FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

RESPECT MM STOICA!!!

«123»
bogdan_p26.07.2006 08:17

Citesc prin presa,vad la TV,sau urmaresc pe net,tot felul de comentarii despre MM:"vai ce hooligan,ce caracter,trebuia arestat,suspendat,etc",dar pt mine este cel mai adevarat presedinte de club pe care l-am avut de multi ani incoace.Luam foc in casa de nervi,cand il vedeam la TV ba pe Paunescu,Otelea,Argaseala,sau altii,toti loveau in Steaua si in imaginea ei,in istoria ei, cu ei de fata si ei nu ziceau nimic,dormeau in ghete.In sfarsit avem un om care nu permite asta,la cea mai mica intepatura,cel mai mic apropo,riposteaza.Meritam asta!De multe ori riposteaza vehement,chiar violent si asta face sa creasca inima in mine de bucurie,sa nu isi mai permita toti terminatii sa loveasca in Steaua.Cand am vazut ce recital le-a dat ciorilor la oficiala la supercupa,am fost in extaz.Cat despre incidentul cu pumnul,serios vorbind,ca principiu nu poti lovi un suporter,dar ala eu nu il pot numi suporter,care vine sa injure,convins ca isi permite asta datorita faptului ca a platit un bilet,desi de multe ori intrarea era libera in acea perioada:D,daca eram prezent acolo, nu mai apuca sa coboare MM,l-as fi rezolvat eu.In afara de ce ati vazut la TV sau ati citit in presa,MM ne-a ajutat de multe ori in conflictele cu jandarmeria sau politia,s-a certat rau cu acestia pt noi,a vrut sa rupa protocolul cu jandarmeria din cauza abuzurilor acestora,s-a agitat cand am avut amenzi foarte mari,ne-a invatat cum sa facem contestatiile,etc.Pt modul in care se zbate pt Steaua,dati-mi voie sa ma declar fan MM Stoica:))

alinush8926.07.2006 08:29

Sa fim seriosi,decat Gigi, mai bn Meme,dak ar fi sa facem o comparatie intre cei doi.

Cred ca va avea un viitor lung la Steaua,si ca alaturi de el vom avea peformante>

Bogdane,poate poti sa ne spui cum a fost la obor si ce a faost cu "coloratii" aia.....pakt ca cei din legiunea zalau nu aveau tren imediat dupa meci ca ii capaceam de nu se vedeau,eram mai multi ca ei si le dadeam sa sara...respect Bogdan:)

Gica Chioru26.07.2006 08:35
Citesc prin presa,vad la TV,sau urmaresc pe net,tot felul de comentarii despre MM:"vai ce hooligan,ce caracter,trebuia arestat,suspendat,etc",dar pt mine este cel mai adevarat presedinte de club pe care l-am avut de multi ani incoace.Luam foc in casa de nervi,cand il vedeam la TV ba pe Paunescu,Otelea,Argaseala,sau altii,toti loveau in Steaua si in imaginea ei,in istoria ei, cu ei de fata si ei nu ziceau nimic,dormeau in ghete.In sfarsit avem un om care nu permite asta,la cea mai mica intepatura,cel mai mic apropo,riposteaza.Meritam asta!De multe ori riposteaza vehement,chiar violent si asta face sa creasca inima in mine de bucurie,sa nu isi mai permita toti terminatii sa loveasca in Steaua.Cand am vazut ce recital le-a dat rapidistilor la oficiala la supercupa,am fost in extaz.Cat despre incidentul cu pumnul,serios vorbind,ca principiu nu poti lovi un suporter,dar ala eu nu il pot numi suporter,care vine sa injure,convins ca isi permite asta datorita faptului ca a platit un bilet,desi de multe ori intrarea era libera in acea perioada:D,daca eram prezent acolo, nu mai apuca sa coboare MM,l-as fi rezolvat eu.In afara de ce ati vazut la TV sau ati citit in presa,MM ne-a ajutat de multe ori in conflictele cu jandarmeria sau politia,s-a certat rau cu acestia pt noi,a vrut sa rupa protocolul cu jandarmeria din cauza abuzurilor acestora,s-a agitat cand am avut amenzi foarte mari,ne-a invatat cum sa facem contestatiile,etc.Pt modul in care se zbate pt Steaua,dati-mi voie sa ma declar fan MM Stoica:))

Hait!!! Cum e posibil asa ceva? Astept sa-i vad pe "lupanii moralisti" cum intervin din "lumea lor" si sa-ti spuna ca faci de ras Istoria si Traditia Stelei, ca esti o rusine pe blazonul Stelei, ca...

Eu sunt bucuros ca un important membru al Galeriei Noastre vede lucrurile exact asa cum trebuie chiar daca eu l-as dori pe MM mai putin excentric in anumite momente.

bogdan_p26.07.2006 10:37

Nu neg ca si mie, mi-ar placea sa il vad din cand in cand mai diplomat,dar asa cum e,imi place omu!!!

