Citesc prin presa,vad la TV,sau urmaresc pe net,tot felul de comentarii despre MM:"vai ce hooligan,ce caracter,trebuia arestat,suspendat,etc",dar pt mine este cel mai adevarat presedinte de club pe care l-am avut de multi ani incoace.Luam foc in casa de nervi,cand il vedeam la TV ba pe Paunescu,Otelea,Argaseala,sau altii,toti loveau in Steaua si in imaginea ei,in istoria ei, cu ei de fata si ei nu ziceau nimic,dormeau in ghete.In sfarsit avem un om care nu permite asta,la cea mai mica intepatura,cel mai mic apropo,riposteaza.Meritam asta!De multe ori riposteaza vehement,chiar violent si asta face sa creasca inima in mine de bucurie,sa nu isi mai permita toti terminatii sa loveasca in Steaua.Cand am vazut ce recital le-a dat ciorilor la oficiala la supercupa,am fost in extaz.Cat despre incidentul cu pumnul,serios vorbind,ca principiu nu poti lovi un suporter,dar ala eu nu il pot numi suporter,care vine sa injure,convins ca isi permite asta datorita faptului ca a platit un bilet,desi de multe ori intrarea era libera in acea perioada:D,daca eram prezent acolo, nu mai apuca sa coboare MM,l-as fi rezolvat eu.In afara de ce ati vazut la TV sau ati citit in presa,MM ne-a ajutat de multe ori in conflictele cu jandarmeria sau politia,s-a certat rau cu acestia pt noi,a vrut sa rupa protocolul cu jandarmeria din cauza abuzurilor acestora,s-a agitat cand am avut amenzi foarte mari,ne-a invatat cum sa facem contestatiile,etc.Pt modul in care se zbate pt Steaua,dati-mi voie sa ma declar fan MM Stoica:))