FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Votati cea mai activa brigada ultra!

«123»
George Stan14.06.2006 11:13

La concursul de activitate ultra, dupa indelungi dezbateri, am decis ca la votarea finala sa intre urmatoarele brigazi:

1

2

3

Alegerea nu a fost intamplatoare:

Desant, desi este o brigada infintata in urma cu doar un an, a dovedit ca ajuta intradevar fenomenul ultra in Peluza Nord. Nici nu e de mirare daca observam ca majoritatea membrilor au in spate ani grei de peluza. Multe mesaje, participare mai mult decat activa in organizarea coregrafiilor de peluza, etc.

Tradizione, noul val in Peluza Nord. Desi majoritatea sunt mult mai tineri fata de "greii" peluzei, au venit cu idei mereu noi, au facut multe mesaje, coreegrafii de grup, aniversare sau impreuna cu alte grupuri (mentiuni speciale aici pentru PTM si Infanterie)

Ult*ras, cel mai vechi grup dintre cele trei care intra in concurs. Desi de la mutarea in Peluza Sud, si mai ales de la renuntarea pe termen neliminatat la activitate, se credea ca se indreapta spre final, au revenit in forta pe scena, cu coregrafie de grup, mesaje si alte actiuni ultra, dovedind ca pot duce mai departe acest nume.

Ramane ca voi sa decideti cine merita premiul Bafta concurentilor.

sile2214.06.2006 11:53

Nu conteaza cine castiga, important este ca impreuna suntem peste orice alta galerie din Romania ! Respect ULTRAS ! Respect DESANT !

pitiqtampit14.06.2006 12:15

13.06.2006, campionatul mondial, pe teren BRAZILIA - CROATIA.un joc slab al MAGNIFICILOR, poate ne asteptam mai mult de la ei...nu asta vreau sa scot in evidenta,ci un SIGUR LUCRU...cei care au vizonat meciul au REMARCAT MAI MULT CA SIGUR acei ...nici nu stiu cum sa le spun acelor SUPORTERI CROATI....15 minute au cantat in continuu..pe teren erau condusi, in TRIBUNE insa au reusit cred sa faca o atmosfera cum numai in POVESTI se aude, da in povesti ca numai acolo se poate inflori si exagera putin...dezbracati in pielea goala marea majoritate, si cateva torte..erau fericiti ca sunt acolo si ca pot CANTA ALATURI de FAVORITI...aveam lacrimi in oki pt ei la un mom datsi kiar imi doream sa inscrie, ca sa aud VACARMUL ce urma mai mult ca sigur

UNDE VREAU SA AJUNG????..nu e imp ca ne NUMIM TRADIZIONE, sau desant sau ULTRAS...ideea e sa ajungem acolo unde sa ne remarce o LUME INTREAGA, sa se stie ca pe Ghencea cine vine va TREMURA de frica in fata TRIBUNELOR,...sa lasam ORGOLII deoparte si sa strigam cu totii FROZA Steaua..indiferent de BRIGADA...

minadi14.06.2006 12:38

DESANT !!! Cei mai buni dintre cei mai buni! :wink:

razvy irr.14.06.2006 14:16

Important mai este sa se renunte la toate brigazile de umplutura din peluze.Sunt unii care pur si simplu nu au nici o treaba cu fenomenu'si poarta fulare de "ultras".Pacat.Macar sa-si mute steagu in alta parte a peluzelor sau in afara lor(la tribune).Doar un nume dau:"gruppo est voluntari 2001" :lol: .Iar in legatura cu sondaju..dupa parerea mea cea mai activa mi s-a parut traditione,chiar dk sunt la inceput au dat dovada de imaginatie si daruinta,Sunt de apreciat.Dar totusi ca imagine ULT*RAS ramane no'1:fulare,steaguri(mici,mari,p 2bete)tricouri,hanorace,geci,sepci,site,coregrafii(de grup) sau de peluza ei isi pun cea mai mare amprenta.Dar si desant mi se pare cea mai ultra' brigada din PN. Spre mai bine si decat multe si degeaba mai bine putine(sau una singura)dar puternice si capabile sa continue munca depusa de cei din generatiile trecute.Trebuie excluse acele grupari fantoma..dauneaza grav peisajului ultra' :lol: Fara implicare reala,fenomenul o sa moara. :arrow:

soulstorm14.06.2006 15:41

NU trebuie superioritate in peluze,ci UNITATE. Indiferent de rezultat numai spectacolul are de castigat si suprematia fata de rivali. pledez pentru uniune impotriva rebeliunii din peluza,pentru incetarea razboaielor intre nord si sud. fiecare cu calea lui,sa fie dreapta. in fond nu strica sa fie 2 peluze,caci vom avea forta dubla fata de rivali. pana la urma NORD sau SUD,ne unesc aceasi ideal,aceleasi culori ros-albastre. Respect Desant,Ultras,Tradizione.

***alex***14.06.2006 16:13

Fiecare are dreptul sa voteze ce vrea si ce ii place!!!

Radu mic14.06.2006 16:23

am ales DESANT pt ca tot sezonul au fost spiritul ultras din Nord. Mesaje, coregrafii, incidente si unitate de grup. Pt mine este un grup perfect.

totusi ULT*RAS de la sud ar merita si ei un premiu de "consolare" pt ca au fost prezenti pe Lia si peste hotare dupa echipa chiar daca se retrasesera din activitate pe termen nelimitata. o data cu incetarea protestului locul ocupat de ULT*RAS a fost mereu colorat cu steaguri, mesaje si coregrafii de grup. la urma urmei ori DESANT ori ULT*RAS tot aceeasi mentalitate premiam!!

