Mah ionutz yo vad k astia nu se mai inscru
:(
ce ne facem ????? :roll: o sa fie diviza B de 5 echipe
tu esti in a,ce treaba ai cu bul
?
In cazul in care pana la data stabilita nu se vor completa locurile in Divizia B, vom suplimenta cu 48-72 de ore perioada de inscrieri iar daca nici asa nu vom ajunge la un rezultat multumitor vom fi nevoiti sa renuntam la divizia B, sau, mai probabil, sa renuntam la plata taxei de inscriere pentru acest esalon.
Lol da ionutz sa renunti la taxa de inscriere ![]()
da dc lumea sub 16 ani nu poate sa joace??ca m-as fi inscris si io da nu se poate am sub 16 ani...
da catzi ani ai k cine stie poate face ionutz o exceptzieda dc lumea sub 16 ani nu poate sa joace??ca m-as fi inscris si io da nu se poate am sub 16 ani...
valius daca erai smecher nu spuneai varsta =)) hahhahahahahh Doamneeeeeeee
Apreciem sinceritatea. Problemele raman acum de ip si conexiune;)
man...eu acuma tre sa ma inscriu la facultate si nu prea am bani, adica n-am deloc:(, eu joc orice meci, oricand, doar sa fie fara taxa...seriozitate maxima ![]()
id - blind1ro am i.p. routabil...conexiunea buna...calcu` e mai asa...256 sdram
dak e bine..ok? si fara taxa dak e
:roll:
Ramane de vazut..
hmmm am ip rootabil conexiune buna(modem), 13 ani, da nush can incepe campionatu ca pe 22 plec in vacantza si vin cam pe 6-7 august poate se pot amana niste meciuri dak se poate si cu taxa de inscriere mai e o problema ![]()
da,pai si la mine si la danutz si la aia de au votat fara taxa dar "nu au argumentat" =)) e o problema,ca suntem zgarciti :lol: :lol: si mai e faza ca nu am chef sa merg pana la banca ca imi e o lenee :lol: :lol:
Ionutz poti sa il bagi pe Valius iun camp in Divizia B ca stie bine regulamentul si are o conexiune buna....
de abia astept sa joc sa va arat ce stiu
da ramane problema cu vacantza...
Va sustzinetzi k avetzi amandoi 13 aniIonutz poti sa il bagi pe Valius iun camp in Divizia B ca stie bine regulamentul si are o conexiune buna....
O sa gasim solutii asa incat sa multumim pe toata lumea..
oricum eu iau B-ul
:twisted: ![]()
Sa te trec de pe acum la Hall of Fame ?;
Sau mai asteptam, macar sa se completeze lista ?![]()
am uitat sa zic id de mess -> valius_the_greatest (pe yahoo normal
)
Sa te trec de pe acum la Hall of Fame ?; Sau mai asteptam, macar sa se completeze lista ?
te las pe tine sa decizi
you've got the power :lol:
TzeapaSa te trec de pe acum la Hall of Fame ?; Sau mai asteptam, macar sa se completeze lista ?te las pe tine sa decizi
you've got the power :lol:
asa k
:P:P:P:P:P:P
si ala nu vei fi tu ! ! ! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Va sustzinetzi ca avetzi amandoi 13 aniIonutz poti sa il bagi pe Valius iun camp in Divizia B ca stie bine regulamentul si are o conexiune buna....Bft
Ete na...am vb cu el pe mess si chiar stie baiatu`
si man...eu am 12 ani nu 13 ![]()