FCSTEAUA.RO va realiza un interviu cu fostul lider al galeriei steliste, Jean Pavel
Va rog sa va postati intrebarile aici
Daca discutia va devia voi inchide topicul si vom pune intrebari la alegerea noastra
FCSTEAUA.RO va realiza un interviu cu fostul lider al galeriei steliste, Jean Pavel
Va rog sa va postati intrebarile aici
Daca discutia va devia voi inchide topicul si vom pune intrebari la alegerea noastra
da,asta chiar mi se pare cea mai buna si inedit initiativa...sa vedem si noi cum era pe "vremurile bune"
excelenta idee desi sunt un suporter oarecare sa stiti ca jean raspunde tuturor intrebarilor. Personal i-am cerut acum ceva timp sa revina macar la unele meciuri dar a zis ca vremea lui a trecut...
As avea o intrebare de ce nu vrea sa stea la meciuri in peluza stiu din informatii sigure ca sta la tribuna 1?
Eu cred ca sfaturi, o implicare a lui cat de mica ar fi binevenita...
eu am postat o intrebare pt john legata de Liga suporterilor dar vad ca nu ai incercat acesta intrebare...
jean jean jean cel mai mare huligan!!!!
doamne ajuta sa devenim si mai puternici decat suntem acum!! IN Romania SUNTEM NOI!; DAR IN AFARA PUTEM FI MAI CUNOSCUTI???
din cate stiu eu sta la tribuna 0
... dar chiar nu conteaza daca sta la 0 sau 1 ![]()
are jean vreun motiv sa nu se intoarca in Peluza Nord?a avut vreodata probleme cu Peluza Sud,sau ma rog,de ce pe vremea lui nu existau dusmanii intre brigazile ce azi stau separat? vede o evolutie a galeriei de cand a plecat? daca vede lucruri care lipsesc,un sfat nu ar fi de neglijat.
Buna intrebarea ZAMA...oricum el la inceput a fost tare mergea mereu la "interventii" mai ales p la Eroilor dupa rrapizi si nu numai...cu garda era mereu intre jandarmi cind erau probleme.Cu javrele nu mai vb ...Oricum nu mai puneti intrebari , ca oricum nu o sa i se adreseze ceea ce intrebati voi. :roll:
jean avea coregrafiile alea cu baloane de umflam pana ne ieseau ochii. da se jtia ca e el acolo. cand jtiam ca e meci mare....
Oricum nu mai puneti intrebari , ca oricum nu o sa i se adreseze ceea ce intrebati voi. :roll:
Ce te face sa crezi asta?
Jeane tu esti un adevarat fan. Iti curge in corp sange ros albastru... Din cate stiu TK sunt baietii tai ... Daca citesti aceste forumuri afla ca la destui ani de cand nu ai mai fost tu liderul lumea te tine minte... da o dracu de imprimerie ca parca asta stiu ca e afacerea ta, la timpul tau liber hai sa redevenim nebunii care nu lasam cainii in discoteci. UNITI DE O SINGURA CAUZA <Steaua Bucuresti>
Ce coregrafii s-au facut pe vremea lui...
cate steaguri de gard ne-au fost furate pe vremea lui???
...unele lucruri sunt mai importante de cat coregrafiile!!!
i0nutz83 Posted: 07 Jul 2006 21:23 Post subject: Re: ...
--------------------------------------------------------------------------------
habarnam85 wrote:
Oricum nu mai puneti intrebari , ca oricum nu o sa i se adreseze ceea ce intrebati voi.
Ce te face sa crezi asta?
Am pus o intrebare pentru interviul cu John..si am vazut cit de des ia fost adresata. :lol:
@habarnam85 din intrebarile puse de voi sun selectate cele care vor fi puse.si sunt selectate cele mai interesante.
au fost furate si pe vremea lui jean pavel bannere,cum ar fi furia ros-albastra,magica Steaua,a fost furata parca si o coregrafie...in fine,ceea ce conteaza e ca punctul slab pe vremea lui a fost reprezentat de coregrafii(un foarte important factor al unei galerii,nu dupa cum zicea cineva),iar punctul forte,unitatea,atmosfera la meciuri si incidentele.
Daca a primit vreodata vreun avantaj de la conducatorii clubului ...
Sunt sigur ca raspunsul va fi NU
_yang..intrebarea se pune altfel..dar totushi nu isi are rostul.ce a fost,a fost!
