ma deci pasa pana la urma de la cine e... pasa golului.... comentatorul zice ca e Thereau, da in reluare mie mi se pare ca ar fi Bostina...?
ma deci pasa pana la urma de la cine e... pasa golului.... comentatorul zice ca e Thereau, da in reluare mie mi se pare ca ar fi Bostina...?
Thereau a patruns pe dreapta ,a intors fundasul si a centrat pentru Cristocea . :wink:
Si eu l-am vazut tot pe Thereau .
da in momentul cand jucatori bat palma dupa gol etc. il vad pe Thereau destul de aproape de Cristocea si pe Bostina in locul centrari...
la reluare pare a fi Bostina
later edit: Bostina a dat centrarea. are ghete albe, Cyril le are albastre. daca vedeti cand se felicita, Cyril e langa Cristocea iar Bostina vine din dreapta, de unde s-a dat centrarea. Dar Cyril e cel care a dat pasa lui Bostina
Corect, Bostina a centrat. La reluare i se vede si banderola de capitan.
Mea culpa
. Ma duc sa-mi editez mesajul acum :lol: :lol:
Desi am vazut toata faza premergatoare golului si am avut impresia c-a fost Cyril. E clar: sa nu ma mai trezesc asa devreme :lol: :lol:
Ma intrebam eu cine-a dat pasa aia asa frumos din prima.. ![]()
Nu am vazut meciul, mea culpa!!! Cum s-a miscat francezul??? Credeti ca se va integra in joc?
s-a vazut ca e de 2 zile la echipa, trebuie sa se uite inainte de a da o pasa! Nu e egoist, paseaza destul de bine, intra in combinatii frumoase, s-a miscat binosor!
se vede ca nu stie inca cum joaca echipa, pe ce culoare sa se demarce, dar in principiu e ok!
Balan s-a miscat binisor, cu oarecare probleme in aparare!
Ov Petre sa vede ca nu e pregatit fizic, nu prea putea sa alerge!
Lui Stancu i s-a cerut sa joace mijlocash dreapta, dar si el se vede ca nu prea e obijnuit cu acest post!
Coman a jucat prima repriza fundas stanga si era numai cu pasele inapoi.
Baciu-Panait s-au miscat frumos, dar si la ei se vede ca sunt rezerve si nu au meciuri impreuna.
Am ramas placut surprins de pofta de joc a lui Lovin si Cristocea, chiar daca au jucat si aseara!
Gigel a dat-o de cateva ori in plopi, Thereau s-a miscat binisor.
Steaua a sustinut un meci de verificare la Buzãu, în compania divizionarei B Gloria. Cosmin Olãroiu, care asearã a condus selectionata Ligii în meciul cu selecționata stranierilor, l-a trimis în teren pe Thereau încã din primul minut, în timp ce Ovidiu Petre si Stancu, celelalte douã achizitii fãcute în aceastã sãptãmînã, au intrat dupã pauzã.
De altfel, francezul a contribuit la golul reușit de Cristocea în minutul 15. Thereau a pãtruns pe partea dreaptã, a driblat in careu și i-a pasat excelent mijlocașului Stelei care a inscris unicul gol al partidei.
Steaua a inceput partida in urmatoarea componenta: Cernea- Balan, Baciu, Panait, Coman- Lovin, Bostina, Ochirosii, Cristocea- Thereau, Oprita. Dupa pauza, au mai evoluat: Stancu, Ov. Petre, Nesu, Ristic si M. Ionut.
http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/AMICAL__Glori..._Steaua_01.html
asa au impresia toti, dar a centrat Bostina
pe mine m-a surprins ratarea lui nesu...
sa vazut cu poarta gola si sa grabit sa suteze .
oricum avea viteza prea mare k sa nu dea peste poarta , pana si cei mai buni juc din strainatate
rateaza la faze de genul asta !
A avut un joc bun in mare
P.S. Bostina a centrat
francezu nu a rupt gura tirgului nu este un luptator ca Iacob este clar tot Iacob va fii titular cind va venii
francezu nu a rupt gura tirgului nu este un luptator ca Iacob este clar tot Iacob va fii titular cind va venii
Si ce ai fi vrut sa vezi dupa un meci??? A jucat echipa foarte bine si numai el nu? Atunci ce sa mai vorbim de Oprita sau Gigel Coman ...Cum a fost Iacob dupa primul meci??? Luptator din cale afara, nu-i asa? E prea devreme sa vorbim despre asta...
@focus nu`l cetra pe janker, doar uita`te la nick-ul lui si ai sa vezi ca ii ia apararea lu` Iacob oricunde apuca! Oricum e bine ca e concurenta pe post, si care e mai in forma joaca!
Eu cred, ca Iacov, Badea si Thereau sunt jucatori buni, insa fiecare are un stil diferit...
bodanel,in primul rind nu ii iau apararea lui Iacob,dar nici nu pot tine cu unu ca francezu care nu mi-a placut
Ti`am urmarit posturile pe tot forumul si`l laudai pe Iacob! Bravo tie, e idolul tau si nu te acuza nimeni ca`i iei apararea ![]()
Lasati-l dom'le sa joace cateve meciuri si dupa aia sa ne dam cu parerea. Nici Badea nu-si gasea locul pe teren la inceput, si facuse toata pregatirea de vara cu Steaua.
Te astepti la cineva sa vina joi in Romania si sambata sa dea 3 goluri?
daca nu stiai am deschis un fan club Victoras Iacob in galati si am vb cu fani din vilcea locul de nastere al lui Victoras sa deschid si in vilcea tu ai facut pt cineva ceva sau numai sa critici pe forum din fata calculatorului ai invatat? spre24
Va rog sa va potoliti.Orice mesaj în care o sa va mai contrati,va fi sters.
@Virgil am inteles sa traiti!
de unde fac rost si io de filmuletzul cu amicalul din vara cu tavria simferopol?
10x a lot!
vorba lui... am auitat cine a spus
fiecare cu stilul lui de joc ..
-francezi au fost tot timpul mai tactici..
-englezi dau mingi lungi
- noi astia latinii am fost tot timpul mai ...nu pot sa definesc un termen ,sa zic k am avem un ritm de joc mai alert k al barcelonei, pase multe mingi scurte . driblinguri