FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Votati cea mai activa brigada ultra!

«123»
Piece of Mind19.06.2006 13:54

Dupa cum a zis cineva mai sus, ce bine era daca la topicul asta s-ar fi votat doar...

Din pacate, tehnic nu a fost posibil.

Ultras_Fever20.06.2006 09:55
depinde la ce va referiti cand spuneti cei mai tari...la batai la astea sau la ce se face pe stadion coregrafii astea...la batai eu zic ca Hunters iar pe stadion ULT*RAS ..cam astea sunt cele mai tari brigazi !

numai la batai va ganditi....

habarnam8520.06.2006 10:30

pentru ultras_fever ...grasutzuu are dreptate..HNT-ul au rupt strazile anul acesta! Iar ULT*RAS de cind au revenit mereu au avut materiale...bineinteles asta nu inseamna ca DSNT sau T.D. nu-si merita laurii...fiecare au facut ceva pentru PELUZA LOR...bv voua tuturor si continuati la fel! :wink:

bogdan_p20.06.2006 12:41

Hunters kiar au rupt tot ce era pe strazi,vaci,babe:))))))))nimic nu le-a stat in cale.

ult_ras20.06.2006 13:17

:lol: :lol: :lol: eu vroiam sa intreb daca d'aia sunt atatea gropi prin Bucuresti da' a lu' Bogdan e mai tare :lol: :lol:

pentru moderatori: pe partea tehnica (vorba lu Jiji) de ce nu stergeti voi mesajele? asa, din cand in cand...

p.s. ssk, fiecare cu optiunea lui. insa daca desantu' nu se ocupa de coregrafiile de peluza, poate era timp si pt unele de grup :wink: . asta pur si simplu pentru a nu ramane cu o impresie gresita si nu din alt motiv.

George Stan20.06.2006 13:32

Eh, crezi sau nu, deja s-au sters mesaje garla pe topicul asta. Acu' nici chiar sa stergem toate mesajele.

apas20.06.2006 17:56

Treaba cu fighturile pe strada inainte de meci si alte chesti hnt au fost primi la mare distanta dar da treaba cu mesaje si colegrafie dsnt clar [aici remarc mai ales meciu cu pudeli cu mesajele acelea....super tare la toate mesajele cainilor aveau deja raspunsu ] insa au ca-m neglijat partea cu fightu..in sfarsit sudu anul asta sa ocupat mai mult de capturi si fighturi in frunte cu hnt dar sper ca din iulie sa revina si pe celelalte fronturi colegrafi mesaje etc orcum respect pt toti suporteri adevarati nord sud tribuna 1 a 2 ...zby

ADRIAN PACURAR20.06.2006 18:42

Poate ar fi bine sa nu mai initiem nici un concurs pentru viitor daca acesta chestie simbolica da nastere atator dispute.

George Stan20.06.2006 20:05

Scuzati deranjul dar, avand in vedere cu evolueaza concursul, ma vad nevoit sa precizez ca, in caz de egalitate, premiul se va imparti.

Oricum, sunt de parere ca acest concurs trebuie sa aiba si editii urmatoare.

bogdan_p21.06.2006 07:52

Cine a ajuns sa vorbeasca de fighturi:))voi credeti ca ruperea unui scaun pe stadion si aruncarea lui la intamplare e fight?stiti de cate ori ati nimerit pe cei care chiar se bat cu jandarmii acolo jos,nobilor?credeti ca sa impingeti lumea prin peluza si sa scuipati spre jandarmi e baietie?de asemenea scuipatii si pe cei care se bat acolo.Credeti ca bataile adevarate de pe strazi sunt dezbatute pe internet?Din ce vorbiti voi pe aici de fighturi,nici 20% nu e adevarat,va garantez.Rezumati-va la jocurile video cu batai,bateti recorduri,nu mai vorbiti fara sa stiti.Auzi,fighturi:))

DeLaRyu21.06.2006 13:56
Hunters kiar au rupt tot ce era pe strazi,vaci,babe:))))))))nimic nu le-a stat in cale.

Maria Ioana tu esti campioana :))) stiu baietzii din hunters mai bine ;)

bogdan_p22.06.2006 10:57

Tradizione au meritele lor pt care merita felicitati si sustinuti,da de aici,pana la a spune ca reprezinta un nou val in Peluza Nord, e drum f lung,alege-ti si tu vorbele,ca suna ciudat:D

bogdan_p22.06.2006 11:00

Ce premiu le-ati oferi celor de la inseparabilii,care reprezinta un nou val in magazinele din jurul stadioanelor si nunumai?:))))))))))

doctoru22.06.2006 11:44

Parerea mea este ca trebuia sa se bata Tradizione cu Desant nu ultras care a activat doar in retur , cu mentiunea ca Ultras a fost si va fi un grup mare !

undeva23.06.2006 06:54

TRADIZIONE la mesaje si coregrafii..

HUNTERS la batai...

Piece of Mind23.06.2006 15:13

Fara suparare, dar la modul in care decurge discutia, acest topic devine inutil si ne vom vedea nevoiti sa-l inchidem. Sustineti-va brigada din care faceti parte, argumentati realizarile ei si...atat. Nu mai faceti referiri ironice aiurea la alte grupuri, ca cine stie unde mai ajungem iar...

Ultras_Fever24.06.2006 09:26

eu nu stiu cum de ii vedeti p-astia de la tradizione cu coregrafii... 2 coregrafii de grup si gata...

sile2224.06.2006 10:17
eu nu stiu cum de ii vedeti p-astia de la tradizione cu coregrafii... 2 coregrafii de grup si gata...
nu sunt mah 2 , una jumate :P , infine , sunt cam 5 intr-un an si jumate de activitate eu zic ca este destul de bine cu mentiunea ca 2 dintre ele au fost facute in colaborare cu PTM Si una cu Ifanterie , infine nu vreau sa mai vb in contradictoriu deoarece discutile de pe net creaza de multe ori tensiuni chiar in peluza si nu avem nevoie de asta , avem nevoie sa fim uniti toate grupurile din pel nord si dece nu si din sud, in rest numai de bine la toti stelisti si speram intr-un an bun atat pe plan fotbalistic cat si Ultra'
George Stan24.06.2006 11:59

Concursul s-a incheiat. Cele mai multe voturi le-a avut grupul Tradizione. Voi reveni cu detalii.

«123»