Virgil26.07.2006 10:51

Pontul zilei in ziarul Averea/miercuri/25.07.06 :

Rapidistul Costelush Zota vrea sa ceara suspendarea lui Meme Stoica,pentru ca s-a injurat cu Badoi si Sapunaru.

Cum Stoica era un simplu spectator,fiindca e suspendat,ce-ar trebui sa faca oaspetii din Giulesti atunci cand scuipati sau injurati ca la usa cortului ?

habarnam8526.07.2006 11:03

MM a gresit cu acel suporter ...oricit de mult a injurat acel sporter , nu merita un astfel d tratament .

Dupa acel incident nefericit el a tras din greu sa-si recladeasca imaginea si sa fie iertat de suporteri..eu 1 sunt foarte multumit de el...nimeni sa nu mai indrazneasca sa atace Steaua ..k il avem p MM si imediat ai arde.:D

cannavaro26.07.2006 11:27

Superb articolul!

Sa nu uitam insa ca insusi a MM a declarat ca daca rapidul ne-ar fi eliminat din Cupa UEFA el ar fi plecat de la echipa.

bogdan_p26.07.2006 12:22

Pai ar fi plecat pt ca si-ar fi asumat raspunderea esecului.Nu e de uitat nici episodul in care MM a carat singur tampoanele de fier puse de jandarmi pe Ghencea cu cateva sectoare mai avansate,incat cainii sa intre mai multi si sudul sa stea mai inghesuiti,sau acum cativa ani cand era la galati si a fost scuipat si injurat de sute de stelisti,in gara,politia il intreba daca sa ii aresteze si el a zis nu,ca e stelist si el,si nimeni nu il credea atunci.

IL_Diablo26.07.2006 13:21

Ma baieti, nu va suparati. Voi sunteti ultrasi si va bucurati ca avem un presedinte la fel. Violent verbal, fara pic de diplomatie si chiar huligan. Dar am si eu o intrebare pentru voi. Daca asa trebuie sa fie un conducator de club, de ce dracu' nu au si Real, Barca, Inter, Chelsea, MU asemenea presedinti? Acestea sunt cluburile pe care noi vrem sa le ajungem. De ce sa ne bucure necivilizatia si nesimtirea?

suporter_steaua4ever26.07.2006 15:05

chiar asa si e MM e unu din cei mai tari presendinti pe care iam vazut ;) cand l-am vazut ce lea facut la rapidisti nu mai puteam de fericire ....cand am vazut ca sa dus sapunaru la el si la injurat ...io in locu lui ii dadeam cu medalia in cap:)) in MM lui de tzigan spurcat .......toata lumea zice de MM ca nu e stelist si ca trebuie arestat ....da nu e asa el este unul dintre cei mai mari stelisiti care s-au cunoscut el apara culorile Stelei cu inima si nu cu interesu cum au facut "alti" nu dau nume :) asa ca incetati ma tziganilor sa criticati oameni de onoare si vedetiva de spurcatii vostri ;) mai bine mor la gat cu un fular stelist decat sa duc o viata de tzigan rapidist;)

alex_Ra226.07.2006 15:45

Imi place de MM pt tot ce a facut pt Steaua si pt ca apara culorile si traditia acestui mare club european si nu ii lasa pe toti _________ sa tarasca numele nostru prin norori.

Am fost mai mult decat incantat de rectia lui de dupa meciul de la Vaslui in care a dat peste nas baietilor de pe sub pod care o tinut-o intr-un scandal continu murdar si necivilizat in tot retur si consider ca Steaua nu a raspuns pe masura (noi fiind mult mai civilizati decat albii) si ma bucur ca am reusit sa ii lovim acolo unde ii doare mai tare: tilul si Cupa UEFA, prin performanta si superioritate, nu prin jegosenii tipice albilor de sub pod.

alexis26.07.2006 16:22

mda...reactia lui la Vaslui.il intreaba cineva pe cine mai transferam si noi,iar el incepe sa-l injure si sa zica ca "daca nu eram eu la Steaua n-ati fi luat voi titlurile astea,asa ca multumiti-mi"...nush daca e adevarat,dar asa mi-a spus cineva

gone26.07.2006 18:19

Si mie imi place cand MM apara Steaua. Dar cand face ce a facut la Supercupa nu pot sa il inteleg. Chiar nu isi avea rostul. De ce sa ii dai presei inca un motiv sa atace Steaua?

FanSteaua4Life26.07.2006 23:09

si eu sunt in clubul sustinatorilor lui MM...Inainte de meciul cu Vasluiul i-am trimis un mail si i-am spus sa nu inceteze sa apere Steaua, raspunsul a fost ca atata timp va fi el la echipa nu se va lua nimeni de Steaua fara sa fie pus la punct de el...ma bucur ca avem un presedinte asa...