Adevarul e ca intrebarea e cam "agramata" dar sunt mii de povesti despre avantajele pe care el le-ar fi avut ca sef de galerie !
da' despre ce sa i se puna intrebari daca nu despre trecutul sau ca sef de galerie ??? Despre jocul echipei de azi ...???ce a fost,a fost!
![]()
![]()
jean pavel the best
in scurt timp va aparea un hub pt fanii ros-albastrii din toata tara.
hubul este dedicat celei mai adevarate si temute galerii din Romania Armata Ultra 1995
forza Steaua
p.s. jeane Peluza Nord are nevoie de tine,te saluta cel mai adevarat fan si amic al tau.
Sa mori chiar are nevoie peluza de el ?
@andreiasu fiecare isi are considerentele dupa bunul plac. dorinta unora este ca jean pavel sa revina,alti sunt reticenti. cine n-a avut probleme cu el il vor si invers. ideeile trebuiesc insa sustine de argumente puternice si nu doar vorbe in vant,si aici cred ca ejti de acord cu mne.ar trebui sa facem inca o discutie care nu isi are rost.consider ca asa cum este acum PN este bine si sa incercam sa facem un viitor si mai bun. trebuiesc evitate aceste discutii in contradictoriu pentru ca nu fac nici un bine,fiecare trebuie sa lase de el.
CEL MAI IMP:
Jean Pavel, ca lider de peluza, ne-a tinut in loc anide zile ca ultra', ani pe care i-am recuperat u greu si prin munca multa. restul sunt detalii, prezente oriunde si oricand. cu +-uri si -uri.
Eu sunt ultra', nu l-as vrea niciodata inapoi.
Cand s-a hotarat ca peluza stelista sa fie condusa de un nr de lideri si a fost chemat sa participe a refuzat spunad ca el ori face totul de capul lui ori mai bine nu mai vine. Eu l-as intreba de ce a facut asta...
PS - ca si recomandare pentru cei care fac interviurile astea.... pune-ti frate pe cineva care se pricepe (macar daca nu la viata peluzei la jurnalism). Interviul cu John a fost cel mai stupid... Nu l-ati intrebat nimic de fapt si ce l-ati intrebat este clar ca nu a stiut sa raspunda... Ati putea sa sapati si voi putin inainte de un interviu, sa aflati ce face omul ala, ce reprezinta, ce putere are, etc. No offence
Bravo "critic" ai pus punctul pe "I".
PS - ca si recomandare pentru cei care fac interviurile astea.... pune-ti frate pe cineva care se pricepe (macar daca nu la viata peluzei la jurnalism). Interviul cu John a fost cel mai stupid... Nu l-ati intrebat nimic de fapt si ce l-ati intrebat este clar ca nu a stiut sa raspunda... Ati putea sa sapati si voi putin inainte de un interviu, sa aflati ce face omul ala, ce reprezinta, ce putere are, etc. No offence
Ai dreptate, interviul cu John nu a fost foarte reusit (comparativ cu alea doua despre AU).
Stii insa prea bine ca se pot pune si multe intrebari incomode, care pot genera insa o anumita stare de lucruri pe care e mai bine sa o evitam.
Legat de Jean Pavel, as indrazni sa vin cu o intrebare:
"Cum te-ai simtit Jeane cand tovarasii tai de peluza, pe care i-ai ajutat de atatea ori, te-au parasit la greu, mai precis cand te-au ridicat bodyguarzii la meciul cu Dinamo Kiev?...Crezi ca in alta galerie ar fi fost posibil asa ceva?"
Dar eu nu-mi aduc aminte sa fi fost parasit...poate de unii, dar nu de toti..Ultras-ul a fost langa el..ca dupa 2-3 ani la Pitesti sa uite de acest gest si sa-l pocnesca pe unul de la ei...ma rog...
Vezi ca te-ai grabit cu raspunsul. Eu ma refeream strict la ce s-a intamplat la acel meci cu Dinamo Kiev.
Ma ce tot a fost jean asta ..... A fost un bisnitzar care suferea de zmardoi atata a fost care vindea biletele la copii si zicea ca sa dea bani ca sunt pt coregrafie :lol: si mai sunt ...o gramada de spus !!!
Eu nu stiu dece va agitatzi sa facetzi interviuri cu un om ca acesta facetzi si voi cu oameni care cu adevarat au ajutat peluza sa creasca nu ca jean care cand era campanie electorala dadea sa imparta fluturase cu aia de la P.U.R si mai punea si sa stige ..... Presedinte
Jean a furat tot ce sa putut !!!