Yap, si marmota...
Sa fim seriosi, cine sa faca donatii? Nici nu ne permitem sa propunem asa ceva.
Yap, si marmota...
Sa fim seriosi, cine sa faca donatii? Nici nu ne permitem sa propunem asa ceva.
Am impresia ca dl.armanovici e foarte serios în ceea ce propune si ca e dispus sa deschida lista donatorilor cu suma de...?Sa fim seriosi, cine sa faca donatii?
Oradene, e cam mare mamaruta aia, acum suntem pe trei si venim dupa voi.... ![]()
In urma meciului egal de la Bacau,Steaua a pierdut 2 puncte din cele 37 presupuse a fi acumulate la sfârsitul turului.Nationalul s-a apropiat cu un punct de cele 31 scontate,iar Rapidul deja si-a realizat norma(24 p) si probabil va mai acumula maximum 3 puncte.
In acest fel la sfârsitul turului clasamentul va arata probabil astfel :
1.Steaua 35 puncte ![]()
![]()
2.National 29 puncte
3.Rapid 27 puncte 8O
Sugestiile si reclamatiile pentru eventuale scapari din vedere se primesc pâna la data urmatoarei etape.Orice reclamatie ulterioara nu se ia în consideratie ![]()
In ceea ce o priveste pe Dinamo,ramâne cum am stabilit.O echipa "serioasa" care se pregateste pentru Champions League editia 2999/3000.
Nici atunci nu e tarziu... Dar voi tot dupa noi ajungeti in CL
Asa ca doreste-ti sa ajunga Dinamo cat mai repede! :twisted:
O,a reaparut reddog ? Welcome back .
Merci, credeati ca ati scapat de caini? Niciodata!!!
Ce mai ziceti, bateti turcii?
Daca îi batem pe turci ? Auzi întrebare !?!
Cum crezi ca am putea pierde când îl avem conducator pe Mihai Viteazul,iar batalia se va desfasura pe Calugareniul din bulevardul Ghencea ?
tot dupa noi ajungeti in CLA :twisted:
Banuiesc ca era o gluma, dar totusi iti reamintesc ca Steaua a jucat 3 sezoane consecutive in CL.
Cand ma gandesc ca au existat vremuri in care la Steaua se striga "demisia" pentru ca Titi nu reuseasa treaca de grupele CL...
Aste se intampla in vremurile voastre bune!
Care e Mihai al vostru? Viitorul presedinte Becali? Cel care de abia a invatat alfabetul dar ii va "conduce pe intelectuali"? Virgile, spune-mi si mie el e, atunci incep sa am emotii pentru voi. Am auzit ca pancu nu va juca, e adevarat?
Plapumioara numita campioni de toamna ne-a tinut de cald si înca ne va mai tine pâna la reluarea campionatului.
Ne-a fost bine.Am pasit cu dreptul si cu sperante îndreptatite în 2005.
Ne vor face probleme serioase câinii,ciorile,rechinii albastri,bancarii?
Ei vor vrea,dar de la a vrea pâna la a putea,e cale mai lunga decât cele 6 puncte avans.
Eu zic ca e momentul sa lasam în urma sintagma "campioni de toamna" si sa ne gândim la cea de câstigatori ai celui de al 22-lea titlu national,de campioni ai României.
Pentru ca mai mult,infinit mai mult decât în precedentii ani,suntem mai buni decât toti si trebuie sa ne confirmam superioritatea.
FORZA
Decat toti nu stiu daca sunteti mai buni... Dinamo e campioana inca si va ramane pana cel putin in 2007. :twisted:
Reddog,nu te ascunde!Raspunde celor scrise de mine în postul de mai sus.Nu prea îmi vine sa cred ca îti convine ce am postat despre Dinamo.Sau sa înteleg ca si tacerea e un raspuns? :lol:
PE Dinamo