tradizione merita , arata ca vor sa faca din ce in ce mai multe
tradizione merita , arata ca vor sa faca din ce in ce mai multe
T
asta inseamna daca castigati sa nu isi ia nasu la purtare si sa nu priveasca de sus oamenii putin mai vechi ca ei!in rest bravo lor!
Titanu' nu s-a desfintat?
T Apreciez gestu tau, daca scriai si corect era mai bine , cat despre voturile de la id peste NOAPTE o sa vb dupa ce se termina votarea .
superioritatea provine din munca noastra,ce nu poate fi stearsa cu buretele. viata virtuala dupa net nu poa sterge truda Tradizione .
Ce bun era topicul asta daca se vota doar si nu scria nimeni.....
Respect tuturor care tin steagul sus - NORD/SUD
Ce bun era topicul asta daca se vota doar si nu scria nimeni.....Respect tuturor care tin steagul sus - NORD/SUD
Din pacate nu se putea dpdv tehnic, am incercat.
Peluza Sud!!!
VACARM!!!
am votat ultras!!
UltraS
:twisted:
ultras
Toate cele 3 grupari sunt super originale insa ULT*RAS are ceva aparte :wink: Respect ULT*RAS , respect pentru toti suporterii adevarati care vin la stadion si isi sustin echipa tot meciul 8) afara cu samantzarii din peluze :evil: !
parerea mea e ca daca luam fiecare brigada in parte(dintre cele trei), fiecare ar merita "premiul", deoarece ult*ras-ul n-a fost prea activ sezonul asta cred ca ar trebui sa se decida intre Tradizione si Desant(parerea mea)
bafta celor ce merita :twisted:
anul acesta....TDS!!!obiectiv vorbind,in materie de comportAMent in peluza,au fost cei mai buni!ULT*RAS nu poate castiga din moment ce aproape tot anul nu au facut mai nimic in ps(poate au facut incidente,nush)...oricum revenirea in Forza cat si trecutul sunt de admirat..tot respectul pt ei!!!
T....imi era foame :lol: ...oricum mersi ca m-ai corectat
Sud
In cazul de fata , Ultras
tradizione ! mi-a placut foarte mult coregrafia de la revenirea lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in Ghencea...si...alt motiv..ar.fi..culoarea care au dato PN sezonul asta. RESPECT restul brigazilor din PN si PS
Desi sunt din Peluza Sud, mi se pare foarte...bizar cum voteaza unii aici. Pentru cei care nu stiu, Ultras (si intreaga Peluza Sud) s-au autosuspendat in etapa a IV-a a acestui sezon. Grupul Ultras si-a facut revenirea la meciul tur cu Middlesborough (adica in aprilie !). Restul grupurilor din Peluza Sud inca n-au revenit.
In aceste conditii, sa votati atat de siguri pe voi si nonsalanti Ultras si Peluza Sud mi se pare foarte ciudat ! Dar in acelasi timp si destul de elocvent in ce priveste gradul de "aflare in treaba" sau macar de obiectivitate al celor care voteaza.
In fine, numai bine tuturor grupurilor steliste.
Ar trebui completat titlul sondajului si sa sune ceva de genul: "votati cea mai activa brigada ultra...in sezonul tocmai incheiat". Eu cred ca multi au votat Ult*ras pt toata activitatea lor de pana in prezent si asa as fi votat si eu.
Intre Desant si TDS e foarte greu sa ma pronunt, as spune ca amandoua. ![]()
INSURGENTII
la meciul cu lens.prima a fost aceea cu OLD NO. 7 si la pauza am avut-o noi,cea cu portretul lui Laca pe o panza..iti reamintesti tu sotto!
ce tare ai fost aici..:)pai nu ai fost la meci?
..uita-te pe aici pe site..ca e un filmuletz..cu coregrafia filmata de la tribuna 1.
INSURGENTII
tu vorbesti la misto?
Desant,de departe cel mai activ grup,ei au muncit pt toata peluza,coregrafii de peluza,cat si de grup,mesaje,iei noi,etc.Ultras,de departe cel mai organizat si activ de la sud.
depinde la ce va referiti cand spuneti cei mai tari...la batai la astea sau la ce se face pe stadion coregrafii astea...la batai eu zic ca Hunters iar pe stadion ULT*RAS ..cam astea sunt cele mai tari brigazi !