Tin insa sa precizez, poate putin off topic, dar pt mine ca un suporter oare care, acest sezon a fost poate cel mai bun in materie de ultras. Ne-am aratat supremaria dusmanilor, la caini acasa le stiam coregrafia, la rapid acasa o coregrafie fara cuvinte, pe Lia am fost perfecti si-am incurajat echipa la bine si la greu, in europa ne-am simtit ca acasa, la Boro am fost +2000 de romani!!!!! pe strazi, la gara sau la sala de sport am rupt tziganii si spurcatii!!! Bravo celor implicati si Steaua fara voi nu ar exista!!! eu unul va multumesc ca existati! si la anul...

(cine ma stie vede ca sunt impartial!! :D )

ADRIAN PACURAR14.06.2006 17:01

Daca acest concurs va genera tensiuni , in loc sa duca la ceva constructiv si va dezvolta doar reprosuri si eventual unele probleme , il vom opri !Respectam orice parere , va rugam sa nu dati nastere unor conflicte 'verbale' sau ...

sile2214.06.2006 17:13
Daca acest concurs va genera   tensiuni , in loc sa duca la ceva constructiv si va dezvolta doar reprosuri si eventual unele probleme  , il vom opri !Respectam orice parere , va rugam sa nu dati nastere unor conflicte 'verbale' sau ...
Tocmai de aceea am postat primu si am scris acel mesaj din care sa reiasa tocmai ca nu este o concurenta intre grupuri si mai ales intre noi (Tradizione) si Desant,sunt relati de prietenie si Respect !
ADRIAN PACURAR14.06.2006 17:14

Asta speram si noi , sa fie totul pentru club !Si totul este o chestiune simbolica!Sper sa nu uite lumea!

George Stan14.06.2006 21:27

Atentie:

Acest concurs are un rol simbolic, celui care va strange cele mai multe voturi nu ii vor creste brusc aripi sau 1 c.i in plus. Asadar va rugam insistent sa nu mai incepeti cu vesnicele discutii care nu fac in nici un caz bine, de genul "cine sunt aia ba, ca aia sunt de la vest si io sunt de la est si io sunt mai stelist decat esti tu" si alte asemenea.

Promit ca voi sterge personal, orifce postare in acest sens, fara explicatii suplimentare.

Nota:

De asemenea, daca cineva din partea uneia din brigazi nu este de acord cu ce s-a scris in scurta prezentare din primul post, sa-mi trimita mesaj privat cu modificarile care crede ca trebuie facute acolo. Asta ca sa fie totul corect si echidistant.

habarnam8514.06.2006 22:07

HUNTERS...cei mai tari...!!!

SSK15.06.2006 02:00

Greu de decis intre Tradizione si Desant :roll: O sa merg totusi pe mana celor de la Tradizione, pentru cele 3 coregrafii de grup de anul acesta. Ultras a fost o brigada prea putin activa (oficial) sezonul acesta pentru a putea fi castigatoare.

La anul' sper ca vor fi nominalizate mult mai multe grupari si ca realizarile lor vor fi mult mai numeroase si semnificative. Numai bine !

albanezul15.06.2006 11:45

Orice fulare am purta la gat,in orice brigada am fi,orice interese proprii am avea,trebuie lasata de o parte invidia si rautatea.Suntem toti o singura familie.Suntem suporterii celei mai frumoase echipe din Romania.Iubim aceleashi culori si ne daruim pentru ele non-stop.Respect maxim pentru Desant,Ultras si pentru oricare alta brigada din PN sau PS.

Traditia ne creaza ambitia!

Spryte15.06.2006 12:41

Pt ce mi s-a sters mesajul postat? pt ca am informat lumea despre realitatea din peluza ??? hai ca sunteti culmea.

Jos cenzura !

forever_STEAUA15.06.2006 15:12

@Spryte

Nu e vorba de nici o cenzura... Daca citeai ce s-a scris inainte sa postezi nu ai mai fi intrebat nimic...

IONUTZ-CIPRIAN15.06.2006 15:16

:evil:>>> Toti suporteri Stelei sunt pe primul loc!!>>> :twisted:

ultras200415.06.2006 15:36

zise voievodul

alexandru_mare15.06.2006 16:17

clar ULTRAS!!!

SSK15.06.2006 18:17

Da, stiu. Si multe mesaje. Dar nah...trebuia sa fac o alegere :P Oricum, multa bafta celor doua brigazi ! PN trebuie sa se ridice cu ajutorul lor.

officina9915.06.2006 21:18

ult*ras.....

grasu_sud16.06.2006 15:40

avand in vedere activitatea peluzeloir noastre,fara a fi subiectiv Peluza Sud a avut anul aceste mult mai multe realizari....si dupa parerea mea toate aceste datorita grupului ult*ras

albanezul16.06.2006 17:09

:)marfa..bafta in continuare!

pitiqtampit16.06.2006 19:30

am o vaga impresie ca acest concurs va naste si mici divergente...ORGOLIU e mare...unii nu cred ca pot trece peste...atunci sa fie ei in FATA...RESPECTAM ce au facut si ce inseamna dar...cred ca daca incercam sa fim REALISTI....putem sa spunem ADEVARUL...

«123»