi de rahat nici nu intereseaza pe straini. Si la urma urmei ce ne pasa noua de ce cred strainii despre noi cat timp ii batem pe teren? Astea sunt nimicuri, tot ce conteaza la urma urmei sunt rezultatele echipe.

Bodanel07.08.2006 11:46

sunt de acord cu ceea ce a scris antevorbitorul meu. si eu cred ca MM e un fel de paravan. atat timp cat presa da in el e liniste la echipe si sincer la noi in tara nu vad alt manager mai bun.daca imi ofera cineva o alternativa viabila sunt gata sa il ascult dar daca il compar pe MM cu borcica sau "spaga ala de vama" raman cu mul meu.

dbd07.08.2006 20:41

si mie mi se pare un om care stie ce vrea in viata...si care isi stie meseria...bravo lui ! :)

«123»