FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mai sunt 4 etape.Vom fi campioni de toamna!

«123»
George Stan02.11.2004 01:04

Yap, si marmota...

Sa fim seriosi, cine sa faca donatii? Nici nu ne permitem sa propunem asa ceva.

Virgil02.11.2004 18:10
Sa fim seriosi, cine sa faca donatii?
Am impresia ca dl.armanovici e foarte serios în ceea ce propune si ca e dispus sa deschida lista donatorilor cu suma de...?
reddog04.11.2004 19:53

Oradene, e cam mare mamaruta aia, acum suntem pe trei si venim dupa voi.... :)

Virgil09.11.2004 18:37

In urma meciului egal de la Bacau,Steaua a pierdut 2 puncte din cele 37 presupuse a fi acumulate la sfârsitul turului.Nationalul s-a apropiat cu un punct de cele 31 scontate,iar Rapidul deja si-a realizat norma(24 p) si probabil va mai acumula maximum 3 puncte.

In acest fel la sfârsitul turului clasamentul va arata probabil astfel :

1.Steaua 35 puncte :D:D

2.National 29 puncte

3.Rapid 27 puncte 8O

Sugestiile si reclamatiile pentru eventuale scapari din vedere se primesc pâna la data urmatoarei etape.Orice reclamatie ulterioara nu se ia în consideratie :):) In ceea ce o priveste pe Dinamo,ramâne cum am stabilit.O echipa "serioasa" care se pregateste pentru Champions League editia 2999/3000.

reddog13.11.2004 12:48

Nici atunci nu e tarziu... Dar voi tot dupa noi ajungeti in CL :P Asa ca doreste-ti sa ajunga Dinamo cat mai repede! :twisted:

Virgil13.11.2004 14:26

O,a reaparut reddog ? Welcome back .

reddog15.11.2004 18:37

Merci, credeati ca ati scapat de caini? Niciodata!!!

Ce mai ziceti, bateti turcii?

Virgil15.11.2004 21:22

Daca îi batem pe turci ? Auzi întrebare !?!

Cum crezi ca am putea pierde când îl avem conducator pe Mihai Viteazul,iar batalia se va desfasura pe Calugareniul din bulevardul Ghencea ?

George Stan15.11.2004 23:49
tot dupa noi ajungeti in CL :P A :twisted:

Banuiesc ca era o gluma, dar totusi iti reamintesc ca Steaua a jucat 3 sezoane consecutive in CL.

Cand ma gandesc ca au existat vremuri in care la Steaua se striga "demisia" pentru ca Titi nu reuseasa treaca de grupele CL...

reddog18.11.2004 17:46

Aste se intampla in vremurile voastre bune!

Care e Mihai al vostru? Viitorul presedinte Becali? Cel care de abia a invatat alfabetul dar ii va "conduce pe intelectuali"? Virgile, spune-mi si mie el e, atunci incep sa am emotii pentru voi. Am auzit ca pancu nu va juca, e adevarat?

Virgil23.01.2005 12:23

Plapumioara numita campioni de toamna ne-a tinut de cald si înca ne va mai tine pâna la reluarea campionatului.

Ne-a fost bine.Am pasit cu dreptul si cu sperante îndreptatite în 2005.

Ne vor face probleme serioase câinii,ciorile,rechinii albastri,bancarii?

Ei vor vrea,dar de la a vrea pâna la a putea,e cale mai lunga decât cele 6 puncte avans.

Eu zic ca e momentul sa lasam în urma sintagma "campioni de toamna" si sa ne gândim la cea de câstigatori ai celui de al 22-lea titlu national,de campioni ai României.

Pentru ca mai mult,infinit mai mult decât în precedentii ani,suntem mai buni decât toti si trebuie sa ne confirmam superioritatea.

FORZA

reddog23.01.2005 14:36

Decat toti nu stiu daca sunteti mai buni... Dinamo e campioana inca si va ramane pana cel putin in 2007. :twisted:

Virgil24.01.2005 05:02

Reddog,nu te ascunde!Raspunde celor scrise de mine în postul de mai sus.Nu prea îmi vine sa cred ca îti convine ce am postat despre Dinamo.Sau sa înteleg ca si tacerea e un raspuns? :lol:

PE Dinamo

«123»