Bun comentariu Bogdan...

cannavaro27.07.2006 00:58

chiar bun!A aparut pe prima pagina a site-ului :wink:

IL_Diablo27.07.2006 01:47

"Managerul Stelei a continuat sã șocheze. Aflat la Gorica, alãturi de echipã, el a dat o fugã pînã la Mall-ul din oraș și s-a oprit la standul cu încãlțãminte sport. În timp ce mergea prin magazin, la un moment dat a zãrit expus un cort de 6 persoane. "Ia uitați, ãștia au adus aici prima casã a lui Mircea Lucescu!", a exclamat MM, aluzie la o posibilã apartenențã a lui Il Luce la etnia rromã."

Sursa GSP

Radu mic27.07.2006 04:25
"Managerul Stelei a continuat sã șocheze. Aflat la Gorica, alãturi de echipã, el a dat o fugã pînã la Mall-ul din oraș și s-a oprit la standul cu încãlțãminte sport. În timp ce mergea prin magazin, la un moment dat a zãrit expus un cort de 6 persoane. "Ia uitați, ãștia au adus aici prima casã a lui Mircea Lucescu!", a exclamat MM, aluzie la o posibilã apartenențã a lui Il Luce la etnia rromã."

Sursa GSP

si ce nu e adevarat??!!!?? un t...n de om este Lucescu, atat...

hipgnosis27.07.2006 09:47

Daca suporterii Stelei au ajuns sa-l considere pe Meme un bun reprezentant al culorilor, inseamna xa situatia e extrem de grava.

Daca ati ajuns sa ridicati in slavi un huligan si un cretin, e chiar grav. Din cauza acceselor de cretinatate ale celor doi maimutoi, Steaua are de pierdut imens!

Cum draq puteti sa ridicati in slavi un bufon amendat si suspendat de UEFA?????? :evil: :evil: :evil:

andrei_8727.07.2006 10:06

fiindca acest bufon isi pune pielea la bataie pentru steua, pentru culorile clubului si imaginea lui! el nu sta ca un iepuras cu capu' plecat ca altii!

uite ce e: MM a facut o mare prostie ca l-a lovit pe omu' ala, da' nu putem sa-l acuzam de asta tot timpul.

mie personal nu-mi place cand se poarta ca un golan, dar isi permite, fiindca stie ca are spate de la Gigi. ce-mi place la el e ca da cu gura. asta nu e nici interzis, nici golanie.

din partea mea sa dea cu gura si nu cu pumnul in toti dusmanii!

apas27.07.2006 11:20

Si mie imi place cand MM apara onoarea Stelei ...uneori chiar si violent ...e un om care se implica si cred ca momentan e cel mai bun pe postul lui dar nu o sa uit niciodata de faza cu pumnu acela nu conteaza ce facea suporteru acela fratilor era totusi stelist poate ara el taran si injura si etc dar cred ca e prima oara in istoria fotbalului cand un presedinte de club loveste un suporter asa ca MM va trebui sa lupte in continuare pe toate fronturile pt Steaua ca sa stearga nefericitu eveniment si ma doare undeva ce zic milogi despre el sau Mircea Sandu si ceilalti bufoni e zby

Padrese27.07.2006 13:10

respect Argaseala un stelist adevarat :lol:

facem un articol si cu el?

I.N.Money27.07.2006 17:37

Problema este ca se pare ca JJ nu prea il mai are la inima !

Intr-un interviu acordat Pro TV-ului acesta declara ca nu poate sa fie prieten cu un om care actioneaza asa.

E pacat ca toata aceasta campanie anti-Meme are din ce in ce mai multi "adepti".

ManiaCU27.07.2006 23:07

Si eu ma declar fan MM !!! Ma intreb unde sunt contestatarii pentru ca mai mereu se trezea unul sau altul care sa comenteze ceva pe forum :roll: Oricum chiar daca toti spun ca MM prin comportamentul lui provoaca rau Stelei se insala amarnic deoarece prin iesirile lui dusmanii sunt indepartati si nu mai au 2peu sa riposteze :x sunt sigur ca si MM un mare merit la succesele din ultimii 2 ani :wink: respect Mihai Stoica ! :twisted:

zipper28.07.2006 06:00

Lasa Diablo nu te mai agita atat ca Milan, Chelsea sau barca n-au astfel de conducatori ca au: la Chelsea e murinho care "se cam pisha pe toti" prin atitudinea lui, iar Milan il are pe berlusconi care e de 10 ori mai agresiv decat MM!

Respect MM!

PENTRU Steaua NE DAM VIATA!

gone28.07.2006 06:48
Lasa Diablo nu te mai agita atat ca Milan, Chelsea sau barca n-au astfel de conducatori ca au: la Chelsea e murinho care "se cam pisha pe toti" prin atitudinea lui, iar Milan il are pe berlusconi care e de 10 ori mai agresiv decat MM!  

Respect MM!  

PENTRU Steaua NE DAM VIATA!

Berlusconi e mai mult ca Copos: tace, rade si face. :lol: Si nu are nevoie ca Gigi sa tipe ca sa apara la TV ca are televiziunea lui.

«123»